- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.061
Allah kolaylık versin tatlım, bende bugün pek yoğun değilim senin aksine, azıcık şuraları silsem süpürsem yalasam yutsam da hareket edip hemde zayıflasammı diye düşünmeye başladım
artık fıtness günlerini salı ,perşembe c tesiye aldılar iyi oldu cuma dr gidicem hem avcılara sonra bakırköye diyetisyene .ordanda yetiştirirsem z burnuna lazere yüzüm için gidicem
artık fıtness günlerini salı ,perşembe c tesiye aldılar iyi oldu cuma dr gidicem hem avcılara sonra bakırköye diyetisyene .ordanda yetiştirirsem z burnuna lazere yüzüm için gidicem
ooo fadime abla maşallah sana yaa resmen hızlandırılmış tur gibi bir hayatın var ALlah güç kuvvet versin sana inşallah.
Sişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü: - Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı: - 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı, Beni tutarsan, seninim. Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü: - Tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken - Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı: - Seni tutarsam, benimsin.
Selam sevgili 9. takim uyeleri!!!
nagieyemenin nazik davetini kabul edip araniza katilmak istiyorum.
Cuma yarismasina katilmak isteyenler basligi altinda kendimden bahsetmistim ama kisaca buraya da yazayim.
24 yasinda, universite son sinif ogrencisiyim. mezuniyet, is bulma dertleriyle bogusuyorum. hep tombiktim, kilo diyet hep hayatimin bir parcasiydi. Diyetisyenler, kalori hesaplamalar, sok diyetler, hic diyet yapmamalar, beyin gucuyle zayiflama blablabla... hepsinde kendince sonuclar aldim ama su son 1 yildir hic olmadigim kadar sismanim ve ne ne zaman bir sey yapmak istesem bir turlu devamini getiremiyorum. Ama bunu degistirmeye karar verdim. Artik bu hayatta kurban olmadigimi anladim, tercihler benim tercihim; ve ben saglikli ve fit olmayi tercih ediyorum!!
Tartida en son 99,2' yi gordum ve pasif uyesi oldugum KK'da daha aktif olmaya karar verdim. Amacim 52 kilo olmak. Uzun bir yol var onumde. Avantajlarim sporu sevmem ve kilomu gostermemem. 78 kiloyken 40 beden giyiyordum, cunku son 1 yila kadar spor hep hayatimin bir parcasiydi. Ama kilo aldikca kicimi kalridmak iyice iskenceye donustu. Diz kapaklarim agrimaya basladi. Bu degisime tanik olmak gercketen hic hos degildidezavantajim ise abur cubur duskunlugu ve acikmadan yiyip onumdeki seyi bitirme egilimi. yani bir tabaksa bir tabak, 1 paketse 1 paket. Bitiyor. Arkadan agliycak hic bir sey kalmiyor.
Benim sizlere birkac sorum olucak. Sizler duzenli bir rejimimi takip ediyorsunuz yoksa herkes kendi yontemleriyle mi zayifliyor? Ben mesela rejim yapmak yerine saglikli beslenmeye calisiyorum. Abur cubur yerine badem-ceviz-kuru uzum yiyip ekmek ve turevlerini hayatimdan cikarttim. Aslinda boyle kesin kes bir seyleri cikartmak ne kadar saglikli bilmiyorum ama kendime dur diyemedikce bir sure hic hayatima sokmak istemiyorum. Cunku 1 paket uno alip kahvaltida 1 dilim yiyip kaldirsam da butun gun gidip gelip yiyorum. O yuzden simdilik ekmek, makarna, pizza, pilav, tost, simit, pogaca, sandvic uzak durdugum seyler. Yurtta kaldigim icin de pek kolay olmuyor tabii.
Ben Sali gununden beri bu beslenme duzenine dikkat ettim ve 2 kilo verdim. Ama carsamba aksami bira ictim.Ahh bir ikinci sorum da alkol tuketimi?? Cok fazla degil ama ortalama haftada bir kere iciyorum.:26: Bu hafta da okulda festival var, abartmamaya calisacagimDaha once diyetisyen bunun kilo vermemi yavaslatacagini soylemisti ama zaten disari zor cikan, sosyal kaygilari olan bir insanim. Bir sure onu denedim mesela disari eglenmeye cikiyorduk ama ben icmiyordum olmadi, sonra boyle teklifleri reddetmeye basladim bu sefer oturup bunalima girdim, iyice yemege vurdum. O yuzden abartmadan haftada bir, 15 gunde bir gunun anlam ve onemine gore sosyal icici olmaya karar verdim. Sizler bu komuya nasil cozum getirdiniz?
