- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.481
Hergün motive et diyoruz takımı, gelmiyorsun bileHiç memnun değilim yarışmamızdan hep aynı kişiler yarışıyoruz Hep ilk 3teyiz çünkü sadece 3 kişi yarışıyoruz
yok değişmez ablacım. Biz kilo vermek istiyoruz, sende bize yardımcı oluyorsun. Amacımız bir.Ben listede oldugum zaman, kacamak yapan olursa diğer yüzümü gorunce, fikrin degisebilir cnm
maaşallah, 91 den bu kilolara inmişsin91.1
Ya geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız bi sıkıntı yoktur inşallah
Caliskan, örnek öğrenci gibisin cnmok değişmez ablacım. Biz kilo vermek istiyoruz, sende bize yardımcı oluyorsun. Amacımız bir.
Bende "beni niye değerlendirmiyor" derken geldi mesajın.Handandandan
Nirancim seni sona biraktim, bil bakalim nedennn
Son 6 haftadir ne kadar verdin cnm
Listede olan bi kaptana yakisiyormu :))
Normalde kurallara göre kendini diskalifiye etmen gerekiyordu
Biliyosun dost aci söyler
Kendi vucudunu taniyorsun, ne iyi gelir ne gelmez biliyosun
Lutfen bu son kötü haftan olsun
İnşallah abla90 nireee 6 lar nireee
Keske benim olsa
Teşekkür ederim canım yılbaşından beri burdayım ve inşallah hep buralarda olacağımmaaşallah, 91 den bu kilolara inmişsin
Gerçekten menülerin çok iyiydi. Kaçamak yapmadığı, spor yaptigi halde istedigi kiloyu veremeyince, üzülüyor insan.Belki de tam uç noktasindadir. Inşallah haftaya istediğin gibi güzel eksi gelir, motivasyonun daha da yukselirBende "beni niye değerlendirmiyor" derken geldi mesajın.
Haklısın kendimi de listeden atmam gerekirdi ama listeden çıkarsam takımın motivasyonu düşer diye düşündüğüm için kalmak zorunda kaldım maalesef.
Ramazan'da bile doğru düzgün kaçamak yapmadım ama sadece bulgurlu yemekler ekledim.
Sadece iftar sonrası uyku beni dibe çekti.
Baktım ki zaten veremiyorum, sporu bırakayım dedim.
Menülerim ortada zaten, doğru düzgün kaçamak olmaz bende çünkü 1.amacim sağlıklı beslenmek.
Eksi gelmeyince kaçamak yaptığımı düşünenler olduğunu düşünüyorum hatta ama gerçekten ne yediysem onu yazıyorum zaten.
Su eksiğim var, fazla içtiğimde ödem yapıyor, belki de az içmek kaynaklı gitmiyordur.
Nasıl bir bedenim var bilmiyorum, gerçekten gitmeyince gitmiyor, gidince birden gidiyor beni şaşırtıyor.
Bu hafta kırılma noktam mesela, haftaya iyi bir eksi olmazsa tüm motivasyonumu kaybetme noktasındayım
İyiyiz ama uyku tutmaz beni bu geceYa geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız bi sıkıntı yoktur inşallah
Yuksekmiydi cnm
Sanırım yüksek kattayım diye fazla hissediyorum bu kadarGecmis olsun canim.
Kac siddetindeydi ins bidaha olmax
Menülerim diyet zamanı dışında da hep böyle canım.Gerçekten menülerin çok iyiydi. Kaçamak yapmadığı, spor yaptigi halde istedigi kiloyu veremeyince, üzülüyor insan.Belki de tam uç noktasindadir. Inşallah haftaya istediğin gibi güzel eksi gelir, motivasyonun daha da yukselir
Allah kolaylık versin ablacımBana bağlı degil ki cnm :)) bizim isimizde oturmak yok :)))
Allah hepinizin yardımcısı olsun kuzumBiz burdan hissettiysek Malatya'dakiler ne haldedir.
