- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.941
Günaydın gitmemiş 49da kaldım 1 haftadır tartımda yoktu yedimde yedim ben hedefi 49a çekip aranızdan mezun olmak istiyorum giremiyorum finallerimde yaklaştı kurstanda mezuniyetim var yoğunum topiği zor durumda bırakmak istemiyorum Mursh nasıl yapılır kime söylenir sen daha iyi bilirsin MEZUN olmak istiyorum...
Arkadaşlar Bugün Benim Doğum Günüm bu arada
Eşim yok ama sabahtan mesaj yazmış ben uyurken, gözlerimi onun mesajıyla açtım.
Ben şimdi bugün cengiz kurtoğlunun bir şarkısı vardı ya hani onu mu dinlesem, " bu doğum günümü sensiz kutladım" diye
günaydın topiğim....bu gece hiç uyumadım...annem bu akşam umreye gidecek ve ben onun üzüntüsündenmi desem gerginliğindenmi desem yine belim tutuldu..sağ sol hareket etmekte zorlanıyorum..böyle kazık yutmuş gibi derler ya kalakaldım yine..bugün dokunsanız ağlayacak moddayım..kilo olayına zaten hiç girmeyelim..+200 gr. almışım ve 84 olmuşum yine ..eşim uyanıpta pil bulursa bende foto ekliyecem..
ayyy süperiz bu hafta mükemmelköpüş mü valla hayırlı olsunda ben evde hayvana karşıyım
çok teşekkür ederim fadime ablacım sağoliyki dogdun canım nice zayıf mutlu yıllara
canım gamzecim aminnn inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu nice yıllar yaşarız hepbirlikte. iyiki bense sizleri tanımışımyasemincim canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun ve iyiki seni tanımışız canımmmmsevdiklerinle sağlıklı, huzurlu, mutlu nice senelere inşallah
çok teşekkür ederim büşracım canım sağolGrafiker doğum günün kutlu olsun tatlım...
Doğuum günün kutlu olsun canımcııııımmseni böllee kocaman kokulu kokulu öpüyoruum sana pasta alırdım ama diyetteyiz malum....
çok teşekkür ederim fadime ablacım sağol
canım gamzecim aminnn inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu nice yıllar yaşarız hepbirlikte. iyiki bense sizleri tanımışım
çok teşekkür ederim büşracım canım sağol
betüşümm yerim seni bende seni öpüyorum ayy bende çok severim hayvanatlarısenin adına sevindim valla köpüşün şimdiden hayırlı olsun.
Kızlar arkadaşımın taa krşıdan bana gönderdiği pastanın resmini koymak istiyorum, yermisiniz yemezmisiniz arkadaşlar, bu nedir böyle yaa resmen çikolata patlaması yaşayan bir pasta göndermiş, pastanın kendisi zaten çikolatalı, üstünde tane tane çikolatalar dökülmüş, üstüne profiterol taneleri, onun üzerine yine çikolata dökülmüş, o da yetmemiş bide üstüne çikolata rendelenmeişçok mutluyum evde olmadığım için tartı resmini koyamadım ama bunu koyim bari
Eki Görüntüle 420913
canım gamzecim aminnn inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu nice yıllar yaşarız hepbirlikte. iyiki bense sizleri tanımışım
betüşümm yerim seni bende seni öpüyorum ayy bende çok severim hayvanatlarısenin adına sevindim valla köpüşün şimdiden hayırlı olsun.
Kızlar arkadaşımın taa krşıdan bana gönderdiği pastanın resmini koymak istiyorum, yermisiniz yemezmisiniz arkadaşlar, bu nedir böyle yaa resmen çikolata patlaması yaşayan bir pasta göndermiş, pastanın kendisi zaten çikolatalı, üstünde tane tane çikolatalar dökülmüş, üstüne profiterol taneleri, onun üzerine yine çikolata dökülmüş, o da yetmemiş bide üstüne çikolata rendelenmeişçok mutluyum evde olmadığım için tartı resmini koyamadım ama bunu koyim bari
Eki Görüntüle 420913
allaaaaaaaaaaaammmmm şu an yanında olmayı çok isterdim bebişimKızlar arkadaşımın taa krşıdan bana gönderdiği pastanın resmini koymak istiyorum, yermisiniz yemezmisiniz arkadaşlar, bu nedir böyle yaa resmen çikolata patlaması yaşayan bir pasta göndermiş, pastanın kendisi zaten çikolatalı, üstünde tane tane çikolatalar dökülmüş, üstüne profiterol taneleri, onun üzerine yine çikolata dökülmüş, o da yetmemiş bide üstüne çikolata rendelenmeişçok mutluyum evde olmadığım için tartı resmini koyamadım ama bunu koyim bari
Eki Görüntüle 420913
kızlar bi bakarmısnız buraya http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/529169-esimin-kullanacagi-zayiflama-ilaci.html
bende severim arnavut ciğeri ama sabah kahvaltısında hiç denemedim..deniyciimmm..Bu günkü menüm
Uyanır uyanmaz su.....
Sabah
1 kk light peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 minnak domates
bir avuç kadar arnavut ciğeri ------ bu ne alaka şimdi dimiii.....
...
siyamun mezuniyetin hayırlı olsun darısı bizlere amin
vaayy beee mezun oldun haaa.... hellllaaaaaaaaalll..... bizde bu günleri görebilcezmi aceep....
Eki Görüntüle 420913
Teşekkür ederim kızlar. Darısı hepnizin başına bol kilo kayıplı tartı günleri diliyorum
Arkadaşlar Bugün Benim Doğum Günüm bu arada
Eşim yok ama sabahtan mesaj yazmış ben uyurken, gözlerimi onun mesajıyla açtım.
Ben şimdi bugün cengiz kurtoğlunun bir şarkısı vardı ya hani onu mu dinlesem, " bu doğum günümü sensiz kutladım" diye
günaydın topiğim....bu gece hiç uyumadım...annem bu akşam umreye gidecek ve ben onun üzüntüsündenmi desem gerginliğindenmi desem yine belim tutuldu..sağ sol hareket etmekte zorlanıyorum..böyle kazık yutmuş gibi derler ya kalakaldım yine..bugün dokunsanız ağlayacak moddayım..kilo olayına zaten hiç girmeyelim..+200 gr. almışım ve 84 olmuşum yine ..eşim uyanıpta pil bulursa bende foto ekliyecem..
Günaydın gitmemiş 49da kaldım 1 haftadır tartımda yoktu yedimde yedim ben hedefi 49a çekip aranızdan mezun olmak istiyorum giremiyorum finallerimde yaklaştı kurstanda mezuniyetim var yoğunum topiği zor durumda bırakmak istemiyorum Mursh nasıl yapılır kime söylenir sen daha iyi bilirsin MEZUN olmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?