Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kolaylık versin tatlım, bende bugün pek yoğun değilim senin aksine, azıcık şuraları silsem süpürsem yalasam yutsam da hareket edip hemde zayıflasammı diye düşünmeye başladım

yap yap gitsin kaloriler ve pis bakteriler..... benimde gözüm camlara ve kapılara takılmıyor değğil hani.... geçen sildimdi ama yağmur yağdı.... çingene oynamaya kalkmış dümbelek patlamış misali... neyyseee bir daha ellerimden öpecekler sanırım amma velakin bu gün değil :)))

sabah 90 dakika yürüyüşümü yapıp evdede 100 yarım mekik çektip 10 dakika twister yaptım duşumu alıp kahvaltımı yaptım ama evim duruyor can ım hiç iş yapmak istemiyor 10 gün sonra badanacı giricek eve kartonpiyer yapılcak.

artık fıtness günlerini salı ,perşembe c tesiye aldılar iyi oldu cuma dr gidicem hem avcılara sonra bakırköye diyetisyene .ordanda yetiştirirsem z burnuna lazere yüzüm için gidicem

artık fıtness günlerini salı ,perşembe c tesiye aldılar iyi oldu cuma dr gidicem hem avcılara sonra bakırköye diyetisyene .ordanda yetiştirirsem z burnuna lazere yüzüm için gidicem

beş mesajı doldurma çaban gözlerimiz yaşartmadı değil yani kaptaaaan yemedik dimiiiiii........

Sişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü: - Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı: - 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı, Beni tutarsan, seninim. Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü: - Tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken - Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı: - Seni tutarsam, benimsin.

ooo fadime abla maşallah sana yaa resmen hızlandırılmış tur gibi bir hayatın var ALlah güç kuvvet versin sana inşallah.

ooo fadime abla maşallah sana yaa resmen hızlandırılmış tur gibi bir hayatın var ALlah güç kuvvet versin sana inşallah.

o kadar spor yapıyorum artık kimse tutamaz beni .bu gün kadınlar bana yetişsin diye kendilerini parçaladılar hele bir ablam var gülmekten öldürdü beni geçenlerde yürüme bandına çıktık ben alışık oldugum için 6.5 yürüyordum ben indim ablam sordu kaçta yürüdün bende 6.5 dedim baktım hemen bende öyle yürüdüm çok rahattı dedi tabi ben inanmadım .başka gün hoca aynı anda ayrı yerlerde yürüttü bana 6.5 diyen ablam 4 yürüdügü halde nefes nefese kalmıştı bir ara 6.5 yaptı azdaha gidiyordu yüz üstü .sonra benim gördügümü görünce bugün niye böyle oldu heralde çok yoruldum ondandır dedi .bu arada ablam 38 yaşında 6 çocugu var 75 kilo

hadi erkekleri böyle zayıflattınız bayanları nasıl zayıflatacaksınız bize de bi çare

Cnmm hos geldın umarım verımlı bır donem gecırırsınn..Bende senın gıbıyım doysamda yeme ıstegım gecmıyor.Alkol konusundan bende muzdarıbım ozel gunlerde ıcıyorum ama agzım acıldımıda durmuyo valla yapcak bısey yok ayda 1 defada benım odulum olsun dıe dusunuyorum ama kılo verdıgım yok neyın odulu ?

Yok beybııı yaaa allasen sen hayvana ıskence yaparsan oda senı parcalar pamuk gıbı ufacıcık zaten bızıme buyuyecegı ıcın bıseycık yapmaz bıde sırnasık kı sorma gıtsın...Bu arada sen otobuse felan sokabılecenmı o kucuyu almazlar valla bıde cıs kak yaparsa ızle sen senlıgı

Evt cnm msj sayıcaz gunluk 5 msj kuralımız gecerlı ama sen ablaların gıbı ole gecıstırmek ıcın cakallıklar yapma olurmu ? Bu hafta sızı deneme surecınde gorucez tatlımm bu hafta gene tartılıp bılfırım yaparsın haftayada tabloya eklerız sızı....

Okuda ıyıse bızde okuyak

Cnmcımm kk nın acılmasına cok sevındımm sen bak ıslerıne ben senı bu hafta gerı donmek uzere ayrıldı yazarımm...

Cnmmm sen su aydınlı uyesın demı hangı dıyetısyene gıdıyosun bende aydındayım bende dıyetısyene gıdıyorum ama henuz bı ıse yaramadı..

cnmm cıımmm tesekkurler ellerıne emegıne zamanına saglık tatlımmm benımm

Menun cok guzel cnmm aynı tempoda devam...

beş mesajı doldurma çaban gözlerimiz yaşartmadı değil yani kaptaaaan yemedik dimiiiiii........

Yemedıkkkkkk beybııımmm yemedıkkk

Son düzenleme:
Günaydın beybıııllleeerr

Herkese süper umdugundan daha guzel bır hafta olsunn.. Cumartesı pazarım dınlenmek ve kendımı dınlemekle gectııı.Güzel bir hfta sonu gecırdım pazar gunu mevlut vardı orda bıraz kacırmıs olmama ragmen bugun kendımı tam modumda hıssedıyorummm....

NORA --- Beybııı daha sık gelmelısın gozumden kacmıyosun unutmadık senı ....

*** 9. Takım Takım içi Genel Kurallar ***

1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde DİSKALİFİYE EDİLİR.
** BKNZ 4. KURAL AÇIKLMASI !

