- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.661
Ben 2015 den beri burdayimBi kadın 90 lara çıkıyorsa eminol onun kilo derdi bitmez. O yüzden gitsede gelir,gelse de giderbirdayiz. Yalniz olay tamamem diyetlikten çıkmıştı bak biraz bağlamış oldum.
3 de gorurz insallah ablaBen 2015 den beri burdayimsizin gibi cocukda dogurmadim ama 2 torun oldu bu dönemde
Merak etme, fazlasıyla çalışıyorum adamaAhhh ahhh bu aralarda maşallah pek bi ıyiyiz. Bu karantina da yaradı bize huzurumuzu kaçıran yok. Biraz kendi aklımizla başbaşa kaliyoruz. Bak görüyor musunuz kendi aklımızla kalinca nasolda mutlu oluyoruz.bir sürü çaktırmadan msj var
Bi kadın 90 lara çıkıyorsa eminol onun kilo derdi bitmez. O yüzden gitsede gelir,gelse de giderbirdayiz. Yalniz olay tamamem diyetlikten çıkmıştı bak biraz bağlamış oldum.
ne guzel severek evlenmissiniz:))Enazindan anlamis hatasni cnm, oda oyle gormus demekki fazlada kizmamak lazim
Amin inşallah abla
Internet uzeri tanistik cnm ben kilolu ve asiri cekingen oldugm icin yakinimda kimseyle konusmaya cesaret edemiyordm. 1 sene civari konustuk sonra biz tr izine gelicektik gorusmek istiyordu zaten bende kiloluym beni begenmez diye istemiyordm annemde begenmezse o begenmesn sen silip atarsan smdi gunah olur 1 sene konusmussun dedi o gazla denizliye geldi bu gorustkayy anılarım depresti, hele. Ilk gorusmemiz biz baya kalabaliktik 8 kisi felan o tek basina tabi sonradan yanliz bi cay ictiydik
Ya işte diyorum ya kilo derdi varsa vardır yani. Inan çocuk için kilo alanlarda doğunca hemen veriyor zaten. 35 kilo nedir yaaa ver ver bitmez.Ben 2015 den beri burdayimsizin gibi cocukda dogurmadim ama 2 torun oldu bu dönemde
Mevzular derin olunca, kulak misafirlerimizde artıyorMasallah bizim gibi uyumayan misafirlemizde baya fazla sayfada
Hayirlisiyla şu 2 si de bi evlenip gitse3 de gorurz insallah abla
bencede dinleme daha cok moral bozuyo boyle sarkilarEn doğrusu aslında
Ben hala duygusal müzik dinliyorum.
Büyük kızım kızıyor bana, dinleme böyle müzikler diye
bizde masallah diyelim:))Ahhh ahhh bu aralarda maşallah pek bi ıyiyiz. Bu karantina da yaradı bize huzurumuzu kaçıran yok. Biraz kendi aklımizla başbaşa kaliyoruz. Bak görüyor musunuz kendi aklımızla kalinca nasolda mutlu oluyoruz.bir sürü çaktırmadan msj var
iyi geceler canim:)insallah derin uyur uyanmaz:)Kızlar uyuycam busefr benmki uyudu bidha uyanmazsa insallahgerci bugun zor gecicek bu gece o belli oldu da baklm hayirlisi
Ya işte öyle bir mesaj ver ki gittiği için değil akil verdikleri için huzurun kaçtığını anlasin. Gittiğinde seninde aklın orda kalmasin. Mesele onları dinlememek olmali. Yoksa bir de gitse iki de gitse sonuç aynıMerak etme, fazlasıyla çalışıyorum adama
Bir daha tatillerde gideceği zaman 2 kere düşünür herhalde
Masallah bizim gibi uyumayan misafirlemizde baya fazla sayfada
ben unuttum baskalarininda okuyabildikleriniMevzular derin olunca, kulak misafirlerimizde artıyor
35 kilo nedir kizzz, ben 6 ay da verdiydim ilk geldigimdeYa işte diyorum ya kilo derdi varsa vardır yani. Inan çocuk için kilo alanlarda doğunca hemen veriyor zaten. 35 kilo nedir yaaa ver ver bitmez.
Azalttım canım.bencede dinleme daha cok moral bozuyo boyle
Size de bi maşallah lazimbencede dinleme daha cok moral bozuyo boyle sarkilar
bizde masallah diyelim:))
iyi geceler canim:)insallah derin uyur uyanmaz:)
Ya işte hep sıkıntı olacak diyorum bende. Var yani var bünye yiyici ne yapalim35 kilo nedir kizzz, ben 6 ay da verdiydim ilk geldigimde
Ama sonrasi sıkıntı işte
Kv ve görümce yoksa kk' da sorun yok canım.ben unuttum baskalarininda okuyabildiklerini
Aman bosver kuzum kim kimi taniyor sanki :))ben unuttum baskalarininda okuyabildiklerini
Kim onlar nerden goruyorsunuzzz. Cok merak ettim.Mevzular derin olunca, kulak misafirlerimizde artıyor
Herşeyi biliyor ve kabul ediyor zaten canım.Ya işte öyle bir mesaj ver ki gittiği için değil akil verdikleri için huzurun kaçtığını anlasin. Gittiğinde seninde aklın orda kalmasin. Mesele onları dinlememek olmali. Yoksa bir de gitse iki de gitse sonuç aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?