- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.041
günaydın komşular,
pazarınız hafif geçsin..
arkadaşım sürekli tartılınca vücut kilo kaybettiğini düşünüp yağ yakımını durduruyormuş, haftada bir tartıl bence
valla ben kendi adıma konuşursam spor salonuna gitmeye çalışıyorum..betül , nagiş ve fadimede gidiyor spor salonuna...diğerleri arada yapıyolar..
günaydın herkese...diyeceğim ama kimseler de yok ki :2:
Ben tartıldım bu sabah ve 600grvermişim.tartılmak hastalık oldu bende.sürekli tartılıyorum
ben de tartilmaktan hic hoslanmiyorum, tam her seyi dogru yaptigini dusunurken tamam kesin kilo verdim derken bir bakiyorsun bi de ustune gelmiso yuzden ben yaptigim seyin dogru olduguna inanip bir tek cuma gunleri tartilicam. o da yarisma icin
yaa ben dun yediklerimi kaydetmeyi unutmusum, ona alisamadim daha.. ama mukemmel kahvaltimdan sonra hic hos seyler yemedigimi soyleyebilirim. ayrinti vermiyim ki, kimsenin diyetine comak sokmiyim
Bu aksam da arkadaslarla noodle yemege gidicez bn sebzeli, yagsiz diyet noodle yicem. gelince de butun gun yediklerimi yazarim
ayyyy ben burayi cok sevdmm yaaa, ne sansliymisim bu gruba dusmekleeee
günaydın herkese...diyeceğim ama kimseler de yok ki :2:
Ben tartıldım bu sabah ve 600grvermişim.tartılmak hastalık oldu bende.sürekli tartılıyorum
listede bayağı tanıdık var..toplu temizlik yapmış anlaşılan püsküütArkadaşlar sizin takımdan doksanaltmısdoksan diskalifiye gözüküyor, bir kontrol edin isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-diskalifiye-listesi-4.html
şuan eşim yanımda bir kase çerez yiyo cnm istemiyoda hart hurt o ses bei çıldırtıyo en iyisi pcyi bırakıp uzaklaşmak yoksa dalıcam şimdi
ikeaya gidip dolap içi düzenleyicilerden ve oğluma oyuncak sepeti gibi olan devasa leğenlerden almam lazım ama hava yağmurlu inş gidebilirim :44:
şuan eşim yanımda bir kase çerez yiyo cnm istemiyoda hart hurt o ses bei çıldırtıyo en iyisi pcyi bırakıp uzaklaşmak yoksa dalıcam şimdi
ikeaya gidip dolap içi düzenleyicilerden ve oğluma oyuncak sepeti gibi olan devasa leğenlerden almam lazım ama hava yağmurlu inş gidebilirim :44:
bugun ki menum;
dun gece hic uyumadigim icin kahvaltimi sabah 5 gibi yaptim, biraz program sasti
su: 3,25 litre yatana kadar 4'e tamamlanir.
once HTT (hayit tohumu tenduru), sonra da ECEB + 75 cl su
Kahvalti 2 ck tereyag+2 dlm kizarmis ekmek+Kahve
Ara: 7 tane hanimeller biskuvi +Badem
Bizans sanat tarihi dersi icin kariye camii muzesine gittik o yuden oglenle ara biraz karisti
16:00 oglen 4 kofte, yagsiz salata, ayran
20:00 Aksam: deniz mahsullu noodle + light kola
su hanimellerle noodlei yemeseydim iyidi bugun
yaa ben sinir oldum yaaa bi turlu bir gunu tamamlayamiyorum. evet su anda aldigim karar YARIN hic bir oyun bozanlik yapmiycam. hatta su andan itibaren hedef 24 saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?