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak ZORUNLUDUR.

*Menülerinizi ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahtan toplu olarak yazmanız okuyan ve yorumlayan açısından kolaylık sağlayacaktır.İlgili günde yaptığınız SPOR mutlaka menunun altına yazılmalıdır.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

* Her üyenin menülerine yorum yapmak esastır.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde DİSKALİFİYE olacaktır.

** Bir üye herhangi bi sebepten diskalifiye edilirse.Süresiz olarak CUMA ZAYIFLAMA YARIŞLARINA katılma hakkını kaybeder.Hiç bir takımda birdaha yarışa katılamaz.

5) Hergün 5 mesaj minumum yazma zorunluluğunuz bulunmaktadır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır.

*Her üye msj sayısını kendisi sayacaktır.Yazdıgı msjın başlık bölümüne yazdığı msj kacıncı msjsa o rakamı yazmalı…

6) 3 hafta üst üste kilo veremeyen üye DİSKALİFİYE edilir.

* Her Cuma kilo bildirimleri tartı fotosu ile yapılmalıdır.Bu sayede hiçbir takım üyesinin aklında ? Kalmamış olur.

6) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

7) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha deneme süre verilebilir.

8) 8. takım kardeş takım zamanınız oldukca 8. takımla bağlantıya geçiniz.Link aşağıdaki gibidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Bu kurallar 16.05.2012 Çarşamba günüden itibaren 9.takım topiğinde yayınlanmıştır.Kuralların herbirine uymak zorunludur…

Notlar ;

1. Tartı fotosunu koymak zorunludur.İstisna durumlarda açıklama takım üyelerine yapılmalıdır.
  2. Her üye kendi msj sayısının kendi takip edecek.Yazdığı msj kaçıncı mesajsa başlığa o rakam yazılmalıdır.
  3. Kardeş talkıma düzenli ziyaret yapılması ıkı komsunun duvarlarını yıkması ıcın onemlıdır.Zaman buldukca kardeş takım ziyaret edilmelidir.
  4. Menülerinizi Sabah; Ara; Öğle; Ara; Akşam; Ara; Spor; şeklinde yazarsanız dha anlaşılır olur.Menüleri ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahı yazabılırsınız...

Yeni kurallarımız ve uygulamamız takımımıza birlik bütünlük getirmesi temenisiyle HAYIRLI OLSUN beybilerrrr

MursH

Fadıme abla oncelıkle sana resım eklemeyı anlatıyorum ;

Adım 1 ;

KONUYA CEVAP VER yada ALINTI YAP dedeğinde açılan pencerenın BAŞLIK bölümünün altındaki sembollerı masunla tek tek gez atac seklını gordugunde (gülen yuzun yanında ) onu tıklıyorsun...Ayrı bı pencere acılıyor.

Adım 2;

Sağ üsttekı dosya ekleyı tıkladıgında bı pencere daha cılıyor DOSYA SEÇİ TIKLADIGINDA dırek masa ustunu gosterıyor sana ordan eklıyecegın resmı tıklıyorsun...

Adım 3;

UPLOADS FİLES seçeneğini tıklıyorsun (ortdakı) alttakı eklentıler bolumune resmını atıyor .Sağ altta İÇERİĞE EKLE dedıgınde yazacagın msjda Eki Görüntüle 67417774 bu sekılde resım gorunuyor...

Anlattıgım sekılde bı resım yuklemeyı dene bakalım olacakmı....

Son düzenleme:
Kardeş takımımızın uygulamaya koyduğu bi yenilik.Hoşuma gitti arakladım

Bundan sonra her hafta haftanın ÇALIŞKAN TEMBEL ve SPORCU üyesini seçicez...

Şöyle ki;

O hafta en çok kiloyu veren üye ''Haftanın Çalışkan Üyesi''

En az kilo veren ''Haftanın Tembel Üyesi''

En fazla spor yapan ''Haftanın Sporcu Üyesi'' seçilecek.Tabiki sporcu üyeyi seçebilmemiz için herkesın yaptığı spor dksını menulerınde paylasması gerek...

Cumartesi günleri benim tarafımdan liste yayınlanacak.Önerileriniz varsa söyleyin eklemede yapabiliriz.

Arkadaşlar ;

Yukarıdaki yeni uygulama geregı herkesın gunluk olarak spor dk sını menusunun altında yada o gunku son msj altında Şu Şekilde ; Günlük Spor : 45 dk ( Kalın buyuk ve renklı) puntolar kullanarak yazılması konusunda yardımlarınızı rica ederim ... Dikkatsızlıgım nedenıyle gozumden kacabılır bunun ıcın ayrı bır tablo tutucam becerebılırsımm...

genede büyünce biraz ürkütücü oluyolar, şakayla karışık insanın kolunu bacağını götürebilirler.... şaka anlayışlarını pek hazetmiyorum... daha öncede minnak köpek bakmıştım.... biri kaçtı, birini çaldılar, birinide iade ettik..... çantada olunca kimse anlamıyor yani en azından diğerleri sessizdi :))) beğenmeyen insin aşağıya nabalım özel arabamız varda biz mi binmedik

ayy neyse patron gene cazz yapıyo ben işlerime döneyim....

hem zaten daha ortada köpek yok kiiii... veterinere haber bıraktık uygun fiyatlı olursa haber vercek bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…