Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu anki kilonda mutluysan bu kadar yeter diyorsan mezun olup korumaya alabilirsin kendini canım.
mutluyum kaptanım tabiki hele bir de böyle kötü bile olsa söylenenler duyunca moralim düzeliyor yaa bu hafta mezun olabilir miyim yine menüyü yazmak ve kilo bildirimi yapmak istiyorum . Bu arada 10 gün sonra filan kv ye gideceğim ev tadilata girecek yardıma gideceğim orda zor olur hem benim için yine izin almak zorunda olabilirim yani
sağol canım memnunum bu şekilde korumaya geçsem iyi olur bir de ikinci çocuk düşünüyorum çok da zayıf olsam zaten yine kilo alacağım diyorum ne bileyim arada kaldım
Günaydın Kızlar
Yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım, limonlu suyumu hazırladım ve geldim
Kimsecikler yok ama hâlâ
Uykucular uyanın
Muhabbete gelin hayde
günaydin maşallah kaptanım darısı da bana
İlk bildirim benden gelsin madem

Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark -0.2
süpersin haftaya eksi ile girdin cumaya kadar çok daha güzel olacak inşallah yürüyüş yarıyor gerçekten ah bir de ben yapabilsem şimdiye 55 olmustum

Sabah yürüyüşüne gelen var mı kızlar

Eki Görüntüle 2642786
erkencisin masallah
Günaydın kizlar
gunaydın canım
Kızlar ben de yürüyüşe kaçar
Oooo baya hızlı cıktınız
Günaydın Kızlar
Kimsecikler yok ama hâlâ
Uykucular uyanın
Muhabbete gelin hayde
gunaydın canım erken kalkınca hersey erkenden bitiyor ben daha yatakta mayısıyorum

Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark -0.2
tebrik ederim
Ben daha çıkmadım. Eksi gelmek için her yolu deniyorum 1 saattir wc deyim
Hahaha ha en son huni takıcaz bu kılo yuzunden

Valla iz hiç problem değil birden büyüdüğü için çok çatlamıştı göğüslerim onlar kadar rahatsız etmez 1tane daha doğurup yaptırmak istiyorum bende eskisi gibi büyük değil lakin hep deri deri oldu

Gunaydin kizlsr 9bucuga kadar uyumusuz cok sukur. Kilo bildireyim tabiki artidayim ama cuma ve cumartesi gercekten karbon ve cikolata yedim o yuzden normal. Insallah az da olsa cumaya eksi gelicem

Cuma 68. 7
Bugun 69.2
Fark +500gr
İsteyince nasıl olsa veriyorum diyip gevşettin ve kaçamak yaptın tabi.
Cumaya kadar iyi bir eksi yapmazsan 9 numaralı koltuğunu alırım.
Ben alamazsam U UcanSupurge yada @Furha63 alır

Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark -0.2
İsteyince nasıl veriyorum diyip gevşettin ve kaçamak yaptın tabi.
Cumaya kadar iyi bir eksi yapmazsan 9 numaralı koltuğunu alırım.
Ben alamazsam U UcanSupurge yada @Furha63 alır

Simdi gordummm eksiyle basladiysan cumaya Cok iyi olucak demekki.

Evet biraz gevsettim ya cnku bunaldim gene bana boyle arada geliyorlar ama toparliycam hemen bugun cok daha iyi olucak insallah elimden gelenin yapicamm Koltugumu vermiycemmm

sagol canim, berbat bisey gercekten. Esinde gecmis olsun bende artik tek Polen degil malesef, her sene yeni seyler ekleniyor.
Günaydın Kızlar
Kimsecikler yok ama hâlâ
Uykucular uyanın
Muhabbete gelin hayde
oh masallah sana

Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark -0.2
tamamdir siralar degiscek
Ben daha çıkmadım. Eksi gelmek için her yolu deniyorum 1 saattir wc deyim
ins ise yarar canim
sağol canım memnunum bu şekilde korumaya geçsem iyi olur bir de ikinci çocuk düşünüyorum çok da zayıf olsam zaten yine kilo alacağım diyorum ne bileyim arada kaldım
zaten kilo alacagim diye düsünme, koruyabilirsin. Kilo almanin bebege Zaten yarari yok, hamileyken bile az kiloyla atlatabilirsin
Tembelliği bırakıp kalkayım cocuklar uyuyor esimin kahvaltısını hazırlayayım acıktım der birazdan
sende uyusaydin Keske Cocuklar uyuorken, esim kendi hazirlasaydi bugün
Ben de sabah tartılmıştım
Cuma: 75.1
Bugün:74.7
-400 gr
süpersin
Gunaydin kizlsr 9bucuga kadar uyumusuz cok sukur. Kilo bildireyim tabiki artidayim ama cuma ve cumartesi gercekten karbon ve cikolata yedim o yuzden normal. Insallah az da olsa cumaya eksi gelicem

Cuma 68. 7
Bugun 69.2
Fark +500gr
70 i görme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…