- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.441
Kilo için girdim aslında, cok iyi geldiaşırı midemi bulandırdı,ne oldu gülüm neden duygusal karmaşaya girdin de gözlerin musluğu açtı
Sımdı sen boyle degince bende merak etimBen takip etmem normalde. Bi ara kitabina denk gelmiştim biraz okuduktan sonra baktim hep aynı şeyleri tekrarliyor sıkılıp bırakmıştım. Mefkure abla söyleyince bi bakayim dedim. Bakış o bakış duyguya girdim
Niye bi tek ben yakalaniyom onu da anlamadimHep radara yakalanıyorsun, birgün yiyecen cezayı
İkinci evlilik diyince bende aynı şeyi düşündüm niyeyseişin aslı ben kadının bunu bilmediğine inanmıyorum bile bile zina yapıp kendi nefsini temizlemek istiyor ya da çevreden birileri öğrendi cahil ayağına yatıyor
Mımledim senıNiye bi tek ben yakalaniyom onu da anlamadimmimlimiyim neyim
Diğer gelenler yazıpta gidiyorlar, sen hafiyelik yapıyonNiye bi tek ben yakalaniyom onu da anlamadimmimlimiyim neyim
bilmiyorum ablaişin aslı ben kadının bunu bilmediğine inanmıyorum bile bile zina yapıp kendi nefsini temizlemek istiyor ya da çevreden birileri öğrendi cahil ayağına yatıyor
Bu neki? Niye miden bulandi aklim karistiKilo için girdim aslında, cok iyi geldiaşırı midemi bulandırdı,
Kiz tatli börek çörek vazgeçemediğim şeyler, midemi bulandirdi adam yiyemem artık, şu an düşündükçe midem bulaniyor aşırı hemdeSımdı sen boyle degince bende merak etim
Yandimmmm deseneeeMımledim senı
Ayyy cidden mi bi ben miyimDiğer gelenler yazıpta gidiyorlar, sen hafiyelik yapıyon
Hipnoz etti adam ressmenbilmiyorum ablaanlamadigim Zaten bir insanla evlenmek istiyorsan Neden Önce Resmi Nikah kiymazsin
Bu neki? Niye miden bulandi aklim karisti
Bende Baksam ona belki tiksinirim yememKiz tatli börek çörek vazgeçemediğim şeyler, midemi bulandirdi adam yiyemem artık, şu an düşündükçe midem bulaniyor aşırı hemdeayyy hep böyle devam etse keşke. Ama ediyormuş
İyice merakım arttı naptıda bulandırdı mideniKiz tatli börek çörek vazgeçemediğim şeyler, midemi bulandirdi adam yiyemem artık, şu an düşündükçe midem bulaniyor aşırı hemdeayyy hep böyle devam etse keşke. Ama ediyormuş
AynennnBana doğru merdane ile geliyordur
Canim bi daha ne zaman yapar yada yapar mi bilmiyorum kiBende Baksam ona belki tiksinirim yemem
Artik öylemi oldu, Yoksa rahatmi olmak istediler, vicdanmi rahatlatiyorlar,, Allah muhafaza ne diyelim yolda gelsinler insallahHipnoz etti adam ressmen
Ben bir kahve ıctım ıcmez olaydım hala cin gibiyimAyy bu gece herkes burda uyuyup mu uyandiniZ yoksa hiç uyumadiniz mi. Ben 6 da nasil uyanacagim. Hiç uyumasam mi
Ben de 1 su bardağı içtimBen bir kahve ıctım ıcmez olaydım hala cin gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?