Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş geldin canım Zehra ben de ben de 31 yaşındayım bi kızım var 5 aydır yaklaşık takımdayım 21 kilo gitti bile
Hoşgeldin Elif ben de çok yeniyim burada ben Ayşe Nur. İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya düşersin :KK54:
hosgeldin canim.ben ayse 27 yasindayim.1 kizim var
yurt disinda yasiyorum
burda cok guzel birbirimizi motive ediyoruz indaaalh sende hedef kilona ulasirsin:)
Hoşbuldum Ayşe, Zehra ve Ayşenur

bencede su kaybindan ve dunki yediklerimizden.bendede buna yakin sonuc var.
sen cok artida degilmissin😁
bayram sonrasi ekside olmak ne guzel😁
Ben ce benim artim yarın çıkacak. Çünkü bugün abarttim 😫😫

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah😬
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
Hoşgeldin canim. Gel tatli ya yemin edelim. Ben bugün ara verdim yarın 21 gün başlıyorum. Şeker ve beyaz unun olduğu her şey 😂😂

Haklısınız Kızlar hele ki bayramda küslük hiç hoş değil ama özellikle babaannemin dili çok zehirlidir
Ama dediklerinizi dikkate alıp hem anneme hem de küçük dayıma danışacağım ❤

Öyle bir Dayı bende de var en büyük dayım hatta ama sanırsın ki benden küçük onunla konuşmak benim için de eziyet gerçekten ne zaman nerden nasıl laf sokacağını hiç bilemem
Ama babaannem çok çok Farklı bi kadın
Anlatılmaz bi kadın, en nihayetinde babaannem kötü bişe söylemek istemiyorum ama dili çok kötüdür ve işin enteresanı herkesi etkisi altına alır en çok da babamı 😔
Şu anda da tahminim babamı bana karşı epey dolduruyor ve eğer aramazsam acaba babama duygu sömürüsüyle beni kötüler mi diyorum kesin yapar ama aramak da istemiyorum offf kafam çorba yaa
Babanla aran cok iyiydi heralde cnm
Ona içini döksen, onlardan rahatsizligini, seni incittiklerini vs.

Abin vefat edince sana kusmeleri gercekten cok mantiksiz ve insafsizca

Salata + içine haşlanmış tavuk veya ton balığı veya peynir hangisini dilersen canım

aaaa daha bugün yemeyeydin 😱 benim tartıdan heberim yok yeni uyandım acaba ne kadar artıyım 😱
Sizden gaza gelip ben de tartılacaktım ki tartının pili bitmiş. Sanırım evren erken tartılmamalısın mesajı veriyor bana :KK53:

mefkuşum o dertlerin bitmesini beklersek bize hiç sıra gelmeyecek ki rabbim şimdi ki dertleri de hayırlısıyla feraha çıkarsın inşallah
bari bayram sonrası benim gibi gel takıma yaaa sensin hep bir yanım eksik
iş mevzusu ne oldu var mı haber
iş yerinden ses cikmadi daha cnm
Şu ara cikmasada iyi olur :))
9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah😬
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
Hosgeldin elifcim
Zühal bende 48 yaş 3 cocuk 2 torun var, almanyada yaşıyorum
2015 den beri takimdayim
Kilo verip - aliyorum 😅şu ara izindeyim :))

Düzenli gelir takima uyum saglarsan kisa sürede hedefe ulaşırsın insallah
Ben ne zaman takimdan uzaklassam geri aliyorum :))

Salata + içine haşlanmış tavuk veya ton balığı veya peynir hangisini dilersen canım

aaaa daha bugün yemeyeydin 😱 benim tartıdan heberim yok yeni uyandım acaba ne kadar artıyım 😱
Kiz dün yemedim. Bugün serbest günüm yarin başlıyorum

Tavugu-hindiyi haslayip yada firinda yapip salatana ekliyebilirsin cnm
Ton balikli, yumurtalida olabiliir
Yogurt salatada olur ama pek tutmaz heralde :)
Yoğurdu yanina yerim her türlü gider tamam teşekkür ederim 💕

Back
X