- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.361
Hatırlamıyorum yazıp yazmadığınıİzlediğimi söylemedim mi canımyazdığımı sanıyormuş biliyor musun izledim canım 1. Maddesi ve ben hiç 7 saat uyuyamıyorum birde troid az çalışıyorken ikisinin bende etkili olduğunu düşünüyorum
Halı bir kez yıkadım canım nar ekşis dökülmüştü tertemiz oldu koltukları da bayağı temizliyor ama kolu kopuyor inananınBir halı yıkamacı seviyesinde yıkıyor mu canım?
eşim aralık sonu almıştı hatta ilk ben saçlarımı kazıdım onunla ucuna takılıp çıkarılan istediğin uzunlukta kesmek için aparatları da varSayfalar çok birikmiş bitiremedim. Alıntıları cevaplitcam birazdan kizlar. Eşimde kendi için ve oğlum için saç kesme makinesi bakiyor memnunsaniz markasini yazabilir misiniz ya bilemedik
O olabillr bak aslinda tam tersi olmasi gerek, benm koca oyle abur cubur cikolata yiyen biri degl aslinda yazık yani desemki ben artk pogca hamuisi vs yapmicam adam gık demez bi kahvalti yapar bi aksm yemegi yer cay yani bile bisi koymasan aramaz. He uyumadan atisdirir ama oda tuzlu ekmek zeytin peynir varsa corba vs. Zaten ondan 70 kilodan yukari cikamiyorEvde olduğu için diyet yapma motivasyonun olmuyor yani
çok fark yok aramızda cumaya belli olmazBildirimi yapayım kızlar sabıtım hafta sonunun anlamsız artıları gitmis en azından artık bugun den sonra ne gelırse
76.9 kılom
inşallah canımhalledersin canim cumaya
100gr artidab bisey olmaz halledersin canim
tebrikler cumaya güzel eksi var o zamanArtıyı vermiştim cuma gününe ondan bugün eksi gördüm:))
Cuma:63.2
Bugün:62.6
Haftasonu az yemek cidden işe yarıyor geçen pazartesi artı durumda idim onu vermeye çalıştım:)
çok bir fark yok cuma günü görüşelim bu arada sabit olman da güzel gerçekten bana moral verdin su ansen onu geri gonderır sın canım
cok normal o zaman canım
bizimki de oyle 3 e vurdu sanırsın askere gidiyor
ben İstanbuldayım canım annemler kutahyadalar bizim aile sehırlere dagılmıs durumda bayramdan bayrama toplasırız oda esim kendi tarafına gıtmezde bizim oraya gıdersek
buyuk kızımda cok rahattım Insallah duzelır
insallah canım hedef 75 ıdı ama biraz zor gibi
sen halledersın
Suan bana yeniliyorsun bana
halledersin canım cumaya kadartartıldım ben de artıdayım ama gerçek artı değil biliyorum :)
cuma 88.5
pazartesi 89.0
fark +500
gece 3 ten sonra binadan gürültülü, sarsıntı olduğu için binanın yarısı uyanmıştır kesin yukarıya suyu pompalayan makine bozulmuş galiba durup durup acayip sesler çıkardı bir de ben 3. kattayım garajın üstünde 1. kattakiler hiç uyumamıştır
maşallah canım çok iyisinCuma 105,1
Pazartesi 103,9
Fark 1,200
aslında aynaya bakınca basenlerimi görünce hiç mutlu olmuyorum bu aralar canım sürekli tatlı bir şeyler istiyor nedense daha çok yolum var en az 55 kilo olmak istiyorumDünkü halleyler olmasaydı -300 de olabilirdin.
