- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.521
Ben burdayım dahada 10 dk giderim ezanla bıroku oku anca geldim
ben geldim herkes gitmis:)
sagol abla:)askrhpozitif bireyselde 1.liğini tebrik ederim canım
Gerçekten muhteşem bir eksi ile geldin.
I Ilyusa bireyselde 3.lüğünü tebrik ederim canım, sende gayet güzel vermişsin bu hafta
Bende takımda sonuncu olduğum gibi birde etap sonuncusu olmuşum
gecmis olsun canimalerjim tuttu yine hapşırmadan ölecem, bu ara yeni alerjilerim meydana çıkıyor, çok kötü bu alerji
bencede iyi yaptin.geri kalanlari yikamaciya versen biraz sagligini dusunKış günü bile çorap hırka giymeyen ben bugün 40 derece sıcaklıkta hırka ve çorap giydim canım.
Kendime gelene kadar da halı yıkamaya ara verdim
benim yucdem 1.5 gecti.silindi sari kart:)Eline sağlık canım
Geçen haftalardan sarı kart alanları affetmişsin galiba
haberlerdemi cikti diycektim sonra gordumNe tür insanlar varaileden gizli dini nikah kıymış, eş olacak gereksiz birilerine söylersen nikah düşer diyormuş, bu kişi hiç iyi niyetli gelmedi bana
soylediklerimi aglattiÇok yorgunum zatenağla ağla bi hal oldum. Barış muslu nun demosuna katildim. Başım çatlıyor şu an
Aaaa nasil gecti
Benim eşim yanimdaydi tam konsantre olamadim, aglamadimda :))
Ama sonradan başım agridi, biraz midem bulandi, sanki yediğim hersey bogazimda
Insallah gecmez bu his
cok merak ettim bende youtube varmidir videolariSonradan oldu sanki
Bakalim yarina etkisi olacakmi :))
Aslinda canimiz bisey istediginde yapsak belki faydasi olur
sagol abla
bizede soyle kaptanim:))Barış Muslu hakkını helal etmiyorsa yöntemi kendine kalsın kızlar
Ben başka birşey öğrendim, kilo hariç birkaç şeye uyguladım, uyguladıklarımdan sonuç aldım.
Onu yaparız bizde
bende yaptigim pastanin resmini atacaktim beceremedim:)Ben burdayım dahada 10 dk giderim ezanla bır
Dosya ekle var alıntıların orda canımbende yaptigim pastanin resmini atacaktim beceremedim:)
sonradan kimsenin cani cekmesin diye vazgectim
bayram sonrası ben de varım düelloyaRamazan'da kilo vermekten ümidimi kestim canım ben
Bayramdan sonra düelloya varım ama
hiç bişey ümit ettiğimiz gibi gitmedi ya şu bir haftayı da sağ salim atlatirsak inşallah ondan sonra düzene girsinİftardan sonra bebeğimi emzirerek uyuturken yanında uyuya kalıyorum, bana en fazla olumsuz etkisi olan şey bu maalesef
önemli değil kaptanım ben onu o hafta için geçerli sanıyorum yazmadım o yüzdenEline sağlık canım
Geçen haftalardan sarı kart alanları affetmişsin galiba
bu yemin olayı müthiş ya ben de yemin edeceğim bu hafta kaçamak yapmamak için başka türlü zapt edemem kendimiama yemedim yemin etmistim
sabah bi an once dagitmam lazim.gozumun onunden gitsin
Seviyede serbest günler bana yaramadızehraaa masallah cnm süper gitmis
eksi olman güzel ama hâlâ beni geçememişin
Hazir ben sallanirken elini cabuk tut :)))
artiyken zaten listeye giremiyon canimcim
yine muhtesemsinnnn tatlim1.ligin icin ayrica tebrikler
birazda burda kizayim
Niran kendini, vücudunu biliyorsun cnm dikkat etsene
Haftaya cok iyi bi yuzdeyle gelmen lazim
Kac haftadir perfonmansin pek iyi degil :))
Bide sonuncu olmuşun :)
Gunaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin ozaman:
Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.4
Fark - 800gr
6lari gormek cok motive etti beni
Cuma : 83.0
Bugün :81.9
Fark : -1.1
Yüzde: %1.33
Günaydın kizlarr
Kilo bildirimim
Geçen hafta:69.9
Bugün:69.6
Fark:-300
Günaydınlar
En son bildirimim 56.3
Bugün 55.7
Fark-600gr
Bi ara almıştım 57lerde çıkmıştım iyiyim şimdi ben porsiyon küçülttüm tatlı tuzlu pilav herşeyi yiyorum artık istediğim kilolardayım diye
Yazmaya utaniyorum gercekten sunu yedim bunu yedim dedikten sonra Niye böyle oldu anlamadim, wc yede cikamadigim halde..
