- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.201
YouTube de ki videolara kanma bence, millet izlenme rekoru kırmak için ne yapacağını şaşırıyor.evet ben de hurma diyeti yapayım ama zaten 2 öğün yiyorum bir oğünde yiyeyim demiştim. hadi ya puff* ama ben bu diyeti 3 öğün olmak üzere her öğünde 7 tane olarak izledin youtube de acaba yanlış mı anladım. ama orda kadın 3 saat kadar suda beklrterek kullanıyor. ben de oyle yaptım.
kesinlikle haklısın benim.cok denemelerim.oldu ayran asi 7 zeytin 1 incir vs.ama sonunda kendimi tanıdım .insulin direncim düşük .az ve sık yemeliyim.3 öğün beslemeliyim tabi .yoksa el ayak titremelwrim oluyor ve yemeğe özellikle tatlı ya saldiriyorumYouTube de ki videolara kanma bence, millet izlenme rekoru kırmak için ne yapacağını şaşırıyor.
Ben uyguladım ve sonucu yazdım canım, beden senin, tercih senin
oyyy allah kolaylık versin bence en zor zamanları.dustu kalktı bi yere çarptı mi diye odu kopuyor insanın.binyandan da dengeyi korumak lazım çocuğun özgüveni icinIyi geceler kızlar acayip yoruldm bugun ya ogle ezanindan sonra ciktik cocukla komsular vs parktaydik cocuklar uyudu bebek arabasinda sohbet muhabbet derken 5 di eve girdigimse hemen eksik yemek yanina bisiler yaptm 6 da yemek yedk sonra cocugn sacini keslm diyorduk bayadir onler gozune geliyor arkalarda twrleyince cok kotu oluyordu onu kes yika derken 3 posta yikadik anca arindi saclar
Bide benm sıpa yuruyor ya artk elindende tutmami istemiyor paldir kuldur gidiyor dusuyor vs cok zor hep pesindeym
Simdi uyudu bende namazi bekliyorm kilip yaticam hemen
süpriz bi arti degilmis ozaman cnm
elaaaa muhtesemmm cnm
Bu cuma insallah yine 1 i geçecek
vayyyyy harikaaaaa tatlicim kilona göre superrrrrr
tatlim sadece kacamak yapma, bi süre normal ye
daha ne olsun tatlim masallahhh
bu bile kilona göre harikacnm
Cuma cok guzel seyler olacak :))
o kadar kiloyu verip 2 kilomu veremicen tatlim
nazlimmm yine harikasin
merve kendine gelmişin cnm :)))
her zamanki gibi cok guzel cancazim
bu sozleri duyunca haydi haydi 55 olursun
menulerin aklimda degil cnm
Sislik yapicak bisey yemediysen spora basladigin icin olabilir
tatlim niran soylemis izine cikamicagini
Eger dikkat edip eksi geleceksen ayrilma tabiki
haftaya eksiyle baslamak guzel tatlim
kas hemen olmaz cnm
Baya bi süre lazim onun icin
Bazilarinda Spora ilk baslandiginda kaslarda şişme olur
Bu süper bi haber
sagol canim
gece kesintisiz uyumasi memeden ayrilinca. Gece arada su icmeye kalkiyoruz sadece.
Eline saglik canim guzele benziyor tatif listesine ekledim
Gunaydinnnnnn kizceler
Kalktim ama işe gitmicem, sonra dr a gidecem
Bu hafta perşembe tatil diye idare edeyim demistim ama dizim agriyor, hala şiş
8 saat ayakta dolanamicam
Etkisini bilmiyorumki canim, kisiden kisiye degisiyor demekki
Ben de yapmıştım. 5 hurma ile. Suda beklettigim halde bile bana çok şekerli geldi. Hiç uygulamadıysan, bir dene. Herkeste değişik etkisi oluyorYouTube de ki videolara kanma bence, millet izlenme rekoru kırmak için ne yapacağını şaşırıyor.