Sanırım bu kilo artık sana yeterli geliyor ki, kaçamakları artırmaya başladın
Listede olduğunu aklına getirmiyor musun
Bu hafta senden beklentimiz %2
Bu günden itibaren özel gayret bekliyorum
Sporu da artırmalısın
çok doğru söylüyorsun abla birazcık motivasyonunu düşürdüm sanırım bu aralaryediysen bu arti normal cnm
kacamak yoksa sorunda yok demektir tatlim
cok guzel eksi cnm cumaya en az 1 gelir
kuzum sen dikkat edince veremeyen biri degilsinki
Sadece biraz konsantre ol
fazla gibi görünüyorama sen vucudunu taniyorsun cnm :)
benim eşimde iş yapsa bende memnun olurum
bugunden sonra eksiler gelecek demekki
tabiki iyi olacak cnm. Sen o artiyi - 1e cevirirsin :))
o kadar yiyip tek 500 arti geldiysen cok iyi
sen dikkat edince cok guzel veriyosun zeynepcim
masallahhh haftabasi icin süper eksi
vayyy haftaya eksiyle basladiysan en az 1.5 gelir cumaya tatlim
cok bi arti değil zaten cnm
Bugun uyursan yarina bile gider :)
zehradan yine bu hafta guzel bi eksi geleceginin isareti
3 günde super bi eksi tatlim
Tuuu tuuu masallah
ben de böyle gidersem yerimi kaptiracam kaptanım ahh ah oklavalik oldumNasıl olsa takımın en zayıfıyım diye götür abur cuburu, hamur işlerini...
Çok değil 2-3 haftayaTemelinSafinazi senin yerini alır canım
Senin de çok kalmamış canım 6 ları görmeye ben gruba katılmadan önce 79 kiloydumPınarım motivasyon sağlasan tıkır tıkır gidecekte
Oo süper
Abovv baya varmış ama senin meto çalışıyor verirsin cumaya
Cumaya gelsin 75 süper gidiyosn
İnşaallah canm sen halladersin
Cumaya giderse iyi olur canm
Ne güzel kilolar bunlar
Harika
Vaay süpersin
Uyku etkiliyor gerçekten abla cumaya halledersin ama
İstikrarına hayranım Zehraaaa
Süpersn yaa meton iyi çalışıyor demek ki benden önce hedefine ulaşırsn bu gidişler
Cumaya halledersin canm
Sabit iyidir cumaya güzel bi eksi gelir cnm
Kurşun geçirmez kahve =Kgk
Hindistan cevizi yağı+terayağı+tarçın +kahve ile yapıyorum canım.
Yağlı olduğu için tok tutuyor.
kuzum 2 yasına geldı artık uykusu deliksiz olması lazım biz hala kırklı bebek gibi sureklı uyanıyoruz birde gece 1 ğ buluyor uyuması
en sınır oldugum durum sanki Baska zamann yokmus gibi cocuk uyudugu zamana denk gelır
bende cok uykusuzum ama senın kadar degıl sanırım
o zaman iyi katlanıyorlar valla ben burda ustunde tepınesım geliyor
Insallah canım
kesinlikle canım karantina oncesi karantina sonrası diye ikiye ayrılıyor hayatlarımız
Bende cocukların kahvaltısını verdım evı toplamakla baslıcam
her sene erkenden dolduruyodum cicekle .bu sene dikmiycektim tr ye gidecez diye o da yatti.simdi dikiyorum yeniden:)
bence firinda bol baharatli tavuk yap abla.hem tavuk kendi yaginida birakiyo guzel olur.
abla ilaci soracaktim sana.troid ilacini nasil kullaniyosun ramazanda.sahurdami iciyosun yoksa iftardami
ben iftarda icip yarim saat bekledikten sonra iftarili yapiyim diyorum.ama herkes yerken dayanabilirmiyim bilmiyorum
cok mantikli ama cok guldum
tuh kotu olmus.zilin sesi kisilmiyomu biraz kissan.
