- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.241
Yaa ben haftabasi görmüştüm, buraya soylicektim unutmayin diyeOylede abla butun takımın hakkına gırmiş oluyor ne zaman kafam dagınık olsa bu sorun illa oluyor
Ya sikinti benim yuzumdenmiymis tuh yaa9. TAKIM
Ucmelekannesi ile ilgili olarak;
Üyemiz 672. etapta sizin düştüğünüz nota istinaden bildirimsiz izne ayrıldığından kilo farkının 4 yerine 5 e bölünmesi gerekmektedir. Lütfen gereğini yapınız.
Mefkurem abla ne yapacağız nasıl düzelteceğiz bana yardımcı olur musun?
Basta hepimiz oyleydik cnm :) zamanla ogreniyor insan
Senlik bisey yok cnmYa sikinti benim yuzumdenmiymis tuh yaa
İns hallolur yarin sikinti olmaz ablaSenlik bisey yok cnm
Yüzden yanlis hesaplanmis
Okudum da hepsini bi anda okuduğumdan galiba aklımda kalmamış anlaBasta hepimiz oyleydik cnm :) zamanla ogreniyor insan
Karar defterini okursan öğrenirsin :)
Senlik bi sıkıntı yok canım ufak bi matematik hatası yapılmış düzeltilmesi gerekiyormuş onu gözden kaçırmışız sadece inşallah bi sıkıntı olmazYa sikinti benim yuzumdenmiymis tuh yaa
9. TAKIM
Ucmelekannesi ile ilgili olarak;
Üyemiz 672. etapta sizin düştüğünüz nota istinaden bildirimsiz izne ayrıldığından kilo farkının 4 yerine 5 e bölünmesi gerekmektedir. Lütfen gereğini yapınız.
Mefkurem abla ne yapacağız nasıl düzelteceğiz bana yardımcı olur musun?
Zehra canım dikkatin için çok teşekkür ederim
bizde kısır çiğden yapılana deniyor sarmiçi de soğanı ve salçası pişmiş olana deniyor benim anneannemgil de köken hatayliBizde onun orijinal adı "sarmaiçi"
Bol yeşillik şart
Normal kabak yemeği canım kabak küçük doğranmış olduğu için sanırım cintme diyorlar ismine yağlı filan değilcintme ne oluyo canim.yagli fzlan biszy degilse guzel olmus
guzel olmus canim
guzel olmus:)
muz fazla olmus sanki cekirdegin yaninda.ama bilemedim simdi
spor harika menun zaten guzel:)
guzel.olmus
cok iyi olmus tam perszmbe menusu
guzel olmus canim
guzel olmus canim ama pilavi peesembe yemeseydin sanki daha iyi olurdu ama azmis zaten
Hatay'da kısıra sarmaiçi deriz, kısır da deriz.bizde kısır çiğden yapılana deniyor sarmiçi de soğanı ve salçası pişmiş olana deniyor benim anneannemgil de köken hatayli
pes etme canım. Yeseydin de kilo kaybın olmayacaktı . Belki de tam sınırdasın, sabredersen vereceksin kilolarını
Biz bu haftada listeye girmiyoruz değil mi? Yemek değilde, şu içmemek zor geliyor. Her an şu içiyorum
ben de seviyorum detox sularını.pazar günü evime geçicem geçim de ben de başlayayım çeşitli sularaKizlar oglan 1 gbi uyuynca uyanamadi hala ama sabaha yakin durmadan kalkinca ben uyandm baktm saat 9 yatma buda uyanr artk dedimki 1 saatir uyuyor yemegmi yaptm pogca hamuru yogurdm(kendime diil tabi ben odul olark yarin yiyicem).
Limonlu maydonozlu tarcinli karanfilli salatalikli zencefilli suyumu yudumluyorum
nerede yasiyorsunGunaydın hanımlarbuz gibi burda hava sansımıza sımdı kahvaltı yapıcaz sonra spor yapıcam ınsallah
aa ne güzel ben de vardır bu tür marifetler şuan da amigurumi bebeklere kafayı taktım örüp örüp etrafındaki çocuklara hediye ediyorumKahvaltı yaptık sporumu yaptım çocuklarla aktivite yaptık çamaşır astım işlerimde yok bugün sadece çamaşır asıp katılıycam abimin ablamın çocuklarına oyuncak örmeye başladım
Ablama yeğenime yengeme annemde etamin çanta işleyeceğim yavaş yavaş onlara başladımçok şükür üstümdeki tembelliği attım
belki wc yi mi beklesenBen neden dün akşam ki kilomdayim
evet bi başlayınca ürüyor sanki .ama bitince de nasıl.bi huzur mutlulukKızlar bu ev işleri hiç bitmiyor mu, benim işler mi bereketli acep
Sabah kalktığımdan beri totom yer görmedi ama hala evi süpürüp silebilmiş değilim.
Yürüyüşümü bile yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?