- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.961
murc izninle katılmak isteyenlere bakıp inceleyip 2 kişi çağırıyorum büyük bir zevkle ok msjını bekliyorum
yaaaa ben kabak yemeğini niye beceremiyorum yaaaaaaaaaaaa.......... ya kabaklar tam pişmiyo ya da yanıyo ama genede pişmiyo şerefsizler..... ne iş yaaa.... ablalarım gardaşlarım canlarım ciğerlerim var mı bunun bir püüüüğğfffüü....
betüş ve murc şimdi katılmak isteyenlerde tourist, phoebebuffay ve yirmi var inceledim ama ikiside yeni üye yanlız ikiside bugün siteye girmiş ne dersiniz :44:
phoebebuffay ve yirmi ikisinde ağırlığım murc hemde yirmi aydında :)
evetttt 2 arkadaş davet ettim inş bol paylaşım yapabilecek kurallara uyabilecek kişilerdir nicklerini yazıyorum ki gelirlerse bunlarda kim demeyin
yirmi ve phoe diye başlayan bişey aklımda tutamadım :26:
betüş ve murc şimdi katılmak isteyenlerde tourist, phoebebuffay ve yirmi var inceledim ama ikiside yeni üye yanlız ikiside bugün siteye girmiş ne dersiniz :44:
phoebebuffay ve yirmi ikisinde ağırlığım murc hemde yirmi aydında :)
gelsinler beğenmezsek atarız
şaka şaka gelsinleer gelsinleer kaynaşalıım kaynatalıım.....
yaaaa ben kabak yemeğini niye beceremiyorum yaaaaaaaaaaaa.......... ya kabaklar tam pişmiyo ya da yanıyo ama genede pişmiyo şerefsizler..... ne iş yaaa.... ablalarım gardaşlarım canlarım ciğerlerim var mı bunun bir püüüüğğfffüü....
sen harbi kırıksın betüşüm şakayla karışık kalbinden geçeni şakadak söyledin :13: severim senin gibi insanları betüş taaa ingilterelerden gelen fulyamla kahve içtik bak sen bir adımsın bir ara işleri ayarlayalımda bir kahve içelimama peşin söleyim bazen forumdaki elenktrik reelde tutmayabiliyo bacımm
kızlar turkcel hatı olan özelden nosunu yazsın tartının fotosunu çektim ikizler dershaneye gittiler gelselerde geç olur ben size gönderim sizde eklersiniz lütfennnnnnnnnnn
nagıs kesınlıkle sıkıstır betusu bulusun valla ben orda olsam ıs yerını basarım onun bole bı ınsan hayat portfoyunde olmalı herkesın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?