Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vaayy beee mezun oldun haaa.... hellllaaaaaaaaalll..... bizde bu günleri görebilcezmi aceep....

Doğuum günün kutlu olsun canımcııııımm seni böllee kocaman kokulu kokulu öpüyoruum sana pasta alırdım ama diyetteyiz malum....

Son düzenleme:

Ayy ne güzel Allah kabul etsin.... herkeze nasip olmaz bu, ne canını sıkıyosuun ne güzel bir şey..... ne isteyipte gidemeyenleri bilirim hepsi göçtü gitti göremeden oraları.... hakkaten herkeze nasip olmuyor....

iyki dogdun canım nice zayıf mutlu yıllara
çok teşekkür ederim fadime ablacım sağol
yasemincim canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun ve iyiki seni tanımışız canımmmm sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu, mutlu nice senelere inşallah
canım gamzecim aminnn inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu nice yıllar yaşarız hepbirlikte. iyiki bense sizleri tanımışım
Grafiker doğum günün kutlu olsun tatlım...
çok teşekkür ederim büşracım canım sağol
Doğuum günün kutlu olsun canımcııııımm seni böllee kocaman kokulu kokulu öpüyoruum sana pasta alırdım ama diyetteyiz malum....

betüşümm yerim seni bende seni öpüyorum ayy bende çok severim hayvanatları senin adına sevindim valla köpüşün şimdiden hayırlı olsun.

Kızlar arkadaşımın taa krşıdan bana gönderdiği pastanın resmini koymak istiyorum, yermisiniz yemezmisiniz arkadaşlar, bu nedir böyle yaa resmen çikolata patlaması yaşayan bir pasta göndermiş, pastanın kendisi zaten çikolatalı, üstünde tane tane çikolatalar dökülmüş, üstüne profiterol taneleri, onun üzerine yine çikolata dökülmüş, o da yetmemiş bide üstüne çikolata rendelenmeiş çok mutluyum evde olmadığım için tartı resmini koyamadım ama bunu koyim bari

Bu günkü menüm

Uyanır uyanmaz su.....

Sabah
1 kk light peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 minnak domates
bir avuç kadar arnavut ciğeri ------ bu ne alaka şimdi dimiii.....

Ara 1 cornet inlove frambuazlı ---- haftada iki taneee serbesttt bananeee

Öğlen
zeytinyağlı kabak yemeği yanına yoğurt

Ara 1 elma

Akşam
zeytinyağlı kabak yemeği yanına yoğurt

yeşil çay ve form çayı ve bir nescafeee........ ve ve ve su tabikiii.....

ayy kızlar dün evde giymek için bir mini etek aldım (tatil hariç dışarda giyemem) 40 bedene girdim hemde kolayca nasıl mutlu oldum anlatamam eve gider gitmez yemeğimi yapıp işleri bitirdim sıra geldi kendime giydim eteğimi üstüne bir badi çok güzel buldum kendimi öğlen arasıda bir spor pantolonla üstüne spor tişört almam lazım dolaplar dolu ama benimde her kadın gibi giyecek bişeyim yok

beeen yerriiiim vallaaa....... iyi ki yanında değilim....

bende yerim valla yarın eşimin doğum günü bende bir pasta alıp bir masa hazırlamayı planlıyorum ama hala hediyeye karar verememdim

evet..kilo fotom..ama murçum sen beni 84 yaz emi..soyunsam cıbıllansam zaten 200 gr. fazla çıkmazdım ama eğilemiyomki bacım..

benim tartınında pili bitmiş herhalde sapıtık sapıtık rakamlar çıkartıyo 66 çıktım bi ara, hadeee leen dedim yeme beniii....

5 kere tartıldım size doğru rakamı vereyim diye.....

allaaaaaaaaaaaammmmm şu an yanında olmayı çok isterdim bebişim..o pasta beni bugün fazlasıyla mutlu ederdi..dilimin pastası mı ooo???en sevdiğim

kızım bu ilaçlardan ölen ölene.... ne gerek vaaar.... benim arkadaşta kullanıyo sözde iştahını kesiyomuş pıırrtt.... bırak yaaa.... kimyasal ne olduğunu bilmediğin şeyi ne yicen.... canından sağlığından kıymetlimi önemli mi kilo vermen..... o kadara deymez hiç bir dar pantalon doğrusu..... hııhh....

Bu günkü menüm

Uyanır uyanmaz su.....

Sabah
1 kk light peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 minnak domates
bir avuç kadar arnavut ciğeri ------ bu ne alaka şimdi dimiii.....

...
bende severim arnavut ciğeri ama sabah kahvaltısında hiç denemedim..deniyciimmm..

canlarım size hayırlı cumalar diliyorum ve aranızdan ayrılıyorum...biraz sonra annemgile gidiyorum , gitmeden uğrayabilirsem uğrarım ki murçu bende merak ettim netekim..

siyamun mezuniyetin hayırlı olsun darısı bizlere amin

vaayy beee mezun oldun haaa.... hellllaaaaaaaaalll..... bizde bu günleri görebilcezmi aceep....

Teşekkür ederim kızlar. Darısı hepnizin başına bol kilo kayıplı tartı günleri diliyorum

Mutlu yıllar bu arada pasta bayıldımm yahhuuu

Cnmm neden uzuluyorsun kı allah hepımıze nasıp etsın ıns bıızm ıcınde bol bol gezsın dua etsın slm et kendısıne allah kabul etsın

tmm cnm msj aldım ben ılkgılenıcem karnenı yapıstırırım buraya gelde arada bak hem konusmus oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…