- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.561
Bu fikir daha da güzel
Ne yatması ya canımBen geldim herkes gittigece yatmazlar şimdi uyuyorlar herhalde
Ya da "100 kilo üzerindekiler zayıflıyor" topiğinden üye çalalım
gormedim ki kız nobet te degilim her daımBu yazıdan önce bi gelip gittim. Şu an aşırı uykusuzum uyumam lazım umarim uyuyabilirim. Gündüz uykusu icin de bi nöroformat yapayimAyy ben çok sevdimm bu işi yaaa
gunaydın canımGece 1 buçuğa kadar burdaydım nerdeyse 20ye yakın sayfa birikmiş sabahtan beri okuyorum gözlerim yoruldune yapmışınız
Günaydın hepimize sonunda son sayfaya gelebildim
valla 8 bucukta ayaktayım ufaklık beni uyandırdı kendi 11 e kadar uyuduGünaydın gece yatmaz sabah kalkmazlar
temizliğe baslıcamBen geldim herkes gittigece yatmazlar şimdi uyuyorlar herhalde
cılek ucuzladımı burda 15 TL kılosuNe yatması ya canım
Çilek reçeli yapıyorum
Bu karantina bana yaramadı, bir türlü işlerim bitmiyor
Ağız tadıyla yiyin inşallah Ben de yapmak istiyorum da pazara gitmeye korkuyorumNe yatması ya canım
Çilek reçeli yapıyorum
nazar ederler yoksa o kadar yiyor nasıl zayıfladı derlerAyyy inşallah ben bi de bizimkiler gruptan yemek yapıp yapıp foto paylaşırken ben de yiyormuş gibi davrandım çok yiyorum vs dedim şimdi biraz yalancılığım çıkacak ortaya ama ona da yalanım hazır ramazanda oldu böyle
Allah seni napmasin yaKizlar dun adet oldm ya sabah esim namaza kaldirdi o sersemlikle kalktm abdest aldm tam namaza durdum sonra kendime geldm napiyorm ben dedm
evet canım vazgeçtimYok canım nerde
Süper fikir zaten 55 kilo civarındakileri takımdan banlayalımDream00
Çok isabetli bir karar olmuş
Valla ben %2 yaptımbenim sarı kartı affedin
Tuhaf vardır Altında bir şey muhakkak
Çok merak ettim yaaa
Elaaa azıcık anlatsana nasıl yaptı bu işi ?
Aminmeraktan çatlayacağım nasıl yaptı acaba
süpersin sen
Hemen paylaş bizimle yoksa meraktan çatlayacağım
Süpersinİzinden vazgeçtin herhalde
Günaydın gece yatmaz sabah kalkmazlar
Ne güzelçok iyi düşünmüşsün Değişiklik iyi hissettiriyor insana
belki de Ramazan’dan bilmiyorum ben iftardan sonra yapabiliyorum hepsini yapmak çok yorucu geliyor bana
Senin yerine güldüm
Tam namazı kılıp yatacaktım ki benim ufaklık uyandı salıncakta sallanıyor sımdı
Sabah kadar salonda uyudum ufaklıgı yatağına goturemedım her goturmeye kalktıgımda kıyamet koptu. Sımdıde uykusunu almadığı ıcın asırı huysuz
geçte olsa şükür uyumuş, sende en azından uzanBenım cadı uyudu ama busefer benim uyku kactı
Günaydın kızlar gününüz musmutlu huzurlu çok güzel geçsin inşallah
Gunaydınlarr biz gene erkenden bi aglama kriziyle uyandk gogsumde isriyordu demekki gene diş zorluyor
günaydın canlarGünaydın prensesler
günaydınGece 1 buçuğa kadar burdaydım nerdeyse 20ye yakın sayfa birikmiş sabahtan beri okuyorum gözlerim yoruldune yapmışınız
Günaydın hepimize sonunda son sayfaya gelebildim
bence haftaya kim ilk sırada olursa onu kovalım
Maşallah canım kolay gelsin, maalesef evde duranın işi hiç bitmezNe yatması ya canım
Çilek reçeli yapıyorum
Ne desen haklısın canımbirazda burda kizayim
Niran kendini, vücudunu biliyorsun cnm dikkat etsene
Haftaya cok iyi bi yuzdeyle gelmen lazim
Kac haftadir perfonmansin
İsteyenlere özelden yazacağımniranım gece barış muslu hakkını helal etmiyorsa kalsın ben daha iyi yöntem biliyorum demişsin ama yazmamışsın
merak ettik canısııııı yaz hadi
Eşime devrettim kalanlarıbencede iyi yaptin.geri kalanlari yikamaciya versen biraz sagligini dusun
İyi yapmışsın güzel yüreklimönemli değil kaptanım ben onu o hafta için geçerli sanıyorum yazmadım o yüzdenhoş [IMG alt="Jasminium84"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/525/525275.jpg?1562754578[/IMG] Jasminium84 de diskalifiye ediliyordu affedildi yani o yüzden gerek yok diye düşündüm
Çok kısıtlamak da doğru gelmiyor bana ama bakalım ne yapacağızayni dusunce esimdede var . bende dusunmuyor degilim annemlere falan gidince tablet ellerinde video izliyorlar takip etmek zor. Evde olsa internet baya catisiriz boyle iyi diyorum en azindan kafam rahat. Cunku coxuklar internetle ugrassa esimle catisacagim, wifi sifresini cocuklaraa soylemesem cocuklarla. Esim teknolojiyi sevmeyen vatsabi dahi kullanmayan biri olunca onun icin cokta onemli degil. Cocgu zaman neti durur ben bitiririm. Yanii cocuklar iyice buyuyup akillari erene kadar biz boyle telle idare ederiz gibi
Kronolojiyi alt üst ettinOooooikinci sıradaymışım
Ramazan diye biraz gevşeklik oluyordur ama Ramazan'dan sonra düzene gireceğini düşünüyorum canım.Evet canım sanıyorum ki çoğunluğa atlama zor geliyor acaba onun yerine başka bişe mi koysak
Ya da 1.ye ödül sistemine mi geçsek
Ne olabilir mesela sarı kartı varsa silmek gibi
Handandandan kaptanım var mı senin önerin
Sağol canımAğız tadıyla yiyin inşallah Ben de yapmak istiyorum da pazara gitmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?