Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi kadın 90 lara çıkıyorsa eminol onun kilo derdi bitmez. O yüzden gitsede gelir,gelse de gider birdayiz. Yalniz olay tamamem diyetlikten çıkmıştı bak biraz bağlamış oldum.
Ben 2015 den beri burdayim sizin gibi cocukda dogurmadim ama 2 torun oldu bu dönemde

Merak etme, fazlasıyla çalışıyorum adama
Bir daha tatillerde gideceği zaman 2 kere düşünür herhalde

Bi kadın 90 lara çıkıyorsa eminol onun kilo derdi bitmez. O yüzden gitsede gelir,gelse de gider birdayiz. Yalniz olay tamamem diyetlikten çıkmıştı bak biraz bağlamış oldum.
acildi bu konular bi kere
kolay kolay birakilmaz
ne guzel severek evlenmissiniz:))
biz gorucu usulu evlendik
ama yinede sevmistim bende.nisanliyken boyle degildi.evmendikten sonra degisti

Ben 2015 den beri burdayim sizin gibi cocukda dogurmadim ama 2 torun oldu bu dönemde
Ya işte diyorum ya kilo derdi varsa vardır yani. Inan çocuk için kilo alanlarda doğunca hemen veriyor zaten. 35 kilo nedir yaaa ver ver bitmez.

En doğrusu aslında
Ben hala duygusal müzik dinliyorum.
Büyük kızım kızıyor bana, dinleme böyle müzikler diye
bencede dinleme daha cok moral bozuyo boyle sarkilar
bizde masallah diyelim:))
Kızlar uyuycam busefr benmki uyudu bidha uyanmazsa insallah gerci bugun zor gecicek bu gece o belli oldu da baklm hayirlisi
iyi geceler canim:)insallah derin uyur uyanmaz:)

Merak etme, fazlasıyla çalışıyorum adama
Bir daha tatillerde gideceği zaman 2 kere düşünür herhalde
Ya işte öyle bir mesaj ver ki gittiği için değil akil verdikleri için huzurun kaçtığını anlasin. Gittiğinde seninde aklın orda kalmasin. Mesele onları dinlememek olmali. Yoksa bir de gitse iki de gitse sonuç aynı

Ya işte diyorum ya kilo derdi varsa vardır yani. Inan çocuk için kilo alanlarda doğunca hemen veriyor zaten. 35 kilo nedir yaaa ver ver bitmez.
35 kilo nedir kizzz, ben 6 ay da verdiydim ilk geldigimde
Ama sonrasi sıkıntı işte

Herşeyi biliyor ve kabul ediyor zaten canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…