- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.221
canım dikkat ediyorum ama kendime de sıkıntı ediyorum cunkı bı hedefim vardı temmuz sonunda kardesımjn dugunu var 62 kilo olmalıyım o zamanasagol canim benim tum hastalara ins
kolay gelsin canim. Halilar gelene kadar islerin de biter iyi olur.
Temizlik isi benimde var duruyoruz bakalim
amin canim sagolasin
amin canim allah razi olsun
iyi olmis abla kahve iyi olur oyle istekleri bastiriyor.
Dinlenmissin ne guzel iste.
gozu alisir esinin bence. Belki canli canli gorunce hosuna bile gidecek.
allah kolaylik versin canim
guzel menu canim afiyet olsun
hurma miktarini bilemedim canim ama aksam guzel patatesi az tutmussun
canim kilo vermek icin cok sikmadan kendini almamak icin cabala bence.
Dedigin gibi zor o kadar yemegin icinde
ne gunu canjm bızım evin aıdadanubır gun uevet ya bekarkeen 40 beden giyinirdim vallaha özledim bazanin altı kıyafet dolu ama be n giyemiyorum
aboooo kekler börekler gün mu vardı hayiridr
ben de denedim ama yapamadım sonrasında yemeğe saldirmstim
Ablacım dugun var temmuz sonu o yuzden zayıflamam lazım.ketoyami başladın :))
tr de okullar ne alemde cnm, tatil oldumu, cocuklar evdenmi ders yapiyolar
bende en az 700 gelirdi :) odemin varsa daha da guzel olur
artik sabit hakkini fazlasiyla kullandin canikom
ne kadar kalcaktin orda cnm
O ortamda sabit kalabilsen bile iyidir :)
acikmazmiyim, hemde coookkk
kullandikca tüyler azaliyormu yada yok oluyormu cnm
Ev dr na gittim cnm soguk uygula dinlendir dedi ama ortapediye gitmem lazim
Çocuklar hep öyle zaten bir yere gidersin burnundan getirirler.Benim kıź kardeşimde buraya gelecek çocuk korkusundan gelemiyor.Ama gercekten insanın evi gibi yok cocuklar bile bunu biliyorlar ki başka bir yerde durmak istemiyorlar.Kucuk bebem bu gece yine basroldeydı acayip sinirli sekılde aglıyor hıc bırsey le de ikna olmuyoroylece penceren baktırırkwn sakinlestı ve daha sımdı uyluya daldı halbuki uyutmak ıcın 10dan beri odadayım bu ksbus kac gun surer bilmiyorum galiba ankaraya daha erken donus yapıcam. Cocukların huzuru sanırım daha onemli yoksa benim sinirler laçka olucak buraya ne hevesle geliyorum ama mutlaka bırsey cıkıyor
Cocuklar kucuk Ken dizini kırıp evde oturcan ama bende ankarada yanlız im ailem Baska sehırde ve ucretsız izindeyim sonra zaten ızın zamanı esle nereye gidilirse bu zamanları degerlendırnek istiyorum ama yok olmuyor. Ocak ayında geldim en son ve kızım domuz gribinden burda hastanede yattı cok agır atlattı. Yazık annemde üzülüyor bız rahst edemiyor gıbı gozukunveÇocuklar hep öyle zaten bir yere gidersin burnundan getirirler.Benim kıź kardeşimde buraya gelecek çocuk korkusundan gelemiyor.Ama gercekten insanın evi gibi yok cocuklar bile bunu biliyorlar ki başka bir yerde durmak istemiyorlar.
