Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın beybilerrr

Sabahtır sıparıstı abuk supuk evraktı makına kurulumuydu yazıcı bozulmasıydı stok kontroluydu derken kalbım sızde aklım ıste calıstım mıleltı postalar postalamazda kjosa kosa buraya geldım ...Gercı gelecek yuzde yok ama neyse bu hafta ılk hafta gunahı olmaz dıyıp affınıza sıgınıyorumm ...

Kılom ;

Usenmeyıp foto koyan arkadaslarıma cok cok cok tesekkurler

Nagıscım cekmıs yarın koyacak
Fadıme bla cocukları beklıyor bende onu !
Grafıkercım annesındeymıs ekleyemıycek hafta ıcı alıcaz onunkını...

Şimdilik notlarım bole ıns atlamamısımdır kımseyı...

Dünkü MEnüm;

Sabh;

1 kase k fleks

Öğle;

1 elma
1 avuc cılek
1 bardak sut

Akşam;

Ekmek dolması :18:
1 bardak lıhgt kola

*** 9. Takım 255. Etap Sonuçları ***

Edda1985(68,4/68,4/0,0/%0,00)
Fadime0297,5/98 /-0,5/%-0,51)
Hoppidicik(83,8/84/-0,2/%-0,24)
Mursh: (83,7/84,7/-1,0/%-1,19)
Siyamum (49,1/49 /0,1/%0,20) Hedefini 49 çekti mezun olmak istiyor
Nagieymen(66,9/65,7/1,2/%1,79)
Doksanaltmısdoksan(69,6) Geri dönmek üzere ayrıldı
Lıonessa (81,5) Geri dönmek üzere ayrıldı
graphicdesigner(62,1/62,1/0,0/%0,00)
Nora (70,5/69,1/1,4/%1,99)
Btlbetul (68/67,4 /0,6/%0,88)

9.Takım Toplam % 0,08

Lıonessa ve 906090 geri donmek uzere ayrıldı yazdım yerıne yenı uyeler alabılırz

Siyamum ıcınde püsküte msj bıraktım onunda karnesı hazırlandıgında bır uyelık daha bos yerımız acılacak .Şimdilik tek muamma EDDA kalıyor geldıgınde denk dusersek konususruz.....

Son düzenleme:
Ayyy varyaa daha su bile içmedim geçmişe şöyle bı goz attım Gözüme takılan ve cok guldugum hopısın 3 5 kagıdı oldu uyanık kofte senııı

Hopı menulerını her ne olursa olsun yaz Butun takım uyelerınden ricam HOPISI bu konuda tacız edın lutfen menu yazma alıskanlıgını kazandıralım bu kıza

yaaaa ben kabak yemeğini niye beceremiyorum yaaaaaaaaaaaa.......... ya kabaklar tam pişmiyo ya da yanıyo ama genede pişmiyo şerefsizler..... ne iş yaaa.... ablalarım gardaşlarım canlarım ciğerlerim var mı bunun bir püüüüğğfffüü....

betüş ve murc şimdi katılmak isteyenlerde tourist, phoebebuffay ve yirmi var inceledim ama ikiside yeni üye yanlız ikiside bugün siteye girmiş ne dersiniz :44:
phoebebuffay ve yirmi ikisinde ağırlığım murc hemde yirmi aydında :)

Son düzenleme:
Fadime ablacım bana sordun sanırım hangi operatör kullandığımı, kusura bakma maalesefki işlerin yoğunluğunda geö cvp verebildim, reklam olmasın Vo.... kullanıyorum

fadime abla sen doktora görünmüş müydün o kadar spor yapıyorsun, yediklerine de dikkat ediyorsun eğer veremiyorsan bir sorun vardır kesin, ama sen sakın birakma kendini şu an veremesen bile en azından kilonu koruyorsun ama kendini saldığın an 3-5 kilo daha fazla alacaksın..

Son düzenleyen: Moderatör:
Msj sayı mı yazmayı unutmuşum diğerinde şimdi yazayım dedim :)Bu arada ben hala suyu alışkanlık haline getiremedim ya, sonunda kuruyup gidicem diye korkuyorum

gelsinler beğenmezsek atarız

şaka şaka gelsinleer gelsinleer kaynaşalıım kaynatalıım.....

evetttt 2 arkadaş davet ettim inş bol paylaşım yapabilecek kurallara uyabilecek kişilerdir nicklerini yazıyorum ki gelirlerse bunlarda kim demeyin
yirmi ve phoebebuffay

Son düzenleme:
gelsinler beğenmezsek atarız

şaka şaka gelsinleer gelsinleer kaynaşalıım kaynatalıım.....

sen harbi kırıksın betüşüm şakayla karışık kalbinden geçeni şakadak söyledin :13: severim senin gibi insanları betüş taaa ingilterelerden gelen fulyamla kahve içtik bak sen bir adımsın bir ara işleri ayarlayalımda bir kahve içelim ama peşin söleyim bazen forumdaki elenktrik reelde tutmayabiliyo bacımm

kızlar turkcel hatı olan özelden nosunu yazsın tartının fotosunu çektim ikizler dershaneye gittiler gelselerde geç olur ben size gönderim sizde eklersiniz lütfennnnnnnnnnn

nagıs kesınlıkle sıkıstır betusu bulusun valla ben orda olsam ıs yerını basarım onun bole bı ınsan hayat portfoyunde olmalı herkesın...

ben kabakları rendenin büyük tarafıyla rendeleyip 1 kabaga 1 yumurta pul biber koyup .tavaya azıcık yag koyup ısınınca yaptıgım karışımı döküp pişiriyorum güzel oluyor hende çabuk pratik

nagıs kesınlıkle sıkıstır betusu bulusun valla ben orda olsam ıs yerını basarım onun bole bı ınsan hayat portfoyunde olmalı herkesın...

varya inan ki oğlum olmasa (Allah'ıma binlerce şükür iyiki var ) bırak betüşün işi basmayı aydına kadar sana bile gelirim ama kader utansın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…