- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.021
günaydın canım nagişe dedim benden kilolu olsun ama sen yine benden azsınben antideprasan kullanıyorum kilo veremiyorum okadar spor yapmamıştım hayatımda bu 3 hafta her hafta toplam 700 daika spor yapmama ragmen 98 den aşagıya inmedi gitti
ben antideprasan kullanıyorum kilo veremiyorum okadar spor yapmamıştım hayatımda bu 3 hafta her hafta toplam 700 daika spor yapmama ragmen 98 den aşagıya inmedi gitti
Sabah ki menum kizlar, aksam butun gunu yazmayi bekleyemedim
Kalkinca 1 bardak hayit tohumu tendurlu su, bu regl duzensizlikleri icin super
Bir bardak suya enginar suyu+elma sirkesi+ bal+ corek otu yagi; bunu da diyetisyenim vermisti yag yakimini hizlandiriyormus. Bir de gece bir dis sarimsak yut demisti ama onu yapamiyorum cok buyuk geliyor yutmak icin
Sabah kahvaltida yumurtanin beyazi, dereotu, lor peyniri ve yulaf kepegiyle omlet yaptim. Yumurtaya alerjim var belki sadece beyazini yersem sorun olmaz diyordum ama simdi cok karnim agriyor:2: Bir tane de activia kahvalti yedim ama onu yemesem de olurdu cunku omletle doymustum. iste buna kiziyorum kendimde, doyduktan sonra daha ne diye yiyorsun kiii
Kahvaltın zengin ve hafif olmuş. Ama doyduktan sonra ben de yiyorum malesef.Azıcık şunu da yiyeyim diyorum. Özellikle de yemek hazırlarken atıştırmak çok kötü.
Diyetisyenin değişik formüller üretmiş.Ben de gidiyorum diyetisyene.benimki sadece beslenme listesi veriyor.Bol bol su ve spor öneriyor.
herkese selamlar bende bu ara giremiyorum kkya malesef çünkü finallerime az kaldı kendime derse gömdüm ,fazlaca oyalanmadan dünkü menümü yazayım sonra defolup derslerime geri döneyim
sabah 1 elma
ara 1 kase müsli(süt ile),2 badem,1 tk pekmez
öğle 1 tabak yaprak sarması ve yoğurt,yarım çokoprens
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 tabak börülce yemeği ve yoğurt
ara yok
spor 1 saat,su 3 lt
bugünkü menüm
sabah 1 tk pekmez ,2 dilim çavdar ekmeğini 1 kase süte doğrayıp yedim,yarım çokoprens
ara yok
öğle 1 elma
final zamanı yaklaştıkça yeme isteğim artıyo bu ara kendimi fazlaca sıkamam herhalde çünkü hem sınav stresi hemde yemek stresi valla kafayı yerim ama finallerden sonra artık hiçbir engelim kalmıcak hem havalar iyice sıcak olacağı için insanın canıda istemiyo yemek falan
nasılsınız kardeşler,
bir merhaba demek istedim
yeni arkadaşlarınız gelmiş hayırlı olsun
nagişim eşinin doğumgünü kutlu olsun, Allah hiç ayırmasın sizi birbirinizden
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..inşallah hep birlikte keyifle kilo veririz..
nasılsınız kardeşler,
bir merhaba demek istedim
yeni arkadaşlarınız gelmiş hayırlı olsun
nagişim eşinin doğumgünü kutlu olsun, Allah hiç ayırmasın sizi birbirinizden
tşk edrim cnm hemen murccuma söz verdiğim resmi ekleyip çıkıyorum zira oğlumla babası birbirine girmek üzere
yirmi ve phoe hoşgeldiniz bol kilo kayıplı bol paylaşımlı zamanlar geçiririz inş Eki Görüntüle 422605
Hoş bulduk.destekleriizi bekliyoruz
valla ben kendi adıma konuşursam spor salonuna gitmeye çalışıyorumakşam yemeğimi de yedim ve günü kapattım
sabah
2 dilim k ekmek
peynir
5 zeytin
4-5 tane patates
öğlen
8 kaşık bulgur pilavı
cacık
ara kahve
akşam
haşlanmış tavuk
salata
2 dilim ekmek
birazdan da yürüyüş yaparım.sizler neler yapıyorsunuz spor olarak?
valla ben kendi adıma konuşursam spor salonuna gitmeye çalışıyorum..betül , nagiş ve fadimede gidiyor spor salonuna...diğerleri arada yapıyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?