Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bana da işitsel olmalı, film izlerken eşim çok dalga geçiyor bazen kaçırdığım( alt yazili) bi bölüm varsa ben mi anlatayim yoksa sen mi izlersin diyo sonra gülüyo

Sesli güldüm
Moralim bozuktu halılar kaldı diye keyfimi yerine getirdin.
Benim koca çok despot ya, izinsiz birşey yapamıyorum ki ben
Ordan nasıl durduğumu iyice merak etmeye başladım
senin dominantligin eşinin despotlugunu ezer bence
İnşaallah abla. Ketoya mı başlasan acaba iyi uyum sağlamıştın yaramıştı da sana
ramazan bi gelsinde cnm
Karbonu min. da tutarsak zaten sorun olmaz

Ketoda sebze haric hic karbon yok, heralde yapamam en azindan hurma yemek isterim :)
bugun baya basim tuttu yine, kulak agrisi gibi degil degisik sekilde kulaklarimin icini Alerji ilacida atmistim koltukta uyuya kalmisim

Erkenden dinlenmeyr geceyim hayirli aksamlar herkese grs
gecmis olsun tatlim, ilacini duzenli ic belki azalir biraz
naptin abla kiymami yedin keske geline soyleseydin gelirken tavuk alma imkani varsa alsaydi sanada
buraya yazdiktan sonra eşim aradi, benim arabayi cektik eczanenin orda kalmisti ya :)
Sonra bakkaldan cabuk olur diye tavuk göğsü aldim onu yaptim
Ama bugun biraz bozdum
Uyuyamıyorum maalesef.
Herkes 7.uykusuna geçti evde, ben hala ayaktayım
aksam cay kahve fazlami iciyosun acaba cnm
aysem baştan iş yerinde sinirlenmis sana patlamis dicektim ama esinin normal hali buymuş
Şunu bilki sustukca tepene cikar
Taviz tavizi getirir herzaman
Sen onun cocugu yada kölesi degilsin
Sende bi bireysin
Hele bu zamanda kv yle altli ustlu oturmayi kabul eden birini öpüp baslarinda gezdirsinler

Bence biraz kitap oku hem ufkun gelişir hem kendini egitirsin, öz guvenin artar
O kadar zor günler geçiriyoruz ki. Burda anlatmadim detaylari kimseyi etkilemek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun. İsyan etmek istemiyorum ama bu hayattan da koptum resmen.
Allah kisa zamanda insallah feraha cikarir cnm

Sabah çocuklarla kalkma sırası bnde yatıyım ben kızlar. Eşimde bende sabah uykusunu çok seviyoruz böyle bi yöntem bulduk iyi geceler
Tuuu tuuu masallah Allah bozmasin :)

benim kv dede kizina karsi boyle.ama onlarda pek sorun olmuyo kv kp hic kimsesi yok zaten sorun yasayacagi
Kitabı boşver canım
Eşin okurken görürse canı bile sıkılabilir.
Videolara bak
bundan sonra kusu bandinda kosarken film degil bu videolara bakicam:))

Benim annem de hep ezilen kadin, ses çıkarmayan kadin. Ben neden böyle onu hiç düşünmedim.

benim kv dede kizina karsi boyle.ama onlarda pek sorun olmuyo kv kp hic kimsesi yok zaten sorun yasayacagi
Ah canım...
Bir erkeği arkadan dolduran kadınlar olmazsa asla sorun yaşanmaz.
Adam yurtdışında, doğru düzgün konuşamıyordur belkide ailesiyle
Erkeklerin aklı fitneliğe ermez, genelde yapıcıdırlar..
Bir erkekte problem varsa muhakkak bir akıl hocası vardır

bende sorcaktim
bence iyi yapiyosun ozendim sana su an:))kac yasindasin
33 yaşındayım canim. Gerçekten böyle alıştırmak iyi oluyor. Bi süre sonra karşındakiler sana laf sokulmaması gerektiğini anlıyor. Sen kaç yasindasin.

oyle yapicam abla bi oz guven geldi bana rahatladimda burda konusunca
en fazla 2 sene daha burdayim sonra tasinacaz mecbur kizimin okulu icin.
Benim defterler kara kapli
sendede cok var galiba abla

Sabah çocuklarla kalkma sırası bnde yatıyım ben kızlar. Eşimde bende sabah uykusunu çok seviyoruz böyle bi yöntem bulduk iyi geceler

Ay ne guzel bende istermm benmki diyor kaldif sabah bakiym ama ben kiyamiyorm bendede vsr sorun ya

Ayy şok oldm inan
Ayşe isminin sinerjisi kötü canım, maalesef.

Annemn ismide ayşe ve hic guzel seyler yasamamis

Evet canim 4.5 aylık kizim. Çok şükür ona göre daha iyi
Masallah ona ozaman inşallah boyle gider

Aynen annem hic istemiyordu vermek kendiside evlenip almanyaya gitmis bir de evliligi kotu olunca. Ama ben seviyorm istiyorm diye bisi diyemedi, cok sukur esim iyi birisi cıktı (ayni eve girmeden insanlari taniyamiyorsun o yuzden cikti diyorm)

Videyolari tabiki dinlesin ama
Okumak
Kelime hazinesini, cevap verme yetenigini daha cok artirir gibi
Netten de okuyabilir
Erkekler kişisel gelişim kitabı okuyan kadının gözünün açılacağını farkettikleri için sorun çıkarıyorlar, gizlece okuması lazım, kitapları göstermeden.
Ben işyerinde okuyordum genelde

iletisim ailesiyle nerdeyse 0..kiz kardesiyle mecbur olmadikca konusup sohbet etmez.anneside konuskan biri soyle boyl ekonusturuyo oglunu cok nadir sohbet ederler.
33 yaşındayım canim. Gerçekten böyle alıştırmak iyi oluyor. Bi süre sonra karşındakiler sana laf sokulmaması gerektiğini anlıyor. Sen kaç yasindasin.
27 oldum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…