Gecen Cuma : 55.6 kg
Bu Cuma : 55.2 kg
Fark : - 400 gr
Geçen Cuma 64.4
Bu Cuma 63.8
Fark: -600
Bu hafta gelemedim biliyorum kızlar hele bugün hiç gelemedim işyerinde işler karışık gece gündüz bişeler istiyorlar
Neyse bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta: 62,2
Bu hafta: 60,9
Fark: 1,3
Yüzde: 2,09
gecen hafta 61.2
bu cuma 59.7
fark 1.5
yuzde 2.45
Cuma:72.8
Bugün:71.3
Fark:1.5
Yüzde: %2.06
Kizlar ancak esim gelince baglanabiliyorum nete bildirimi yapiyim
Gecen cuma 67.4
Bu cuma 67.0
Benim listeye girme isi bu haftada yatar ama yinede ekside oldugum icin mutluyum. İns bayram sonu donerim listeye
Bildirimi yapayım kızlar
Cuma 74. 7
Bugun. 72.5
Fark 2.2
Yuzde%2.95
Yemıncı takım olup gıdıcez bu gıdıslebu yemin olayı müthiş ya ben de yemin edeceğim bu hafta kaçamak yapmamak için başka türlü zapt edemem kendimi
guzel bir cozum aslinda ama ya tutamazsam yemini
tebrikler cok cok iyi zaten birinciligonde kaptinBildirimi yapayım kızlar
Cuma 74. 7
Bugun. 72.5
Fark 2.2
Yuzde%2.95
zaten bu hafta ne yapmaman gerektogini biliyorsun o zaman canim.menulerim karbonlu ve bu hafta çok karpuz yedim ayrıca tek öğün olduğu için kabızlık da oldu ve de suyu az içtim artı spor da yapmadım
abla eve girerse cocuklari zaptedemeyecegini biliyor. Cunku evde olunca nereye kadar vermeyecegiz diyor. Bilmiyorum belkide esim hakli ama bence de olmali evde dedigin gibi daha pahaliya daha az int kullanmis oluyoruzama net her şeye lazım sınırsız internetin kota aşımından dolayı yavaşlatması da artık yok bildiğim kadarıyla telefondan pahalıya gelir net , çocuklar için istemiyorsa wifi şifresini vermezsiniz olur biter
tebrikler kizlar masallah.SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
Adım Listesi:
1) I Ilyusa 63.000
2)Jasminium84 42.000
3)askrhpozitif 30091
4) @Dream00 13.600
İpsiz Atlama Listesi:
1)Jasminium84 4.130
2) I Ilyusa 2.700
3)askrhpozitif 300
Kızlar bu hafta hepinizi tebrik ediyorum yılmadan yorulmadan atlamalarınızı ve adımlarınızı yaparak sağlığınız, güzelliğiniz ve ruhunuz için harika bir adım attınız
Ama izninizle I Ilyusa yi ayrıca tebrik etmek istiyorum adım sayın şahane atlaman da çok güzeldarısı takım olarak hepimize
zaten artidayim girmem haftaya kaldi diye yazmadim canim. Bayram sonu hizli olmasada (aile icindeki baski halen devam ediyor diyetten dolayi hastalandin)hedefe ulasmak istiyorum artikNeyse canım, bende bugün takıma gelemedim, mesajını geç gördüm, listeyi de paylaşmakta geç kalınca aklıma takıldın.
Listeye girmek istediğinde bir gün önce yaz muhakkak canım..
Haziran sonuna kadar benim Cumaları full doldurmuşlar maalesef..
