- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.321
kendine sürekli olumlama yapmış dediğine göre , imajinasyon için sakin kafa lazım onun kafası hiç de sakin değil neredeyse 8 senedir tanıyorum kocası neler neler diyordu başka kadın olsa şimdiye ya bırakmış ya da ağır depresyon tedavisi görüyor olurdu ama tontişim huysuz negatif işte diyordu en fazla kocasına, bu kez ilk defa boğasım geldi kaçmayı düşünüp durdum dedi hayret ettim vallahaKarantina döneminde ara ara aklıma geldi tontişin, hatta "şimdi kocasıyla evde daha kötüdür" diye bile geçirdim içimden.
Tontişin kocasına imajinasyon mu yapsa acaba
Paylaşımda teşekkür ve rica mesajları mesajları arasında boğuluyorum ve önemli mesajları kaçırabiliyorum maalesefSevgili kaptanimiz ve yardimcilarimiz lutfen paylasim topigini takibe alin
Etap raparunda bizim takimla ilgili sorun var
En gec bugun cevap verilip, listenin duzenlenmesi gerekiyordu
Taa haftabasi rapor yapildi
Takim ceza puani alir, 1 senede silinmiyor
Simdi bile yapilirsa kabul olurmu bilmiyorum ama yinede yapin siz
Handandandan
@askrhpozitif
@zsaracoglu
Bende de ortası yok maalesef, hemde hiçbir konudaBiliyorum kendimi canım dikkat edersem verebiliyorum çok iradeli de olabilirim çok iradesiz de maalesef ortası yok bende
önümüzdeki hafta hava iyi olursa arada dışarı çıkar otururuz ona da bana da iyi gelir seviyorum ya ben tontişimi:)Süper canım çok sevindim sağ Salim kucağınıza alın inşallah
Yazık tontişe ya seninle görüşmek çok iyi gelmiştir abla
Niran yakalar Niran’dan kaçmazreçel yaptım sonunda annem yaprak alıp göndermiştim onları ayıklayıp hallettim çok yoruldum ayrıca ev işleri çocuk anca oturdum
Bende de oluyor öyle her şeye yetişeyim derken çok yoruluyorum kendimi ihmal ediyorum bazen çocuğumdan uzaklaşmak istiyorum sonra da üzülüp vicdan yapıyorum bence biz daha hamız pişip çocuğumuz ve kendimizden daha kıymetli bir şey bir kimse olmadığını anlayacağız ona göre yaşayacağız inanıyorum
Her zaman burada olduğun için göremeyince merak ediyorumKizlar merhabalar iyi geceler
Sabah is guc giremedim buraya
Ogleden sonra kv gile gitmeye karar verdik kp bi gorelim diye.
Oraya yemek tatli yaptim hazirlandik derken aksam uzeri oldu gelemedim.
Yenice eve girdik bi merhaba diyim gecmia yapabilirsem bakarim.
Menuleri sabah yorumlarim
Hemen menumu yaziyorum kizlar
kız ilk başta telefondaydı galiba annene ağlamıştın ya sonradan gelip yazdın onu dedim :)Aminnn ablacım inşallah
Ağlamadım hiç çok şükür hayırlısı dedim hep, hâlâ da öyle diyorum sağlıklı hayırlı bir şekilde gelir inşallah.
Aminn canım sağol
Çoğu kişi kız hissediyor, ben hiçbir şey hissetmiyorumEşim de erkek diyo hatta o kadar kuvvetli hissediyomus ki kız derlerse çok sasiririm diyo
Haftaya olsa belki olurdu dedi doktor. 10 gün sonra tekrar çağırdı o zaman söyler muhtemelen. Çok ısrar ettim ama ağzından laf alamadım. Genital nub teorisine göre ultrason resminden %80 anlasiliyo aslında ama ben hiç bilmiyorum yorumlamayı.
Aminnn Yasemincim inşallah
Sağol ablacimmm ❤
Aminn kuzum inşallah
Çoğu kişi kız diyoDün doktor da inşallah kız olur kizlar çok savaşçı oluyo dedi. Erken doğma riski var ya hâlâ, onlar daha çok mücadele ediyor dedi.
