• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

IF genelde güzel sonuç veriyor canım
Sen hangi türünü yapıyorsun İF diyetinin
Şu an 18- 6 yapıyorum. Alıştım sayılır. Bir yandan da kan grubuna göre beslenmeyi bakıyorum. Her yıl kilo verip geri aldığım icin, devamlı yapabileceğim düzenli bir beslenme şekli arayışındayım açıkçası

Şu an 18- 6 yapıyorum. Alıştım sayılır. Bir yandan da kan grubuna göre beslenmeyi bakıyorum. Her yıl kilo verip geri aldığım icin, devamlı yapabileceğim düzenli bir beslenme şekli arayışındayım açıkçası
Bende uzun yıllardır 18/6 yapıyorum ama sadece bu yetmiyor, yediğimiz besinlere de extra dikkat etmemiz lazım

Sorma:bicak:
Kızcağızlarım dünkü yorgunluğumu görünce bugün kızartma istemediler:KK70:
Sayelerinde dinleniyorum :KK48:
dün ben de patates biber kızarttım sonrada çamaşır suyuyla mutfağı temizledim gece bitirdim işi sabah ekmek yok bakkal bu gün de kapalıymış diye pişi kızarttım :(

dün ben de patates biber kızarttım sonrada çamaşır suyuyla mutfağı temizledim gece bitirdim işi sabah ekmek yok bakkal bu gün de kapalıymış diye pişi kızarttım :KK43:
Kötü olmuş canım
Fırınlar evlere ekmek dağıtmıyor mu sizin orda

leğen de yaprak duruyor dün bir daha sıcak suya basmıştım onları sarıp sıkıp poşetleyip dondurucuya atıcam , 1 kilo da bezelye duruyor poşetle önüm de ayıklanacak bakışıyoruz tatlı tatlı gayret ne zaman gelirse artık bakışmadan elleşmeye geçicem inşallah :rolleyes:

leğen de yaprak duruyor dün bir daha sıcak suya basmıştım onları sarıp sıkıp poşetleyip dondurucuya atıcam , 1 kilo da bezelye duruyor poşetle önüm de ayıklanacak bakışıyoruz tatlı tatlı gayret ne zaman gelirse artık bakışmadan elleşmeye geçicem inşallah :rolleyes:
Kaç defa sıcak suya basıyorsun yaprakları.
Ben üzerine kaynar su döküp soğuyunca atıyorum buzluğa

Böbrekler nedeniyle ödem toplamıştır vücudun bence. O artının yağ kütlesi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum :KK54:

Ben de arkadaşımın tartısında tartıldım. Baya incelmiş hissediyordum kendimi -200 gr vermişim sadece :KK53: Neyse öyle ya da böyle eksilerek gidecek bu kilolar. İki yıl önce 3 günde 1-1,5 kilo falan veriyordum, o zaman 22 yaşındaydım tabi. O zamanki kadar da katı beslenmiyorum onun da etkisi var sanırım. Az önce muzlu azıcık pirinç unlu bir muhallebi yaptım kahvaltı niyetine, yağ gibi gitti harika olmuş. İçinde ne bir gr şeker ne de tatlandırıcı vardı.Olgun muz kesinlikle Allah'ın kilo vermeye çalışan, ağzı tatlı arayan kullarına bir armağanı :21:
eksiyle baslamak güzel Canim, haftada en az 1 kg bile Versen Cok iyi olur🌸
Cuma:70.2
Bugün:70.6
Fark:+400 gr
cumaya ins 6 lari görceksin 🌸
Selam Kızlar sabah gelemedim kahvaltıdan sonra film izleyelim dedik anca bitti film hemen bildirim yapayım
Cuma 71.8
Bugun 71.8
Sabıtım
sabit olmakta Cok iyi eksi gelecegii belli 🌸
dibine vurup bu kadar artı ise super canım
malesef canim kahvaltiyla baslayip Hicbir ögün atlamadim ve karbonlu yedim baya en sonda pasta 😪
selam canlar
bu gün keyifsizim belli sebebi yok evi toparladım bir iki yeri süpürdüm şimdi de hiçbir şey yapmadan sadece kös kös oturasım var :KK14:
A.selam abla Bende bugun öyleydim birsey yapasim yok uzansam Hemen gözlerim kapaniyor, havada kapali icimi karartiyor
Sana kolay gelsin abla 😁
sitede ki bazıları ekmek arabasının anons sesinden rahatsız oldukları için şikayet etmiş diye siteye sokmuyorlarmış :KK43:
Valla ezan sesinden rahatsizlik duyanlar bile var sasirmiyorum artik 😪

Ne kadar ilginç insanlar var ya :KK43:
Bu ihtiyaç ama keyfi bir durum değil ki
ramazan da sokağa çıkma yasağı varken oldu bu şimdide ondan gelmiyordur herhalde , sürekli şikayet eden birileri oluyor ne yapalım her yerde varlar:)

Back
X