Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen annem hic istemiyordu vermek kendiside evlenip almanyaya gitmis bir de evliligi kotu olunca. Ama ben seviyorm istiyorm diye bisi diyemedi, cok sukur esim iyi birisi cıktı (ayni eve girmeden insanlari taniyamiyorsun o yuzden cikti diyorm
Allah bozmasin pinarcim

sen almanyada o tr de nasil tanistiniz akrabamiydi

Erkekler kişisel gelişim kitabı okuyan kadının gözünün açılacağını farkettikleri için sorun çıkarıyorlar, gizlece okuması lazım, kitapları göstermeden.
Ben işyerinde okuyordum genelde
Ay bnu annemde yasamis biliyormusun ama babamida annesi dolduruyormus hep bu kitaplari neden okuyor vs diye babam biketesinde kitaplari yakmış :/

aminnn insallahh
iletisim ailesiyle nerdeyse 0..kiz kardesiyle mecbur olmadikca konusup sohbet etmez.anneside konuskan biri soyle boyl ekonusturuyo oglunu cok nadir sohbet ederler.
27 oldum bende
Belki 33 olunca olursun sende Biz daha burdayiz. 25 kilom var benim. Sende burda olursan konuşuruz. Hatta 9 takım-bdv olsun

Benim annem de hep ezilen kadin, ses çıkarmayan kadin. Ben neden böyle onu hiç düşünmedim.
Eski kadınlar ezilme sebebi hep bu canım.
Boşanmasın, geri dönmesin diye ,"sus" diyerek büyütülüyorlar ve evlendiriyorlar.

Eski kadınlar ezilen sebebi hep bu canım.
Boşanmasın, geri dönmesin diye ,"sus" diyerek büyütülüyorlar ve evlendiriyorlar.
Evett maalesef öyle. Neyse ki biz onlara göre daha çok farkindayiz..

Kiz espri yapiyoruz :))
Evinin icini bilemeyiz tabi

Ama sen sus pus biri olmadigin icin hali yikamak icin kocadan izin meselesi tuhaf geldi
Belki sen yorulma diye istememistir
Ömrümüze yazık diyor.
Halılar temiz, yıkamadan kaldıralım diyor

ozamana kadar kalmaz kilolar gider insalla
Bi kadın 90 lara çıkıyorsa eminol onun kilo derdi bitmez. O yüzden gitsede gelir,gelse de gider birdayiz. Yalniz olay tamamem diyetlikten çıkmıştı bak biraz bağlamış oldum.

Enazindan anlamis hatasni cnm, oda oyle gormus demekki fazlada kizmamak lazim

Allah bozmasin pinarcim

Amin inşallah abla

sen almanyada o tr de nasil tanistiniz akrabamiydi
Internet uzeri tanistik cnm ben kilolu ve asiri cekingen oldugm icin yakinimda kimseyle konusmaya cesaret edemiyordm. 1 sene civari konustuk sonra biz tr izine gelicektik gorusmek istiyordu zaten bende kiloluym beni begenmez diye istemiyordm annemde begenmezse o begenmesn sen silip atarsan smdi gunah olur 1 sene konusmussun dedi o gazla denizliye geldi bu gorustk ayy anılarım depresti, hele. Ilk gorusmemiz biz baya kalabaliktik 8 kisi felan o tek basina tabi sonradan yanliz bi cay ictiydik

Gecmisi hatirlayip konustukca kendimi kötü hissediyorum
O yuzden senelerdir müzik bile dinlemem duygusallasmamak icin, cok nadir
En doğrusu aslında
Ben hala duygusal müzik dinliyorum.
Büyük kızım kızıyor bana, dinleme böyle müzikler diye

Nasıl yani
Akıl akıldan üstündür, hemen söyle
Ahhh ahhh bu aralarda maşallah pek bi ıyiyiz. Bu karantina da yaradı bize huzurumuzu kaçıran yok. Biraz kendi aklımizla başbaşa kaliyoruz. Bak görüyor musunuz kendi aklımızla kalinca nasolda mutlu oluyoruz. bir sürü çaktırmadan msj var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…