Göremeyebilirim o nedenle
istesemde su ara yapamiyorum listede olmamanin rahatligiyla. Enisten ekmekleri onume onume koyuyior o canimmm pideye dayanamiyorum bendetebrilrr cnmfazla zorlama sen mimlisin bu ara biliyon dikkat et ama abartma gözüm üstünde
gece ictigin su mutlaka etkilemistir canim. Artik sona geliyorsun sislikler de normalHayırlı akşamlar kizalr gündüz bildir yapayım dedim unutmuşum
Haftaya kadar sabit kalabilmeyi umuyorum cabaliycam bklm ödem sinir bozucu bı de ben gece sabaha kadar her uyandığımda bardak bardak su içiyorum ya tuvalete kalktikca susuyorum ondan tartıyı da etkilemiş olabilir diye düşünüyorum pazar günü niyetliyken 15-16:00 gibi tartilmistim
Pazar: 89.6
Cuma: 90.5
Fark: +900
tebrikler kizlar spor yapanda baya azalmis yine. Eline saglik canimSpor listesi Sonuclar
1. @zsaracoglu 856
2. askrhpozitif 846
3. Jasminium84 540
Tebrikler kizlar
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/Carsamba/Persembe
zsaracoglu --135+--205+--150+--100+--90+--86+ --90+ 856
Zeycan123 --40+100+ --120+40+--30+ --+--+ 330
Ucmelekannesi -- -- + --+ -- + --+ --+ --
Niran Nevra-- +--+ --+ -- + --+ --+ --+
ela_2019-- + -- + -- + --165+ -- 123+ -- 51+--+ 339
Tugbap -- --+ -- + -- + -- +--+ --+
askrhpozitif -- 180+ --225+ --170+-- 90+ -- 51+--40 + --90+ 846
Muzmus -- +--+--+--+----+--
Medine66 -- + -- + -- 140+-- +-- + -- + -- + 140
Jasminium84 --45 + --135 + --90 +-- 90+ --90 + -- 90+--+ 540
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
arada ugra canim ozletme merak ediyoruz.İzinde
İyi canim korumada olmana sevindim. İns seviye 1de guzel kilo vermistin.Korumadayım canm 77 kiloda. Ramazan baya zor geçiyor benim için uzun oruçları hayatta tutamam. Bayramdn sonra 1.seviyeye başlıcam kısmetse. 1-3 seviye şeklinde yapmayı düşünüyorum hedef kiloma kadar
her hafta geriliyorum9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Dream00 (55.2)
- )
huban1234 (55.7) - )
TemelinSafinazi (59.3) - ) @tugbap (59.6)
- ) I Ilyusa (59.7)
- )
Jasminium84 (60.9) - ) @Muzmus (63.8)
- )
Ucmelekannesi (67.0) - ) @Pnrrr-20 (69.4)
- )
Handandandan (69.5) - ) @Furha63 (69.8)
- ) @zsaracoglu (71.3)
- )
askrhpozitif (72.5) - ) @ela_naz2019 (81.9)
- ) @ekim2009 (87.3)
- )
Ak kelebek (99.2)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
ondanmiymis sevineyim o zamanKronoloji de listeyehuban1234 ü eklediğim için herkes bir alt sıraya gerilemiştir.
nayir nolamaz gecemezsin gecmemelisinTeysekur ederimmm ablaa evet guzel bir hediye olduu
Sagol canimm
Haftaya cok iyi vercegine eminim o yuzden ben dahada iyi vermeye calisicamm
Cok guzel cnm tbrkler
Korkmaa canim her bebek hareketli olcak diye birsey yok illaki zorlugu olcak tabi kendini hazirlaman da iyi biyandan ben gbi şok olmassın
Sagol canimm
Sen bence turunun tek orneklerindensin yiyip almayanlar hep ozenmisimdir
Sagol canimm amin insallah
Sagol canimm
Insallah aminn
Amin ablaa sagolasinn
Kızz ne guldum ya herseye yemn etme bigun bisi yapman gerekir yapamazsn zor durumda kalirsn
Sagol canimmaa ne guzel cok sevindm senin kac cocuk vardi cnm yasi kacti
Insallah canimm sagol
Sagol canimm insallah amin
Holleyyy koltugumu devraldım
Ucmelekannesi haftaya zor ama 2 haftaya senide gecicem insallah
ayni dusunce esimdede var . bende dusunmuyor degilim annemlere falan gidince tablet ellerinde video izliyorlar takip etmek zor. Evde olsa internet baya catisiriz boyle iyi diyorum en azindan kafam rahat. Cunku coxuklar internetle ugrassa esimle catisacagim, wifi sifresini cocuklaraa soylemesem cocuklarla. Esim teknolojiyi sevmeyen vatsabi dahi kullanmayan biri olunca onun icin cokta onemli degil. Cocgu zaman neti durur ben bitiririm. Yanii cocuklar iyice buyuyup akillari erene kadar biz boyle telle idare ederiz gibiBizde şu anda bunun sıkıntısını yaşıyoruz.
Evde net yok, ceplerimizde 20 'şer GB var ama yetmiyor.
