Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sende cacik genelde fazla oluyor
O etkiliyor olabilirmi, belki yogurt yaramiyor sana
Onu en azindan 1 kaseye dusursen iyi olur
Yemeği fazla yememek için cacığı fazla tüketiyorum.
Birde cacığı her seferinde farklı sebze ile yapıyorum, sebzesi bol yoğurdu az oluyor, yoğurtlu sebze gibi düşün, bugün semizotu ile yaptım mesela.
Yinede cacığı da azaltayim bu hafta

Tmm anladim da guzelim
Verememenin sebebini bulmaya calisiyorum :))) belki yogurdun fazlasi yaramiyordur sana

Biri vardi, ayran icince arti olurdu
Bu hafta abartmamaya calis bakalim nasil olacak

Abla izleyebildim sonunda birçok yerinde kendimi buldum çok tatlı bir kız asıl halletmemiz gereken ilk iş yemek yemenin zihnimizdeki yerini tanımlamak
Bende begendim cnm
Firsat bulunca diğer bolumlerinede bakicam

Tmm anladim da guzelim
Verememenin sebebini bulmaya calisiyorum :))) belki yogurdun fazlasi yaramiyordur sana

Biri vardi, ayran icince arti olurdu
Bu hafta abartmamaya calis bakalim nasil olacak
Onu da azaltacağım bu hafta

Uzun epey ya, epey bilgi aktarmam lazım o zaman

Anladim cnm ozaman bosver ben kolay biseyse dedm

Bende bi arasdiraym bakalm.

Bide ne farkettim mesela elinden zararli bisi aldi diyelm onu alinca agliyor veyatta tam biyerde bisi yapiyor dokucek zararli vs onu ordan al ciglik cigliga agliyor yani istedigi olsun istiyor hep. Bazen biseyler anlamadanda rahatsiz ediyor onu sanirm o yuzden gun boyu huysuz sanki. Bide bugun alt dis etinde beyaz kabarcik gordm minaccik sanrm ordanda dis gelck yada o ne anlamadm, hayirlisi valla biraz yipratici oluyor uykumuz gelip uyuyamamak en kotusu insallah duzelr gene 2 saat ugrastk uyuyabilmek icin

Tam adapte olamamissin diye okumustm abla olsan ise yarardi belki.

Benim gibi bebiş emziren başka anne var mi acaba listeler hem örnek olur hem de kıyaslama imkani olur
Merhaba hoşgeldin ben Zeynep 25 yaşındayım 16 aylık bebeğim var emziriyorum 10 aylıkken diyete başladım 18.5 kilo verdim takımda arkadaşlar sayesinde çok güzel motive oldum kurallara uyarak da kilo verdim inşallah sen de vereceksin burda olman doğru karar

Yine sallandık
Antepteki kızlar depremi hissettiniz mi
ben hareket halindeydim sanırım hissetmedim nedense
Listede oldugun halde niye karbonlu yedin
Neyseki izine cikip elimden kurtuldun
olsun ben yine buralardayım abla şöyle güzel bir oklavayi hakediyorum gerçekten ama bu hafta gideceğim diye eve bir şey almadım olanı yedik o yüzden karbonlu oldu biraz
Ben bazen marul ile yapıyorum harika oluyor çok yoğurtlu ben de sevmiyorum

Elindekini almadan dikkatini baska yere cekmeye calis cnm

Her cocuk bi dönem her istedigi olsun ister :)) ama inatlasmadan kurallar koymak lazim

Mesaim bitti geldim kızlar hemen menümü yazıyorum
Sana hosgeldin dedimmi hatirliyamadim cnm :)) demediysem hosgeldin, sefalar getirdin
Kilolarida burda gonderirsin, hedefine ulastigini görürüz insallah

Adin neydi tatlim
Zühal ben

Sana hosgeldin dedimmi hatirliyamadim cnm :)) demediysem hosgeldin, sefalar getirdin
Kilolarida burda gonderirsin, hedefine ulastigini görürüz insallah

Adin neydi tatlim
Zühal ben
Merhaba zühal ben çiğse çok gazlı bir giriş yaptım bakalım okul ve iş beni kitlemese listeleri sallicam da şimdilik sakin veriyorum işte kilo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…