Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi yaa, cabalayip verememek cok can sikici oluyor. Bu arada spor yapmak cok onemli vucudu sikilastiriyor ve canlandiriyor ama benim diyetisyenim ilk 1 ay sporu kesinlikle onermemisti. bilmiyorum sen ne kadardir kilo vermeye calisiyorsun. sonra kilo vermen durakladiginda bu silahi kullanicaz demisti.

Bir de ben Nilgun diye bir kadinin kitabini okumustum, her ne kadar kitabin genelinden cok hoslanmasamda soyle bir tavsiyesi vardi; kilo vermeniz durdugunda 1 hafta boyunca 500 kcallik fazla kalori alin ve 500 kcallik fazla spor yapin. yani yedigini arttir ama sporu da arttir ki kilo alma hem de vucut bi sok olup bir hafta sonra tekrar kilo vermeye basliyormus. ama ben uygulamadim bunu. daha kilo vermemin duracagi kadar kilo veremedim

Sabah ki menum kizlar, aksam butun gunu yazmayi bekleyemedim

Kalkinca 1 bardak hayit tohumu tendurlu su, bu regl duzensizlikleri icin super
Bir bardak suya enginar suyu+elma sirkesi+ bal+ corek otu yagi; bunu da diyetisyenim vermisti yag yakimini hizlandiriyormus. Bir de gece bir dis sarimsak yut demisti ama onu yapamiyorum cok buyuk geliyor yutmak icin

Sabah kahvaltida yumurtanin beyazi, dereotu, lor peyniri ve yulaf kepegiyle omlet yaptim. Yumurtaya alerjim var belki sadece beyazini yersem sorun olmaz diyordum ama simdi cok karnim agriyor:2: Bir tane de activia kahvalti yedim ama onu yemesem de olurdu cunku omletle doymustum. iste buna kiziyorum kendimde, doyduktan sonra daha ne diye yiyorsun kiii

ben antideprasan kullanıyorum kilo veremiyorum okadar spor yapmamıştım hayatımda bu 3 hafta her hafta toplam 700 daika spor yapmama ragmen 98 den aşagıya inmedi gitti

Bu arada Fadime abla(okudugum kadariyla herkes abla diyor ben de ablaya gectim o yuzden:) antidepresaninin kilo vermeni yavaslattigi konusunu doktorunla da konus istersen. Cunku bazi ilaclar da tam tersi zayiflatiyor ki ben 2 yil once kullanmistim mesela resmen hicbir sey yiyemiyordum, ve kendiligimden zayiflamistim. Ama onun yan etkisi cok oldugu icin baska bir ilaca gectim. Ben de ileri seviyede anksiyete bozuklugu var

Kahvaltın zengin ve hafif olmuş. Ama doyduktan sonra ben de yiyorum malesef.Azıcık şunu da yiyeyim diyorum. Özellikle de yemek hazırlarken atıştırmak çok kötü.
Diyetisyenin değişik formüller üretmiş.Ben de gidiyorum diyetisyene.benimki sadece beslenme listesi veriyor.Bol bol su ve spor öneriyor.

herkese selamlar bende bu ara giremiyorum kkya malesef çünkü finallerime az kaldı kendime derse gömdüm ,fazlaca oyalanmadan dünkü menümü yazayım sonra defolup derslerime geri döneyim
sabah 1 elma
ara 1 kase müsli(süt ile),2 badem,1 tk pekmez
öğle 1 tabak yaprak sarması ve yoğurt,yarım çokoprens
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 tabak börülce yemeği ve yoğurt
ara yok
spor 1 saat,su 3 lt

bugünkü menüm
sabah 1 tk pekmez ,2 dilim çavdar ekmeğini 1 kase süte doğrayıp yedim,yarım çokoprens
ara yok
öğle 1 elma

final zamanı yaklaştıkça yeme isteğim artıyo bu ara kendimi fazlaca sıkamam herhalde çünkü hem sınav stresi hemde yemek stresi valla kafayı yerim ama finallerden sonra artık hiçbir engelim kalmıcak hem havalar iyice sıcak olacağı için insanın canıda istemiyo yemek falan

Evet zaten siradisi bir kadindi normal diyetisyenlerin ayda 4 kilo verdirme egilimi yerine o en az 8 kilo diyordu ve giden arkadaslarim cilgin sonuc alip sadece yag verdiler ama bana uymadi iste

Merhaba Gulseker, benim de final donemim yaklasiyor nasil stresliyim anlatamam, ama ders calismak yerine oturup facebook-bigbangtheory-kk arasi mekik dokuyorum:18:

ayrica pekmez cok iyi fikir, musli bana biraz tatsiz geliyor cunku

canlarım annem aradığı ve sesinden gayet mutlu olduğu anlaşıldığı halde ,halen onun tr sınırları içerisinde olmayışının verdiği bir mutsuzluk var üzerimde..menü paylaşımına pazartesi başlamak istiyorum canlarım çünkü dünden beri mutsuzluk olayımı diyet yapan insana illegal olan maddelerle geçiştirmeye çalışıyorum..

nasılsınız kardeşler,
bir merhaba demek istedim
yeni arkadaşlarınız gelmiş hayırlı olsun
nagişim eşinin doğumgünü kutlu olsun, Allah hiç ayırmasın sizi birbirinizden

nasılsınız kardeşler,
bir merhaba demek istedim
yeni arkadaşlarınız gelmiş hayırlı olsun
nagişim eşinin doğumgünü kutlu olsun, Allah hiç ayırmasın sizi birbirinizden

tşk edrim cnm hemen murccuma söz verdiğim resmi ekleyip çıkıyorum zira oğlumla babası birbirine girmek üzere
yirmi ve phoe hoşgeldiniz bol kilo kayıplı bol paylaşımlı zamanlar geçiririz inş

akşam yemeğimi de yedim ve günü kapattım
sabah
2 dilim k ekmek
peynir
5 zeytin
4-5 tane patates

öğlen
8 kaşık bulgur pilavı
cacık

ara kahve

akşam

haşlanmış tavuk
salata
2 dilim ekmek

birazdan da yürüyüş yaparım.sizler neler yapıyorsunuz spor olarak?

valla ben kendi adıma konuşursam spor salonuna gitmeye çalışıyorum..betül , nagiş ve fadimede gidiyor spor salonuna...diğerleri arada yapıyolar..

valla ben kendi adıma konuşursam spor salonuna gitmeye çalışıyorum..betül , nagiş ve fadimede gidiyor spor salonuna...diğerleri arada yapıyolar..

çok iyi ya...spor salonunda daha kontrollü yaparsınız sporu, ben bi gün yapıyorsam bir gün kaytarıyorum. Ama artık her gün yapmaya çalışacağım.
Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemedim ve 50 dk koşu bandında yürüdüm.Akşam aç yatınca sabahına mutlaka kilo kaybı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…