- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.321
cumaya ins daha Cok eksi gelsinCuma:74.3
Bugün:74.2
Fark:100 gram
kötü olmus canimHalı yıkama makinası bozuldu
Halılar ortada kaldı
Saymak isterdim ama olmazo kadar yiyip tek 500 arti geldiysen cok iyi
7 'lere niyetim yok bir daha canım.Aman yetisme zaten kaptanim ya 7ler cok kotu hemen inersin insallah 6lara geri
2 ci nedeni bende cok merak ettim
Eşinin sana olumsuz etkisi var maalesefGunaydın kızlar 12 sayfa nasil birikir ya birazdn gecms yapicam insallah. 2 gun deli gbi yiyince haliyle artidaym baya
Cuma:71.3kg
Bugun;72.4kg
Fark +1. 1 kg
Esime dedm tartiyi sakla durmadan tartiliyorm bana kotu geliyor baklm ise yariycakmi. Oda dedi tarti zor olur pilini sakliym mantkli geldi
Elacım Cumaya en az %1 bekliyoruz.Günaydın kizlarrBenim tartı da üzücü maaalesef. Sanirim yemeği kaçırdım. Yoksa yasaklı şeyler yemiyorum
Cuma 84.2
Bugun 85
Fark +800
Acıkıyor olablir mi canım?Hayırlı akşamlar.. bu haftasonu dikkat etmeye çalışsam da maalesef tam diyet olamadı maalesef.. hamur işi tükettim maalesef. yarın eksi çıkamıcam hatta korkarım artı çıkacağım. cumadan beri wc ye çıkamıyorum. gecelerim çok uykusuz benim çocuk 20 dk da bir uyanıyor sebebini bulamadım. acaba burnu mu tıkanıyır diye tuzlu su da püskürttüm ama yine uykusuz geceler. diş de olduğunu sanmıuorum. moralim bozuk baya
Çok güzel benceGünaydınlarrr...çok şükür eksi başladım
cuma: 66.0
pazartesi: 65.6
65 i görebildim sonunda kısmet 64 inş
Nasıl olsa takımın en zayıfıyım diye götür abur cuburu, hamur işlerini...Gecen Cuma : 54.9 kg
Ara tarti : 55.4 kg
Fark : +500 gr
normal karsiliyorum baya Hamur isi tükettim haftasonu
Cuma günkü kaçamakların sendeki kalıcı artısı gibi benceBildirimim
Cuma 78.5
Bugün 79.3
Fark +0.8
Balkona atıp su ile yıkayım dedim, izin çıkmadıkötü olmus
Geçen yıl Bim marketten almıştım.Sayfalar çok birikmiş bitiremedim. Alıntıları cevaplitcam birazdan kizlar. Eşimde kendi için ve oğlum için saç kesme makinesi bakiyor memnunsaniz markasini yazabilir misiniz ya bilemedik
Ne anlamda cnm, tartiyi saklamasni ben istedim :)Eşinin sana olumsuz etkisi var maalesef
Geçenki paylaştığım videoyu izledin mi canım.Cuma 100.5
Pazartesi 100.8
Fark +0.3
Regli oldum kızlar onun artısı olduğunu düşünüyorum
Evde olduğu için diyet yapma motivasyonun olmuyor yaniNe anlamda cnm, tartiyi saklamasni ben istedim :)
İzlediğimi söylemedim mi canımGeçenki paylaştığım videoyu izledin mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?