Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de sabah tartılmıştım
Cuma: 75.1
Bugün:74.7
-400 gr
haftaya eksi ile başlaman güzel canım cumaya çok daha iyi olacaktır inanıyorum tebrikler
Gunaydin kizlsr 9bucuga kadar uyumusuz cok sukur. Kilo bildireyim tabiki artidayim ama cuma ve cumartesi gercekten karbon ve cikolata yedim o yuzden normal. Insallah az da olsa cumaya eksi gelicem

Cuma 68. 7
Bugun 69.2
Fark +500gr
Cumaya kadar dikkatli beslen canım

Hem regli hem de erken tartilmanin üstüne kilo bildirimimi yapayım inşallah cumaya kadar gider

Cuma 58.3
Bugün 59.7
Fark +1.4
tek regl mi bu gercekten? Neden erken tartildin biraz bekleseydin
Bir öncesi sonrasi fotosu gelsin miii mezun olmam hakkında fikir alırım sizlerden yalnız hiç fotoğrafım yokmuş kilolu hallerimdeyken o yüzden yine aynı foto ile yaptım
Gelsunmiii ? Gelsunnnn
Cuma 55.7
Bugün 56.6
Fark +900
Nasıl saldıysam kendimi toparlamam lazım
Ne güzel gidiyordun niye böyle oldu? Lütfen toparlan kendine gel, Cuma’ya artılar gitsin ve eksi gelsin

vallahi korkuyorum canım ya ben biraz pis boğazım hiç durdurabilecegimi sanmıyorum kendimi
Spora da güvendim yedim baya ya çocuklarla abur cubur falan
En büyük düşmanımız zaten ahh bu abur cuburlar kim cikarttiysa bunları Allah onların ... Neyse cumaya kadar dikkat et bari

tek regl mi bu gercekten? Neden erken tartildin biraz bekleseydin
Gelsunmiii ? Gelsunnnn

Ne güzel gidiyordun niye böyle oldu? Lütfen toparlan kendine gel, Cuma’ya artılar gitsin ve eksi gelsin
Tabi biraz da karbonlu beslendim

burdan ayrılmazsan menü paylaşımı yaparsan cokta almazsın bence, 2 arkadaş daha bebiş istiyor destek olursunuz birbirinize
gayet güzel canım

İnş Cuma’ya 7 ler gelsin
Teşekkür ederim canım burdan ayrılmak biraz zor ya çok alıştım sizlere ama korumaya geçerim tabi hamile de kalsam korurum

Tamam canım seni mezun edelim bu hafta
Burdan ayrılmak yok ama takımın demirbaşısın çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…