- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.741
6.hislerim tekrar bakman lazım sayfaya dediSen yatmiyormuydun
Yaaa muhtesem degisim olmus canim.Arkadaşlar öncesi sonrası atıyorum hazır mısınız
Dukan birası içtim midem bulandıGecmis olsun canim usuttunmu niye oyle oldu
Ben burdayim ve hazirim
medyama bakın bakalimHemen geldim ve hazırım
Sağol canım 78 79 civarı canımYaaa muhtesem degisim olmus canim.
Onceki halinde kac kilosun
Cok guzel canim heryerinden incelmissin tebriklerSağol canım 78 79 civarı canım
TemelinSafinazi
Değişim gerçekten mükemmel
Eşin döndüğünde tanıyamayacak neredeyse
Azimle mükemmel bir sonuç elde ettin
Tebrik ederim
Sağolun canlar darısı isteyen herkese ve sizeCok guzel canim heryerinden incelmissin tebrikler
Gece gece dilimiz sistiyse demekİki dakika gelmedin 5 sayfa yazışmışsınızgidin yatın uyuyun
Tamam seni dinliyorum yatıyorumİki dakika gelmedin 5 sayfa yazışmışsınızgidin yatın uyuyun
Allah kolaylık versin bazen kızıma diyorum kesin büyüyünce de uykudan gözünü açmaz diye ne derdiniz var yatın uyuyun işteAnca geldim ya kocayla konuştum 2 saattir de oğlanı uyutmaya çalışıyorum video filan açtım ama hala uyumadı koltuğa çıkıp kafa üstü kendini yere bırakmaya çalışıyo (minder var )
Yok canım uygulamaya geçecektik malesef çocukların bir çoğunda bilgşsayar yok evde yapamadık verim alamayınca ders yapmıyorum artıkGeçen hafta iftardan 1 saat önce başladı.
4 saat aralıksız idi.
İsyan bayrağı çekince bu hafta düzelttiler
Senin yok mu canım dersin
Ben hiç kalkmıyorum valla dondurucuda poğaça börek katmer ne isterse var çıkarıp mikrodalgada ısıtıp yiyor kahvaltılık ve çay eşliğindekoca kısı ıcın kalkıcam mecbur
Kuzum yanlış anlaşılma yok değil mi yoksa ben mi yanlış anladım adriana lima da olsa aldatıyor erkekler diyince öyle yazdım ayrıca değişimine hayran kaldım o kollar bacaklar harika incelmişklasik yemek tabağı canım zaten geri çıkardım
İlk alintin için sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zormus çocuk büyütmekAllah kolaylık versin bazen kızıma diyorum kesin büyüyünce de uykudan gözünü açmaz diye ne derdiniz var yatın uyuyun işte
Yok canım uygulamaya geçecektik malesef çocukların bir çoğunda bilgşsayar yok evde yapamadık verim alamayınca ders yapmıyorum artık
Ben hiç kalkmıyorum valla dondurucuda poğaça börek katmer ne isterse var çıkarıp mikrodalgada ısıtıp yiyor kahvaltılık ve çay eşliğinde
Kuzum yanlış anlaşılma yok değil mi yoksa ben mi yanlış anladım adriana lima da olsa aldatıyor erkekler diyince öyle yazdım ayrıca değişimine hayran kaldım o kollar bacaklar harika incelmiş
Bende burdayim canim gozlerimde uykunun uuu su yok nedenseBir türlü yatamadım ben de bugünün gece kuşu da benim
İyi geceler canimBen de yatar iyi geceleriyi sahurlar
Benim de yok gündüz uyuduk çünkü uzun zamandır ilk defa iki üç saat uyudu ben de iyi uyumusumBende burdayim canim gozlerimde uykunun uuu su yok nedense
Bende gunduz uyudugum icin heralde oyleyim. Bunye fazla uykuya alisik degil napsin sasirdiBenim de yok gündüz uyuduk çünkü uzun zamandır ilk defa iki üç saat uyudu ben de iyi uyumusum
Hayırlısı ile ramazanı atlatirsak geri düzene biner ben kilo vermede de zorluk çekmeye başladım çay bile kar etmiyor kabizlik yapıyorBende gunduz uyudugum icin heralde oyleyim. Bunye fazla uykuya alisik degil napsin sasirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?