Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın herkese...diyeceğim ama kimseler de yok ki :2:
Ben tartıldım bu sabah ve 600grvermişim.tartılmak hastalık oldu bende.sürekli tartılıyorum

günaydın komşular,
pazarınız hafif geçsin..
arkadaşım sürekli tartılınca vücut kilo kaybettiğini düşünüp yağ yakımını durduruyormuş, haftada bir tartıl bence

valla ben kendi adıma konuşursam spor salonuna gitmeye çalışıyorum..betül , nagiş ve fadimede gidiyor spor salonuna...diğerleri arada yapıyolar..

yok balım ben bir ay gittim bfit modelinde bir yere pek sonuç alamayınca bir daha abonelik yaptırmadım :)
haftasonu menü falan yazmıyorum zira az yesemde saat dk mevhumu hikaye haline geliyo :)
bu hafta diyet+40 dk yürüyüş+ 30 dk eliptik+15 dk yer hareketleri planım var inş uygulayabilirim 100 olsada vermemiz şart :18:

günaydın herkese...diyeceğim ama kimseler de yok ki :2:
Ben tartıldım bu sabah ve 600grvermişim.tartılmak hastalık oldu bende.sürekli tartılıyorum

ben de tartilmaktan hic hoslanmiyorum, tam her seyi dogru yaptigini dusunurken tamam kesin kilo verdim derken bir bakiyorsun bi de ustune gelmis o yuzden ben yaptigim seyin dogru olduguna inanip bir tek cuma gunleri tartilicam. o da yarisma icin

yaa ben dun yediklerimi kaydetmeyi unutmusum, ona alisamadim daha.. ama mukemmel kahvaltimdan sonra hic hos seyler yemedigimi soyleyebilirim. ayrinti vermiyim ki, kimsenin diyetine comak sokmiyim

Bu aksam da arkadaslarla noodle yemege gidicez bn sebzeli, yagsiz diyet noodle yicem. gelince de butun gun yediklerimi yazarim

ayyyy ben burayi cok sevdmm yaaa, ne sansliymisim bu gruba dusmekleeee

kız balım noodleda ne oliii :))
benimde haftasonum aynen senin ki gibi oldu enfes kahvaltı sonrası neredeyse hiçbişey yemedim :))
birileri benide dürtsün tartı konusunda nerdeyse günde 3 kez çıkıyorum tartıya (

şuan eşim yanımda bir kase çerez yiyo cnm istemiyoda hart hurt o ses bei çıldırtıyo en iyisi pcyi bırakıp uzaklaşmak yoksa dalıcam şimdi
ikeaya gidip dolap içi düzenleyicilerden ve oğluma oyuncak sepeti gibi olan devasa leğenlerden almam lazım ama hava yağmurlu inş gidebilirim :44:

ikea evimizinnn herseyiiiiii umarim halletmissindir isini :) Noodle da makarnamsi bi uzakdogu yemegi oluyor, tam bugdaydan genellikle spagetti goruntusunde uzun uzun icinde de havucla lahana fix oluyor istegine gore genelde sebzeli, biftekli, tavuklu, deniz urunlu filn oluyor. Benim sevdigim bir tattir. Hem de acayip doyuruyor ama tadinda birakmak gerekiyor ne de olsa karbonhidrat.

ikea evimizinnn herseyiiiiii umarim halletmissindir isini :) Noodle da makarnamsi bi uzakdogu yemegi oluyor, tam bugdaydan genellikle spagetti goruntusunde uzun uzun icinde de havucla lahana fix oluyor istegine gore genelde sebzeli, biftekli, tavuklu, deniz urunlu filn oluyor. Benim sevdigim bir tattir. Hem de acayip doyuruyor ama tadinda birakmak gerekiyor ne de olsa karbonhidrat.

bugun ki menum;

dun gece hic uyumadigim icin kahvaltimi sabah 5 gibi yaptim, biraz program sasti

su: 3,25 litre yatana kadar 4'e tamamlanir.

once HTT (hayit tohumu tenduru), sonra da ECEB + 75 cl su

Kahvalti 2 ck tereyag+2 dlm kizarmis ekmek+Kahve

Ara: 7 tane hanimeller biskuvi +Badem
Bizans sanat tarihi dersi icin kariye camii muzesine gittik o yuden oglenle ara biraz karisti

16:00 oglen 4 kofte, yagsiz salata, ayran

20:00 Aksam: deniz mahsullu noodle + light kola

su hanimellerle noodlei yemeseydim iyidi bugun
yaa ben sinir oldum yaaa bi turlu bir gunu tamamlayamiyorum. evet su anda aldigim karar YARIN hic bir oyun bozanlik yapmiycam. hatta su andan itibaren hedef 24 saat.

şimdi cnm öncelikle adını bilmediğim için sana kısaca phoe diyorum
vee menünü değerlendiriyorum herşeyden önemlisi uyku düzenini ve yeme saatlerini düzenlemelisin akşam yemeği için 20 çok geç birde HTT (hayit tohumu tenduru), sonra da ECEB + bunlar nedir ben anlamadım cahilliğime ver faydalı bişeyse bizde yiyelim

günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl ben haftasonu menüsü yazmıyorum zira çok sağlam kahvaltı sonrası ufak ufak atıştırdım ama hep atıştırdım
bugün itibariyle sıkı başlıyorum inş
eddacımın izne ayrılmasını destekliyorum murccum bilgine mağdur etmeyelim

kızlar göreve gideyim öğleden sonra grşürüz inş gitmezsem gelirim
güne bir kase kfleksle başladım şuanda yeşil çay yudumluyorum iğğğğkkkk

Son düzenleme:
Günaydınnnn, bugün itibari ile +500 kilo olarak haftaya merhaba dedim, 500 kilo almışım annemdeyken
ama azimliyim sabah kfleksimi yedim, öğlen yiyeceğim peynir salam domatesten oluşan çeğrek ekmeğimi de hazırlayıp yanımda işe getirdim, arada yemek içinde yeni mahsül taze kayısı getirdim, akşam yemeğimide dünden hazırladım, eve gidince koşu bandı beni bekliyor olacak, yani sıkmsıkı bir haftaya merhaba diyorum. darısı başınıza inşallah bebişler

Son düzenleme:
Günaydın beybileer,

Kesin bizim dükkanda müşterileri uyaran bir sensör var. İçeri adım attığımdan beri telefondayım yahu....

Hafta sonu spor yapmadııım.... rejimime uydum ama.... bu günde malum günler başladı.... öff valla ööfff... sabah sabah dordurma yedim.

Bu günkü menüm;

1 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
2 küçük cherry domatesi

Ara 1 cornet

Öğlen bu gün dışarda olcam muhtemelen bir şey yiyemicem. akşama kadar Allah kerim....

şimdide nescafe mi içiyom yoğun bir gün beni bekliyooor.....

Allah kolaylık versin tatlım, bende bugün pek yoğun değilim senin aksine, azıcık şuraları silsem süpürsem yalasam yutsam da hareket edip hemde zayıflasammı diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…