Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Karantina döneminde ara ara aklıma geldi tontişin, hatta "şimdi kocasıyla evde daha kötüdür" diye bile geçirdim içimden.
Tontişin kocasına imajinasyon mu yapsa acaba
kendine sürekli olumlama yapmış dediğine göre , imajinasyon için sakin kafa lazım onun kafası hiç de sakin değil neredeyse 8 senedir tanıyorum kocası neler neler diyordu başka kadın olsa şimdiye ya bırakmış ya da ağır depresyon tedavisi görüyor olurdu ama tontişim huysuz negatif işte diyordu en fazla kocasına, bu kez ilk defa boğasım geldi kaçmayı düşünüp durdum dedi hayret ettim vallaha

Paylaşımda teşekkür ve rica mesajları mesajları arasında boğuluyorum ve önemli mesajları kaçırabiliyorum maalesef

önümüzdeki hafta hava iyi olursa arada dışarı çıkar otururuz ona da bana da iyi gelir seviyorum ya ben tontişimi:)
ne güzel demişsin kendimiz ve çocuğumuzun kıymetli olduğunu bilmek , demek ki hayat hiç durmuyor sürekli akıyor her şeye her zaman yetişmeye çalışmak insanı yoruyor kıymetlilerimize enerjimiz kalmıyorsa bazı şeyleri boş vermek önceliğimizi kıymetlilerimize göre ayarlamak lazım :)

Her zaman burada olduğun için göremeyince merak ediyorum

kız ilk başta telefondaydı galiba annene ağlamıştın ya sonradan gelip yazdın onu dedim :)

Hallettim ben zehracım
@askrhpozitif
Merve el atmışsın olaya bi baksana yaptığım liste doğru mu ?
Hızır gibi yetiştin Merve vicdan azabından ölecektim hallolduysa çok sevindim
Dogru canım bildirimlı yazısız da degisti mı tamamdır
Insallah bahar kabul ederde cezayı almayız yoksa ben vicdan azabından duramam canım benim dıkkatsızliğim
Neyse cnm sonunda ölüm yok ya :))
Bidaha dikkatli olun
En azindan etap raparunu takip edin
Hepiniz :)))

@zsaracoglu
Bildirimsiz izine ayrilmisya cnm :) orasi degisecekti
İnşallah canım çok üzülürüm ben de hiç bilmiyorum bu gibi şeyleri şahsi bir şey olsa neyse de tüm takımı etkileyebilecek bir durum sonuçta
Oylede abla butun takımın hakkına gırmiş oluyor ne zaman kafam dagınık olsa bu sorun illa oluyor
Insallah olmaz canım yarın belli olur bakalım
Elinize sağlık kızlar, çok teşekkür ederim
İyi varsınız

kendimi @Dream00 gibi hissediyorum çok yabancıyım bu kurallara çok şükür Merve yetişip halletti
Bende ne kadar karar defterine baksam bile aklımda kalmıyor kurallar
Niye böyle bilmiyorum
Sanırım kafam çok dolu

Yaa ben haftabasi görmüştüm, buraya soylicektim unutmayin diye
sonra işe falan baslayinca aklimdan cikmis tamamen
Aksam aklima geldi, acaba cevap verildimi diye bi baktim
Yoook bisey

Olan olmus artik cnm hepimiz insaniz
Allah'tan geçte olsa hatırlatmışsın, yoksa öyle kalırdı herhalde

Ben neden dün akşam ki kilomdayim
Dün de öyleydin, gece uykusu eksi getirmiyor sana demek ki, muhtemelen çocuklara çok fazla uyanman kaynaklıdır.
Benimde uykum çok fazla bölündüğünde bende de böyle oluyor

hay maşallahhhhhhh 70 li rakamlar gelmiş gözün aydın canoommm darısı bana
Aminnnn ablammm. Geldi hızlıca gutsin bitsin insallah. Sende ver kurtul artikkk. Görmedim senin bildirimi

