• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese hayırlı günler canlar🌸 inş bol eksili bi hafta olur 😍

maalesef dün öyle bi yedimki annemlere gittik 😇 yemenin dibine vurdum saymim burda kovarsınız beni 🙃🙃

Geçen cuma : 55.1 kg
Ara tartı : 55.8 kg

wc cıkabilsem çoğunluğu kalmaz diye düşünüyorum, artık öğle kahvemide içebilcem inş işe yaricak 😅

Nasil geçiyor bayram kızlar. Kacamak falan yapmiyorsunuz değil mi :confused: :KK20::KK20:
:kk77: yapıldı 😅
9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah😬
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
hoşgeldin canım🌸 inşallah dilediğin kiloya gelip burda korumaya geçersin 😍
Ben kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum 😃

Cuma 58.3
Bugün 60.3
inşallah gider canım 🌸
Cuma 81.2
Bugun 81.4
Iki gündür kabakla patlıcan la kapatiyorum günü ama sonuç böyle. Acil bir seyler yapmam lazim ama ne diycem spor diyeceksiniz. Ona da baslayamiyorum. Birde suyu azalttim.
su çok önemli canım azaltma, Zuhal ablanın dediği gibi yapabilirsin 🌸 artında fazla değil Cuma’ya eksiyle gelirsin 🌸
Gunaydin kizlar okadar guzel uyumusuzki 11den 9a kadar ve sadece emmeye kalkti cok sukur acaba patladimi dis yada verdigm agri kesici iyi geldi bu sefer farkli marka vermistm acaba oteki etkisinimi yitirdi surekli vermiyorm aslinda ama.
Bu arada bildirim yapaym:

Cuma:68.7
Bugun: 68.6
Fark - 100gr

Eksideysem cuma guzel biseyler olabillir bence :KK76: :KK36: :KK200: :KK49:
sanmıyorumkş etkisi olmasın, belkide hafifledi artık ağrıları, pazartesiye eksi başlaman güzel 😍
cuma 59.2
pazartesi 61😭😭
sarama ve baklava yedim dun :KK43:
inş Cuma’ya halledersin canım 🌸
Tarti icin iftara kadar beklenirse o zaman su kaybi diyebiliriz 🤪
Katılıyorum abla öğlede tartılmak daha iyi, iftara yakın doğru sonuç olmuyor öyle ben 54 küsürde görmüştüm ama doğru olan kilo değil 😅

Sabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4😔
Dün de 72.2 idi.
Bugün kahvaltıyı yaptım ama akşam öğününden itibaren ayran detoksu yapmaya başlayacağım.
2-3 gündür WC ye çıkmamanın ve dünkü yorgunluğunda etkisi vardır tabi ama ne kadar bilmiyorum

Sabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4😔
Dün de 72.2 idi.
Bugün kahvaltıyı yaptım ama akşam öğününden itibaren ayran detoksu yapmaya başlayacağım.
2-3 gündür WC ye çıkmamanın ve dünkü yorgunluğunda etkisi vardır tabi ama ne kadar bilmiyorum
İnşallah Cuma’ya kadar gider canım 🌸

Sabah tartilfm ama uyandığımda eşim kahvaltıyı hazırlamıştı bekletmek için bildireemdm kilomu sonrasında da bı ağırlık çöktü uyudum biraz yemeğin üstüne uyku çok kötü bişey aslında ama 🙈🤷
Cuma: 91.5
Pazartesi: 92
Fark: +500
Dün akşam annemlerde bazlama yufka ve haşlanmış patatesin gözüne vurdum ondan kaynaklı diye düşünüyorum cumaya kadar çok bı artım olmaz inşAllah😄🤲

Sabah tartilfm ama uyandığımda eşim kahvaltıyı hazırlamıştı bekletmek için bildireemdm kilomu sonrasında da bı ağırlık çöktü uyudum biraz yemeğin üstüne uyku çok kötü bişey aslında ama 🙈🤷
Dün akşam annemlerde bazlama yufka ve haşlanmış patatesin gözüne vurdum ondan kaynaklı diye düşünüyorum cumaya kadar çok bı artım olmaz inşAllah😄🤲
Yufka patates derken, iyice canım çekti😅😅😅 cumaya kadar herkes, tartıda eksi görür inşallah