anladim abla:)ozaman gorevini iyi biliyo desene
hepsinin ayri ayri yapildigini biliyodumda birlikte yapildigini bilmiyodum:)
bende pek sevmiyorum.sadece salonda hali ve odalarda kucuk yolluk seviyorum.koridora sermiyorum.daha pratik kolay oluyo temizligi
yediysen bu arti normal cnm
kacamak yoksa sorunda yok demektir tatlim
cok guzel eksi cnm cumaya en az 1 gelir
kuzum sen dikkat edince veremeyen biri degilsinki
Sadece biraz konsantre ol
fazla gibi görünüyorama sen vucudunu taniyorsun cnm :)
benim eşimde iş yapsa bende memnun olurum
bugunden sonra eksiler gelecek demekki
tabiki iyi olacak cnm. Sen o artiyi - 1e cevirirsin :))
o kadar yiyip tek 500 arti geldiysen cok iyi
sen dikkat edince cok guzel veriyosun zeynepcim
masallahhh haftabasi icin süper eksi
vayyy haftaya eksiyle basladiysan en az 1.5 gelir cumaya tatlim
cok bi arti değil zaten cnm
Bugun uyursan yarina bile gider :)
zehradan yine bu hafta guzel bi eksi geleceginin isareti
3 günde super bi eksi tatlim
Tuuu tuuu masallah
Benmki 9da uyur akşam, sabah 8-8.30da kalkar, öğle de 12.30da uyur canım 2 saat
Kilom fazla olduğu için olabilir canim ama ben hızlı verip hızlı alabilen bi bünyeye sahibimPınarım motivasyon sağlasan tıkır tıkır gidecekte
Oo süper
Abovv baya varmış ama senin meto çalışıyor verirsin cumaya
Cumaya gelsin 75 süper gidiyosn
İnşaallah canm sen halladersin
Cumaya giderse iyi olur canm
Ne güzel kilolar bunlar
Harika
Vaay süpersin
Uyku etkiliyor gerçekten abla cumaya halledersin ama
İstikrarına hayranım Zehraaaa
Süpersn yaa meton iyi çalışıyor demek ki benden önce hedefine ulaşırsn bu gidişler
Cumaya halledersin canm
Sabit iyidir cumaya güzel bi eksi gelir cnm
eg
et dikat ço öneml gerçekten ramazanda oruç tutacak mısın
Devam sütü veriyorum ben yatarken 11 aylığız emmiyorgece muzlu süt ve su karışımı yaptım. asla içmek istemedi. biberon kullanmıyordum uzun zaman ondan sanırım. bir de uyumadan hemen önce yedirip yatırmayı deneyeceğim bakalım bu nasıl olacak
canim gecen de sormustum gormedin galiba.troid icin ilac kullanmiyomusunİzlediğimi söylemedim mi canımyazdığımı sanıyormuş biliyor musun izledim canım 1. Maddesi ve ben hiç 7 saat uyuyamıyorum birde troid az çalışıyorken ikisinin bende etkili olduğunu düşünüyorum
benim gozum 5 lilerdeeahh ne kadar güzel bir kilo
ben yapamam malesef kizimdan dolayibenim aklıma gündüz geç saate kadar uyuyup iftarda ilacı içip 45 dk 1 saat sonra yemek yiyip gece de uyumadan sahur sapmak var bir kaç gün denge şaş
ozaman sen kocana kotu ornek.oluyosunO olabillr bak aslinda tam tersi olmasi gerek, benm koca oyle abur cubur cikolata yiyen biri degl aslinda yazık yani desemki ben artk pogca hamuisi vs yapmicam adam gık demez bi kahvalti yapar bi aksm yemegi yer cay yani bile bisi koymasan aramaz. He uyumadan atisdirir ama oda tuzlu ekmek zeytin peynir varsa corba vs. Zaten ondan 70 kilodan yukari cikamiyorkirk yilda bi arar tatlidir hamurisidir. Ama ben seviyorm ya bana bile kiziyor alma sunlari sagliksiz yeme diye.
bu hafta kesin gecerim 3.luge:))9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (54.9) - )
TemelinSafinazi (60.9) - )
Jasminium84 (62.0) - ) I Ilyusa (62.5)
- )
Ucmelekannesi (66.6) - )
Handandandan (68.0) - ) @Furha63 (68.4)
- )
GastrikAsit (68.8) - )
Pnrrr-12 (71.3) - ) @zsaracoglu (74.3)
- )
askrhpozitif (76.9) - )
Poni Bon (78.5) - ) @Tekrar dene (82.4)
- ) @ela_naz2019 (84.2)
- )
ekim2009 (88.5) - )
Mefkurem (91.6) - )
Ak kelebek (100.5) - )
Pumpkin00 (105.1)
Takımın kilo kronolojisini hatırlatmakta fayda var diye düşündüm.
