- 31 Ekim 2013
- 21.666
- 72.880
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.541
Evet canım sanıyorum ki çoğunluğa atlama zor geliyor acaba onun yerine başka bişe mi koysakgunaydın canım
tesekkur ederım
katılımı cogaltmak ıcın ne yapabiliriz acaba atlama banada cok zor geliyor es gecıyotm
Bilmiyorum ki canım nasıl bir sey dusunulebılır belki bolgesel hareketleri içeren bısey olabilir squat vsEvet canım sanıyorum ki çoğunluğa atlama zor geliyor acaba onun yerine başka bişe mi koysak
Ya da 1.ye ödül sistemine mi geçsek
Ne olabilir mesela sarı kartı varsa silmek gibi
Handandandan kaptanım var mı senin önerin
Evet olabilirBilmiyorum ki canım nasıl bir sey dusunulebılır belki bolgesel hareketleri içeren bısey olabilir squat vs
Uyumasan bile uzan kuzum gece geç yatmışsınızBenım cadı uyudu ama busefer benim uyku kactı
başka çözüm gelmiyor aklımaYemıncı takım olup gıdıcez bu gıdısle
evet canım biliyorumguzel bir cozum aslinda ama ya tutamazsam yemini
tebrikler cok cok iyi zaten birinciligonde kaptin
zaten bu hafta ne yapmaman gerektogini biliyorsun o zaman canim.
abla eve girerse cocuklari zaptedemeyecegini biliyor. Cunku evde olunca nereye kadar vermeyecegiz diyor. Bilmiyorum belkide esim hakli ama bence de olmali evde dedigin gibi daha pahaliya daha az int kullanmis oluyoruz
tebrikler kizlar masallah.
Eline saglik canim
zaten artidayim girmem haftaya kaldi diye yazmadim canim. Bayram sonu hizli olmasada (aile icindeki baski halen devam ediyor diyetten dolayi hastalandin)hedefe ulasmak istiyorum artik
istesemde su ara yapamiyorum listede olmamanin rahatligiyla. Enisten ekmekleri onume onume koyuyior o canimmm pideye dayanamiyorum bende
gece ictigin su mutlaka etkilemistir canim. Artik sona geliyorsun sislikler de normal
tebrikler kizlar spor yapanda baya azalmis yine. Eline saglik canim
arada ugra canim ozletme merak ediyoruz.
İyi canim korumada olmana sevindim. İns seviye 1de guzel kilo vermistin.
her hafta geriliyorum
ondanmiymis sevineyim o zaman
nayir nolamaz gecemezsin gecmemelisin
ayni dusunce esimdede var . bende dusunmuyor degilim annemlere falan gidince tablet ellerinde video izliyorlar takip etmek zor. Evde olsa internet baya catisiriz boyle iyi diyorum en azindan kafam rahat. Cunku coxuklar internetle ugrassa esimle catisacagim, wifi sifresini cocuklaraa soylemesem cocuklarla. Esim teknolojiyi sevmeyen vatsabi dahi kullanmayan biri olunca onun icin cokta onemli degil. Cocgu zaman neti durur ben bitiririm. Yanii cocuklar iyice buyuyup akillari erene kadar biz boyle telle idare ederiz gibi
evet hic iyi niyetli degil bencede. Zaten resmi nikahta yoksa iyi niyet arayacak biseyde yok
merak ettim ama izleme sansim yokmus degisik
ins faydasini gorursun
ins canim
ama en onemli yeri kaydetmemis demekki zuhal ablanin dedigine gore
ins abla ins faydasini gorursunuz
evet abla zaten o yuzden haftaya kaldi dedim.
