Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba şuan hamilesin sanırım hamileyken de dikkat ediyorsun değil mi. bir de konu dışı ama sormak istiyorum birinci çocuğun kaç yaşındayken hamile kaldın
Evet canım hamileyim ehh işte dikkat etmeye çalışıyorum genel olarak ne kadar olursa işte en azından sürekli birşeyler yiyerek geçirmiyorum hamileliği kızım su an 5 buçuk yaşında 5 yaşındayken hamile kalmış oldum yani

anladm yakın zamanlı gebelik yaşamamışsın.. çok iyi

Spor listesi Sonuclar

1. Handandandan 1260
2. I Ilyusa 985
3. U UcanSupurge 780

Tebrikler kizlar

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Zsaracoglu --105-- --205+--105--165--+200 --+ 780
Medine66
--225 --+ --+190-- +--150-- 420 -- 985
Ucmelekannesi -- 120 -- + 120--+ 80 --135 + 135--+ -- 180-- 770
NiranNevra-- +180-- +180 -- 180 -- 180-- 180-- 180 -- 180 1260
Jasmi-- -- -- --48 -- -- -- 48
Ela_Naz
-- + -- + -- + --+ -- + -- 90 --+ 90
Tugbap
-- --90 -- + -- + -- 90-- -+ 180
Askrhpozitif
-- 166 -- -- +135 -- + -- 240-- + 180--+ 721
Gülbe şeker
-- +--90--+--90---+-- 180
Zeycan + -- +160 -- + -- +--164 + -- + -- + 224
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+

Yaa keşke bütün dertler böyle olsa sevinmelisin buna ayrıca daraltabilirsin

Teşekkür ederim canım

işinden gucunde keyif yapıp yatmaktan feragat edip de spor yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Handandandan Kaptanım karantina süreci boyunca 1.ligi kimseye bırakmayıp istikrarlı bir şekilde sporunuza devam ettiğiniz için tebrik ederim..kocaman bir maşallah diyimm❤❤❤

Eveeettt bildirimimi yapayım bende en son
29 Mart'ta bildirmişim 87.5 gruba ondan sonra fazla tartılmamistm 26+1 haftadayim bklm
Başlangıç: 84
Güncel: 88
gayet güzel gözüküyorsun canim, Hic öyle 88 gibi degilsin
Emegine saglik canim

Tebrikler sporcular

Abowww naptınn beni nasil solladin gittin oyle haftaya kesinlikle yakalamaliyim sende sabit gel olrmu

böyle olumsuzluğa can kurban beeee zayıflayalım da tüm kıyafetler totomuzdan düşsün 2 parça kıyafete kalalım
ona göre şimdiden kıyafet parası için bütçe ayarlaması yapmaya başla canoom
iyi durumdaki kıyafetlerin satışa çıkarıldığı siteler var eskileri de sat gitsin

29 Mart'ta bildirmişim 87.5 gruba ondan sonra fazla tartılmamistm 26+1 haftadayim bklm
maşallah şirinem hamişimmm kız rabbim esirgesin karnın güzel çıkmış ama kilon hiç de 88 gibi değil ,hatta sanki 80 kilo bile değilmiş gibi görünüyor

ayyy tek derdım bu olsa keske benımde masallah canım ponının dedıgı gıbı daraltırırsın begendıklerını
Bende pazartesi döneyim bu dönem baya saldım bende 2kilo almışım
don canım don daha fazla uzaklasmadan
bu yuzdeyı bende yapmak ıstıyorum
Nasıl üzülmeyim.
Kıyafetlerime 2.el araba parası döktüm.
Bir daha kolay mı aynı yoldan geçmek
gardolabımı yenılıcem gunu ıple cekıyorum
masallah canım cok kılo almamıssın yolun yarısını gecmıssın saglıkla gelsın ınsallah
benım sporum bu kadarmıydı acaba menumu yazmadım acaba ıkılemde kaldım elıne saglık kuzum
kendımden utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…