- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.701
Sınıflar iki iki birleştiriliyor canım, 8 sınıfa 4 saatte anlatıyorum yani, 4 saatte aynı şeyleri tekrar ediyorum4 saat cok uzun canim ya. 1 tane sinifa vermiyorsundur o kadar saat dersi heralde. Ama seninkide can sesmi dayanir
Çayımı içip yatacağım, sahura da kalkmayı düşünmüyorumBenim uykuda varda uyuyasım yok
Anladim canim. Allah kolaylik versin.Bizim ingilizce ogretmenide 2sinifi birlestirmis dun. Ama iki sinifta 15 ogrenci ancak baglanabildi sistemden kaynakli.Sınıflar iki iki birleştiriliyor canım, 8 sınıfa 4 saatte anlatıyorum yani, 4 saatte aynı şeyleri tekrar ediyorum
Cocuklari esinemi havale ettin. Benim oyle bir luksum yok malesef adam kendini doyuramazken coxuklari emanet edemiyorumÇayımı içip yatacağım, sahura da kalkmayı düşünmüyorum
Sistem kaynaklı değil canım, öğrenciler gelmiyorlarAnladim canim. Allah kolaylik versin.Bizim ingilizce ogretmenide 2sinifi birlestirmis dun. Ama iki sinifta 15 ogrenci ancak baglanabildi sistemden kaynakli.
Evet yaa izne ayrilan kayboluyor. Ben burdan ayrilmadan ipin ucunu toparlayamadim. İns onlar kiloyu siki tutuyorlardir
Yok canim girmek isteyip giremiyoruz diye wathsaptan mesaj atan cok oluyirSistem kaynaklı değil canım, öğrenciler gelmiyorlar
dimi ya sabah kendime kızıcam sonraUyku varsa hic oyalanmayat uykuyu al.
koca kısı ıcın kalkıcam mecburÇayımı içip yatacağım, sahura da kalkmayı düşünmüyorum
Hiç sanmıyorumEvet yaa izne ayrilan kayboluyor. Ben burdan ayrilmadan ipin ucunu toparlayamadim. İns onlar kiloyu siki tutuyorlardir
Beceremiyorlardır canımYok canim girmek isteyip giremiyoruz diye wathsaptan mesaj atan cok oluyir
Ne kadar nazlıyorsunuz bu kocaları yakoca kısı ıcın kalkıcam mecbur
bende hep boyle yapip sabah uykuyu alamayinca kiziyorum kendime derdimize neysedimi ya sabah kendime kızıcam sonra
koca kısı ıcın kalkıcam mecbur
ins oyle degildir canim. Bence poni baya kararliydi iyi gidiyordurHiç sanmıyorum
Hatta Poni 'den de ümidimi kestim
olabilir belkideBeceremiyorlardır canım
Birşey yapmayacak ki zaten.Cocuklari esinemi havale ettin. Benim oyle bir luksum yok malesef adam kendini doyuramazken coxuklari emanet edemiyorum
dusun iste durum o kadar vahimBirşey yapmayacak ki zaten.
Kuru yemiş ve haşlanmış yumurta verecek o kadar
Demi bende onu izliyorum simdi bi yandan.bende 1 saat oldu eve geleli.simdi.kosu.bandina ciktim
aslinda hic halim yoktu ama televizyonda fahriye evcenin filmini gordum cok zayifti imrendim hemen kosu bandina ciktim
ben de her seferinde aksam bir daha erken yaticam derim ama yatamambende hep boyle yapip sabah uykuyu alamayinca kiziyorum kendime derdimize neyse
Supersın canim bugun sporumu cok yapamadımbende 1 saat oldu eve geleli.simdi.kosu.bandina ciktim
aslinda hic halim yoktu ama televizyonda fahriye evcenin filmini gordum cok zayifti imrendim hemen kosu bandina ciktim
Bu durumunda bir avantajı var canım.dusun iste durum o kadar vahim
Hastaneye yattigim ilk gece buyuk kizimla cikolata surup ekmege yemisler sahurda hem bulasik cikmasin hem kim hazirlayacak diye
Allahtan annem alip gitmis coxuklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?