Eve de bağlatsak çocukları kontrol etmek zorlaşır diye de tereddütteyiz
evet hic iyi niyetli degil bencede. Zaten resmi nikahta yoksa iyi niyet arayacak biseyde yokNe tür insanlar varaileden gizli dini nikah kıymış, eş olacak gereksiz birilerine söylersen nikah düşer diyormuş, bu kişi hiç iyi niyetli gelmedi bana
merak ettim ama izleme sansim yokmus degisikÇok yorgunum zatenağla ağla bi hal oldum. Barış muslu nun demosuna katildim. Başım çatlıyor şu an
ins faydasini gorursunKilo için girdim aslında, cok iyi geldiaşırı midemi bulandırdı,
ins canimKiz tatli börek çörek vazgeçemediğim şeyler, midemi bulandirdi adam yiyemem artık, şu an düşündükçe midem bulaniyor aşırı hemdeayyy hep böyle devam etse keşke. Ama ediyormuş
ama en onemli yeri kaydetmemis demekki zuhal ablanin dedigine goreCanım Instagramda canlı yayını duruyor hala istersen bakabilirsin
ins abla ins faydasini gorursunuzAaaa nasil gecti
Benim eşim yanimdaydi tam konsantre olamadim, aglamadimda :))
Ama sonradan başım agridi, biraz midem bulandi, sanki yediğim hersey bogazimda
Insallah gecmez bu his
evet abla zaten o yuzden haftaya kaldi dedim.artiyken zaten listeye giremiyon canimcim
neymiski o soyle bizde faydalanakBarış Muslu hakkını helal etmiyorsa yöntemi kendine kalsın kızlar
Ben başka birşey öğrendim, kilo hariç birkaç şeye uyguladım, uyguladıklarımdan sonuç aldım.
Onu yaparız bizde
Off uyumamanin sana eksi getirisi. İns cabucak uyur yoksa zor senin icinTam namazı kılıp yatacaktım ki benim ufaklık uyandı salıncakta sallanıyor sımdı
Oooooikinci sıradaymışımKronoloji de listeyehuban1234 ü eklediğim için herkes bir alt sıraya gerilemiştir.
tesekkur ederımtebrikler cok cok iyi zaten birinciligonde kaptin
Insallah canım bugun salonda uyuduk salıncaktan ındıremedim erkendende uyandı 2 gundur bir sıkıntısı var ama anlamadımOff uyumamanin sana eksi getirisi. İns cabucak uyur yoksa zor senin icin
Gunaydin canımGünaydın kızlar gününüz musmutlu huzurlu çok güzel geçsin inşallah
Sağol kuzummÇok kararlıyım canim 57 yi göreceğim
Ayyy muhteşemsinnn. bu msj ini kaydedecegim. Sanki bana da 2 haftada 3 kilo gidecekmiş gibi geliyor.
Evettt yaklaşık 1 aylığına ettimçok iciyordum bağımlılık yapmıştı, yemin çok iyi geldi. Bağımlılıktan kurtuldum. Bir de0 kan grubuna yaramiyormus diye okuyunca azaltayim dedim. Yok her gün içeceğim baya tok tutuyor.
Kesinlikle bende tanimaya çalışıyorum
Ben basaracagima çok inaniyorum yaa hiç pes etme duygusu yok içimde
yüzde 2 süper tebriklerrr
Senindee superr canimm harikasinizz. Yuzde 2 leri bende görmek istiyorum yaaa
Sağol tatlımdogum gunun kutlu olsun canim nice guzel mutlu saglikli yillarin olsun ailenle
tebrikler canim gelmesin bidaha 7ler
tebrikler canim cok iyi
baslarda ekside olman guzel canim
gayet iyi canim
ne guzel canim masallah bunyen yakmis demekki
tebrikler canim cok iyi
ayy abla sabahtan bu saate kadar bene internetsizim ve zor oluyor gercekten. Esim evde sinirsiz internetin olmasini istemedigi icin baglatmiyor. Cocuklar icin evde internetin olmasini istemiyor ikna edemedimya adami bir turlu
artida degilsinya haftaya guzel eksi gelir abla
kendi vucudunu tanimissin ne guzel ins bundan sonrasi patir patir gitcek o kilolar
tebrikler canim yuzdeni hesaplamamissin
ooov tebrikler canim masllah yuzdeye
neden boyle oldu acaba. Geriye donup menulerine bakmak lazim canim
tebrikler canim yuzde de supper
masallah yuzde harika tebrikler 6lara kalmadi
kolay gelsin canim
niye boyle oldu acaba canim. Adet dinemin falanmi
tebrikler canim. Seviyeye devam eden bir sen mi kaldin. Nasil gidiyor
canim netim yoktu esim geldi onunkinden baglandim simdi
Tebrikler kuzumm çok güzelBildirimi yapayım kızlar
Cuma 74. 7
Bugun. 72.5
Fark 2.2
Yuzde%2.95
Ahhh be canımm yaa dikkat etsene kendineKızlar neredeyse gün boyu canlı dersim vardı
Son ders 19:15 de bitti.