Ben uyguladım ve sonucu yazdım canım, beden senin, tercih senin
Amin cnm cok sagol gercekten zor ya acayip hareketliyiz yorulmak ne bilmiyor sanki :) ben bile acayip yoruldm bide günes cok sıcaklatiyoroyyy allah kolaylık versin bence en zor zamanları.dustu kalktı bi yere çarptı mi diye odu kopuyor insanın.binyandan da dengeyi korumak lazım çocuğun özgüveni icin
Az önce yanlış alıntı yapmışım. 7 tane hurma bana çok gelmişti. Her bünye değişik, tecrübeleri gözardı etmeden, bir denemek lazım. Bir de o videolarda başka birşey yemiyordun.evet ben de hurma diyeti yapayım ama zaten 2 öğün yiyorum bir oğünde yiyeyim demiştim. hadi ya puff* ama ben bu diyeti 3 öğün olmak üzere her öğünde 7 tane olarak izledin youtube de acaba yanlış mı anladım. ama orda kadın 3 saat kadar suda beklrterek kullanıyor. ben de oyle yaptım.
hurma diyeti diye bir sey var onu mu yapiyirsun canım9 haziran salı
12.00
7 tane hurma
yarım kase tarçınlı yoğurt
14.30
1 tane taze kayısı
17.30
3 kalem pirzola
mantar soğan kavurma yarım kase
2yemek kaşık patates haşlama
salata
1lt su
guzel kabak sana iyi bir eksi getirecektir kaptan9 Haziran Salı
10:00=== 2 yk salçalı yumurta
3 adet ceviz
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
15:00=== 2 kase kabaklı yoğurt
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
U UcanSupurge 360 puan
afiyet olsun9. Haziran sali
11.00
Biber kavurma ustu domates soslu
1 kase yogurt
1 dlm peynir
16.00
Sade kahve
17.30
3 kayisi
2 erik
19.00
6 yk yesil fasulye
1 tabak salata
1 ucgen dlm karpuz
Su 2 litre
afiyet olsun öğünlerden birine süt ürünü grubu eklersen kalsiyum da almos olursun9 Haziran Salı
11:30
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik maydanoz felan
Domates
17:00
3 ızgara köfte
Bol yeşil salata
2,5lt su
Sabah yürüyüşe çıkamadığından Leslie yaptım.
45 dakika Leslie 135 puan U UcanSupurge
Yemek 2 tk bamya az gelmedi canim doydun mu onunla bamyanın kalorisi çok az aslinda yiyebilirdin.yine de afiyet olsun9 haziran sali
09.30
1 elma,4ky tarcinli yogurtla yedim
1 avuc leblebi
12.30
2dlm ekmek
2yk mantarli yumurta
1ck tereyala pekmez
yesillik
16.00
4 kayisi
2 ceviz
tarcinli sut
18.30
2tk bamya yemegi
2yk yogurt
1catal karpuz
35dk kosu 25dk yuruyus 215 puan U UcanSupurge
guzel olmus ama kaptanimizin dedigi gibi hurma diyeti yapiyosan bisey yenmiyo canim.3 ogun sadece hurma yogurt oluyo9 haziran salı
12.00
7 tane hurma
yarım kase tarçınlı yoğurt
14.30
1 tane taze kayısı
17.30
3 kalem pirzola
mantar soğan kavurma yarım kase
2yemek kaşık patates haşlama
salata
1lt su
guzel olmus9 Haziran Salı
10:00=== 2 yk salçalı yumurta
3 adet ceviz
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
15:00=== 2 kase kabaklı yoğurt
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
U UcanSupurge 360 puan
guzel.olmus9. Haziran sali
11.00
Biber kavurma ustu domates soslu
1 kase yogurt
1 dlm peynir
16.00
Sade kahve
17.30
3 kayisi
2 erik
19.00
6 yk yesil fasulye
1 tabak salata
1 ucgen dlm karpuz
Su 2 litre
guzel olmus canim9 Haziran Salı
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik maydanoz felan
Domates
3 ızgara köfte
Bol yeşil salata
2,5lt su
10 gun daha sogurk olcak burasiantep yaniyorrrrr
çok geçmiş olsun
yaaa bakma sen ona seni kiskanmissss
kardeşim rowenta kullanıyor memnun o
kac kere kullandiktan sonra killar cikmiyoBen lumea kullanıyorum çok memnunum canım
oglen cok kacirdim gibi hissettim oyuzden pek yemek istemedimhurma diyeti diye bir sey var onu mu yapiyirsun canım
guzel kabak sana iyi bir eksi getirecektir kaptan
afiyet olsun
afiyet olsun öğünlerden birine süt ürünü grubu eklersen kalsiyum da almos olursun
Yemek 2 tk bamya az gelmedi canim doydun mu onunla bamyanın kalorisi çok az aslinda yiyebilirdin.yine de afiyet olsun
bosver canim bakma etrafa kiloluykende kilo almis diye konusuyorlardi arkandan emin oldun tanidik birini gormustum cok zayiflamissin nasil felan dedi
spor ve diyetle zayifladim dedim
sonra benim komsuma oturmaya gitmis
onada yazik ayse nasil.zayiflamis demis
kadin bana acimis resmen
uzuntuden zayifladigimi felan sanmis
bende gordum bunu 3 ogun sadece 7ser hurma olarak. Ama bilemiyorum ne denli dogru. Baska bisey yemiyorlar sanki amaevet ben de hurma diyeti yapayım ama zaten 2 öğün yiyorum bir oğünde yiyeyim demiştim. hadi ya puff* ama ben bu diyeti 3 öğün olmak üzere her öğünde 7 tane olarak izledin youtube de acaba yanlış mı anladım. ama orda kadın 3 saat kadar suda beklrterek kullanıyor. ben de oyle yaptım.
