- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.721
İste kendimize ancak bu saatte vakit ayirabikdigimiz icin bence. Yoksa yatar uyuruznapım kzuNe kadar nazlıyorsunuz bu kocaları ya
Olabilir canımİ
İste kendimize ancak bu saatte vakit ayirabikdigimiz icin bence. Yoksa yatar uyuruz
Evet canim hakli olabilirsin cogu zaman bunu soyler ama iste mecburiyetlerde bari cocuklarin karnini doyuracak kadar biseyler yapmasi lazimBu durumunda bir avantajı var canım.
Kendi başının çaresine bakamayan erkek eşinin kıymetini biliyor.
Kendi işini kendi göreninde eyvallahı olmuyor
begendigim sanatcilari gorunce bi motivasyon geliyo banaDemi bende onu izliyorum simdi bi yandan.
Ama bana oyle spor yapmak gibi bir istek gelmedi
Tebrikler sana
Cok iyi canim. Bende kilolu olup verenleri gorunce daha cok motive oluyorum ama uzun surmuyorbegendigim sanatcilari gorunce bi motivasyon geliyo bana
İyi geceler canim. İns kapatmazsin olmazsa iki tane kur 5 dk arayla ben oyle yapiyorumBen gidiyorum gozler kapanıyoralarmı kapatmam Insallah
İyi uykular canim.Bende yattım kızlar ,iyi geceler tatlı rüyalar
gece lambası gibi oluyor güzel oluyor amaBordo renk nasıl olur sence karartma hususunda.
Yoksa siyah mı daha iyi olur
guzel canim afiyet olsun
sabahki ekmek 1 olsa daha iyi olurmus ama guzel afiyet olsun
guzel afiyet olsun canim
makarna azmis ama fellah kofte yinede cok gorundu gizume afiyet olsun
guzel canim. Ekmegi menulerinde su ara gireceguz abladigim kadariyla
guzel canim afiyet olsun
baya hafif olmus afiyet olsun
tabak cok buyyk degikse guzel canin afiyet olsun
Evet ya gidilebiecek yer var aslinda m yurume mesafesinde degil hep
klasik yemek tabağı canım zaten geri çıkardımAşka bak sen
Hem karnım doysun hem pastam dursun gibi onursuzca bi davranış malesef
arada bir gevşetmek gerek ya yoksa tadı tuzu yok hayatınBen bugün vidaları gevşettim
15 aylık canım vallahi ben dün ne yediğimi bile unutuyorum olur öyleSeninki ne kadarlikti canim. (Belki 10.sorussumdur) su ara benimkide koltuktan kenardaki sehpaya uzanmaya calisiyor aklim cikiyor dusecek diye. İyice kenara ittimde uzanmaya yeltenmiyor artik allahtan.
İns guzel uyku cekersiniz cabucak uyurda
ben de su içip yatmayı düşünüyorumÇayımı içip yatacağım, sahura da kalkmayı düşünmüyorum
aslında şöyle öncesi sonrası foto atsak güzel olur diye düşünüyorum arada yani ünlülerin veya instada paylasilanlardan hatta ben kendi fotomu atayım sayfama ilkbende 1 saat oldu eve geleli.simdi.kosu.bandina ciktim
aslinda hic halim yoktu ama televizyonda fahriye evcenin filmini gordum cok zayifti imrendim hemen kosu bandina ciktim
Ben gidiyorum gozler kapanıyoralarmı kapatmam Insallah
İyi geceler canlarBende yattım kızlar ,iyi geceler tatlı rüyalar
Gecmis olsun canim usuttunmu niye oyle olduklasik yemek tabağı canım zaten geri çıkardım
Masallah allah bagislasin bizden 3 ay kucukmussunuz15 aylık canım vallahi ben dün ne yediğimi bile unutuyorum olur öyle
Bekliyoruz o halde etiket yapmayi unutma biziaslında şöyle öncesi sonrası foto atsak güzel olur diye düşünüyorum arada yani ünlülerin veya instada paylasilanlardan hatta ben kendi fotomu atayım sayfama ilk
Sağol canım seninkileri de Allah sana bağışlasın Rabbim tırnaklarına taş degirmesinMasallah allah bagislasin bizden 3 ay kucukmussunuz
Ben burdayim ve hazirimArkadaşlar öncesi sonrası atıyorum hazır mısınız
Aminnn aminSağol canım seninkileri de Allah sana bağışlasın Rabbim tırnaklarına taş degirmesin
Hemen geldim ve hazırımArkadaşlar öncesi sonrası atıyorum hazır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?