- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.461
Çok pişman olacagiz. Senin bugünde uykun vardi uyuyabildin mi. En son cocuklar tepene çıkmıştıBen bir kahve ıctım ıcmez olaydım hala cin gibiyim
Dahada icmezsinBen bir kahve ıctım ıcmez olaydım hala cin gibiyim
Canım Instagramda canlı yayını duruyor hala istersen bakabilirsinArtik öylemi oldu, Yoksa rahatmi olmak istediler, vicdanmi rahatlatiyorlar,, Allah muhafaza ne diyelim yolda gelsinler insallah
Aaaa nasil gectiÇok yorgunum zatenağla ağla bi hal oldum. Barış muslu nun demosuna katildim. Başım çatlıyor şu an
Evet yakalayamdim bir turlu ben okudukca sayfa birikiyor
Ay allahim niyeyse her yazilana gülmeye basladim, uygun geldi herhaldeÇok pişman olacagiz. Senin bugünde uykun vardi uyuyabildin mi. En son cocuklar tepene çıkmıştı
1 kupada ben ıctımBen de 1 su bardağı içtim
gunduz 45 dk uyudum iftardan sonrada 11 e kafar uyudumÇok pişman olacagiz. Senin bugünde uykun vardi uyuyabildin mi. En son cocuklar tepene çıkmıştı
ıcerım kız cok sevdim boyle hındıstan cevizi aromalı guzel gidiyorDahada icmezsin
sımdı daha cok merak ettim abla kesin ızlıcwmAaaa nasil gecti
Benim eşim yanimdaydi tam konsantre olamadim, aglamadimda :))
Ama sonradan başım agridi, biraz midem bulandi, sanki yediğim hersey bogazimda
Insallah gecmez bu his
Bagimliliktan kurtulmak, istah kesilmesi icin yapiliyor yaneki? Niye miden bulandi aklim karisti
Anı yakala bos ver sayfaları zira cenemiz baya dustu bu geceEvet yakalayamdim bir turlu ben okudukca sayfa birikiyor
Ben tam moddaydim. Çocuklar vardi biri sağda biri solda,ama uyuyorlardi. Eşim ezana kadar tv izliyor. Ortam loş kafa hoşAaaa nasil gecti
Insallah gecmez bu his
sagol izlicem insCanım Instagramda canlı yayını duruyor hala istersen bakabilirsin
Gözümden yas geldi yaAaaa nasil gecti
Insallah gecmez bu his
Demo kismini kaydetmedi :))Canım Instagramda canlı yayını duruyor hala istersen bakabilirsin
Şu an bende çok güldüm bebeği emziriyom uyanacakAy allahim niyeyse her yazilana gülmeye basladim, uygun geldi herhalde
Geldim yakaladimAnı yakala bos ver sayfaları zira cenemiz baya dustu bu gece
Niye kizzzGözümden yas geldi ya
Hadi ya buseyi yapacaksa tam yapsa yaDemo kismini kaydetmedi :))
Ohhhh senin ki kahve değil canim uykunu almissin daha ne olsun.1 kupada ben ıctım
gunduz 45 dk uyudum iftardan sonrada 11 e kafar uyudum
ıcerım kız cok sevdim boyle hındıstan cevizi aromalı guzel gidiyor
sımdı daha cok merak ettim abla kesin ızlıcwm
Yaa nasil merak ettim simdi naptiki bu adam yaaaDemo kismini kaydetmedi :))
Sonradan oldu sankiBen tam moddaydim. Çocuklar vardi biri sağda biri solda,ama uyuyorlardi. Eşim ezana kadar tv izliyor. Ortam loş kafa hoşAyy oldumu sende de bulantı. Ay ben yeminliyim bir şey yiyemedim yemiş gibi hayal ettim.
iyimis abla sigarayi birakabilirsin insBagimliliktan kurtulmak, istah kesilmesi icin yapiliyor ya
Komigime gitti yaNiye kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?