- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.481
İkna olmasa da denemeye değer o puanı almış olman bile ona fazlasıyla YeterVar canımda baya yuksek puanlar istiyor tabi ikna olsa denemeye deger
Aynrn canım normalde yemem de yemiş bulundumon arayi aciktigin icinmi yedin canim menun guzel bence
Allah şifa versin canımKızlar bugun epeyce gergındım evde gelemedim de zaten menumu yazdım yarın bakarım yorumlamaya buyuk kızım hasta ılerlettı iyice erken kalkar kuzularım ıyı geceler herkese
Evet canım ilaç kullanmaya başladım onlar mı açtı iştahımı acaba bilemedim22 de acıktığından mı yedin bilmiyorum ama en azından sağlıklı
Insallah canımİkna olmasa da denemeye değer o puanı almış olman bile ona fazlasıyla Yeter
Aynrn canım normalde yemem de yemiş bulundum
Allah şifa versin canım
Evet canım ilaç kullanmaya başladım onlar mı açtı iştahımı acaba bilemedim
Geçmiş olsun cnm. Benim eşiminde polen alerjisi var. Hele ki yeşillik olan yere gitsin azıyor resmen. En son gece yarısı acilde alerji iğnesi oldu. Çok zor bi durum Allah yardımcın olsun.Uyumaya calisicam bu durumda artik nasil uyicaksam, hayirli geceler
Tek biz degiliz demek noluyor bu bebelere biz 3 gundur boyleyiz ya malesef2 bebem de uyanmış uyumuyor hayrolaaa
İyi geceler canım inşallah güzelce uyur bugün annesi de dinlenir
İnşallah geçer cnm. Bugünleri unutırsun sağlıklı olsunda paşa.
Ben 91 doğumluyum.
Ortanca oğlum 7 yaşında küçüğüm de kızım 1yaş olacak 10 haziranda inşallah.
Insallah cnmbenc gayet guzel canim
guzel canim bence
ins canim yakin zamanda bulusursun ins canim ailenle
son arayi aciktigin icinmi yedin canim menun guzel bence
Kizartmalar azmis gormiyim ama pirinc pilavi olmamis canim az da ols pirinc olmasa iyi olur
Benimde dilime kadar geldi ama yazmadım.şimdi kaç yaşın da gülüm kardeşin, uyarılara rağmen evlenip pişman olup gelip sizi suçlayarak kendi hayatının sorumluluğunu üstlenmekten kaçıyor hala ve sizi çok üzüyor annenlere sana da yazık ama
"Kendim ettim kendim buldum" diye bir söz var, şarkılara bile konu olmuş30 yaşında. 25 yaşında evlendi. Her zaman mutsuz değil. Eşi ile iyi olunca, problem yok. Tartışınca hep aynı sözler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana pek birşey söyleyemiyor da, annemi üzüyor, bende ona üzülüyorum tabi
Cuma günkü artıdan sonra kızartma, pirinç pilavı ve karpuz olmuş mu sence canım11.30
4 5 zeytin
domates salatalik
2.dlm ekmek
1 biber kizartmasi
2 3 catal patates kizartmasi
18.30
4 yk pirinc pilav
2 kepce kuru fasulye
3 catal.karpuz
su 2.5lt
1 saat yuruyus 180 puan U UcanSupurge
Bir şeyi hayatımıza yerleştirmek istediğimizde 40-42 gün devam etmek yerleşmesine sebep olur.hemen hemen 40 gunu sivi alim kurallarina uygun gecirdim canim ama alisamdim. Yada alismakmi istemedim acaba.
Kendi bedenin belediyenin çöplüğü değil ki, kimsenin yemediğini yiyesin canım.Ekmek fazla geldi bana. Tabi, bir de baklava
Doğru diyon bir dilim baklava kalmışti kimsede yemiyordu.bende yedim. Cok pismanim
İştahın yoksa kendini zorlama canımSabah 10:00 = Yumurta + 1.5 dilim ekmek
Öğle 14:00 = 3 kayısı + 3 ceviz
Akşam 20:00 = Kabak ve sebze yemeği + koskocaman bir tabak salata
Hala iştahım yok kızlar. Yine de vücudumu şoka sokmamak için iyi beslenmeye çalışıyorum. Henüz spor yapmaya da başlayamadım. Yarın belki bir yarım saat yürürüm. Birkaç gün kendimi yormamam lazım.
Evet simdi bakiyorum da istemedim galibaBir şeyi hayatımıza yerleştirmek istediğimizde 40-42 gün devam etmek yerleşmesine sebep olur.
Hatta yarısı olan 20-21 günden sonra ülfet olur ve zorlanmayız bile.
Bence sen alışmak istememişsin
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Herkes yaşamının sorumluluğunu almalı. Annem ile aynı şehirde yaşasam, kesinlikle izin vermezdim üzmesine. Annem bende üzülmeyeyim diye, ya geç söylüyor ya da hiç söylemiyor. Zamanla açığa çıkıyor. Herkese hak ettiği gibi davranmak lazım Fazla alttan alınca, evladin bile eziyor seniBenimde dilime kadar geldi ama yazmadım.
Sağlıklı bir yetişkin kendi aldığı kararlardan dolayı başkasını suçlamamalı.
Hatta zamanında uyarıldığı ve dinlemediği için o konu ile ilgili dertlenmeye bile hakkı yok bana göre.
"Kendim ettim kendim buldum" diye bir söz var, şarkılara bile konu olmuş
Herkes kendi kararının bedelini ödemeli, hem suçlu olup hem güçlü olmamalı.
Ben olsam derdini dinlemeyeceğim gibi annemi üzmesine de izin vermezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?