Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şaka bir yana da ben gerçekten zaıflamak isteyen kilosu çok olan o yüzden umutsuzluğa kapılan ama isteği tam olan kişilerin gelmesini cidden isterim herkes zayıflasın kendini sevsin öz güveni olsun
Ayyy benden mi bahsedoyorsun abla ben burdayım geçmişi okuyamadim. Direk daldim konuyu bilmiyorum

Nihat Hatipoğlu’nda bi bayan sordu, nikahlandığım eşim böyle diyor diye doğrusudur diye, hocada asıl kimse bilmezse düşer dedi gizli nikah olmaz, üzüldüm kadına
İlk evlilikte anne babanın rızası olmazsa dini nikah kıyılamaz ki, hangi cahil kıymış bu nikahı acaba

Nihat Hatipoğlu’nda bi bayan sordu, nikahlandığım eşim böyle diyor diye doğrusudur diye, hocada asıl kimse bilmezse düşer dedi gizli nikah olmaz, üzüldüm kadına
ahh cehalet ahhh
nikah aleniyet (herkese duyurulma ) ile olur boşuna mı şahitler ve kalabalıkla nikah oluyor(dini nikahın hükmü aleniyettir zaten) , gizli gizli olan bildiğin zina yaaa

İlk evlilikte anne babanın rızası olmazsa dini nikah kıyılamaz ki, hangi cahil kıymış bu nikahı acaba
Bayanın ilk evliliği değilmiş, cocuklarıyla birlikte yaşıyormuş, adam olan zaten dini nikahtan önce resmî nikah kıyar,, bide düşer müşer demeZ.. iyi niyet yok bunda maalesef Allah yardımcısı olsun

begenı yapmıs ama gelir herhalde abla
yazık ya saflıgından faydalanmıs resmen
kesinlikle birbirimiz hayatlarına dokunuyoruz

Ayyy neden acabaaa
Bi bakim gidecektim
Çok yorgunum zaten ağla ağla bi hal oldum. Barış muslu nun demosuna katildim. Başım çatlıyor şu an
Bi bakım kacıyorsun ondan barıs muslu niye aglattı kız seno

Bayanın ilk evliliği değilmiş, cocuklarıyla birlikte yaşıyormuş, adam olan zaten dini nikahtan önce resmî nikah kıyar,, bide düşer müşer demeZ.. iyi niyet yok bunda maalesef Allah yardımcısı olsun
işin aslı ben kadının bunu bilmediğine inanmıyorum bile bile zina yapıp kendi nefsini temizlemek istiyor ya da çevreden birileri öğrendi cahil ayağına yatıyor

Ben takip etmem normalde. Bi ara kitabina denk gelmiştim biraz okuduktan sonra baktim hep aynı şeyleri tekrarliyor sıkılıp bırakmıştım. Mefkure abla söyleyince bi bakayim dedim. Bakış o bakış duyguya girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…