Günaydın kızlar. Bende sabah tartıldım ama yağmur yağmadan acele yürüyüşümü yapayım derken, kilomu paylaşamadım.
Geçen hafta:75,1
Bugün: 73
Fark:2,1
Yüzde:2,66 galiba
maşallah kız sen de harika başladın muhteşem gidiyorsun böyle devam ağustosta kilo sorunun kalmayacak inşallah

Dün de öyleydin, gece uykusu eksi getirmiyor sana demek ki, muhtemelen çocuklara çok fazla uyanman kaynaklıdır.
Benimde uykum çok fazla bölündüğünde bende de böyle oluyor
Yani en az 3 kez uyaniyorum. Birde sanirim derin ve rahat uyku olmasi gerekiyor. Benim fibromiyaljiden dolayi asla uyumuş gibi hissetmiyorum. Yani 10 saat uyusam hiç uyumamis gibiyim. Ondan da kaynakli olabilir

Günaydın kızlar. Bende sabah tartıldım ama yağmur yağmadan acele yürüyüşümü yapayım derken, kilomu paylaşamadım.
Geçen hafta:75,1
Bugün: 73
Fark:2,1
Yüzde:2,66 galiba
harikaaatebrikler canim:)
Günaydınlar
Cuma 55.7
Bugün 55.5
Fark-200gr
Malesef boğazım durmuyor bundan sonra hafta içleri yemin edeceğim kendime hakim olamıyorum çünkü
yinede iyi canim.kilona gore
Bildirimimi de yapayım
Geçen hafta: 59,7
Bu hafta: 59,1
Fark: 600
Yüzde: 1%
simdi 4.koltugu kim kapmis oluyo daha cok onu merak ettim
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 98.7
Fark -1.1
cok iyi tebrikler canim
cuma: 82.1
bugün: 79.8
fark: 2.3
yüzde: %2.8
vayy super direk 7lere gecmissin
İlk bildirimi yapiyorum
Cuma 105
Bugün103
2 kilo vermişim
Fark 1.9
cok iyi ama keske daha cok gelsen buraya kaynasiriz
Geçen Cuma : 55.7 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Fark : 0

Adetten sonra belli olur asıl kilo
ozaman kesin eksidesindir:)
Kılo bildirimini yapayım hemen
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıt

Bu hafta izine ayrılıcam kızlar kafamı toparlayıp gelmem lazım yoksa bu sekilde devam edemeyeceğim ne takıma faydam var nede kendime
keske ayrilmasan canim izinden kilo almadan donlek cok zor
Geçen cuma :69.5
Bu cuma : 68.0
Fark: -1.5
cok iyii
tuhh azdaha bekleseydim belki senin koltugu kapardim:)ama dayanamadim kahvaltimi yaptim mecbur
Kızlar bende durumlar kötü maalesef.. 2 gündür üşttğm vücudumda bir şişlik var ona bağlıyorum. çünkü hastalığım yeni bitti..

geçen cuma 63.2
bu cuma 63.00
fark -200
yüzde 31
gecmis olsun canim sicak tut kendini.ozelliklede ayakalrini
Gecen cuma 68
Bu cuma 67.4
Fark -600
Yuzde %0.88

Bu hafta artik spora baslamam lazim kacamaklar azaldi am artik bitmesi lazim
tebrikler canim
Bu kadar yazdıktan sonra bizim de yapmamız şart oldu ama çiğ bulgurdan yapılan her türlü köfte kalıcı kilo yapıyor maalesef, ertelemek zorundayım şimdilik
bizde yaparsak bezdirme seklinde yapip yagsiz tavada pisirerek yerim
yazik kadinin canika tak etmis.huysuz bi eslede gecinmesi cok zor
esimde cok huysuz sinirli biri

geçmiş olsun gülüm niye öyle olmuş tutulmuş mu boyun düzleşmesi fıtık falan var mıydı sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…