Allah yardımları olsun
Bu hafta takımı kamçılayacak bişeler düşünmeliyimHergün motive et diyoruz takımı, gelmiyorsun bile
sağol abla
Ben yarın spora başlıyorum olduk 4Yuppiiii o zaman❤
Bir sebep de ben olayım lütfen
Hiç memnun değilim yarışmamızdan hep aynı kişiler yarışıyoruz Hep ilk 3teyiz çünkü sadece 3 kişi yarışıyoruz
bence tadını çıkartAma seni tutanlara seslenmek istiyorum burdan
çok etmiş olsun canımYine sallandık
Antepteki kızlar depremi hissettiniz mi
Hoşgeldin canım, yerleşmemiş kilolar hemen gider en koşa sürede hedefe ulaşırsın inş9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:elif
Yaşı:32
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 çocuk biri 6 digeri 1.5 yaşında
Emziriyormusun:evet
Meslek:ögretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet ama okullar tatil
Boy:168
Kilo:75
Hedef:67
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 13. Takım
Kilo alma nedeniniz :karantina
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Gunaydin
Gecen hafta 100.4
Bugun 100
Fark 0.4
Ben neden dün akşam ki kilomdayim
ben de seviyorum detox sularını.pazar günü evime geçicem geçim de ben de başlayayım çeşitli sulara
nerede yasiyorsun
1.5 saatte 8 km yürüyüşümü yaptım ve geldim
Yürüyüş öncesi tartıldım
Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark 0.2 (%0.29)
Bu haftada adetin ödemi beni buldu maalesef
Haftaya çok iyi olacak inşaallah bu kadar spora
Cuma 81.1
Bugün 79.6
Fark 1.5
Yüzde %1.85
Günaydın kızlar
Kızım kaç gecedir yine uykularını şaşırdı
11e doğru ağlaya sızlaya uyutabiliyorum 2 gibi uyanıp sabah 5e kadar ayakta
Tam da işe başlayacağım zamanda huy değişmesi kötü oldu ayyy uykusuz işe gönderecek beni sıpa
Günaydın kızlar. Bende sabah tartıldım ama yağmur yağmadan acele yürüyüşümü yapayım derken, kilomu paylaşamadım.
Geçen hafta:75,1
Bugün: 73
Fark:2,1
Yüzde:2,66 galiba
bende bildirimi yapiyim acikrim kahvaltimi yapicam
gecen cuma 59.9
bu cuma 59.1
fzrk -800
%1.34
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 98.7
Fark -1.1
Günaydın kizlarrr
Dün size yazdım eve yeni gelmiştik. Yemek falan yapilmasi gerekiyordu, annem yok tüm iş kardeşime kaldı ben de ona yardım ettim hazırla ye kaldır derken saat baya geç oldu kimseye geri dönemedim. Herkese guzel dilekleri için çok teşekkür ederim. Bu dönemi sizinle atlatmak, burada pozitif yorumlarınızı okumak çok iyi geldi bana ❤
cuma: 82.1
bugün: 79.8
fark: 2.3
yüzde: %2.8
Geçen cuma :69.5
Bu cuma : 68.0
Fark: -1.5
Kilo bıldırımı yapayım
Cuma 68.5
Bugun 68.9
Fark +0.4
%0.58
Gecen cuma 68
Bu cuma 67.4
Fark -600
Yuzde %0.88
Bu hafta artik spora baslamam lazim kacamaklar azaldi am artik bitmesi lazim
Duan kabul olmuş ikimizde aynı miktarda eksiyiz
Yani en az 3 kez uyaniyorum. Birde sanirim derin ve rahat uyku olmasi gerekiyor. Benim fibromiyaljiden dolayi asla uyumuş gibi hissetmiyorum. Yani 10 saat uyusam hiç uyumamis gibiyim. Ondan da kaynakli olabilir
huysuz da seni sürekli eleştirip hakaret ediyor mu yaptığın pişirdiğin her şeyi kötü olmamış v.s. diyor mu yada çok mükemmel yaptığın bir şeye iyi demek yerine hah kedi olalı bir kuş tuttun nasıl olduysa diyerek mi söylüyor , ağır yaşamları izleyip sen de bunlar gibi olursun yakın da ben böyle olsam kendi kafama sıkar ölürüm mü diyor...sanmammmm , o yüzden şükret ve daha nasıl iyi olursunuz onun hayalini kurup hayata geçirmeye bak gülüm :)
Nasl hesapliyorsn oyle ablamda hamile onada tahmin etsen ya :)Adet tarihine göre test sonucunun çıkma tarihinden ben kız diye tahmin ediyorum bakalım tahminim tutacak mı
İkimizde -200
Aramızda 1 kg var
Haftaya seni geçeceğim İnşallah
Bu arada boy 168cm kilo 75 malesef. bu kilolarin 5i karantina donemine ait
5 HAZİRAN 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
huban1234 (55.5) - )
Dream00 (55.7) - )
TemelinSafinazi (59.0) - )
Jasminium84 (59.1) - ) I Ilyusa (59.1)
- )
Muzmus (63.0) - )
