- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #368.961
Yaptigin sporu boşa giderme amasimdi kalkip en az 1 saat spor yapicam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptigin sporu boşa giderme amasimdi kalkip en az 1 saat spor yapicam
Deniycem canim sağolSalata + içine haşlanmış tavuk veya ton balığı veya peynir hangisini dilersen canım
aaaa daha bugün yemeyeydinbenim tartıdan heberim yok yeni uyandım acaba ne kadar artıyım
![]()
Hoşbuldum. Bende nasip olurda izne gidersek, orda kilo alırım tekrar diye korkuyorumHosgeldin elifcim
Zühal bende 48 yaş 3 cocuk 2 torun var, almanyada yaşıyorum
2015 den beri takimdayim
Kilo verip - aliyorumşu ara izindeyim :))
Düzenli gelir takima uyum saglarsan kisa sürede hedefe ulaşırsın insallah
Ben ne zaman takimdan uzaklassam geri aliyorum :))
TamamdırOnu @zsaracoglu na soralım izin verir se yiyelimbana çok kızdılar zamaninda yeme diye biraktim ben de sadece kuru kayisi yiyorum.
Evet abartmış olabilirimAbartilmazsa kuru meyve arada yenir cnm![]()
Heee daha yimedin yaniKiz dün yemedim. Bugün serbest günüm yarin başlıyorum
Ben takimda izinliyim cnmHoşbuldum. Bende nasip olurda izne gidersek, orda kilo alırım tekrar diye korkuyorum![]()
Vur deyince öldürmüşunEvet abartmış olabilirim3 hurma 2 kayisi 1 incir şeklinde
![]()
Ben sabah erken kalkıp, oğlumu okula bıraktım. Sonrasında yürüyüş yaptı.sabah tartılmadım. Şimdi yürüyüş sonrası doğru çıkar mı kilom?Gaza gelmek icin degil pazartesi kontrol tartisi var tatlim![]()
Aaa sendemi almancisinBen sabah erken kalkıp, oğlumu okula bıraktım. Sonrasında yürüyüş yaptı.sabah tartılmadım. Şimdi yürüyüş sonrası doğru çıkar mı kilom?
Off akilsin başımin belasini midem de çekecek ayaklarimda beynimde ama barış muslu sayesinde bugün için buzluğa kaldırdığım baklavalari yiyemedimHeee daha yimedin yani
Ne kadar yersen, yarin okadar cok artin olur
Sonra onlari cumaya kadar verecen diye anan ağlasın![]()
Neyseki artık aldırmıyorum sadece kuru kayisi yiyorumVur deyince öldürmüşun![]()
Baden Wurttemberg de,Stuttgart a 100 km güneydeyim. Siz nerde yaşıyorsunuz? Şimdilik dünki kilom güncel kalsın o zaman. Her zaman tartı öncesi yürüyemeyebilirim.Aaa sendemi almancisinnerdesin
Pazartesi sadece komtrol amaccli tarti oluyor cnm
Haftasonu kacamaklarini onlemek icin
Cuma gunleri asıl tarti oldugu icin hep ayni sekilde tartilmak lazim
Yani yürüyüş öncesi yada sonrasi :)
Kimi ac karna yürüyüş yaparsa sabah odemini atiyor
Barış Muslu videoları çok karşıma çıktı ama bakmak nasip olmadi. Uygun bir vakitte ilk işim ona bakmak olacakOff akilsin başımin belasini midem de çekecek ayaklarimda beynimde ama barış muslu sayesinde bugün için buzluğa kaldırdığım baklavalari yiyemedimtahin pekmez bitiriyor beni ona girmek isti yorum bu cuma ama ömür boyu da vazgeçmek istemiyorum ya
![]()
Babam hala iyi değil ablacımBabanla aran cok iyiydi heralde cnm
Ona içini döksen, onlardan rahatsizligini, seni incittiklerini vs.
Abin vefat edince sana kusmeleri gercekten cok mantiksiz ve insafsizca
aa unutumRamazan'da oruç değillerdi![]()
su an biz cok pismaniz yani ben oyleyimBen ce benim artim yarın çıkacak. Çünkü bugün abarttim![]()
genelde biz de oyleyiz canim.aksam ogununu gec yemiyorum.6 7 gibi aksamHenuz yeni yeni öğreniyorum. Umarım bazı mesajları eş geçmemişimdir. Ne güzel kilo veren arkadaşlar olmuş. Ben if yapmaya çalışıyorum bir haftadır. Bakalim,sıkılmazsam bana iyi gelecek gibi hissediyorum
tuh ozaman gercek arti bunlarTarti icin iftara kadar beklenirse o zaman su kaybi diyebiliriz![]()
pazarteside takim ici bildirim yapiyoruz canimSizden gaza gelip ben de tartılacaktım ki tartının pili bitmiş. Sanırım evren erken tartılmamalısın mesajı veriyor bana![]()
abla seni burda gorunce mutlu oluyorum daha sık gelirsin artikiş yerinden ses cikmadi daha cnm
Şu ara cikmasada iyi olur :))
Hosgeldin elifcim
Zühal bende 48 yaş 3 cocuk 2 torun var, almanyada yaşıyorum
2015 den beri takimdayim
Kilo verip - aliyorumşu ara izindeyim :))
Düzenli gelir takima uyum saglarsan kisa sürede hedefe ulaşırsın insallah
Ben ne zaman takimdan uzaklassam geri aliyorum :))
yok artik bosa gitmiycek insallah .su an kosu bandindayimYaptigin sporu boşa giderme ama![]()
Ben köln yakinlarindayim cnm 45 dk uzakliktaBaden Wurttemberg de,Stuttgart a 100 km güneydeyim. Siz nerde yaşıyorsunuz? Şimdilik dünki kilom güncel kalsın o zaman. Her zaman tartı öncesi yürüyemeyebilirim.
Bende o akşamdan sonra etkisi olmadiOff akilsin başımin belasini midem de çekecek ayaklarimda beynimde ama barış muslu sayesinde bugün için buzluğa kaldırdığım baklavalari yiyemedimtahin pekmez bitiriyor beni ona girmek isti yorum bu cuma ama ömür boyu da vazgeçmek istemiyorum ya
![]()
O zaman icinden nasil geliyorsa öyle yap cnmBabam hala iyi değil ablacım
Sanki kendi derdimi anlatmak bencillik olacakmış gibi geliyor şu an, onun kafası bu kadar doluyken bu kadar üzgünken
Nasılsın demeye bile utanıyorum neredeyse
Yoksa evet aslında bu konuda tek konuşmak istediğim insan babam
abla seni burda gorunce mutlu oluyorum daha sık gelirsin artik
ramazan bitti![]()