neymiski o soyle bizde faydalanak
Off uyumamanin sana eksi getirisi. İns cabucak uyur yoksa zor senin icin
insanlar acayip şaşıracak o zaman desene bu harika bir şey ya çok severimGünaydın kızlar
Gece gece ne kaynatmışsınız sabahtan beri ancak bitti
Önümüzdeki hafta kendimi bakıma almam gerekiyor
Saç kaş epilasyon falan
Muhtemelen Haziran başı bizde işbaşı yapacağız ona hazırlanmalıyım
Zayıflamamın üstüne bi de güzelleştim mi karantina yaramış desinler
Günaydın canım aynı dertten muzdaribiz dış yüzünden emmek istiyor sürekli bir de nazlı ki anlatamam eli de sürekli göğsümde aç diyor gogsum yara artık yaGunaydınlarr biz gene erkenden bi aglama kriziyle uyandk gogsumde isriyordu demekki gene diş zorluyor
Ayyy inşallah ben bi de bizimkiler gruptan yemek yapıp yapıp foto paylaşırken ben de yiyormuş gibi davrandım çok yiyorum vs dedim şimdi biraz yalancılığım çıkacak ortaya ama ona da yalanım hazır ramazanda oldu böylebaşka çözüm gelmiyor aklımaanca böyle yerse diyorum kendime
evet canım biliyorum
insanlar acayip şaşıracak o zaman desene bu harika bir şey ya çok severim
Normalden daha farkli hissettiğin oldumu canim. Canının istememesi gibi yada nötr lük oldu muama yemedim yemin etmistim
sabah bi an once dagitmam lazim.gozumun onunden gitsin
Evvettt bir yeminli daha yok mu arttiranbayram sonrası ben de varım düelloya
hiç bişey ümit ettiğimiz gibi gitmedi ya şu bir haftayı da sağ salim atlatirsak inşallah ondan sonra düzene girsin
önemli değil kaptanım ben onu o hafta için geçerli sanıyorum yazmadım o yüzdenhoş Jasminium84 de diskalifiye ediliyordu affedildi yani o yüzden gerek yok diye düşündüm
bu yemin olayı müthiş ya ben de yemin edeceğim bu hafta kaçamak yapmamak için başka türlü zapt edemem kendimi
Kendimi Barış muslu gibi hissettimYemıncı takım olup gıdıcez bu gıdısle
Bir yeminci daha geliyor. Hemen ikna çalışmalarıma başlıyimguzel bir cozum aslinda ama ya tutamazsam yemini
tebrikler cok cok iyi zaten birinciligonde kaptin
zaten bu hafta ne yapmaman gerektogini biliyorsun o zaman canim.
abla eve girerse cocuklari zaptedemeyecegini biliyor. Cunku evde olunca nereye kadar vermeyecegiz diyor. Bilmiyorum belkide esim hakli ama bence de olmali evde dedigin gibi daha pahaliya daha az int kullanmis oluyoruz
tebrikler kizlar masallah.
Eline saglik canim
zaten artidayim girmem haftaya kaldi diye yazmadim canim. Bayram sonu hizli olmasada (aile icindeki baski halen devam ediyor diyetten dolayi hastalandin)hedefe ulasmak istiyorum artik
istesemde su ara yapamiyorum listede olmamanin rahatligiyla. Enisten ekmekleri onume onume koyuyior o canimmm pideye dayanamiyorum bende
gece ictigin su mutlaka etkilemistir canim. Artik sona geliyorsun sislikler de normal
tebrikler kizlar spor yapanda baya azalmis yine. Eline saglik canim
arada ugra canim ozletme merak ediyoruz.
İyi canim korumada olmana sevindim. İns seviye 1de guzel kilo vermistin.
her hafta geriliyorum
ondanmiymis sevineyim o zaman
nayir nolamaz gecemezsin gecmemelisin
ayni dusunce esimdede var . bende dusunmuyor degilim annemlere falan gidince tablet ellerinde video izliyorlar takip etmek zor. Evde olsa internet baya catisiriz boyle iyi diyorum en azindan kafam rahat. Cunku coxuklar internetle ugrassa esimle catisacagim, wifi sifresini cocuklaraa soylemesem cocuklarla. Esim teknolojiyi sevmeyen vatsabi dahi kullanmayan biri olunca onun icin cokta onemli degil. Cocgu zaman neti durur ben bitiririm. Yanii cocuklar iyice buyuyup akillari erene kadar biz boyle telle idare ederiz gibi
evet hic iyi niyetli degil bencede. Zaten resmi nikahta yoksa iyi niyet arayacak biseyde yok
merak ettim ama izleme sansim yokmus degisik
ins faydasini gorursun
ins canim
ama en onemli yeri kaydetmemis demekki zuhal ablanin dedigine gore
ins abla ins faydasini gorursunuz
evet abla zaten o yuzden haftaya kaldi dedim.
