Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydın canım
tesekkur ederım
katılımı cogaltmak ıcın ne yapabiliriz acaba atlama banada cok zor geliyor es gecıyotm
Evet canım sanıyorum ki çoğunluğa atlama zor geliyor acaba onun yerine başka bişe mi koysak
Ya da 1.ye ödül sistemine mi geçsek
Ne olabilir mesela sarı kartı varsa silmek gibi
Handandandan kaptanım var mı senin önerin

Bilmiyorum ki canım nasıl bir sey dusunulebılır belki bolgesel hareketleri içeren bısey olabilir squat vs

Yemıncı takım olup gıdıcez bu gıdısle
başka çözüm gelmiyor aklıma anca böyle yerse diyorum kendime
evet canım biliyorum
insanlar acayip şaşıracak o zaman desene bu harika bir şey ya çok severim

Gunaydınlarr biz gene erkenden bi aglama kriziyle uyandk gogsumde isriyordu demekki gene diş zorluyor
Günaydın canım aynı dertten muzdaribiz dış yüzünden emmek istiyor sürekli bir de nazlı ki anlatamam eli de sürekli göğsümde aç diyor gogsum yara artık ya

başka çözüm gelmiyor aklıma anca böyle yerse diyorum kendime
evet canım biliyorum
insanlar acayip şaşıracak o zaman desene bu harika bir şey ya çok severim
Ayyy inşallah ben bi de bizimkiler gruptan yemek yapıp yapıp foto paylaşırken ben de yiyormuş gibi davrandım çok yiyorum vs dedim şimdi biraz yalancılığım çıkacak ortaya ama ona da yalanım hazır ramazanda oldu böyle

ama yemedim yemin etmistim
sabah bi an once dagitmam lazim.gozumun onunden gitsin
Normalden daha farkli hissettiğin oldumu canim. Canının istememesi gibi yada nötr lük oldu mu
Evvettt bir yeminli daha yok mu arttiran
Yemıncı takım olup gıdıcez bu gıdısle
Kendimi Barış muslu gibi hissettim Bilinç altı na yemini isletiyorum
Bir yeminci daha geliyor. Hemen ikna çalışmalarıma başlıyim Canim önce ufak şeylerde yemin et bi dene bak farkı goreceksin zaten. O gün yemin ettigin şeyi canin istemeyecek zaten. Başlarda belki daha zor olur ama zamanla farkı görürsün

Ne zaman yakalayamadım kız
Bu yazıdan önce bi gelip gittim. Şu an aşırı uykusuzum uyumam lazım umarim uyuyabilirim. Gündüz uykusu icin de bi nöroformat yapayim Ayy ben çok sevdimm bu işi yaaa

Hiç o yıllarda seyirci olarak katıldın mı
Yok canım nerde
U UcanSupurge nun teklifi mantıklı, bundan böyle 65 kilo altını takıma almayalım, psikolojimize oynuyorlar yav
Süper fikir zaten 55 kilo civarındakileri takımdan banlayalım Dream00
Kış günü bile çorap hırka giymeyen ben bugün 40 derece sıcaklıkta hırka ve çorap giydim canım.
Kendime gelene kadar da halı yıkamaya ara verdim
Çok isabetli bir karar olmuş
Eline sağlık canım
Geçen haftalardan sarı kart alanları affetmişsin galiba
Valla ben %2 yaptım benim sarı kartı affedin
Ne tür insanlar var aileden gizli dini nikah kıymış, eş olacak gereksiz birilerine söylersen nikah düşer diyormuş, bu kişi hiç iyi niyetli gelmedi bana
Tuhaf vardır Altında bir şey muhakkak
Çok yorgunum zaten ağla ağla bi hal oldum. Barış muslu nun demosuna katildim. Başım çatlıyor şu an
Çok merak ettim yaaa
Kiz tatli börek çörek vazgeçemediğim şeyler, midemi bulandirdi adam yiyemem artık, şu an düşündükçe midem bulaniyor aşırı hemde ayyy hep böyle devam etse keşke. Ama ediyormuş
Elaaa azıcık anlatsana nasıl yaptı bu işi ?
Aaaa nasil gecti

Benim eşim yanimdaydi tam konsantre olamadim, aglamadimda :))

Ama sonradan başım agridi, biraz midem bulandi, sanki yediğim hersey bogazimda
Insallah gecmez bu his
Amin meraktan çatlayacağım nasıl yaptı acaba
terzi kendi söküğünü dikemezmiş duy duy Saraçoğlu neler biliyorum
süpersin sen
Barış Muslu hakkını helal etmiyorsa yöntemi kendine kalsın kızlar
Ben başka birşey öğrendim, kilo hariç birkaç şeye uyguladım, uyguladıklarımdan sonuç aldım.
Onu yaparız bizde
Hemen paylaş bizimle yoksa meraktan çatlayacağım
Bugünden itibaren kendime ve takımıma söz veriyorum kaçamak yapmayacagim o kadar
Süpersin İzinden vazgeçtin herhalde
Gunaydın kızlar
Günaydın gece yatmaz sabah kalkmazlar
Ne güzel çok iyi düşünmüşsün Değişiklik iyi hissettiriyor insana
belki de Ramazan’dan bilmiyorum ben iftardan sonra yapabiliyorum hepsini yapmak çok yorucu geliyor bana
Şu an çok gülesim geldi ama kızım uyuyor gulemiyorum bu benim yerime birz gülsün
Senin yerine güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…