anladim canim miktarlari az tuttugun surece sikinti olmaz o zamanKendıme yemek yapma fırsatım olmayınca ne yapıyorlarsa az az yıyorum malesef canım gun ıcınde de adam akıllı bırsey yıyemeyınce allahtan evde hıçbir yemeye yağ tuz atılmıyor acı bıber salcası varsa onun tuzu oluyor bıraz eniştem kalp krızı gecırdıgınden berı evde yag tuz kullanılmıyor pek
anne evine gidince oyle olur zaten. Mutlaka ya cocuklar hastalanir yada huy degistirirler. Ama sen uzun kalacagin icin alisirlar bence canin onlarinda duzeni degisiyor ya anca. Sen keyfini cikarmaya bakKucuk bebem bu gece yine basroldeydı acayip sinirli sekılde aglıyor hıc bırsey le de ikna olmuyoroylece penceren baktırırkwn sakinlestı ve daha sımdı uyluya daldı halbuki uyutmak ıcın 10dan beri odadayım bu ksbus kac gun surer bilmiyorum galiba ankaraya daha erken donus yapıcam. Cocukların huzuru sanırım daha onemli yoksa benim sinirler laçka olucak buraya ne hevesle geliyorum ama mutlaka bırsey cıkıyor
o zaman yapailanlara tadimlik bakacaksin canim doyumluk degil. Her sofraya da salata eklemeye caliski az kacamak cok salata yecanım dikkat ediyorum ama kendime de sıkıntı ediyorum cunkı bı hedefim vardı temmuz sonunda kardesımjn dugunu var 62 kilo olmalıyım o zaman
işin baya zor cnm Allah kolaylik versin10 uyandım 10 bucuktan 3 bucugakadar sınavım var sınav ekranını kapattım işe basladım hiç zamanım olmadı
Duruma gore bakarsin cnm belki 1 hafta icinde alisir cocuklarcanım dikkat ediyorum ama kendime de sıkıntı ediyorum cunkı bı hedefim vardı temmuz sonunda kardesımjn dugunu var 62 kilo olmalıyım o zamana
ne gunu canjm bızım evin aıdadanubır gun ubizimkiler boyle seyleri cok tuketır maalesef semaver de demledkk ama az yedim Allah tan
Ablacım dugun var temmuz sonu o yuzden zayıflamam lazım.
Abımlerde suan burda ev kalabalık coluk cocuk hepimiz varırız e hergun menu ye mudahale edemiyorum. Ben diyetteyim ama demekten sıkıldım cunkı onlar diyette degılkendime de ayrı her zaman hazırlamak zor. Guya bir ay kalacaktım ama en fala ıkı hafta daha kalır donerız kucuk kızım cok mutlu degıl ozellıkle geceleri
Sen nerelerdesin cnmÇocuklar hep öyle zaten bir yere gidersin burnundan getirirler.Benim kıź kardeşimde buraya gelecek çocuk korkusundan gelemiyor.Ama gercekten insanın evi gibi yok cocuklar bile bunu biliyorlar ki başka bir yerde durmak istemiyorlar.
Ay abla profil fotosu mu degistrdn isimle bağdaştiramadm bı an
Gunaydinnn güzellikGünaydın
İyiyim çok şükür abla yolunda bklm ara ara ağrılarım oluyor ama normal herhlde artık gün sayıyom vala artık dogursam da rahatlatan bi diyeGunaydinnn güzellik
Nasilsin, hersey yolundami
Insan alisinca öyle oluyor :)Ay abla profil fotosu mu degistrdn isimle bağdaştiramadm bı an
Aynen alisiriz buna daInsan alisinca öyle oluyor :)
Baskasinin fotosunu kullanmak saçma geldi
Son gunlerinin keyfini cikarİyiyim çok şükür abla yolunda bklm ara ara ağrılarım oluyor ama normal herhlde artık gün sayıyom vala artık dogursam da rahatlatan bi diyesen nasılsın
Senin profil foton senmisin yoksaAynen alisiriz buna da
vala herkes öyle diyorsa son haftalarin vermiş olduğu yük arttıkça sıkıldım herhlde zaman çabuk geçsin istiyorum kızımın da sabrı kalmadı gergin daha gelmeyecek mi diyorSon gunlerinin keyfini cikar
1 cocukla, 2 cocuk cok farkediyor :)))
Bende idare ederim cnm
Dizim agriyodu, rapor aldim
Yok değilim ilk üye olduğumda buydu hala buSenin profil foton senmisin yoksa
Günaydın canım noruyon kvgilde misin hala wpda da konuşamadk denk gelipGunaydinlar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?