Apar topar iftar sofrasını hazırlayıp listeyi hazırladım.
Geçmiş alıntıları müsait olunca cevaplayacağım.
Ama artımın açıklamasını yapmam lazım.
Dün halı yıkarken hava çok sıcak diye yalın ayak yıkadım, böbreklerimi üşütmüşüm, dünden beri hiç idrara çıkmadım, bütün vücudum ödemden göz kapaklarıma kadar şiş maalesef.
Bu gün sıcağa rağmen çorap ve hırka giydim ama yine kendime gelemedim.
Hepinizi çok güzel yüzdelerle geldiniz..
Hepinizi tebrik ediyorum...
Haftaya bu artımı telafi edeceğim inşaallah
Sağol canımbence ramazan bize yaramadı kilo yönünden akşam var ya günlerdir açmış gibi yemek yemek istiyorum metabolizma da yavaş olunca zor oluyor
maşallah canlar tebrik ederim
Evet kuzumm yerimiz olan 1.lik koltuğunu geri aldıkmadallah cok iyi zaten 1.olmussun.tebrikler canim
ya hep ya hic
sebebini yazmissin haftaya daha cok eksi gelir odem.gittikten sonra:)
gecmis olsun ayaklarini ve kendini sicak tut abla
sagol canim:))) bende tebrik ederim
sgol canim
hem 1.yiz hemde takimdan 2 kisi derecede tebrik ederim
slm canim:)
Darısı diğer haftalara kuzum bu hafta hepimiz iyi iş çıkardık gerçektenSonuç mükemmel harikasın canım bireysel derecen de süperYakalarsın valla beni
Harika harika ayakta alkışlıyorum
Teşekkür ederiz canım listedeki herkes düzenli paylaşmış inşallah hep böyle devam ederiz
Keşke cuma olmasaymış derslerin baya yoğun ve yorucu oluyor senin için
Gelmiş geÇmiş olsun canımm Dikkat et biraz kendine kaç gündür oruçlu oruçlu epey yordun kendini
Tebrik ederim canlarHepimiz bu hafta baya emek verdik
maşallah bize askrhpozitif I Ilyusa harikasınız Kızlar
Evet çünkü 4 kişi katıldı sadece yarışatesekkur ederım canım sonradan acıdım bu haftapazartesi umudu kesmıstim
eline saglık canım
dogmasını sabırsızlıkla bekliyorum abla
tesekkur ederım canım
kolay gelsin canim afiyet sifa olsun tesekkur ederım
cok gecmıs olsun canım artı her turlu telafi edilir öncelik saglığın dikkat et kendine
eline saglık canım adımda 300 adımla 3. Olmusum
tesekkur ederım canım
tesekkur ederım canım sende 3. Olmus sun bireysel de bende seni tebrik ederım
sende @ela_2019 gıbı yemin etmeye basladın
arayı kapatmak ıcın elimden geleni yapıyorum canım ama sende baya dişli cıktı ugrastırıyorsun benitesekkur ederım canım
tesekkurler canım
tesekkur ederım canım
son zamanlarda normal canım bebis buyuyor odemler oluyor tartıya cok takılma fazla almamaya gayret et sadece
10 puanla kacırmısım bırıncılıgı
tesekkurler ponıcım
@zsaracoglu Zehra su 10 numarayı biz paylasmadıkca ondan dahada uzaklasıyoruz
Sağol canımmevet abla Cok zor maskeyle, bi yerden cikinca hemen maskeyi acip oh diyorum
kolay gelsin abla, bitmistir tabi coktan Ben yazana kadar
süpersin canim
insallah haftaya Cok güzel olucak canim
süpersin canim 5 lere hosgeldin
cok güzel Canim
oh mis ellerine saglik temizlik gibisi varmiinsallah eksi gelirsin abla pazartesiye
suan iyimisin? Nasil oldun?
