Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oylede abla butun takımın hakkına gırmiş oluyor ne zaman kafam dagınık olsa bu sorun illa oluyor
Yaa ben haftabasi görmüştüm, buraya soylicektim unutmayin diye
sonra işe falan baslayinca aklimdan cikmis tamamen
Aksam aklima geldi, acaba cevap verildimi diye bi baktim
Yoook bisey

Olan olmus artik cnm hepimiz insaniz

Ya sikinti benim yuzumdenmiymis tuh yaa

Paylaşım alanında sonuç listemizi yeniden paylaşmamız mı gerekiyor? Handandandan @askrhpozitif
Zehra canım dikkatin için çok teşekkür ederim yoğunluktan ve yorgunluktan benimde gözümden kaçmış maalesef

Son düzenleme:
Bizde onun orijinal adı "sarmaiçi"
Bol yeşillik şart
bizde kısır çiğden yapılana deniyor sarmiçi de soğanı ve salçası pişmiş olana deniyor benim anneannemgil de köken hatayli
Normal kabak yemeği canım kabak küçük doğranmış olduğu için sanırım cintme diyorlar ismine yağlı filan değil

bizde kısır çiğden yapılana deniyor sarmiçi de soğanı ve salçası pişmiş olana deniyor benim anneannemgil de köken hatayli
Hatay'da kısıra sarmaiçi deriz, kısır da deriz.
İç malzemesini kavurma yok

ben de seviyorum detox sularını.pazar günü evime geçicem geçim de ben de başlayayım çeşitli sulara
Gunaydın hanımlar buz gibi burda hava sansımıza sımdı kahvaltı yapıcaz sonra spor yapıcam ınsallah
nerede yasiyorsun

aa ne güzel ben de vardır bu tür marifetler şuan da amigurumi bebeklere kafayı taktım örüp örüp etrafındaki çocuklara hediye ediyorum
Ben neden dün akşam ki kilomdayim
belki wc yi mi beklesen

Kızlar bu ev işleri hiç bitmiyor mu, benim işler mi bereketli acep
Sabah kalktığımdan beri totom yer görmedi ama hala evi süpürüp silebilmiş değilim.
Yürüyüşümü bile yapamadım
evet bi başlayınca ürüyor sanki .ama bitince de nasıl.bi huzur mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…