Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen niye başka düşünemedin canım, özel değilse tabi
Cevap vermek zorunda değilsin
ben, ben de çocuk sevmiyorum başkasın da 5 dk lık sevip geri anasına postalamayı seviyorum :))
galiba sürekli aşırı şişman olduğum içindi öncesi, zaten eşim de hiç lafını etmedi kiloluyum diye eşim çocuk küçükken de her şeyi tam olsun isterdi çok sinirliydi ve neye kızdığını bile anlamazdım , adımı seslense neye kızacak acaba diye korkardım , başka çocuk olsa şimdiye yaşamıyor olma ihtimalim yüksekti intihar etmiş olurdum ya da en yi ihtimalle boşanmış
sonrası troid hastası oldum 4 sene hipertroidiydim gebelik yasaktı son 6 senedir de troid bezim yok zaten çocuk isteyen de yok artık kaldıramayız sabrım gelmez

Tatil olunca direk giderdi hep canım
Okul varsa evdeydi.
Bende hatta "bizim aramızdaki nikah muta nikahı galiba" der kafa bulurdum adamla
alemsin niranım muta nikahını iyi demişsin , bak gülüm her şer görünen de bir hayır vardır ya virüs karantinası sebebiyle bir çok şeyin hayrımıza olduğunu görmemiz lazım , bence virüs bittiğin de çok şey değişmiş olacak mesela eşin evin de çocuklarıyla vakit geçirmeyi özleyecek annesine sık gitmeyecek gibime geliyor

Gençliğinde eşine hayatı zehir etmeyen erkek yok neredeyse.
Yaşlanınca da sevgi ilgi merhamet bekliyorlar maalesef.
Sende sessizmişsin demek ki bu kadar bağırabildiğine göre

Açıkçası bende bir değişiklik olacağını düşünüyorum.
Çok samimi bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi.
"Bu karantina sizin için bir firsat" dedi.
Tabi karantina sürecinin biraz daha uzun sürmesi lazım.
Mesela önümüzdeki iki bayramı bizimle geçirmesi birşeyleri değiştirebilir.

az önce erkek kardeşim görüntülü aradı yeğenimi uyku öncesi göstermek için sıpam yaa kaşları sürekli çatık 4 aylık daha topalağım, ablamı da aramış üçümüz görüşüyoruz ablamın oğlu da kenardan el sallıyor 27 yaşın da , kuzenler arasında 26,buçuk yaş farkı var yaaa:) rabbim isteyen herkese nasip etsin , hala olmak da teyze olma da çok güzellllll

Gençliğinde eşine hayatı zehir etmeyen erkek yok neredeyse.
Yaşlanınca da sevgi ilgi merhamet bekliyorlar maalesef.
Sende sessizmişsin demek ki bu kadar bağırabildiğine göre
biraz saf ve sessizdim ee yaş da daha 19 du eşim 29 yaşındaydı , kendimi ifade edemezdim bende de çok hata vardı yani ben izin verdiğim için oldu hepsi o yüzden kimseye kızmıyorum artık kendimi de onları da affettim :)

görünen duruma göre galiba 2 bayram da karatinanın devam etme olasılığı yüksek :)

En güzelini yapmışsın canım.
Bende affettim herkesi ama unutmayacağım tabi bir daha aynı şeyleri yaşamamak için.
Kızların küçük evlendirilmesi bütün sorunların ana kaynağı zaten...
Önce susan ezilen olup hastalıklara kaldıktan sonra yapılan hatalar anlaşılıyor.

Eskişehir güzel memleket hi. gitmedim sadece tren istasyonunu biliyrum ama herkes çok övüyor
reklamını iyi yapıyorlar :))temmuz da 8 sene olacak eskişehire geleli bence en güzel yanı kimse kimsenin umurun da değil rahat şehir gezecek belli başlı 4-5 yeri var porsuk çayı şehrin ortasından geçiyor hoş yani , güzel parkları var ben seviyorum burayı , inşallah sana da gelip gezmek nasip olur

bence hastalığım rabbimin bana verdiği en büyük hediyelerdendi ameliyat sonrası toparlanıp değişmeye başladım 35 inden sonra değişip ben de varım demeyi öğrendim
evlendirilme işini hiç deme gülüm o benim şom ağzım yüzünden oldu 15 yaşından beri gelip giden çok olurdu zaten 2 sene sürekli gelen fabrika sahiplerinden yaşlı teyze topluluğuna v.s. kadar çok vardı beni görüp aşık olup her tatil de malatyaya gelen birileri de vardı evlenmekle ilgim yoktu o yüzden elin adamıyla ne tanışıcam gelmesinler derdim o yüzden hiç bir erkekle evlilik niyetiyle tanışmadım kapının ağzın son model arabalarıyla bekleseler de(evde annesi kahve içerken hava atıyordu son model arabasın da bekliyor yukarı gelsin bir tanışsınlar ) .. ama ben kızların 24 yaşından önce evlendirmemeli gebere gebere erkenden ne diye evlenirler ki diye büyük konuştum gülüm ben ve şom ağzım durmadı ondan 19 un da evlendim galiba, ya da kader :))

Ülkemiz için kötü ama benim için çok iyi olur
çok kişi için iyi aslın da (maddi tarafını demiyorum) bir farkına varılsa
annem de farkın da olup sevinenlerden bir ramazanı evim de rahat geçiricem diyor kadıncağız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…