sadece emmeyle kalmiyorlar canim benimkide oyleydi. Aglaya sizlaya .Kesintisizden kastim uyanip aglamasi veyatta oynamak istemesi cnm meme icin mecbur kalkcak ona kalksin zatende otekiler yoruyor cok
2 yasini doldurmu cnm seninki
Sağol canım. Ben kan grubu diyetine de dikkat etmeye çalışıyorum. Süt ve süt grubu peynir felan önerilmiyor bana.Yinede, azda olsa arada yiyorum ama.afiyet olsun öğünlerden birine süt ürünü grubu eklersen kalsiyum da almos olursun
ketoyami başladın :))Detoks gıbı yapmadım abla ananas almıstım gecen hafta olmamıs ananasın yapragnı koparma yeter dedı digeri Buzdolabındaydı ananas varkende proteinle destekleyeyım dedım oylece yiyince ananas ziyan olacakmıs gıbı geldıdaha uzun sure detoks yapmamam lazım su ketoyu oturtabılsem ıyı olacak gıbı ama cok zor gelıyor
tr de okullar ne alemde cnm, tatil oldumu, cocuklar evdenmi ders yapiyolarKızlara ders çalıştırmaktan heder oluyorum
Onlar saat 6 'da parka inince hızlıca işlere girişiyorum.
Onlar gelmeye yakın çay demlerim.
Hepsi yattıktan sonrada evi süpürüp silm lazım.
Balkon banyo, wc yıkamayı saymadım bile.
Yarın da Çarşamba pazarı, saat 5 'te kalkıp pazara gitmek lazım...
Çok yorgunum çok
Umarım bu gece uyuyabilirim, yoksa yarın daha zor geçecek
bende en az 700 gelirdi :) odemin varsa daha da guzel olurO kadar gelir mi ananasla
artik sabit hakkini fazlasiyla kullandin canikomÖdemler hızlıca gider İnşallah.
Sen bu hafta listeyi sallayacaksın belli
Ben sabit gelsem de olur dermişim
ne kadar kalcaktin orda cnmSelamm yine bir bag evindeyız ve ben Nihayet yazabiliyorumdun ıcın eksisi olan herkesi tebrik ediyorum haftaya guzel baslangic yaptıgı ıcın bense ıstedıgım seyleri burda yıyıp ıcmıyor um ıstedıgım gıbı ilerlemiyo diyet bugun ki menulerı kısır aglayan kek katmer daha niceleri birini yemesem ertesi gun Baska bırsey cıkıyor karsıma. Annemler in evı dubleks cocuklaıfn pesıne ın cık gunde nerdeyse on bin adım var ama gerisi gelmiyor bu konuda cok uzgunum
acikmazmiyim, hemde coookkkaksm hic acikmadin mi
kullandikca tüyler azaliyormu yada yok oluyormu cnmBen lumea kullanıyorum çok memnunum canım
Ev dr na gittim cnm soguk uygula dinlendir dedi ama ortapediye gitmem lazimIyimisin abla gecmis olsn ne dedi doktor
guzel menu canim9 Haziran Salı
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik maydanoz felan
Domates
3 ızgara köfte
Bol yeşil salata
2,5lt su
guzel olmis canim aksam bamya biraz daha olabilirmis9 haziran sali
09.30
1 elma,4ky tarcinli yogurtla yedim
1 avuc leblebi
12.30
2dlm ekmek
2yk mantarli yumurta
1ck tereyala pekmez
yesillik
16.00
4 kayisi
2 ceviz
tarcinli sut
18.30
2tk bamya yemegi
2yk yogurt
1catal karpuz
35dk kosu 25dk yuruyus 215 puan U UcanSupurge
menunde hem bulgur hem kuru fasulye var sislik yapmaz ins. Toplamda meyve miktarin da cok olmus bence10haziran salı
8.30 kahvaltı peynir 4 zeytin domates salatalık.1 tatlı ks üzüm reçeli
ara yeşil çay 12 kiraz
12.45.öğle 2 ksk bulgur pilavı
1 kase cacik. koz patlıcan biber
Ara 4 ksk yoğurt.4 kayısı tarcın zencefil keten tohumu karışımı
19.30 akşam 3 etsiz çiğ köfte
4 ksk kuru fasulye
salata
