- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.521
haftaya eksi ile başlaman güzel canım cumaya çok daha iyi olacaktır inanıyorum tebriklerBen de sabah tartılmıştım
Cuma: 75.1
Bugün:74.7
-400 gr
Cumaya kadar dikkatli beslen canımGunaydin kizlsr 9bucuga kadar uyumusuz cok sukur. Kilo bildireyim tabiki artidayim ama cuma ve cumartesi gercekten karbon ve cikolata yedim o yuzden normal. Insallah az da olsa cumaya eksi gelicem
Cuma 68. 7
Bugun 69.2
Fark +500gr
Nazar ettik iyi miCuma 55.7
Bugün 56.6
Fark +900
Nasıl saldıysam kendimi toparlamam lazım
Spora da güvendim yedim baya ya çocuklarla abur cubur falanNazar ettik iyi mi
Hem regli hem de erken tartilmanin üstüne kilo bildirimimi yapayım inşallah cumaya kadar gider
Cuma 58.3
Bugün 59.7
Fark +1.4
Gelsunmiii ? GelsunnnnBir öncesi sonrasi fotosu gelsin miii mezun olmam hakkında fikir alırım sizlerdenyalnız hiç fotoğrafım yokmuş kilolu hallerimdeyken o yüzden yine aynı foto ile yaptım
Ne güzel gidiyordun niye böyle oldu? Lütfen toparlan kendine gel, Cuma’ya artılar gitsin ve eksi gelsinCuma 55.7
Bugün 56.6
Fark +900
Nasıl saldıysam kendimi toparlamam lazım
vallahi korkuyorum canım ya ben biraz pis boğazım hiç durdurabilecegimi sanmıyorum kendimisagol canim, berbat bisey gercekten. Esinde gecmis olsunbende artik tek Polen degil malesef, her sene yeni seyler ekleniyor.
oh masallah sana
tamamdir siralar degiscek
ins ise yarar canim
zaten kilo alacagim diye düsünme, koruyabilirsin. Kilo almanin bebege Zaten yarari yok, hamileyken bile az kiloyla atlatabilirsin
sende uyusaydin Keske Cocuklar uyuorken, esim kendi hazirlasaydi bugün
süpersin
70 i görme sakin
En büyük düşmanımız zaten ahh bu abur cuburlar kim cikarttiysa bunları Allah onların ...Spora da güvendim yedim baya ya çocuklarla abur cubur falan
Tabi biraz da karbonlu beslendimtek regl mi bu gercekten? Neden erken tartildin biraz bekleseydin
Gelsunmiii ? Gelsunnnn
Ne güzel gidiyordun niye böyle oldu? Lütfen toparlan kendine gel, Cuma’ya artılar gitsin ve eksi gelsin
burdan ayrılmazsan menü paylaşımı yaparsan cokta almazsın bence, 2 arkadaş daha bebiş istiyor destek olursunuz birbirinizevallahi korkuyorum canım ya ben biraz pis boğazım hiç durdurabilecegimi sanmıyorum kendimi
gayet güzel canımProfil fotoma bakabilirsiniz
İnş Cuma’ya 7 ler gelsinCuma 81.1
Bugün 80.9
Fark 0.2
Maşallah eksi ile başlamışsın cumaya kadar 7 li rakamları görürsün insallahCuma 81.1
Bugün 80.9
Fark 0.2
Teşekkür ederim canımburdan ayrılmazsan menü paylaşımı yaparsan cokta almazsın bence, 2 arkadaş daha bebiş istiyor destek olursunuz birbirinize
gayet güzel canım
İnş Cuma’ya 7 ler gelsin
Tamam canım seni mezun edelim bu haftamutluyum kaptanım tabiki hele bir de böyle kötü bile olsa söylenenler duyunca moralim düzeliyor yaabu hafta mezun olabilir miyim yine menüyü yazmak ve kilo bildirimi yapmak istiyorum . Bu arada 10 gün sonra filan kv ye gideceğim ev tadilata girecek yardıma gideceğim orda zor olur hem benim için yine izin almak zorunda olabilirim yani
Tebrik ederim pazartesi için gayet güzel eksiBen de sabah tartılmıştım
Cuma: 75.1
Bugün:74.7
-400 gr
Günaydın canımGünaydın canım hızlısın maşallah
Kovsaniz da gitmem kaptanim çok alıştım sizlereTamam canım seni mezun edelim bu hafta
Burdan ayrılmak yok ama takımın demirbaşısın çünkü
Eksi olman güzel canım, az kaldı 6 laraCuma gunu 71.5
Bugun 71.7
Artı 200
Artıyım kuzumEksi olman güzel canım, az kaldı 6 lara
Cumaya kadar dikkat et canımCuma gunu 71.5
Bugun 71.7
Artı 200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?