- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.741
valla birden aklıma geliverdi üleeennn dedim kendi kendime, zaten 2-3 ay bir malum dönem oluyor menepoz zannedip de farkına varmaz bu hatun didim parmaklarım da hemen yazıya döktü :))Hay sen cok yaşa emiii
Verdigim eksiyle pozitif şok olacaksiniz didim :))))
Sagol cnmabla baslamana cok sevindimInsallah dilekte doner sahalara [IMG alt="Tekrar dene"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/531/531832.jpg?1575487151[/IMG] Tekrar dene
3.cocuktan sonra 20 li yaslarda ben baglatmistim zatenvalla birden aklıma geliverdi üleeennn dedim kendi kendime, zaten 2-3 ay bir malum dönem oluyor menepoz zannedip de farkına varmaz bu hatun didim parmaklarım da hemen yazıya döktü :))
Zorluğunu yaşadın mı hiç abla?3.cocuktan sonra 20 li yaslarda ben baglatmistim zaten
Neredesin pekiBen tr de yaşamıyorum:))
Almanya, şimdi farkettim sen de mi Almanya?Nerde nerde
4. den sonra bende bağlatacam3.cocuktan sonra 20 li yaslarda ben baglatmistim zaten
AlmanyaNeredesin peki
Sana zalımlık yaptıysa gençliğinde geri dönüş olabileceğini düşünüyor olabiliraa cidden mi yaa benim ki hep şakasına der demek ki bilinç altında gerçekten bir acaba sorusu var :)
iyi yapmışsın bir de onun stresini mi çekecektin ne olur olmaz diye :))3.cocuktan sonra 20 li yaslarda ben baglatmistim zaten
Canımı istettin yavvfelim sürekli kafasın da hatta sinir ederse kökünden yukarı doğru sıkı tutup hafif çekebiliyorum (kibarca saçını yoluyorum ) :))) gidiyim de az seviyim adamı içimden geldi :)
çok cesursun be niranımmm maşallah rabbim gönlüne göre versin :)4. den sonra bende bağlatacam
çok haksızlık yaptı başkaları için çok ezdi ama ona sorsan çok iyi anlayışlı v.s. hiçbirini de hatırlamıyor nedense :)Sana zalımlık yaptıysa gençliğinde geri dönüş olabileceğini düşünüyor olabilir
Sen niye başka düşünemedin canım, özel değilse tabiiyi yapmışsın bir de onun stresini mi çekecektin ne olur olmaz diye :))
he yaaa hahahahah bu sene hiç bu kadar uzun süre annesine gitmeden evde kalmamıştı değil mi :))Canımı istettin yavvf
Bende gidip şu herifin kafasını okşayayım.
Yazık, annesine de gidemez oldu garibim
Dün dedim ya bunların hepsinin cinsi aynı diye.çok haksızlık yaptı başkaları için çok ezdi ama ona sorsan çok iyi anlayışlı v.s. hiçbirini de hatırlamıyor nedense :)
Tatil olunca direk giderdi hep canımhe yaaa hahahahah bu sene hiç bu kadar uzun süre annesine gitmeden evde kalmamıştı değil mi :))
Çocuklar benim dünyamçok cesursun be niranımmm maşallah rabbim gönlüne göre versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?