- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.781
ahhh inşallah çok isterim. işin tuhafı 2019 a kadar son beş yıldır ankara da yaşıyordum ona rağmen gelmedim o da benim saflığım aslında. bu satten sonea da ne zaman olur bişmiyorum kısmet inş olurreklamını iyi yapıyorlar :))temmuz da 8 sene olacak eskişehire geleli bence en güzel yanı kimse kimsenin umurun da değil rahat şehir gezecek belli başlı 4-5 yeri var porsuk çayı şehrin ortasından geçiyor hoş yani , güzel parkları var ben seviyorum burayı , inşallah sana da gelip gezmek nasip olur
nasip gülüm :)ahhh inşallah çok isterim. işin tuhafı 2019 a kadar son beş yıldır ankara da yaşıyordum ona rağmen gelmedim o da benim saflığım aslında. bu satten sonea da ne zaman olur bişmiyorum kısmet inş olur
Hatay memleketim, 25 yıldır bu şehirdeyim ama gezmediğim ve görmediğim yerleri var.nasip gülüm :)
van ilçesi ercişte 2 sene kaldım ama meşhur Muradiye şelalesini görmeden gittim bir daha da o kadar doğuya gideceğimi sanmıyorum bazen dibimiz de olan şeyleri görmek için bile azıcık zaman yaratamıyoruz
Berlin sen?Muzmus almanyanın neresindensin ?
Birçok kadın 35-40 ından sonra hayatın ve kendi değerinin farkına varıyor aslındabence hastalığım rabbimin bana verdiği en büyük hediyelerdendi ameliyat sonrası toparlanıp değişmeye başladım 35 inden sonra değişip ben de varım demeyi öğrendim
evlendirilme işini hiç deme gülüm o benim şom ağzım yüzünden oldu 15 yaşından beri gelip giden çok olurdu zaten 2 sene sürekli gelen fabrika sahiplerinden yaşlı teyze topluluğuna v.s. kadar çok vardı beni görüp aşık olup her tatil de malatyaya gelen birileri de vardı evlenmekle ilgim yoktu o yüzden elin adamıyla ne tanışıcam gelmesinler derdim o yüzden hiç bir erkekle evlilik niyetiyle tanışmadım kapının ağzın son model arabalarıyla bekleseler de(evde annesi kahve içerken hava atıyordu son model arabasın da bekliyor yukarı gelsin bir tanışsınlar ).. ama ben kızların 24 yaşından önce evlendirmemeli gebere gebere erkenden ne diye evlenirler ki diye büyük konuştum gülüm ben ve şom ağzım durmadı ondan 19 un da evlendim galiba, ya da kader :))
zorluk derken nasil yaniZorluğunu yaşadın mı hiç abla?
evt cnm ben köln tarafindayim 45 dk uzakliktaAlmanya, şimdi farkettim sen de mi Almanya?
Aaa haksizlik yapan erkek varmiçok haksızlık yaptı başkaları için çok ezdi ama ona sorsan çok iyi anlayışlı v.s. hiçbirini de hatırlamıyor nedense :)
Benim cocuklar erken yaşta sık sık olunca biktim heraldeben, ben de çocuk sevmiyorum başkasın da 5 dk lık sevip geri anasına postalamayı seviyorum :))
galiba sürekli aşırı şişman olduğum içindi öncesi, zaten eşim de hiç lafını etmedi kiloluyum diye eşim çocuk küçükken de her şeyi tam olsun isterdi çok sinirliydi ve neye kızdığını bile anlamazdım , adımı seslense neye kızacak acaba diye korkardım , başka çocuk olsa şimdiye yaşamıyor olma ihtimalim yüksekti intihar etmiş olurdum ya da en yi ihtimalle boşanmış
sonrası troid hastası oldum 4 sene hipertroidiydim gebelik yasaktı son 6 senedir de troid bezim yok zaten çocuk isteyen de yok artık kaldıramayız sabrım gelmez
hic duymamistimKızlar dün Nisan yağmuru ile yoğurt mayaladım
Denemek isterseniz Nisan yağmurunu yoğurt mayası gibi kullanacaksınız
6-7 saatte mayalanıyor
Tek dezavantajı biraz daha uzun sürüyor mayalanma süreci
Benim kiz da berlindeBerlin sen?
Hava hiç olmadığı kadar temiz burada, trafiğe çıkan araç yok neredeyse.hic duymamistimama yagmurlar cok mikroplu degilmi, kirli havadan dolayi
Direksiyonu hareket ettirince düzelmedi miEczaneye alerji hapimi almaya gitmistim
Bi çıktım arabanin debriyaji olmuyoreşimi aradim
Durduk yere bi sürü masraf cikti tamda sirasinda
Yok cnm vites kazık gibi hic oynamiyor yerindenDireksiyonu hareket ettirince düzelmedi mi
yok biz bir yıldır burdayız. yeniyiz. sen doğma büyüme misinzorluk derken nasil yani
evt cnm ben köln tarafindayim 45 dk uzaklikta
Sen nerdesin
Burdami dogma buyumesin
Aaa haksizlik yapan erkek varmi
Benim cocuklar erken yaşta sık sık olunca biktim heralde
Bende torunlar haric hic baska cocuk sevemem :))
sağlık olsun eni sonu gidilir gülüm bir de çocuklar biraz büyüp gezmiyoruz gezelim dedi mi mecbur gidiliyor :)Hatay memleketim, 25 yıldır bu şehirdeyim ama gezmediğim ve görmediğim yerleri var.
Van da gidip görmeyi istediğim yerlerden.
Benim adam anasına gitmekten fırsat bulursa gideceğiz İnşaallah
ilk kez duydumKızlar dün Nisan yağmuru ile yoğurt mayaladım
Denemek isterseniz Nisan yağmurunu yoğurt mayası gibi kullanacaksınız
6-7 saatte mayalanıyor
Tek dezavantajı biraz daha uzun sürüyor mayalanma süreci
zuhal ablaya yakınımBerlin sen?
abla inş kötü bişe gelmemiştir aklınazorluk derken nasil yani
Bizde dün yaptık o masrafı maalesefEczaneye alerji hapimi almaya gitmistim
Bi çıktım arabanin debriyaji olmuyoreşimi aradim
Durduk yere bi sürü masraf cikti tamda sirasinda
Hayırdır canımBen bugun bu adamı bogazlamazsam daha bogazlamam
o yüzden diyorum ya yaşımı da seviyiimmm :))Birçok kadın 35-40 ından sonra hayatın ve kendi değerinin farkına varıyor aslında
Genellikle bir hastalık dönüm noktası olabiliyor.
Hastalıkların gelmesinin ikincil kazanımı da kendi farkındalığının artması olunca lütuf gibi geliyor insana.
Benim için bu sınır 30 yaştı mesela, o yaşa kadar çevremdekiler için yaşıyorken birden kendime döndüm, ben kendimin farkına varıp değerini bilince herkesin davranışı değişti.
23 yaşında evlenmiş biri olarak kadınların evlenme yaşı 28 'den büyük olmalı diyorum.
Annelik bile 30 'lu yaşlarda daha bi farklı daha bi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?