Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar Bugün Benim Doğum Günüm bu arada
Eşim yok ama sabahtan mesaj yazmış ben uyurken, gözlerimi onun mesajıyla açtım.
Ben şimdi bugün cengiz kurtoğlunun bir şarkısı vardı ya hani onu mu dinlesem, " bu doğum günümü sensiz kutladım" diye

günaydın topiğim....bu gece hiç uyumadım...annem bu akşam umreye gidecek ve ben onun üzüntüsündenmi desem gerginliğindenmi desem yine belim tutuldu..sağ sol hareket etmekte zorlanıyorum..böyle kazık yutmuş gibi derler ya kalakaldım yine..bugün dokunsanız ağlayacak moddayım..kilo olayına zaten hiç girmeyelim..+200 gr. almışım ve 84 olmuşum yine..eşim uyanıpta pil bulursa bende foto ekliyecem..

canım doğum günün kutlu olsun..yeni yaşın sana mutluluklar getirsin..sevdiklerinle nice yıllara.....bugün cengiz kurtoğlundan hiç bahsetme..her an olayı arabeske bağlama durumum var..hatta an itibarı ile müslüm bile dinleyebilirim..o derece yani..

ayy ayy doğun günün kutlu olsun nice yıllara cnm bu yıl sana güzelde bir bebşş getirsin inş

off hopiş geçmiş olsun cnm geçmiyo bu bel benim belde aynı sürekli kendini hissettiriyo ne tesadüfki bende sabah sabah pil sorunu yaşadım en sonunda telefonla çektim ee oda zor oldu telefon çekme modu kendine gelene kadar yazı gidiyo falan epey cebelleştim

ayy evet canım..benimde aklıma geldi..eşimin telle çektim şimdi..ama bu seferde tel elimde iken +200 daha fazla çıktım..zaten zor bela eğiliyorum..dahada uğraşamam valla..birazdan eklerim..

Hopişim canım benim çok teşekkür ederim, Allah kavuştursun şimdiden, ayy bizimkiler umreye gittiğinde ben daha küçüktüm, onların resimleriyle yatıp kalkıyordum yaa, ama insan kaç yaşında olursa olsun, onlardan ayrılınca yine aynı psikolojiye giriyor haklısın. Doğru diyosun arabeske bi bağlarsak bugün daha bizden hayır gelmez, tutalım kendimiz lay lay lom modu olmaya çalışalım
mutlu yıllaaaaarrrrr....
cimcimem sağol tatlım
ayy ayy doğun günün kutlu olsun nice yıllara cnm bu yıl sana güzelde bir bebşş getirsin inş

ayyy nagişim benim bu nasıl güzel bir temenni, doğru diyosun bak 29 yaşıma girdim, hiç olmazsa 20'li yaşlarda bir bebek yapayım dimi 30 a girmeden. ahh inşallah hayırlısıyla

ayy evet canım..benimde aklıma geldi..eşimin telle çektim şimdi..ama bu seferde tel elimde iken +200 daha fazla çıktım..zaten zor bela eğiliyorum..dahada uğraşamam valla..birazdan eklerim..

cnm yazmayı unutmuşum annecine hayırlı yolculuklar inş birgün bizlere de nasip olur kutsal toprakları görmek

iyki dogdun canım nice zayıf mutlu yıllara

hayırlı cumalar hepinize malesef okadar spora halen 98 kg
sporum 740 dakika ben bu işten bişe anlamadım yediklerime dikat ettigim halde bir cinim ye diyor sizce dinlesemmi
foto işini ikizler gelince yaptırmayı düşünüyorum daha kahvaltı yapmadım karnım zil çalıyor

Günaydın kızlar ben geldimm ancak fırsat buldum yazmaya.

yasemincim canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun ve iyiki seni tanımışız canımmmm sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu, mutlu nice senelere inşallah

nagişim maşallah bu hafta iyisin, nazar değmesin

Hopiş abla Alllah kavuştursun, Rabb'im kabul etsin dualarını inşallah, bizede nasip olur mu birgün o yerleri görmek.

Bu arada herkesin cuması mübarek olsun.

Ben fto ekleme işine haftaya başlıcaz sanmıştım yoksa sabah hemen çeker eklerdim çok hevesliyim çünkü bu hafta 1,40 kg vermişim

Geçen hafta:70,5
Bu Hafta: 69,1

Allah'ım sana şükürler olsun, 69'ları gördüm sonunda 4 kilom kaldı ama annem cok acıyor bana artık yeter bırak dıyor üstten küçücük olmuşum

Hemen dünkü menümü de paylaşayım

Sabah,
1,5 dilim kepek ekmeği
1 domates+1 salata

Öğle
1 kase çorba
Yarım kabak dolması
2-3 kaşık yoğurt

Akşam
2 haşlanmış tavuk+çok az haşlanmış patates
1 domates+1 salata
1 elma

Spor: 2 saat yürüyüş

Günaydın gitmemiş 49da kaldım 1 haftadır tartımda yoktu yedimde yedim ben hedefi 49a çekip aranızdan mezun olmak istiyorum giremiyorum finallerimde yaklaştı kurstanda mezuniyetim var yoğunum topiği zor durumda bırakmak istemiyorum Mursh nasıl yapılır kime söylenir sen daha iyi bilirsin MEZUN olmak istiyorum...

yeme fadime abla sabret bak birden gidecek
msj sayılarını yazmayı unutmayın kızlarrrr ben unutmuşumda

ooo maşallah cnm iyi kayıptasın benim bu hafta regl bitimi olduğu için o kadar vermiş gözüküyorum haftaya resmen tırmalamam lazım :18:

cnm en doğru kararı vermişsin zaten dahada zayıflama kurstan mezuniyetinde forumdan mezuniyetinde hayırlı olsun

senin tel hattın hangisi

cnm en doğru kararı vermişsin zaten dahada zayıflama kurstan mezuniyetinde forumdan mezuniyetinde hayırlı olsun

Teşekkür ederim cnm vericem o 4 kiloyu hedefim devam ediyor ama sizi zor durumda yeterince bırakıyorum son 2 hafta zamanım yok hazirandada tatile gidiyorum yani kaynıyorda kaynıyor size başarılar dilerim çıktığınız bu yolda.

Grafiker doğum günün kutlu olsun tatlım...

Güneydın beybiler,

ZIpkıın gibi fişşek gibi bir günde daha sizlerle beraberiz :)))

Geçen hafta :68 idim
Bu hafta : 67.4 üüm....

kusura bakmayın acık patilerimde çıktı napiim

kııssslaar benim de artık bir köpüşüm olucaak..... ço çoo çooook mutluyuuum.... mini mini bişi hayal ediyorum bakalım ne çıkıcak bahtıma... siparişimi verdim.... birde ben spordayken uslu durması lazım sadece o kadarcık ayrı kalcaz... ayyy çok heyecanlıyııım.... daha köpüş felam yok ortada ama ben mutluluktan ağlıcam nerdeysee.... ahhh bu hormonlaaar.... malum günler yaklaşıyo bana da geliyo naaaniii naaaniii......

ayyy süperiz bu hafta mükemmel köpüş mü valla hayırlı olsunda ben evde hayvana karşıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…