Aklima gelenler bunlar, sizin sormak istedikleriniz varsa buyrun :)
kıss o rotlar insan yiyiyooo korkmuyo musun ondan.... ahhh goldenlar çok tatlııı hatta bebişliğinden beri baktıysan oyyooyyy..... ben mini minii bişi istiyorum..... işe götür eve getir sorunu yaşamamam, lazım otobüslerde gezcez çocuumlan.... ayyyy benim de bir tane siyah terier vardı kaçtı gitti alçak.... bir ara bulduk ama mümkün değil tutamazsın sokağa alışmış gene kaçtı gittii... sonra bir tanede yorkshire vardıı onuda çaldılar.... birinin cinsi ney bilmiyorum onuda ben bakamadım evin her yerine itinayla wc sini yaptıydı ve saniye yalnız kalamıyordu..... onu verdik başkasına.... şimdi bu günkü aklımla istiyoruum ama küçücük küçümencik bişii.... aracı ağabeyde asabi ikinciye aradım kızdı bi daha arasam vazgeçebilir gibi geliyor.... tırsıyorum yaniii....
hos bulduk:)
dogru diyorsun her seyi oyle guzel bahane haline getirebiliyorum ki:26:
ohh zaten disarisi firtina, parti filan yalan oldu hahaaaa, boylece ilk engelimi kazasiz belasiz atlattim.
Yaa burasi bana iyi gelecek galiba, daha simdiden bir moda girdim. Yemeksepetinden siparis vericektim, once corba-semizotu-pilav-sigara boregi aliyordum, sonra corba, semizotu, salataya cevirdim; sonra hepsinden vazgecip dunden kalan corbam vardi onu isittim, iki uc yaprak marulun ustune de tonbaligiyla deniz urunleri ekleyip salata yaptim, simdi onlari yiyicemmutlu oldum. Bir taraftan da para biriktirmeye calisiyorum da, yazin kendim sponsor oldugum bir tatil yapicam
kurallari okudum da, bu mesaj basinda numaralandirip her gun en az 5 mesaj yazma kurali hala gecerli mi?? bir de ben bu hafta deneme surusundeyim ve verdigim kilo hesaba katilmiyor degil mi?
Bu aksam 17 Day Diet kitabini siparis ettim, merakla bekliyorum.
Amerikadan bir arkadasim ove ove bitiremedi kesin almalisin, buradaki butun obezler cok iyi sonuc aliyorlar dedihala okunmayi bekleyen bir karatay kitabim var ama yine de gorunce dayanamadim
merhaba canlarım cigerlerim çıtır arkadaşlarımmm
geldim ama kaptan yok sanırım
ben 2 yada 3 hafta kadar izin istiycem sizden
olursa tabii
çünkü dediğim gibi bugün mesela sabah duruşmaya girdim akşam saat 3 de çıktım gelemedim haliyle
Alışana kadar böyle gidecek sanırım bu dönemde burayı aksatacagım için en iyisi ben toplanıncaya kadar İZNE ayrılmak..
adiyede KK açılıyo çok sevindim ... yani kısa birdönem ayrılmalıyım.. işime azcık alışıyım bu yogunlugum geçsin tam gaz geleceğim..
Bu arada son 1 haftadır her akşam sıkı spor yapıyorum evde splates topu aldım plates yapıyom...
sizi seviyommm kusuruma bakmayınn
MURCHH kaptancım faceden bi ara konuşalım oluırmuuu canımmm
merhaba arkadaşlar,
ben 88 kiloyla aranıza katılıyorum.mayıs başından beri diyetisyene gidiyorum. ama 1 kilo daha almışım malesef. Diyetisyenim spora başlamamı önerdi.yürüyüşe başladım.Bakalım ne olacak.Sizlerin de desteğini bekliyorum.Umarım birbirimize destek olarak bu işi başarırız.
tşk edrim cnm hemen murccuma söz verdiğim resmi ekleyip çıkıyorum zira oğlumla babası birbirine girmek üzere
yirmi ve phoe hoşgeldiniz bol kilo kayıplı bol paylaşımlı zamanlar geçiririz inş Eki Görüntüle 422605
akşam yemeğimi de yedim ve günü kapattım
sabah
2 dilim k ekmek
peynir
5 zeytin
4-5 tane patates
öğlen
8 kaşık bulgur pilavı
cacık
ara kahve
akşam
haşlanmış tavuk
salata
2 dilim ekmek
birazdan da yürüyüş yaparım.sizler neler yapıyorsunuz spor olarak?
beş mesajı doldurma çaban gözlerimiz yaşartmadı değil yanikaptaaaan yemedik dimiiiiii........
Yok beybııı yaaa allasen sen hayvana ıskence yaparsan oda senı parcalar pamuk gıbı ufacıcık zaten bızıme buyuyecegı ıcın bıseycık yapmaz bıde sırnasık kı sorma gıtsın...Bu arada sen otobuse felan sokabılecenmı o kucuyu almazlar valla bıde cıs kak yaparsa ızle sen senlıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?