- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.681
Inşallah ablaÇok almamışsın canım
Bugün yeni bir başlangıç olsun
zeten sebebini belirtmissin canim. Fazla bir artida degil halledersin zatenCuma 70.1
Pazartesi 70.5
Fark +0.4
artin azmis canim halledersin cumayaKilo bildirimim
Cuma: 70.0
Bugün:70.3
Fark: 0.3
dedigin gibi eksiyle baslamak guzelGunaydn kizlar kilo bildirimim:
Cuma 71.6
Bugun 71.5
Fark - 100gr
Eksiyle baslamak cok guzel
niye boyle bisey yaptinki canim ya. Magnezyum sulfat bile gayet etkili oldu bende. İns agrin hemen gecerDün magnezyum sülfat ile yetinmeyip üzerine 2 tane magnorm içtim.
Hata ettim.
Böbreklerim ağrımaya başladı.
Ödem var şu anda
Dün 69.8 idim
orucla gider o eksi canim sikma canini.daha bugun pazartesi cumaya guzel eksi gelir insBildirimim canımı sıktı
Ve kesin karar verdim haftanın sadece bir günü pilav yiyeceğim
Hatta keşke tekrar ketojeniğe dönebilsem
Bi de dün normalden geç yedim bugün oruç tutacağım diye hepsi birarada artı oldu işte
Neyse olanla ölene çare yok önüme bakacağım artık
cuma: 62,8
Bugün: 63,4
Fark: +600 gr
İns caanim . baya dikkat ettim . %1 bile olsa iyi benim icin canim. Tabi %2 ye itirazim yokAdet ödemidir o canım.
Sen açlıktan sonra menülere çok dikkat ettin.
Karbonhidrat yoktu diye hatırlıyorum.
Bu Cuma %2 'den fazla gelirsin İnşaallah
Niyet ettiniz mi?o kadar haklısın ki, diyecek hiçbişeyim yok valla
moralim de bozuldu oruç zor geliyor ne yalan söyleyeyim şu an
ama devam edeceğim sizin için, cuma günü hayalkırıklığına uğratmayacağım sizi söz
ne guzel kosu bandin varmis canim cikartta yapsana ..biz burda ablam icin internetden alalim dedik bulamadik hep bitmis.olanlarda cok pahaliydi alamadik.Yangın merdivenine cıkarttım Poni
gunaydin canim.hersey normale donduyse daha sik gelip istedigin kiloya dusersinGünaydın kızlar gününüz musmutlu harika geçsin inşallah vaka sayılarının ölümlerin azaldığı bir gün olur umarım
Ayrıldığım kilom 55.2
Pazartesi 56.5
Ben daha çok bekliyordum
vayy superrCuma 85.9
Bugün 85.6
Fark 0.3
regl dendir ozaman canim.canini sikma menulerinde cok guzeldi.Cuma 67.0
Pazartesi 67.3
Artidayim regl zamani ondan herelde gelsede rahatlasam 3 gundur agrisi car kendi yok.
belki aksamki.pilavdandir kaptanim canini sikma.oruca basladin hemen gider o artilar zaten:)Cuma 70.1
Pazartesi 70.5
Fark +0.4
6 lara cok az kalmisken tekrara yukarilara cikma canim.biliyosun cok zor gidiyoKilo bildirimim
azda olsa insan seviniyo:)arti gelmekten coc cok iyi canim.Gunaydn kizlar kilo bildirimim:
Cuma 71.6
Bugun 71.5
Fark - 100gr
cumaya telefi edersi orucla insallah canimBildirimim canımı sıktı
Bi de dün normalden geç yedim bugün oruç tutacağım diye hepsi birarada artı oldu işte
bencede abla zaten hergun yuruyosun insan kendini cok yorarak spor yapinca bidaki sefer zorluyo spor yapmak.icinHaftada 2-3 gün yürüdüğümde bende 6 km hızla yürüyorum, hatta 6.6 'ya çıktığım bile oluyordu.
Şimdi düzenli yürüyorum diye kendimi çok yormak istemiyorum
Niye yaptım bilmiyorum inan.niye boyle bisey yaptinki canim ya. Magnezyum sulfat bile gayet etkili oldu bende. İns agrin hemen gecer
Günaydn kızlarr
Günaydın Kızlarjunaydin kizlarr:))
İnşallah kuzumzeten sebebini belirtmissin canim. Fazla bir artida degil halledersin zaten
artin azmis canim halledersin cumaya
dedigin gibi eksiyle baslamak guzel
niye boyle bisey yaptinki canim ya. Magnezyum sulfat bile gayet etkili oldu bende. İns agrin hemen gecer
orucla gider o eksi canim sikma canini.daha bugun pazartesi cumaya guzel eksi gelir ins
İns caanim . baya dikkat ettim . %1 bile olsa iyi benim icin canim. Tabi %2 ye itirazim yok
Ettim kuzum benNiyet ettiniz mi?
