Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahhh inşallah çok isterim. işin tuhafı 2019 a kadar son beş yıldır ankara da yaşıyordum ona rağmen gelmedim o da benim saflığım aslında. bu satten sonea da ne zaman olur bişmiyorum kısmet inş olur

ahhh inşallah çok isterim. işin tuhafı 2019 a kadar son beş yıldır ankara da yaşıyordum ona rağmen gelmedim o da benim saflığım aslında. bu satten sonea da ne zaman olur bişmiyorum kısmet inş olur
nasip gülüm :)
van ilçesi ercişte 2 sene kaldım ama meşhur Muradiye şelalesini görmeden gittim bir daha da o kadar doğuya gideceğimi sanmıyorum bazen dibimiz de olan şeyleri görmek için bile azıcık zaman yaratamıyoruz

Hatay memleketim, 25 yıldır bu şehirdeyim ama gezmediğim ve görmediğim yerleri var.
Van da gidip görmeyi istediğim yerlerden.
Benim adam anasına gitmekten fırsat bulursa gideceğiz İnşaallah

Birçok kadın 35-40 ından sonra hayatın ve kendi değerinin farkına varıyor aslında
Genellikle bir hastalık dönüm noktası olabiliyor.
Hastalıkların gelmesinin ikincil kazanımı da kendi farkındalığının artması olunca lütuf gibi geliyor insana.
Benim için bu sınır 30 yaştı mesela, o yaşa kadar çevremdekiler için yaşıyorken birden kendime döndüm, ben kendimin farkına varıp değerini bilince herkesin davranışı değişti.
23 yaşında evlenmiş biri olarak kadınların evlenme yaşı 28 'den büyük olmalı diyorum.
Annelik bile 30 'lu yaşlarda daha bi farklı daha bi güzel

Son düzenleme:
Zorluğunu yaşadın mı hiç abla?
zorluk derken nasil yani
Almanya, şimdi farkettim sen de mi Almanya?
evt cnm ben köln tarafindayim 45 dk uzaklikta
Sen nerdesin
Burdami dogma buyumesin
çok haksızlık yaptı başkaları için çok ezdi ama ona sorsan çok iyi anlayışlı v.s. hiçbirini de hatırlamıyor nedense :)
Aaa haksizlik yapan erkek varmi
Benim cocuklar erken yaşta sık sık olunca biktim heralde
Bende torunlar haric hic baska cocuk sevemem :))

hic duymamistim ama yagmurlar cok mikroplu degilmi, kirli havadan dolayi
Hava hiç olmadığı kadar temiz burada, trafiğe çıkan araç yok neredeyse.
Nisan yağmuru çok faydalı, demir ve azot deposu.
Her yıl yoğurt mayamı böyle yeniliyorum

yok biz bir yıldır burdayız. yeniyiz. sen doğma büyüme misin

Hatay memleketim, 25 yıldır bu şehirdeyim ama gezmediğim ve görmediğim yerleri var.
Van da gidip görmeyi istediğim yerlerden.
Benim adam anasına gitmekten fırsat bulursa gideceğiz İnşaallah
sağlık olsun eni sonu gidilir gülüm bir de çocuklar biraz büyüp gezmiyoruz gezelim dedi mi mecbur gidiliyor :)

Kızlar dün Nisan yağmuru ile yoğurt mayaladım
Denemek isterseniz Nisan yağmurunu yoğurt mayası gibi kullanacaksınız
6-7 saatte mayalanıyor
Tek dezavantajı biraz daha uzun sürüyor mayalanma süreci
ilk kez duydum
zuhal ablaya yakınım Essen
zorluk derken nasil yani
abla inş kötü bişe gelmemiştir aklına annemde ameliyat oldu mesela onda çok kanama oluyordu adet zamanı
Eczaneye alerji hapimi almaya gitmistim
Bi çıktım arabanin debriyaji olmuyor eşimi aradim
Durduk yere bi sürü masraf cikti tamda sirasinda
Bizde dün yaptık o masrafı maalesef

o yüzden diyorum ya yaşımı da seviyiimmm :))
şükür sen erken farkındalığı yakalamışsın ben 35 den sonra annem 60 ından sonraydı buna şükürdiyoruz :)
bu zaman için 27-28 yaş evlilik için ideal tabi ki bir kadının çocuk büyütmesi için önce kendinin büyümüş olması lazım ki anneliği de çocuk büyütmesi de iyi geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…