- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.641
Allah bozmasin pinarcimAynen annem hic istemiyordu vermek kendiside evlenip almanyaya gitmis bir de evliligi kotu olunca. Ama ben seviyorm istiyorm diye bisi diyemedi, cok sukur esim iyi birisi cıktı (ayni eve girmeden insanlari taniyamiyorsun o yuzden cikti diyorm
Devede kulak bile değil buAyy şok oldm inan
sen almanyada o tr de nasil tanistiniz akrabamiydiAy ne guzel bende istermmbenmki diyor kaldif sabah bakiym ama ben kiyamiyorm bendede vsr sorun ya
Ayy şok oldm inan
Annemn ismide ayşe ve hic guzel seyler yasamamis
Masallah ona ozaman inşallah boyle gider
Aynen annem hic istemiyordu vermek kendiside evlenip almanyaya gitmis bir de evliligi kotu olunca. Ama ben seviyorm istiyorm diye bisi diyemedi, cok sukur esim iyi birisi cıktı (ayni eve girmeden insanlari taniyamiyorsun o yuzden cikti diyorm)
Ay bnu annemde yasamis biliyormusun ama babamida annesi dolduruyormus hep bu kitaplari neden okuyor vs diye babam biketesinde kitaplari yakmış :/Erkekler kişisel gelişim kitabı okuyan kadının gözünün açılacağını farkettikleri için sorun çıkarıyorlar, gizlece okuması lazım, kitapları göstermeden.
Ben işyerinde okuyordum genelde
Bu ara bir sıkıntı yok.Benimdeeeuykunu kaçıran bir durum var anlat bence dertlesiyorken ona da bi bakalım
Devede kulak bile değil bu
aminnn insallahhsenin dominantligin eşinin despotlugunu ezer bence
ramazan bi gelsinde cnm
Karbonu min. da tutarsak zaten sorun olmaz
Ketoda sebze haric hic karbon yok, heralde yapamam en azindan hurma yemek isterim :)
gecmis olsun tatlim, ilacini duzenli ic belki azalir biraz
buraya yazdiktan sonra eşim aradi, benim arabayi cektik eczanenin orda kalmisti ya :)
Sonra bakkaldan cabuk olur diye tavuk göğsü aldim onu yaptim
Ama bugun biraz bozdum
aksam cay kahve fazlami iciyosun acaba cnm
aysem baştan iş yerinde sinirlenmis sana patlamis dicektim ama esinin normal hali buymuş
Şunu bilki sustukca tepene cikar
Taviz tavizi getirir herzaman
Sen onun cocugu yada kölesi degilsin
Sende bi bireysin
Hele bu zamanda kv yle altli ustlu oturmayi kabul eden birini öpüp baslarinda gezdirsinler
Bence biraz kitap oku hem ufkun gelişir hem kendini egitirsin, öz guvenin artar
Allah kisa zamanda insallah feraha cikarir cnm
Tuuu tuuu masallah Allah bozmasin :)
Belki 33 olunca olursun sendeiletisim ailesiyle nerdeyse 0..kiz kardesiyle mecbur olmadikca konusup sohbet etmez.anneside konuskan biri soyle boyl ekonusturuyo oglunu cok nadir sohbet ederler.
27 oldum bende
Gidemiyo ama telefonlada mi konuşmuyorBu ara bir sıkıntı yok.
Adam anasına da gidemiyor
Bana kaldı
Eski kadınlar ezilme sebebi hep bu canım.Benim annem de hep ezilen kadin, ses çıkarmayan kadin. Ben neden böyle onu hiç düşünmedim.
Hergün konuşuyor.Gidemiyo ama telefonlada mi konuşmuyor
Evett maalesef öyle. Neyse ki biz onlara göre daha çok farkindayiz..Eski kadınlar ezilen sebebi hep bu canım.
Boşanmasın, geri dönmesin diye ,"sus" diyerek büyütülüyorlar ve evlendiriyorlar.
Anladim. Bu durumu da çaktırmadan belli et derim.Hergün konuşuyor.
Önemli olan gitmemesi
ozamana kadar kalmaz kilolar gider insallaaminnn insallahh
Belki 33 olunca olursun sendeBiz daha burdayiz. 25 kilom var benim. Sende burda olursan konuşuruz. Hatta 9 takım-bdv olsun
Gecmisi hatirlayip konustukca kendimi kötü hissediyorumAnlat, dinleriz
Ömrümüze yazık diyor.Kiz espri yapiyoruz :))
Evinin icini bilemeyiz tabi
Ama sen sus pus biri olmadigin icin hali yikamak icin kocadan izin meselesi tuhaf geldi
Belki sen yorulma diye istememistir
Nasıl yaniAnladim. Bu durumu da çaktırmadan belli et derim.
Bi kadın 90 lara çıkıyorsa eminol onun kilo derdi bitmez. O yüzden gitsede gelir,gelse de giderozamana kadar kalmaz kilolar gider insalla
Doğrusunu yapıyorsun canım.
Geçen anneme " sen bana sus konuşma, konuşursan saygısızlık olur demeseydin, ben kendimi ifade etseydim, susuyorum diye daha çok ezmeye çalışmazlardı, herkes yerini bilirdi ve kimse ile problemim olmazdı" dedim...
Annemde hatasını anladı ama geç oldu tabi.
Allah bozmasin pinarcim
Internet uzeri tanistik cnm ben kilolu ve asiri cekingen oldugm icin yakinimda kimseyle konusmaya cesaret edemiyordm. 1 sene civari konustuk sonra biz tr izine gelicektik gorusmek istiyordu zaten bende kiloluym beni begenmez diye istemiyordm annemde begenmezse o begenmesn sen silip atarsan smdi gunah olur 1 sene konusmussun dedi o gazla denizliye geldi bu gorustksen almanyada o tr de nasil tanistiniz akrabamiydi
En doğrusu aslındaGecmisi hatirlayip konustukca kendimi kötü hissediyorum
O yuzden senelerdir müzik bile dinlemem duygusallasmamak icin, cok nadir
Ahhh ahhh bu aralarda maşallah pek bi ıyiyiz. Bu karantina da yaradı bize huzurumuzu kaçıran yok. Biraz kendi aklımizla başbaşa kaliyoruz. Bak görüyor musunuz kendi aklımızla kalinca nasolda mutlu oluyoruz.Nasıl yani
Akıl akıldan üstündür, hemen söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?