Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

4 saat cok uzun canim ya. 1 tane sinifa vermiyorsundur o kadar saat dersi heralde. Ama seninkide can sesmi dayanir
Sınıflar iki iki birleştiriliyor canım, 8 sınıfa 4 saatte anlatıyorum yani, 4 saatte aynı şeyleri tekrar ediyorum

Sınıflar iki iki birleştiriliyor canım, 8 sınıfa 4 saatte anlatıyorum yani, 4 saatte aynı şeyleri tekrar ediyorum
Anladim canim. Allah kolaylik versin.Bizim ingilizce ogretmenide 2sinifi birlestirmis dun. Ama iki sinifta 15 ogrenci ancak baglanabildi sistemden kaynakli.

Birşey yapmayacak ki zaten.
Kuru yemiş ve haşlanmış yumurta verecek o kadar
dusun iste durum o kadar vahim
Hastaneye yattigim ilk gece buyuk kizimla cikolata surup ekmege yemisler sahurda hem bulasik cikmasin hem kim hazirlayacak diye
Allahtan annem alip gitmis coxuklari

bende 1 saat oldu eve geleli.simdi.kosu.bandina ciktim
aslinda hic halim yoktu ama televizyonda fahriye evcenin filmini gordum cok zayifti imrendim hemen kosu bandina ciktim
Demi bende onu izliyorum simdi bi yandan.
Ama bana oyle spor yapmak gibi bir istek gelmedi
Tebrikler sana

Ne kadar nazlıyorsunuz bu kocaları ya[/QUOTE] kalkıp kendi hayatta hazırlamaz onu bırak tekbasına oturup ta yemez
bende hep boyle yapip sabah uykuyu alamayinca kiziyorum kendime derdimize neyse
ben de her seferinde aksam bir daha erken yaticam derim ama yatamam
bende 1 saat oldu eve geleli.simdi.kosu.bandina ciktim
aslinda hic halim yoktu ama televizyonda fahriye evcenin filmini gordum cok zayifti imrendim hemen kosu bandina ciktim
Supersın canim bugun sporumu cok yapamadım

dusun iste durum o kadar vahim
Hastaneye yattigim ilk gece buyuk kizimla cikolata surup ekmege yemisler sahurda hem bulasik cikmasin hem kim hazirlayacak diye
Allahtan annem alip gitmis coxuklari
Bu durumunda bir avantajı var canım.
Kendi başının çaresine bakamayan erkek eşinin kıymetini biliyor.
Kendi işini kendi göreninde eyvallahı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…