"Niye ettim sağlığım için 36 saat açlık orucuna" diye...
askrhpozitif
U UcanSupurge
Bayağı bir süre evliliğinden bahsetti Son dakikalara doğru da bildiğimiz klasik 36 saatlik oruç anlattıSeviyeci Kızlar,
Ahmet APA'nın dün akşamki konuşmasını dinleyen ve özet geçebilecek olan var mı?
Tahmin ettim, asıl konuyu sona bıraktığını.Bayağı bir süre evliliğinden bahsetti Son dakikalara doğru da bildiğimiz klasik 36 saatlik oruç anlattı
Niyet ettirdi salı sabah sebze suyu öğlen salata tuzsuz akşam da tuzsuz yemek dedi canım
Çok güzelCuma 101.5
Pazartesi 101.4
Fark 0.1
İlk defa bir Pazartesi eksiyim
Menülerine dikkat ettikçe güzel devam eder canımcuma: 66.9
pzt: 66.6
fark: -0.3
hiç boyle bir sonuç beklemiyordum açıkçası 67.0 çıkarım diye tahmin ediyordum ama dün erken saatlerde bir şwyler yiyip içmeyi bıraktığım için olabilir. Herkese günaydın alıntı yapamadım kusura bakmayın.
Ben keşfettim canım ama iyi geldibizde sogan suyu damlatiriz.saeimsaginda kullanildigini yeni duyyorum canim.gecmis olsun
Ben buldum zaten bunuİlk kez duydum bunu. Soğan rendeleyip suyunu damlatma olayını duymuştm ama nedn yandı ki o kadar
Benim de geçti şükür canımBen yapacağım canım
Soğan suyu damlat 5 dakika kukasının içine iyice aksın sonra peçete koy damlattıpın kuşağın üzaetşne 5 dakika yat süper bir yöntem oğlumda dakikam ağrısı vardı şükür geçti
Hemen hallolur kuzumGünaydın kızlar gününüz musmutlu harika geçsin inşallah vaka sayılarının ölümlerin azaldığı bir gün olur umarım
Ayrıldığım kilom 55.2
Pazartesi 56.5
Ben daha çok bekliyordum
Ooo süpersiniz Ela hanımCuma 85.9
Bugün 85.6
Fark 0.3
Cuma’ya kadar gider hepsi canımCuma 67.0
Pazartesi 67.3
Artidayim regl zamani ondan herelde gelsede rahatlasam 3 gundur agrisi car kendi yok.
Sebebini yazmışsın canım 6 ları gördükten sonra 7leri görmek canını sıkmasın hiçCuma 70.1
Pazartesi 70.5
Fark +0.4
Neden öyle oldu ki Nazlıcım ?Kilo bildirimim
Eksi candırGunaydn kizlar kilo bildirimim:
Cuma 71.6
Bugun 71.5
Fark - 100gr
Su içebilsen biraz rahatlardı böbreklerin ne gerek vardı canım elbet etki ederdi magnezyum sülfatDün magnezyum sülfat ile yetinmeyip üzerine 2 tane magnorm içtim.
Hata ettim.
Böbreklerim ağrımaya başladı.
Ödem var şu anda
Dün 69.8 idim
Niran demiştiBildirimim canımı sıktı
Ben dinlemedim canım gün içinde dinlersem yazarımSeviyeci Kızlar,
Ahmet APA'nın dün akşamki konuşmasını dinleyen ve özet geçebilecek olan var mı?
Evet canımNiyet ettiniz mi?
"Niye ettim sağlığım için 36 saat açlık orucuna" diye...
askrhpozitif
U UcanSupurge
Süpercuma 63.4
pazartesi 63
fark -400
İnşallah 3 yudum su ile oruç açacağımÇok güzel
Akşam su içmeden geçirirsen sabaha daha fazla olur eksin canım
artidan iyidir canim:)Bildirimim
78.8
Sabitim
cok iyii.bekledigindende az cikmis.mutlu ve motive olmussundur:))cuma: 66.9
hiç boyle bir sonuç beklemiyordum açıkçası 67.0 çıkarım diye tahmin ediyordum ama dün erken saatlerde bir şwyler yiyip içmeyi bıraktığım için olabilir. Herkese günaydın alıntı yapamadım kusura bakmayın.
hafta sonu karbonlu mu geciyoCuma 101.5
Pazartesi 101.4
Fark 0.1
Ondan bahsettim zaten "içmezsen" diyeİnşallah 3 yudum su ile oruç açacağım ☺
Çok iyi canım yatmadan en az 4 saat önce yemeyi kesmek iyi sonuç getiriyorcuma: 66.9
OlsunCuma 101.5
Pazartesi 101.4
Fark 0.1
Evliliğinden miBayağı bir süre evliliğinden bahsetti Son dakikalara doğru da bildiğimiz klasik 36 saatlik oruç anlattı
Niyet ettirdi salı sabah sebze suyu öğlen salata tuzsuz akşam da tuzsuz yemek dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?