neymiski o soyle bizde faydalanak
Off uyumamanin sana eksi getirisi. İns cabucak uyur yoksa zor senin icin
Kendimi Barış muslu gibi hissettimBilinç altı na yemini isletiyorum
Ne zaman yakalayamadım kız
Bu yazıdan önce bi gelip gittim. Şu an aşırı uykusuzum uyumam lazım umarim uyuyabilirim. Gündüz uykusu icin de bi nöroformat yapayim
Ne zaman yakalayamadım kız
Yok canım nerdeHiç o yıllarda seyirci olarak katıldın mı
Süper fikir zaten 55 kilo civarındakileri takımdan banlayalımU UcanSupurge nun teklifi mantıklı, bundan böyle 65 kilo altını takıma almayalım, psikolojimize oynuyorlar yav
Çok isabetli bir karar olmuşKış günü bile çorap hırka giymeyen ben bugün 40 derece sıcaklıkta hırka ve çorap giydim canım.
Kendime gelene kadar da halı yıkamaya ara verdim
Valla ben %2 yaptımEline sağlık canım
Geçen haftalardan sarı kart alanları affetmişsin galiba
Tuhaf vardır Altında bir şey muhakkakNe tür insanlar varaileden gizli dini nikah kıymış, eş olacak gereksiz birilerine söylersen nikah düşer diyormuş, bu kişi hiç iyi niyetli gelmedi bana
Çok merak ettim yaaaÇok yorgunum zatenağla ağla bi hal oldum. Barış muslu nun demosuna katildim. Başım çatlıyor şu an
Elaaa azıcık anlatsana nasıl yaptı bu işi ?Kiz tatli börek çörek vazgeçemediğim şeyler, midemi bulandirdi adam yiyemem artık, şu an düşündükçe midem bulaniyor aşırı hemdeayyy hep böyle devam etse keşke. Ama ediyormuş
AminAaaa nasil gecti
Benim eşim yanimdaydi tam konsantre olamadim, aglamadimda :))
Ama sonradan başım agridi, biraz midem bulandi, sanki yediğim hersey bogazimda
Insallah gecmez bu his
terzi kendi söküğünü dikemezmişduy duy Saraçoğlu neler biliyorum
Hemen paylaş bizimle yoksa meraktan çatlayacağımBarış Muslu hakkını helal etmiyorsa yöntemi kendine kalsın kızlar
Ben başka birşey öğrendim, kilo hariç birkaç şeye uyguladım, uyguladıklarımdan sonuç aldım.
Onu yaparız bizde
SüpersinBugünden itibaren kendime ve takımıma söz veriyorum kaçamak yapmayacagimo kadar
Günaydın gece yatmaz sabah kalkmazlarGunaydın kızlar
Ne güzelGünaydın kızlar
Gece gece ne kaynatmışsınız sabahtan beri ancak bitti
Önümüzdeki hafta kendimi bakıma almam gerekiyor
Saç kaş epilasyon falan
Muhtemelen Haziran başı bizde işbaşı yapacağız ona hazırlanmalıyım
Zayıflamamın üstüne bi de güzelleştim mi karantina yaramış desinler
belki de Ramazan’dan bilmiyorum ben iftardan sonra yapabiliyorum hepsini yapmak çok yorucu geliyor banaEvet canım sanıyorum ki çoğunluğa atlama zor geliyor acaba onun yerine başka bişe mi koysak
Ya da 1.ye ödül sistemine mi geçsek
Ne olabilir mesela sarı kartı varsa silmek gibi
Handandandan kaptanım var mı senin önerin
Senin yerine güldümŞu an çok gülesim geldi ama kızım uyuyor gulemiyorum bu benim yerime birz gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?