Bu hafta yer değiştirmeler olabilir.
Kiloları birbirine çok yakın olanlar var
Görmedim canım Kusura bakmacanim gecen de sormustum gormedin galiba.troid icin ilac kullanmiyomusun
benim gozum 5 lilerdee
ben yapamam malesef kizimdan dolayi
ozaman sen kocana kotu ornek.oluyosun
bu hafta kesin gecerim 3.luge:))
canim gecen de sormustum gormedin galiba.troid icin ilac kullanmiyomusun
benim gozum 5 lilerdee
ben yapamam malesef kizimdan dolayi
ozaman sen kocana kotu ornek.oluyosun
bu hafta kesin gecerim 3.luge:))
3 gün icin beni tatmin ettiMerak ettim eksini
karbonu kesersen cumaya kadar eksi bile gelir cnmBildirimim
Cuma 78.5
Bugün 79.3
Fark +0.8
cuma seni 9 larda gormek istiyoruz gulbecimCuma 100.5
Pazartesi 100.8
Fark +0.3
Regli oldum kızlar onun artısı olduğunu düşünüyorum
kolay gelsin tatlim, iş yerindemisinSelamlar güzellikler
Bugün çok yoğunum, yılsonu yaklaştığı için toplantılar çok arttı
Birine girip birinden çıkıyorum doğru düzgün giremedim bugün giremeyeceğim de
Akşam uğrarım yine
Seviliyorsunuz
bu Arada sabitim
sen ve troidi olan diger hatunlarİzlediğimi söylemedim mi canımyazdığımı sanıyormuş biliyor musun izledim canım 1. Maddesi ve ben hiç 7 saat uyuyamıyorum birde troid az çalışıyorken ikisinin bende etkili olduğunu düşünüyorum
2 gündür 2 öğün oldu cnm ama bugun mecburiyetten 1 öğün olacakabla cumaya istedigin kiloda olursun. Gunde tek ogunmu yiyorsun abla
sen ve kocadan izin almakKocadan
Aksamlari mama versen olmazmi kigece muzlu süt ve su karışımı yaptım. asla içmek istemedi. biberon kullanmıyordum uzun zaman ondan sanırım. bir de uyumadan hemen önce yedirip yatırmayı deneyeceğim bakalım bu nasıl olacak
benimki de 14 aylık tutmak istiyorum niyetlendim de aslında tutmaya. geçen yıldan 21 gün borcum var bu sene de eklenirse çok fena olcak . inş tutabilirim bakalım. grçen yıl 4 aylıktı bi tututup 2 tutmuyordum durumuma göre tutuyordum. sütüm hç azalmamıştıBu konuda cok kararsizim cnm acaba1 gun tutup 1 gun tutmassami diyorm. Benmki cok memeci etkilemek istemiyorm ama icimde rahat etmicek tutmasam. Seninki kac aylik tutuckmisin sen
bebeğin muhtemelen biberona alışkın o yüzden zor olmuyordur.Devam sütü veriyorum ben yatarken 11 aylığız emmiyor
şuana kadar hiç mama vermedim. bio bebek tahıl ürünleri var ondan alabilirim ama kaşıkla vermek istemiyorum biberonu da o istemiyor.3 gün icin beni tatmin ettiama bugunden sonra yavaslar
karbonu kesersen cumaya kadar eksi bile gelir cnm
cuma seni 9 larda gormek istiyoruz gulbecim
kolay gelsin tatlim, iş yerindemisin
sen ve troidi olan diger hatunlar
Yenmemesi gereken sebzelerede dikkat edin cnm
2 gündür 2 öğün oldu cnm ama bugun mecburiyetten 1 öğün olacak
sen ve kocadan izin almak
Aksamlari mama versen olmazmi ki
Cok küçük degil aslinda cnm keşke alistirsaydin biberonuşuana kadar hiç mama vermedim. bio bebek tahıl ürünleri var ondan alabilirim ama kaşıkla vermek istemiyorum biberonu da o istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?