- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.421
Kim ayol
Nihat Hatipoğlu’nda bi bayan sordu, nikahlandığım eşim böyle diyor diye doğrusudur diye, hocada asıl kimse bilmezse düşer dedi gizli nikah olmaz, üzüldüm kadınaKim yapmıs kız onu hangi akla uymus acaba gizli nikah mı olur dugunlerın amacı herkese duyurmak kesin Baska pislikler var ısın ıcınde
Ayyy benden mi bahsedoyorsun abla ben burdayımşaka bir yana da ben gerçekten zaıflamak isteyen kilosu çok olan o yüzden umutsuzluğa kapılan ama isteği tam olan kişilerin gelmesini cidden isterim herkes zayıflasın kendini sevsin öz güveni olsun
Affetmem yakalarım canım direk gozlerım seni secıyor alttaAyyy ende şu yukarda bi anda 4 ileti olunca korka korka tıkladım acaba yakalandim mi diye
kesinlikle birbirimiz hayatlarına dokunuyoruzKeske abla ne guzel olur hepimizin birbirimizin hayatlarını bır sekilde guzellestırıyoruz daha fazla neden yapmayalım
Ayyy neden acabaaaAffetmem yakalarım canım direk gozlerım seni secıyor altta
Bi bakim gidecektimAffetmem yakalarım canım direk gozlerım seni secıyor altta
yerim seniiiAyyy benden mi bahsedoyorsun abla ben burdayımgeçmişi okuyamadim. Direk daldim konuyu bilmiyorum
İyice bir arastırıp denıyeyım abla bende merak ediyorum ne kadar gıdecekbana zor geldi ben yapamam ,yasaklar asla olmazlar bana göre değil ,sen bir dene bakalım ne kadar eksiyi göreceksin
İlk evlilikte anne babanın rızası olmazsa dini nikah kıyılamaz ki, hangi cahil kıymış bu nikahı acabaNihat Hatipoğlu’nda bi bayan sordu, nikahlandığım eşim böyle diyor diye doğrusudur diye, hocada asıl kimse bilmezse düşer dedi gizli nikah olmaz, üzüldüm kadına
Evett bencede cok mantikliyerim seniii, takıma kilosu çok olan gerçekten kendisi için zayıflamaya karar vermiş kişileri alsak diyorduk
ahh cehalet ahhhNihat Hatipoğlu’nda bi bayan sordu, nikahlandığım eşim böyle diyor diye doğrusudur diye, hocada asıl kimse bilmezse düşer dedi gizli nikah olmaz, üzüldüm kadına
Bayanın ilk evliliği değilmiş, cocuklarıyla birlikte yaşıyormuş, adam olan zaten dini nikahtan önce resmî nikah kıyar,, bide düşer müşer demeZ.. iyi niyet yok bunda maalesef Allah yardımcısı olsunİlk evlilikte anne babanın rızası olmazsa dini nikah kıyılamaz ki, hangi cahil kıymış bu nikahı acaba
begenı yapmıs ama gelir herhalde ablahani nirdeeee
yazık ya saflıgından faydalanmıs resmenNihat Hatipoğlu’nda bi bayan sordu, nikahlandığım eşim böyle diyor diye doğrusudur diye, hocada asıl kimse bilmezse düşer dedi gizli nikah olmaz, üzüldüm kadına
kesinlikle birbirimiz hayatlarına dokunuyoruz
Ayyy neden acabaaa
Bi bakim gidecektim
Bi bakım kacıyorsun ondanÇok yorgunum zatenağla ağla bi hal oldum. Barış muslu nun demosuna katildim. Başım çatlıyor şu an
Neden ağladınki?Çok yorgunum zatenağla ağla bi hal oldum. Barış muslu nun demosuna katildim. Başım çatlıyor şu an
Amin canımBayanın ilk evliliği değilmiş, cocuklarıyla birlikte yaşıyormuş, adam olan zaten dini nikahtan önce resmî nikah kıyar,, bide düşer müşer demeZ.. iyi niyet yok bunda maalesef Allah yardımcısı olsun
ne oldu gülüm neden duygusal karmaşaya girdin de gözlerin musluğu açtıÇok yorgunum zatenağla ağla bi hal oldum. Barış muslu nun demosuna katildim. Başım çatlıyor şu an
işin aslı ben kadının bunu bilmediğine inanmıyorum bile bile zina yapıp kendi nefsini temizlemek istiyor ya da çevreden birileri öğrendi cahil ayağına yatıyorBayanın ilk evliliği değilmiş, cocuklarıyla birlikte yaşıyormuş, adam olan zaten dini nikahtan önce resmî nikah kıyar,, bide düşer müşer demeZ.. iyi niyet yok bunda maalesef Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?