su 3 lt
U UcanSupurge
pilav azmis menunde guzel canim9 haziran sali
Kahvalti 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık biber
Ara 15.00
Şekeriz türk kahvesi + yarim muz+yarim kayisi
Aksam 19.30
5 kaşık sebzeli hindi sote
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
salata
Ara 20.00
5 fındık on görünce canım çok çekti
Su 2 litre +750 ml detoks suyu
Spor belim çok ağrıdığı için yarim saat yürüyüş sadece
aksam biraz daha fasulye yiyebilirdin bence abla guzel olmis9 haziran sali
11.30
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Erik domateslerden
Az peynir, kaşar
2 tk badem ezmesi
1 ck bal
20.00
1 derisiz tavuk but
1 sk taze fasulye
Salata
Su 2 lt
Maşallah canımKızlara ders çalıştırmaktan heder oluyorum
Onlar saat 6 'da parka inince hızlıca işlere girişiyorum.
Onlar gelmeye yakın çay demlerim.
Hepsi yattıktan sonrada evi süpürüp silm lazım.
Balkon banyo, wc yıkamayı saymadım bile.
Yarın da Çarşamba pazarı, saat 5 'te kalkıp pazara gitmek lazım...
Çok yorgunum çok
Umarım bu gece uyuyabilirim, yoksa yarın daha zor geçecek
Deme öyle be Erzurum u düşün çekilmiyor İnan kayınvalidem İzmir’de hiç kaldırmıyor halılarınıHalılar kalkınca da evde iş bitmez oldu bende, hergün süpürüp silmek gerekiyor
Keşke kış memleketinde otursam da halılar hiç kalkmasa demeye başladım
Ender saraçın videosunda geceden suda bekletin diyordu hem şekerini suya salması hem de bağırsakları çalıştırması için7 hurma fazla değil çok çok fazla canım.
Hurma yoğurt diyetinde gün içinde başka hiçbir şey yenmeden 7 hurma yenebiliyor.
Yillar evvel bir hafta yapmıştım hurma yoğurt diyetini, bir haftanın sonunda tartı da eksildim ama ilerleyen günlerde bu diyetten bana kocaman bir göbek kaldı maalesef ve hala o göbek erimiyor
Hurma şeker deposu ve çok fazla tüketildiğinde insülin hormonu çok yükselen şekeri düşürmek için daha fazla salgılanıyor
Fazla insülin hormonu ==== göbek çevresi ve basen yağı
Prospektüse bakmadım ama onu kullanmaya başladıktan sonra başladı bende bu sıkıntıaaa demir ilacininda gaz yaptigini bilmiyodum.bendede gaz sorunu var bayadir.ramazandan sonra duzenli.kullanmaya basladim gunde 2 tane
bu yuzdenmiki acaba
Philips lumeayı alacaktım ben de bi ara hamile kalınca vazgeçmiştim canımmkizlar bisey sorcam internetten lazer makinesi alcam.kullanan oldumu hic kullandiysaniz hangi marka
acaba temelli yok oluyomu tuylerMaşallah canımenerjin hiç tükenmesin inşallah
Deme öyle be Erzurum u düşün çekilmiyor İnan kayınvalidem İzmir’de hiç kaldırmıyor halılarını
Ender saraçın videosunda geceden suda bekletin diyordu hem şekerini suya salması hem de bağırsakları çalıştırması için
Prospektüse bakmadım ama onu kullanmaya başladıktan sonra başladı bende bu sıkıntı
Philips lumeayı alacaktım ben de bi ara hamile kalınca vazgeçmiştim canımm
sabah geç mi uyandin arkadaşım kahvaltısız nasıl basladin gune
süpermiş
guzel bence
alalh kolaylik vetsin canim o saate kadarda calismak zordur
canim aksam menunde hem patates hem bulgur ikisi ayni anda olmasa iyi olur bence. Seninde kahve gununmus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?