Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hay sen cok yaşa emiii

Verdigim eksiyle pozitif şok olacaksiniz didim :))))
valla birden aklıma geliverdi üleeennn dedim kendi kendime, zaten 2-3 ay bir malum dönem oluyor menepoz zannedip de farkına varmaz bu hatun didim parmaklarım da hemen yazıya döktü :))

valla birden aklıma geliverdi üleeennn dedim kendi kendime, zaten 2-3 ay bir malum dönem oluyor menepoz zannedip de farkına varmaz bu hatun didim parmaklarım da hemen yazıya döktü :))
3.cocuktan sonra 20 li yaslarda ben baglatmistim zaten

elim sürekli kafasın da hatta sinir ederse kökünden yukarı doğru sıkı tutup hafif çekebiliyorum (kibarca saçını yoluyorum ) :))) gidiyim de az seviyim adamı içimden geldi :)
Canımı istettin yavvf
Bende gidip şu herifin kafasını okşayayım.
Yazık, annesine de gidemez oldu garibim

çok haksızlık yaptı başkaları için çok ezdi ama ona sorsan çok iyi anlayışlı v.s. hiçbirini de hatırlamıyor nedense :)
Dün dedim ya bunların hepsinin cinsi aynı diye.
Benim ki de hiçbir şey hatırlamaz
Pardon işine gelmeyenleri hatırlamaz

he yaaa hahahahah bu sene hiç bu kadar uzun süre annesine gitmeden evde kalmamıştı değil mi :))
Tatil olunca direk giderdi hep canım
Okul varsa evdeydi.
Bende hatta "bizim aramızdaki nikah muta nikahı galiba" der kafa bulurdum adamla

çok cesursun be niranımmm maşallah rabbim gönlüne göre versin :)
Çocuklar benim dünyam
O kadar çok seviyorum ki onlarla ilgilenmeyi
Gece ağlayıp kalkan bebeğimi bile önce sevip öpüp koklayıp sonra isteğini yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…