ins haftaya Hem artin gidicek üstünede eksi gelicek
güzel Canimbi sayilardan uzaklastikta daha 3 rakam gelmez ins
eksi yine canim güzel
süpersin
haftaya ins fazlasiyla eksi gelcek canim
hergün hergün tabi hali yikamaktan sonunda rahatsizlastin gecmis olsun ins saglik olsun eksi herzaman gelir
emegine saglik canim
Tebrikler bayanlarI Ilyusa Jasminium84
Masallah canlaraskrhpozitif I Ilyusa
büyük bi ihtimal canim ins dahada yükselmez
emegine saglik canimtebrikler bayanlar
a.selam canim hosgeldin, nasilsin?
emegine saglik canim
Aha Ben haftaya 2. siradayim
Ne demek kuzum rica ederimEline sağlık canım
Ayy yok artık yaa cahil desen değil bence sadece uyanıkNe tür insanlar varaileden gizli dini nikah kıymış, eş olacak gereksiz birilerine söylersen nikah düşer diyormuş, bu kişi hiç iyi niyetli gelmedi bana
Neymiş ki oBarış Muslu hakkını helal etmiyorsa yöntemi kendine kalsın kızlar
Onu yaparız bizde
Ne demek canımmguzel bir cozum aslinda ama ya tutamazsam yemini
tebrikler cok cok iyi zaten birinciligonde kaptin
zaten bu hafta ne yapmaman gerektogini biliyorsun o zaman canim.
abla eve girerse cocuklari zaptedemeyecegini biliyor. Cunku evde olunca nereye kadar vermeyecegiz diyor. Bilmiyorum belkide esim hakli ama bence de olmali evde dedigin gibi daha pahaliya daha az int kullanmis oluyoruz
tebrikler kizlar masallah.
Eline saglik canim
zaten artidayim girmem haftaya kaldi diye yazmadim canim. Bayram sonu hizli olmasada (aile icindeki baski halen devam ediyor diyetten dolayi hastalandin)hedefe ulasmak istiyorum artik
istesemde su ara yapamiyorum listede olmamanin rahatligiyla. Enisten ekmekleri onume onume koyuyior o canimmm pideye dayanamiyorum bende
gece ictigin su mutlaka etkilemistir canim. Artik sona geliyorsun sislikler de normal
tebrikler kizlar spor yapanda baya azalmis yine. Eline saglik canim
arada ugra canim ozletme merak ediyoruz.
İyi canim korumada olmana sevindim. İns seviye 1de guzel kilo vermistin.
her hafta geriliyorum
ondanmiymis sevineyim o zaman
nayir nolamaz gecemezsin gecmemelisin
ayni dusunce esimdede var . bende dusunmuyor degilim annemlere falan gidince tablet ellerinde video izliyorlar takip etmek zor. Evde olsa internet baya catisiriz boyle iyi diyorum en azindan kafam rahat. Cunku coxuklar internetle ugrassa esimle catisacagim, wifi sifresini cocuklaraa soylemesem cocuklarla. Esim teknolojiyi sevmeyen vatsabi dahi kullanmayan biri olunca onun icin cokta onemli degil. Cocgu zaman neti durur ben bitiririm. Yanii cocuklar iyice buyuyup akillari erene kadar biz boyle telle idare ederiz gibi
evet hic iyi niyetli degil bencede. Zaten resmi nikahta yoksa iyi niyet arayacak biseyde yok
merak ettim ama izleme sansim yokmus degisik
ins faydasini gorursun
ins canim
ama en onemli yeri kaydetmemis demekki zuhal ablanin dedigine gore
ins abla ins faydasini gorursunuz
evet abla zaten o yuzden haftaya kaldi dedim.
neymiski o soyle bizde faydalanak
Off uyumamanin sana eksi getirisi. İns cabucak uyur yoksa zor senin icin
gunaydın canımGünaydın kızlar
Gece gece ne kaynatmışsınız sabahtan beri ancak bitti
Önümüzdeki hafta kendimi bakıma almam gerekiyor
Saç kaş epilasyon falan
Muhtemelen Haziran başı bizde işbaşı yapacağız ona hazırlanmalıyım
Zayıflamamın üstüne bi de güzelleştim mi karantina yaramış desinler
tesekkur ederımTebrikler kuzumm çok güzel
katılımı cogaltmak ıcın ne yapabiliriz acaba atlama banada cok zor geliyor es gecıyotmEvet çünkü 4 kişi katıldı sadece yarışa
Ramazan’a bağlıyorum Ramazan sonrası yarış daha zorlu olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?