Ucmelekannesi (67.4) - ) @Furha63 (68.0)
- )
Pnrrr-12 (68.5) - ) @mer_4260 (68.9)
- ) U UcanSupurge (69.0)
- )
Handandandan (69.5) - )
askrhpozitif (71.5) - )
Elif yildizz (73.0) - ) E ela_2019 (79.6)
- ) @strontium (79.8)
- )
ekim2009 (87.9) - ) @Gulbe seker (98.7)
- )
Mefkurem (100.0) - ) @Sevimikra (103.0)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Benmkide uyudu 6bucuktan 10a kadr tekrar cok sukur :)seninle aynı saatlerde uyanıkmısız Allah tan benım kuzu geri uyudu biraz daha sabır canım ınsallah yakın zamanda normal e doner siniz
ablacım seni cok uzun zamandır hıc bu kilolarda gormemıstımn ya
normal de Ankara da yasıyorum canjm ama ailemin yanına geldim tokat lıyız
ohh masallah ne kadar erken kalkıp dunya yol yurumussun eminim haftaya daha cok eksi gıdecek su an regl odemı cok farkeder ❤
tebrikler canım super ❤
arada benım kızları da yokluyor boyle saat değişikliği ama kısa suruyor Allah tan korkma canım ☺
kızlar tebrik ederim super siniz
canjm ben ailemin yanına gelince dikkat edemedim ya yarın boynum normal e donerse baslıcam
kızlar tebrikler çok guzel eksılerınız❤
ya masallah sana sabit bile bı insana bu kadar mı yakısır ☺☺
canım izne ayrılmanı sansı fikrim olarak istemem inan ızın de daha cok ipin ucu kaçıyor moralini bozma bence kendine bı hafta daha zaman tanı
tebrikler canım cok guzel
eksi eksıdır canjm uzulme haftaya daha bol eksi gelir
neden boyle oldu canım. Ama ızın olayı beni hep geriyor ınsallah daha kotu olmaz canım
eksi olman guzel canım
Cok guzel r canım sporla daha da guzel olur
Hanimiş benim yine sonuncu olan takimim
Emek verip güzel kilo veren herkesi tebrik ediyorum kuzular
Veremeyenleride kınıyorum
Listede olan herkes lütfen sapkasini önüne koyup düşünsün
2 hafta üst üste kötü sonuc aldigimiz vaki degildir
Bahaneleri birakip Burda yarismada oldugumuzu unutmayalim
Bu mu takim ruhu
Gercekten cok üzüldüm
Bundan sonra cuma haric kacamak yapani yakarim, haberiniz olsun
Duymadim gormedim demeyin :)))
Pnrrr-12 pinarcim instadan baris musluyu takip edebilirsen et
Huysuz, dogru dürüst uyumuyan cocuklara bazi olumlamalar yapanlari okumustum
Sonradan daha iyi olmuslar
Yok kovalamam
Direk kafasina patlatirim
Evet abla baya üzülmüştüm, çok şükür bugunumuzekız ilk başta telefondaydı galiba annene ağlamıştın ya sonradan gelip yazdın onu dedim :)
Senin bu tahminin aklımda canım, hemen yazicam sana bakalım tahminin tutacak mıAdet tarihine göre test sonucunun çıkma tarihinden ben kız diye tahmin ediyorum bakalım tahminim tutacak mı
Sen isteyince çok güzel kilo veriyosun Nirancım. Ve dediğin gibi vücudunun durma noktaları var sonra çok güzel gidiyo. Pes etme motivasyonunu korursan gidecek kilolarBende "beni niye değerlendirmiyor" derken geldi mesajın.
Haklısın kendimi de listeden atmam gerekirdi ama listeden çıkarsam takımın motivasyonu düşer diye düşündüğüm için kalmak zorunda kaldım maalesef.
Ramazan'da bile doğru düzgün kaçamak yapmadım ama sadece bulgurlu yemekler ekledim.
Sadece iftar sonrası uyku beni dibe çekti.
Baktım ki zaten veremiyorum, sporu bırakayım dedim.
Menülerim ortada zaten, doğru düzgün kaçamak olmaz bende çünkü 1.amacim sağlıklı beslenmek.
Eksi gelmeyince kaçamak yaptığımı düşünenler olduğunu düşünüyorum hatta ama gerçekten ne yediysem onu yazıyorum zaten.
Su eksiğim var, fazla içtiğimde ödem yapıyor, belki de az içmek kaynaklı gitmiyordur.
Nasıl bir bedenim var bilmiyorum, gerçekten gitmeyince gitmiyor, gidince birden gidiyor beni şaşırtıyor.
Bu hafta kırılma noktam mesela, haftaya iyi bir eksi olmazsa tüm motivasyonumu kaybetme noktasındayım
Uzun epey ya, epey bilgi aktarmam lazım o zamanNasl hesapliyorsn oyle ablamda hamile onada tahmin etsen ya :)
Evet cnm bizde hissettik. Uzun sürdü ama şiddetli değildi bu sefer kiYine sallandık
Antepteki kızlar depremi hissettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?