Aminnn canimm ❤
İnşallah kuzum, çok şükür güzel haberlerini almak da nasip oldu
Hallettim ben zehracım
@askrhpozitif
Merve el atmışsın olaya bi baksana yaptığım liste doğru mu ?
Hızır gibi yetiştin Merve vicdan azabından ölecektim hallolduysa çok sevindim
Dogru canım bildirimlı yazısız da degisti mı tamamdır
Insallah bahar kabul ederde cezayı almayız yoksa ben vicdan azabından duramam canım benim dıkkatsızliğim
Neyse cnm sonunda ölüm yok ya :))
Bidaha dikkatli olun
En azindan etap raparunu takip edin
Hepiniz :)))
@zsaracoglu
Bildirimsiz izine ayrilmisya cnm :) orasi degisecekti
İnşallah canım çok üzülürüm ben de hiç bilmiyorum bu gibi şeyleri şahsi bir şey olsa neyse de tüm takımı etkileyebilecek bir durum sonuçta
Oylede abla butun takımın hakkına gırmiş oluyor ne zaman kafam dagınık olsa bu sorun illa oluyor
Elinize sağlık kızlar, çok teşekkür ederimInsallah olmaz canım yarın belli olur bakalım
hay maşallahhhhhhh 70 li rakamlar gelmiş gözün aydın canoommm darısı banaCuma 81.1
Bugün 79.6
Fark 1.5
Yüzde %1.85
Bende ne kadar karar defterine baksam bile aklımda kalmıyor kurallar
bu gün 3 hanelilerden kurtulma günü yarına 2 hanelilere uyanırsın inşallah mefkuşumGunaydin
Gecen hafta 100.4
Bugun 100
Fark 0.4
Allah'tan geçte olsa hatırlatmışsın, yoksa öyle kalırdı herhaldeYaa ben haftabasi görmüştüm, buraya soylicektim unutmayin diye
sonra işe falan baslayinca aklimdan cikmis tamamen
Aksam aklima geldi, acaba cevap verildimi diye bi baktim
Yoook bisey
Olan olmus artik cnm hepimiz insaniz
Dün de öyleydin, gece uykusu eksi getirmiyor sana demek ki, muhtemelen çocuklara çok fazla uyanman kaynaklıdır.Ben neden dün akşam ki kilomdayim
muhteşem başladın gülüm senin de 70 li rakamların hayırlı olsun :)cuma: 82.1
bugün: 79.8
fark: 2.3
yüzde: %2.8
Aminnnn ablammm. Geldi hızlıca gutsin bitsin insallah. Sende ver kurtul artikkk. Görmedim senin bildirimihay maşallahhhhhhh 70 li rakamlar gelmiş gözün aydın canoommm darısı bana
maşallah kız sen de harika başladın muhteşem gidiyorsun böyle devam ağustosta kilo sorunun kalmayacak inşallahGünaydın kızlar. Bende sabah tartıldım ama yağmur yağmadan acele yürüyüşümü yapayım derken, kilomu paylaşamadım.
Geçen hafta:75,1
Bugün: 73
Fark:2,1
Yüzde:2,66 galiba
Yani en az 3 kez uyaniyorum. Birde sanirim derin ve rahat uyku olmasi gerekiyor. Benim fibromiyaljiden dolayi asla uyumuş gibi hissetmiyorum. Yani 10 saat uyusam hiç uyumamis gibiyim. Ondan da kaynakli olabilirDün de öyleydin, gece uykusu eksi getirmiyor sana demek ki, muhtemelen çocuklara çok fazla uyanman kaynaklıdır.
Benimde uykum çok fazla bölündüğünde bende de böyle oluyor
İlk bildirimi yapiyorum
Cuma 105
Bugün103
2 kilo vermişim
Fark 1.9
harikaaaGünaydın kızlar. Bende sabah tartıldım ama yağmur yağmadan acele yürüyüşümü yapayım derken, kilomu paylaşamadım.
