Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sımdı sen boyle degince bende merak etim

işin aslı ben kadının bunu bilmediğine inanmıyorum bile bile zina yapıp kendi nefsini temizlemek istiyor ya da çevreden birileri öğrendi cahil ayağına yatıyor
İkinci evlilik diyince bende aynı şeyi düşündüm niyeyse

işin aslı ben kadının bunu bilmediğine inanmıyorum bile bile zina yapıp kendi nefsini temizlemek istiyor ya da çevreden birileri öğrendi cahil ayağına yatıyor
bilmiyorum abla anlamadigim Zaten bir insanla evlenmek istiyorsan Neden Önce Resmi Nikah kiymazsin
Kilo için girdim aslında, cok iyi geldiaşırı midemi bulandırdı,
Bu neki? Niye miden bulandi aklim karisti

Sımdı sen boyle degince bende merak etim
Kiz tatli börek çörek vazgeçemediğim şeyler, midemi bulandirdi adam yiyemem artık, şu an düşündükçe midem bulaniyor aşırı hemde ayyy hep böyle devam etse keşke. Ama ediyormuş

Kiz tatli börek çörek vazgeçemediğim şeyler, midemi bulandirdi adam yiyemem artık, şu an düşündükçe midem bulaniyor aşırı hemde ayyy hep böyle devam etse keşke. Ama ediyormuş
Bende Baksam ona belki tiksinirim yemem

İyice merakım arttı naptıda bulandırdı mideni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…