Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

maşallah şirinem hamişimmm kız rabbim esirgesin karnın güzel çıkmış ama kilon hiç de 88 gibi değil ,hatta sanki 80 kilo bile değilmiş gibi görünüyor
Süpersin hiç 88 gibi değilsin 7lerde gibi görünüyosn
masallah canım cok kılo almamıssın yolun yarısını gecmıssın saglıkla gelsın ınsallah
Çok teşekkür ederim kızlar amin insAllah arada kaçırsam da ipin ucunu sanırım dikkat etmek yarıyor kalcam hiç genişletmedi sadece göbek büyüyor çok şükür doğumdan sonra da göbek giderse kaldığım yerden devam ederim insAllah
North River hiç görmüyorum nerelerde haberiniz var mi

Eveeettt bildirimimi yapayım bende en son
29 Mart'ta bildirmişim 87.5 gruba ondan sonra fazla tartılmamistm 26+1 haftadayim bklm
Başlangıç: 84
Güncel: 88
Süpersin canım maşallah gerçekten 88 kilo gibi durmuyorsun boyun uzun olmalı zannedersem
Teşekkür ederiz Dilekçim 10 puan farkla Ucmelekannesi ni geride bırakıp 3. Olmuşum
Süper herkes ekside eline sağlık
Sonuncu olmuşum
Sonuncumuzun bile sonucu muhteşem kuzum sıkma canını çoğumuz ekstra spor yaptık açlık orucu tutanlar vardı sen de spora başlarsan daha iyi sonuç alacağına inanıyorum ben
yanlız kızlar bu hafta cok guzel bır yuzde aldık ama haftaya dıkkat etmeyıp zafer sarhosluguna kapılırsak aynı hızda yere çakılırız benden demesii
Ben aynen devam kuzum büyük konuşmayayım şu karantina bitene kadar spor ve aynı düzen yemeğe devam edeceğim
U UcanSupurge zehracım bu hafta senınle rakıp olalım mı
Olalım

Demek ki, ama nasıl ağlıyor sıpam içim gidiyor bücüre

15 aylık kuzum

Demek rüyalarından korkuyor bücürüm

Demek ki kuzum olabilir

Kolay gelsin cani sonuc super
sağol canımm

Tebriklerr kolay gelsin
Teşekkürler tatlım

Tebrikler canım çok iyi vermişsin sen de bana yaklaştın az kaldı
Evet evettt inşallah canımm, sağol

masallah canim bide korkuyordun

masallah
Sağol kuzum

Kolay gelsin canim.
Regle ragmen guzel gitmis
Evet kuzum ama dün bütün gün kayısı çayı içtim

senin de çok güzel gitmiş gülüm
Sağol canımm

Sağol balımm

Tebrik ederim canım
Çok güzel, devamı gelecek inşallah
Karbonhidrata yüklenme bu ara
Sağol canımmm
inşallah

Sağol balımm

I Ilyusa bu hafta Gülen sen oldun kuzum tebrik ederim

aynen devam etmezsek zaten basarmıs olamıcaz canım genelde boyle ıyı bır sonuctan sonra ınsanda bır rahatlama gevseme olur ıster ıstemez

bak sımdı daha cok gaza geldım bu hafta bende daha cok spora abanıcam 3 tane vıdeo ındırdım youtubeden onlara bakıcam sımdı

Süpersin canım iki hafta kaldı ve benim hedefim 72 3.8 kilo vermem lazım yaklaşık ikişer kilo vermeliyim ki hedefimi tutturabileyim

Handandandan takım kronolojısını de cok merak edıyorum bu hafta herkes bır atak yaptı kım nereye gectı kımler yerınde saydı, kımler yerınden oldu merak ıcerısındeyım
Ben birilerini geçemedim de malum en yakın rakibim %4 yaptı beni geçti mi birisi orasını bilmiyorum
yok ya aman aman bı boyum yok 1.59 um normalde de kilomu göstermediğimi söylerlerdi yapıyla alakalı sanırım
Gerçekten mi maşallah kuzum Allah sağ Salim kucağınıza aldırsın

Handandandan takım kronolojısını de cok merak edıyorum bu hafta herkes bır atak yaptı kım nereye gectı kımler yerınde saydı, kımler yerınden oldu merak ıcerısındeyım
Müsait olunca hazırlayacağım canım
Malum koca evde
"Bugün telefonun içine düştün" diyor

800 grama mı sevindin diyebilirsiniz kızlar ama 79 bnm fobim gibi birşeydi bu kiloyu görmemi sağlayan motive eden sizlerden Allah razı olsun
Canimm, burada hepimiz birbirimiz sayesinde kilo veriyoruz
geçen hafta :67.6(07.04...)
bu hafta :66.9
aradaki fark :=700
Yüzde : 1.3
Tebrikler canım
geçen hafta 88.9
bu hafta 88.6
fark -300 gr
Abla bu hafta da eksidesin
Gecen cuma 68.8
Bu cuma 67.0
Fark 1.8
Yuzde %2.62
Vayyyy süpersin canım tebrikler
Eki Görüntüle 2617258
Geçen cuma: 64 .9
Bugün:63.5
Fark:1.4
Tuğba senin menülerin bana bazen fazla geliyor ama çok dengeli menüler demek ki, sonucun harika

E sen beni yakalamişsin yaaa
Tebrik ederim canım sonucun süper
Haftaya rövanşını alacam canım

Sen 65 'e gelmeden ben seni geçeceğim canım
Bugünkü sonuçtan sonra korktum senden
Bende yapayım bildirimimı
Gecen hafta 79.2
Bu hafta 78.2
Fark 1
Yuzde%1.26
Bundan sonra her persembe sıvı ile geciricem 00
Bu hafta herkes ayrı mükemmel yaaa
Kızlar kusura bakmayın bugün büyük temizliğe girdim, buraya giremem ancak akşama girebilirim

geçen hafta: 63,9
Bu hafta: 62,8
Fark: 1,1
Yüzde: 1,72
Tebrikler Yasemincim süpersin
En büyük derdimiz bu olsun kuzum
Ama dolabı yenilemek gerçekten baya masraflı haklısın.
Eveeettt bildirimimi yapayım bende en son
29 Mart'ta bildirmişim 87.5 gruba ondan sonra fazla tartılmamistm 26+1 haftadayim bklm
Başlangıç: 84
Güncel: 88
Tebrikler canım çok iyi gidiyorsun
Bu arada hiç 88 durmuyorsun. Sadece göbeğin var baya iyi vücudun maşallah
Takıma bak beeee helallll
Müsait olunca hazırlayacağım canım
Malum koca evde
"Bugün telefonun içine düştün" diyor
Bende telefonu alıp mutfağa geldim, öyle cevapladım alintilari. Ne yapıyorsun o telefonda o kadar diyo

yaa kaptanim boyle dert mi olur yaa ne guzel iste.
eline emegine saglik canim takima masallah
Teşekkür ederiz Dilekçim 10 puan farkla Ucmelekannesi Ucmelekannesi ni geride bırakıp 3. Olmuşum
Yaa sen soyleyince farkettim 10 puancikla kapmissin ucunculugu. Tebriklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…