Geçen hafta:75,1
Bugün: 73
Fark:2,1
Yüzde:2,66 galiba
yinede iyi canim.kilona goreGünaydınlar
Cuma 55.7
Bugün 55.5
Fark-200gr
Malesef boğazım durmuyor bundan sonra hafta içleri yemin edeceğim kendime hakim olamıyorum çünkü
simdi 4.koltugu kim kapmis oluyo daha cok onu merak ettimBildirimimi de yapayım
Geçen hafta: 59,7
Bu hafta: 59,1
Fark: 600
Yüzde: 1%
cok iyi tebrikler canimGeçen hafta 99.8
Bu hafta 98.7
Fark -1.1
vayy super direk 7lere gecmissincuma: 82.1
bugün: 79.8
fark: 2.3
yüzde: %2.8
cok iyi ama keske daha cok gelsen buraya kaynasirizİlk bildirimi yapiyorum
Cuma 105
Bugün103
2 kilo vermişim
Fark 1.9
ozaman kesin eksidesindir:)Geçen Cuma : 55.7 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Fark : 0
Adetten sonra belli olur asıl kilo
keske ayrilmasan canim izinden kilo almadan donlek cok zorKılo bildirimini yapayım hemen
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıt
Bu hafta izine ayrılıcam kızlar kafamı toparlayıp gelmem lazım yoksa bu sekilde devam edemeyeceğim ne takıma faydam var nede kendime
cok iyiiGeçen cuma :69.5
Bu cuma : 68.0
Fark: -1.5
tuhh azdaha bekleseydim belki senin koltugu kapardim:)ama dayanamadim kahvaltimi yaptim mecburkilona göre az geldi bana ama eksidesin yine tebrikler
aynen çocuklar hep dışarda genellikle de Suriyeli çocuklar
oh oh maşallah adete rağmen eksidesin bence haftaya süper olacak
çok iyisin canım 80 i görmeden geçmişin böyle devam
Maşallah canım çok iyisin bu azmini korursan eminim çok kısa sürede verirsin kilolarını
maşallah canım aramızda sadece 100 Gr cik var
çok iyi canım tebrik ederim bana rakip cogaldi
süpersin canım maşallah böyle devam
valla ben artı geldim karbonlu beslendiğim için sadece adetin bitmesiyle oluyor dikkat etmek de gerek yine
Maşallah canım tebrikler çiğ köfteye rağmen iyisin
gecmis olsun canim sicak tut kendini.ozelliklede ayakalriniKızlar bende durumlar kötü maalesef.. 2 gündür üşttğm vücudumda bir şişlik var ona bağlıyorum. çünkü hastalığım yeni bitti..
geçen cuma 63.2
bu cuma 63.00
fark -200
yüzde 31
tebrikler canimGecen cuma 68
Bu cuma 67.4
Fark -600
Yuzde %0.88
Bu hafta artik spora baslamam lazim kacamaklar azaldi am artik bitmesi lazim
bizde yaparsak bezdirme seklinde yapip yagsiz tavada pisirerek yerimBu kadar yazdıktan sonra bizim de yapmamız şart oldu ama çiğ bulgurdan yapılan her türlü köfte kalıcı kilo yapıyor maalesef, ertelemek zorundayım şimdilik
yazik kadinin canika tak etmis.huysuz bi eslede gecinmesi cok zorkendine sürekli olumlama yapmış dediğine göre , imajinasyon için sakin kafa lazım onun kafası hiç de sakin değil neredeyse 8 senedir tanıyorum kocası neler neler diyordu başka kadın olsa şimdiye ya bırakmış ya da ağır depresyon tedavisi görüyor olurdu ama tontişim huysuz negatif işte diyordu en fazla kocasına, bu kez ilk defa boğasım geldi kaçmayı düşünüp durdum dedi hayret ettim vallaha
ohh ohh maşallah 60 lı rakamları garantilemiş oldun böylece gülüm harika gidiyorsunGeçen cuma :69.5
Bu cuma : 68.0
Fark: -1.5
geçmiş olsun gülüm niye öyle olmuş tutulmuş mu boyun düzleşmesi fıtık falan var mıydı sen deHanımlar biraz kotuyum boynum tutuldu acile gitmek zorunda kaldım maalesefkucugum sabah 6 da uyanın ca onun yanına uzanmıstım kalktığımda boynumda agrı vardı sonrasında bı anda basımı tutamadım. Sımdı daha iyiyim yatıyorum en azından sancı yok ugun robokop modunda yatıcam nazar oldu sanırım regl donemim ve tartım da artı zaten moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?