- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.501
Ben daha çıkmadım. Eksi gelmek için her yolu deniyorumİlk bildirim benden gelsin madem
Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark -0.2
mutluyum kaptanım tabiki hele bir de böyle kötü bile olsa söylenenler duyunca moralim düzeliyor yaaŞu anki kilonda mutluysan bu kadar yeter diyorsan mezun olup korumaya alabilirsin kendini canım.
sağol canım memnunum bu şekilde korumaya geçsem iyi olur bir de ikinci çocuk düşünüyorum çok da zayıf olsam zaten yine kilo alacağım diyorum ne bileyim arada kaldımcok haklisin abla, Dedediklerini Aynen annemde diyor.
allahim insallah hayirlisini nasip etsin kizin icin, üstelememek daha iyi yoksa daha degerli geliyor karsi taraf kendi ins dogru yolu bulur.
cok gecmis olsun canim, tez vakit ciksin kurtulsun insallah.
Kilon bence güzel Canim sende boyda varmemnunsan koru yeter
bir laf vardir kendi düsen aglamaz, basta dinlicekti demekki simdi kimseyi suclayacak bi hakki yok bence
hadi bakalim ins Cok güzel devam edip güzel Sonuc alirsiniz
allah korumus canim cok sükür
Alerjim disinda iyim canım, mangal yaptik cok iyi geldi Ama yarinki tarti icin ne olur bilmem
günaydin maşallah kaptanım darısı da banaGünaydın Kızlar
Yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım, limonlu suyumu hazırladım ve geldim
Kimsecikler yok ama hâlâ
Uykucular uyanın
Muhabbete gelin hayde
süpersin haftaya eksi ile girdin cumaya kadar çok daha güzel olacak inşallah yürüyüş yarıyor gerçekten ah bir de ben yapabilsem şimdiye 55 olmustumİlk bildirim benden gelsin madem
Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark -0.2
erkencisin masallah
gunaydın canımGünaydın kizlar
Oooo baya hızlı cıktınızKızlar ben de yürüyüşe kaçar
gunaydın canım erken kalkınca hersey erkenden bitiyor ben daha yatakta mayısıyorumGünaydın Kızlar
Kimsecikler yok ama hâlâ
Uykucular uyanın
Muhabbete gelin hayde
tebrik ederimİlk bildirim benden gelsin madem
Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark -0.2
Ben daha çıkmadım. Eksi gelmek için her yolu deniyorum1 saattir wc deyim
Valla iz hiç problem değil birden büyüdüğü için çok çatlamıştı göğüslerim onlar kadar rahatsız etmez 1tane daha doğurup yaptırmak istiyorum bende eskisi gibi büyük değil lakin hep deri deri olduvalla canım ben gögsü büyük olanlara yaptırın diyorum çünkü ilerde bel kayması fıtık gibi sıkıntılar çıkıyor ama şeker vs gibi hastalığın yoksa bence rahat bir ameliyat biraz izi kalıyor o var ama belim rahat olduğu için pek umrumda değil o birde kilo alınca bıraz buyuyup sündü onu da sporla toparlarım
2 bebem de uyanmış uyumuyor hayrolaaa
Allah yardımcınız olsun kızlarKızlar biz gene uyandk sallaniyor smdi salincakta
Günaydın canım hızlısın maşallahGünaydın Kızlar
Kimsecikler yok ama hâlâ
Uykucular uyanın
Muhabbete gelin hayde
İsteyince nasıl olsa veriyorum diyip gevşettin ve kaçamak yaptın tabi.Gunaydin kizlsr 9bucuga kadar uyumusuz cok sukur. Kilo bildireyim tabiki artidayim ama cuma ve cumartesi gercekten karbon ve cikolata yedim o yuzden normal. Insallah az da olsa cumaya eksi gelicem
Cuma 68. 7
Bugun 69.2
Fark +500gr
Günaydın Kızlar
Kimsecikler yok ama hâlâ
Uykucular uyanın
Muhabbete gelin hayde
İlk bildirim benden gelsin madem
Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark -0.2
İsteyince nasıl veriyorum diyip gevşettin ve kaçamak yaptın tabi.
Cumaya kadar iyi bir eksi yapmazsan 9 numaralı koltuğunu alırım.
Ben alamazsam U UcanSupurge yada @Furha63 alır
sagol canim, berbat bisey gercekten. Esinde gecmis olsunGeçmiş olsun cnm. Benim eşiminde polen alerjisi var. Hele ki yeşillik olan yere gitsin azıyor resmen. En son gece yarısı acilde alerji iğnesi oldu. Çok zor bi durum Allah yardımcın olsun.
Gidebilirsem sende bi iğne vurul.
oh masallah sanaGünaydın Kızlar
Kimsecikler yok ama hâlâ
Uykucular uyanın
Muhabbete gelin hayde
tamamdir siralar degiscekİlk bildirim benden gelsin madem
Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark -0.2
Ben daha çıkmadım. Eksi gelmek için her yolu deniyorum1 saattir wc deyim
zaten kilo alacagim diye düsünme, koruyabilirsin. Kilo almanin bebege Zaten yarari yok, hamileyken bile az kiloyla atlatabilirsinsağol canım memnunum bu şekilde korumaya geçsem iyi olur bir de ikinci çocuk düşünüyorum çok da zayıf olsam zaten yine kilo alacağım diyorum ne bileyim arada kaldım
sende uyusaydin Keske Cocuklar uyuorken, esim kendi hazirlasaydi bugünTembelliği bırakıp kalkayım cocuklar uyuyor esimin kahvaltısını hazırlayayım acıktım der birazdan
süpersinBen de sabah tartılmıştım
Cuma: 75.1
Bugün:74.7
-400 gr
70 i görme sakinGunaydin kizlsr 9bucuga kadar uyumusuz cok sukur. Kilo bildireyim tabiki artidayim ama cuma ve cumartesi gercekten karbon ve cikolata yedim o yuzden normal. Insallah az da olsa cumaya eksi gelicem
Cuma 68. 7
Bugun 69.2
Fark +500gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?