- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.641
cumaya halledersin canim dikkat ettijten sonraGünaydın kızlar gününüz musmutlu harika geçsin inşallah vaka sayılarının ölümlerin azaldığı bir gün olur umarım
Ayrıldığım kilom 55.2
Pazartesi 56.5
Ben daha çok bekliyordum
tebrikler canim eksi candirCuma 85.9
Bugün 85.6
Fark 0.3
Cuma 67.0
Pazartesi 67.3
Artidayim regl zamani ondan herelde gelsede rahatlasam 3 gundur agrisi car kendi yok.
cumaya halledersin canim dikkat ettijten sonra
tebrikler canim eksi candir
Oruca başladınız zaten, telafi edilir.Cuma 70.1
Pazartesi 70.5
Fark +0.4
Inşallah canım okadar çaba harcadım yaza bomba gibi girmek istiyorumcumaya halledersin canim dikkat ettijten sonra
Sağol canımcumaya halledersin canim dikkat ettijten sonra
Gunaydinnn kizlarrrr
Günaydın güzellikler
Gunaydinlarrrr
Günaydın fıstıklarrGünaydın arkadaşlar hayırlı mutlu huzurlu ve fit bir gün olsun hepimize
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar gününüz musmutlu harika geçsin inşallah vaka sayılarının ölümlerin azaldığı bir gün olur umarım
Ayrıldığım kilom 55.2
Pazartesi 56.5
Ben daha çok bekliyordum
Cuma 85.9
Bugün 85.6
Fark 0.3
300 g bişey değil canım reglin etkisidir dediğin gibi.Cuma 67.0
Pazartesi 67.3
Artidayim regl zamani ondan herelde gelsede rahatlasam 3 gundur agrisi car kendi yok.
Cuma 70.1
Pazartesi 70.5
Fark +0.4
Canim senin de dediğin gibi 300 gr çok değil gider. Cumaya kadarKilo bildirimim
Cuma: 70.0
Bugün:70.3
Fark: 0.3
Dün magnezyum sülfat ile yetinmeyip üzerine 2 tane magnorm içtim.
Menülerin çok iyiydi şaşırdım canım, buhun aramızdaki farkı açarsın diye bekliyordum.
İsteyen yapabilir tabiHerkes yapabiliyor mu bunu ben emziriyorum çok fazla emmiyor uyuyacagi zaman istiyor ama yapsam olur mu ki
cok degıl mis canım tez zamanda ulasırsın ayrıldığın kılonaGünaydın kızlar gününüz musmutlu harika geçsin inşallah vaka sayılarının ölümlerin azaldığı bir gün olur umarım
Ayrıldığım kilom 55.2
Pazartesi 56.5
Ben daha çok bekliyordum
eksi olmak guzelCuma 85.9
Bugün 85.6
Fark 0.3
regl gelince iner adacayı varsa onu içCuma 67.0
Pazartesi 67.3
gider hu artı aclık orucu ıleCuma 70.1
Pazartesi 70.5
Fark +0.4
70 leri bu hafta terk edin InsallahKilo bildirimim
Cuma: 70.0
Bugün:70.3
Fark: 0.3
harika canımGunaydn kizlar kilo bildirimim:
Cuma 71.6
Bugun 71.5
Fark - 100gr
Eksiyle baslamak cok guzel
Magnorm ıcmeseydın keske canım ya bende o pek bı etki etmedi gıbı bagırsaklarda hareketlılık var ama bakalımDün magnezyum sülfat ile yetinmeyip üzerine 2 tane magnorm içtim.
Hata ettim.
Böbreklerim ağrımaya başladı.
Ödem var şu anda
Dün 69.8 idim
Haftada 2-3 gün yürüdüğümde bende 6 km hızla yürüyorum, hatta 6.6 'ya çıktığım bile oluyordu.bende hep 6 km de yuruyorum.neden hizli yurumemen gerekiyo
Senin dizler çok sıkıntılı demekki canım.Ben kendimde denedim. Voit bantım 3.5i geçince yürüyüş sonrasında sağ diz kapağımda yanma oluyor ağrısı uzun süre geçmiyor ama 3.5 altında pek hissetmiyorum. Sıkıntısı olan bantta hızlı yürümemeli
Diyete başladınYangın merdivenine cıkarttım Poni
Çok almamışsın canımGünaydın kızlar gününüz musmutlu harika geçsin inşallah vaka sayılarının ölümlerin azaldığı bir gün olur umarım
Ayrıldığım kilom 55.2
Pazartesi 56.5
Ben daha çok bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?