Yufka patates derken, iyice canım çekti😅😅😅 cumaya kadar herkes, tartıda eksi görür inşallah
Haşlanmış patates ve yumurtayi yeşillikle falan yufkaya bazlamaya dürüm yapıp yedik kısaca cnm 🙈
insAllah hg bu arada yenisin snrm ben Hafize 26 yaşındayım 5.5 yaşında bi kızım var ikinci için takımdan ayrılmış oldum doğumdan sonra insAllah bende takımın enerjisinden faydalanıp kilolarını vericem sağlıkla ideal kiloma ulaşırsın insAllah 🤲🤗

Son aylarda hızlı kilo alınır canım bence baya bi dikkat etmeye çalış

geçen cuma 63.5
bugün 64.2
fark : +700

ilk defa artıyla geliyorum. ama artı artı hee.. baya yüksek çıktı. sanırım sabit kalabilirsem cuma ya öpüp başımın üstüne koyacağım. bayram hiç iyi gelmedi maalesef.
Ekside gelebilir canım 🌸

Sabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4😔
Dün de 72.2 idi.

Böbrekler nedeniyle ödem toplamıştır vücudun bence. O artının yağ kütlesi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum :KK54:

Ben de arkadaşımın tartısında tartıldım. Baya incelmiş hissediyordum kendimi -200 gr vermişim sadece :KK53: Neyse öyle ya da böyle eksilerek gidecek bu kilolar. İki yıl önce 3 günde 1-1,5 kilo falan veriyordum, o zaman 22 yaşındaydım tabi. O zamanki kadar da katı beslenmiyorum onun da etkisi var sanırım. Az önce muzlu azıcık pirinç unlu bir muhallebi yaptım kahvaltı niyetine, yağ gibi gitti harika olmuş. İçinde ne bir gr şeker ne de tatlandırıcı vardı.Olgun muz kesinlikle Allah'ın kilo vermeye çalışan, ağzı tatlı arayan kullarına bir armağanı :21:

Onu UcanSupurge UcanSupurge na soralım izin verir se yiyelim 😂😂 bana çok kızdılar zamaninda yeme diye biraktim ben de sadece kuru kayisi yiyorum.
Abartilmazsa kuru meyve arada yenir cnm 😁
Evet abartmış olabilirim 🙄🙄 3 hurma 2 kayisi 1 incir şeklinde 😂😂
Bak ben söylemeden kendi itiraf etmiş bizimki üç öğün yiyip iki ara öğün yapıyordu öğünden iki saat sonra ara öğün yapıyor sütlü kahve(büyük Fincan),2 hurma, 2 kayısı oluyordu 🤣 Mefkurem Mefkurem E ela_2019
Sabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4😔
Dün de 72.2 idi.
Aaa şimdi listeyi güncelleyebilir miyiz acaba 😈 11. Sıradayım Merve artık 12. Olmak için Niran’la kapışın askrhpozitif askrhpozitif
İşin şakası da kuzum birkaç günde hiç normal değil böylesi kabızlığın etkisidir inşallah

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah😬
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
Hoşgeldin Elif,
Ben Niran, 37 yaşında öğretmenim, 3 çocuğum var.
Zor kilo veren biri olarak bende takımda 85 kilodan 69.5 'a kadar 15.5 kilo verdim, daha da vereceğim İnşaallah.
Azimli ve istikrarlı olursan 2-3 ay gibi kısa bir sürede hedef kilona ulaşabilirsin

Anaam yiyebildilermi bari okadar patatesi sasirdim :KK53:
Normalde yapmiyormusun kızartma
Bide kızartma tencereleri var kapaklı cok kullanışlı oluyor ya sıcratmiyor etrafa. Bende gelemem yag mutfakta olan pislige. Yarin bari dinlen bayram havasına gir kaptanımm
Yılda bir iki kere yaptığım için yediler canım 😍
Firtözüm var ama niyeyse aklıma gelmedi, annemle konuşurken her yer yağ oldu diyince "fritözde yapmadın mı" diyince dank etti🙄
Ah bu yaşlılık ah...

ah yaa sen kendini niye yordin gene bu kadar. Dikkat et.
Kizartma yapinca o yerdeki fayanslar ne kadar igrenc oluyor biliyorum yagli kaygan bende hic sevmiyorum
Bari evleri yarin yapsaydin. Yarin guzelce dinlen artik ins
Bugün dinlenme modundayım canım 😍
Sabahtan beri kâh oturuyorum kâh uzanıyorum 😂

Back
X