- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.221
Biliyorum kendimi canım dikkat edersem verebiliyorum çok iradeli de olabilirim çok iradesiz de maalesef ortası yok bendeMaşaallah canım
Bence senin bünyen kaynaklı, şanslısın, dikkat edersen hiç almazsın verdiğin kiloları
Listeyi tekrar hesaplayip, sonuc listelerinde duzenlenecek cnm
Hallettim ben zehracım* * * 9.Takim 676. Etap * * *
Niran Nevra (69.7/) Kilosu sabit
Zeycan123 (58.3/) Kilosu sabit
zsaracoglu (70.2/69,7/0,5/%0,71)
askrhpozitif (71.8/71,5/0,3/%0,42)
Jasminium84 (60.3/59,7/0,6/%1)
ela_2019 (81.2/81,1/0,1/%0,12)
medine66 (59,2/59,9/+0,7/%-1,18)
Muzmus (63.5/63.2/0.3/%0.47)
Ucmelekannesi (66/68/+2/%-0.61)672.etapta saglık nedeniyle bıldırımlı izine ayrılan uye gerı dondu yuzdesı 5e bolundu
9.takim ortalamasi: %0.103
Abla böyle mi paylaşacağım olmuş mu ?
Mefkurem
Hızır gibi yetiştin Merve vicdan azabından ölecektim hallolduysa çok sevindimHallettim ben zehracım
Dogru canım bildirimlı yazısız da degisti mı tamamdır
Insallah bahar kabul ederde cezayı almayız yoksa ben vicdan azabından duramam canım benim dıkkatsızliğimHızır gibi yetiştin Merve vicdan azabından ölecektim hallolduysa çok sevindim
Neyse cnm sonunda ölüm yok ya :))Insallah bahar kabul ederde cezayı almayız yoksa ben vicdan azabından duramam canım benim dıkkatsızliğim
İnşallah canım çok üzülürüm ben de hiç bilmiyorum bu gibi şeyleri şahsi bir şey olsa neyse de tüm takımı etkileyebilecek bir durum sonuçtaInsallah bahar kabul ederde cezayı almayız yoksa ben vicdan azabından duramam canım benim dıkkatsızliğim
Oylede abla butun takımın hakkına gırmiş oluyor ne zaman kafam dagınık olsa bu sorun illa oluyorNeyse cnm sonunda ölüm yok ya :))
Bidaha dikkatli olun
En azindan etap raparunu takip edin
Hepiniz :)))
U UcanSupurge
Bildirimsiz izine ayrilmisya cnm :) orasi degisecekti
Insallah olmaz canım yarın belli olur bakalımİnşallah canım çok üzülürüm ben de hiç bilmiyorum bu gibi şeyleri şahsi bir şey olsa neyse de tüm takımı etkileyebilecek bir durum sonuçta
Neyse cnm sonunda ölüm yok ya :))
Bidaha dikkatli olun
En azindan etap raparunu takip edin
Hepiniz :)))
U UcanSupurge
Bildirimsiz izine ayrilmisya cnm :) orasi degisecekti
Sen iyi misin canım ?Oylede abla butun takımın hakkına gırmiş oluyor ne zaman kafam dagınık olsa bu sorun illa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?