Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şahanesin canımm tebrik ediyorum seni takıma çok güzel adapte oldun gerek sporunla gerek menülerinle çok iyi gidiyorsun bu gidişle hızlı bi şekilde hedefine ulaşacaksın ❤❤
Inşallah canım. Çok motive oldum grupla. Inşallah böyle devam ederim

Kılo bildirimini yapayım hemen
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıt

Bu hafta izine ayrılıcam kızlar kafamı toparlayıp gelmem lazım yoksa bu sekilde devam edemeyeceğim ne takıma faydam var nede kendime
İzindeykende dikkat ediceksen çık kafanı rahatlat canım, başka türlü tavsiye etmem

Cuma 81.1
Bugün 79.6
Fark 1.5
Yüzde %1.85

hemen senin kilona baktım hala peşindeyimm

sen güzel spor yapıyorsun dediğin gibi haftaya şişkinlikte gidince baya iyi fark olur bence de

Günaydınlar
Cuma 55.7
Bugün 55.5
Fark-200gr
Malesef boğazım durmuyor bundan sonra hafta içleri yemin edeceğim kendime hakim olamıyorum çünkü

olsun canım yine de eksidesin canın cekıyorsa da az az yemege calış en azından

Bildirimimi de yapayım
Geçen hafta: 59,7
Bu hafta: 59,1
Fark: 600
Yüzde: 1%

tebrikler canım

Geçen hafta 99.8
Bu hafta 98.7
Fark -1.1

güzel kilo vermişsin canım

süpersin 7 kere hoşgeldin

teşekkür ederimm çok mutluyum valla gece 80.2 idim bugun ki tartımı iple çektım

Gunaydin

Gecen hafta 100.4
Bugun 100
Fark 0.4
kilona göre az geldi bana ama eksidesin yine tebrikler
ben nizip ten geldim oturduğum mahalle dikkat ediyordu da dediğim gibi başka mahalleler hic skinti yokmuş gibi gezmeceler çocukları sokağa salmalar fazlacaymis
aynen çocuklar hep dışarda genellikle de Suriyeli çocuklar
oh oh maşallah adete rağmen eksidesin bence haftaya süper olacak
Cuma 81.1
Bugün 79.6
Fark 1.5
Yüzde %1.85
çok iyisin canım 80 i görmeden geçmişin böyle devam
Günaydın kızlar. Bende sabah tartıldım ama yağmur yağmadan acele yürüyüşümü yapayım derken, kilomu paylaşamadım.
Geçen hafta:75,1
Bugün: 73
Fark:2,1
Yüzde:2,66 galiba
Maşallah canım çok iyisin bu azmini korursan eminim çok kısa sürede verirsin kilolarını
bende bildirimi yapiyim acikrim kahvaltimi yapicam

gecen cuma 59.9
bu cuma 59.1
fzrk -800
%1.34
maşallah canım aramızda sadece 100 Gr cik var
Günaydınlar
Cuma 55.7
Bugün 55.5
Fark-200gr
Malesef boğazım durmuyor bundan sonra hafta içleri yemin edeceğim kendime hakim olamıyorum çünkü sen kendini biliyorsun canım
Bildirimimi de yapayım
Geçen hafta: 59,7
Bu hafta: 59,1
Fark: 600
Yüzde: 1%
çok iyi canım tebrik ederim bana rakip cogaldi
İlk bildirimi yapiyorum
Cuma 105
Bugün103
2 kilo vermişim
Fark 1.9
süpersin canım maşallah böyle devam
Geçen Cuma : 55.7 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Fark : 0

Adetten sonra belli olur asıl kilo
valla ben artı geldim karbonlu beslendiğim için sadece adetin bitmesiyle oluyor dikkat etmek de gerek yine
Geçen cuma :69.5
Bu cuma : 68.0
Fark: -1.5
Maşallah canım tebrikler çiğ köfteye rağmen iyisin

Hanımlar biraz kotuyum boynum tutuldu acile gitmek zorunda kaldım maalesef kucugum sabah 6 da uyanın ca onun yanına uzanmıstım kalktığımda boynumda agrı vardı sonrasında bı anda basımı tutamadım. Sımdı daha iyiyim yatıyorum en azından sancı yok ugun robokop modunda yatıcam nazar oldu sanırım regl donemim ve tartım da artı zaten moralim bozuldu

Gecmis olsun canim aman dikkatli ol

hay masallahh.bizdz etli yapiyoruz ama en fazla yarim saat 45 dk yoguruyoruz bide bezdirme yapip yagda kizartiyozz
allahh canim cekti
bugunde annem tam dedi
bu hafta kofte yapakta yiyek diye
Bu kadar yazdıktan sonra bizim de yapmamız şart oldu ama çiğ bulgurdan yapılan her türlü köfte kalıcı kilo yapıyor maalesef, ertelemek zorundayım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…