Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

YouTube de ki videolara kanma bence, millet izlenme rekoru kırmak için ne yapacağını şaşırıyor.
Ben uyguladım ve sonucu yazdım canım, beden senin, tercih senin

Iyi geceler kızlar acayip yoruldm bugun ya ogle ezanindan sonra ciktik cocukla komsular vs parktaydik cocuklar uyudu bebek arabasinda sohbet muhabbet derken 5 di eve girdigimse hemen eksik yemek yanina bisiler yaptm 6 da yemek yedk sonra cocugn sacini keslm diyorduk bayadir onler gozune geliyor arkalarda twrleyince cok kotu oluyordu onu kes yika derken 3 posta yikadik anca arindi saclar
Bide benm sıpa yuruyor ya artk elindende tutmami istemiyor paldir kuldur gidiyor dusuyor vs cok zor hep pesindeym
Simdi uyudu bende namazi bekliyorm kilip yaticam hemen

YouTube de ki videolara kanma bence, millet izlenme rekoru kırmak için ne yapacağını şaşırıyor.
kesinlikle haklısın benim.cok denemelerim.oldu ayran asi 7 zeytin 1 incir vs.ama sonunda kendimi tanıdım .insulin direncim düşük .az ve sık yemeliyim.3 öğün beslemeliyim tabi .yoksa el ayak titremelwrim oluyor ve yemeğe özellikle tatlı ya saldiriyorum

oyyy allah kolaylık versin bence en zor zamanları.dustu kalktı bi yere çarptı mi diye odu kopuyor insanın.binyandan da dengeyi korumak lazım çocuğun özgüveni icin

Aynen abla malesef

sagol canim
gece kesintisiz uyumasi memeden ayrilinca. Gece arada su icmeye kalkiyoruz sadece.

Eline saglik canim guzele benziyor tatif listesine ekledim

Kesintisizden kastim uyanip aglamasi veyatta oynamak istemesi cnm meme icin mecbur kalkcak ona kalksin zatende otekiler yoruyor cok
2 yasini doldurmu cnm seninki

Gunaydinnnnnn kizceler

Kalktim ama işe gitmicem, sonra dr a gidecem
Bu hafta perşembe tatil diye idare edeyim demistim ama dizim agriyor, hala şiş
8 saat ayakta dolanamicam

Iyimisin abla gecmis olsn ne dedi doktor

Etkisini bilmiyorumki canim, kisiden kisiye degisiyor demekki

Markasi onemli cnm mesela benm oglanin devletin verdigi kan damlasi gaz ve kabizlik yapiyordu sonra kendm aldim eczaneden o yapmiyor cok şükur

Ben de yapmıştım. 5 hurma ile. Suda beklettigim halde bile bana çok şekerli geldi. Hiç uygulamadıysan, bir dene. Herkeste değişik etkisi oluyor

oyyy allah kolaylık versin bence en zor zamanları.dustu kalktı bi yere çarptı mi diye odu kopuyor insanın.binyandan da dengeyi korumak lazım çocuğun özgüveni icin
Amin cnm cok sagol gercekten zor ya acayip hareketliyiz yorulmak ne bilmiyor sanki :) ben bile acayip yoruldm bide günes cok sıcaklatiyor

Az önce yanlış alıntı yapmışım. 7 tane hurma bana çok gelmişti. Her bünye değişik, tecrübeleri gözardı etmeden, bir denemek lazım. Bir de o videolarda başka birşey yemiyordun.

9 haziran salı

12.00

7 tane hurma
yarım kase tarçınlı yoğurt

14.30
1 tane taze kayısı

17.30

3 kalem pirzola
mantar soğan kavurma yarım kase
2yemek kaşık patates haşlama
salata

1lt su
hurma diyeti diye bir sey var onu mu yapiyirsun canım
guzel kabak sana iyi bir eksi getirecektir kaptan
9. Haziran sali
11.00
Biber kavurma ustu domates soslu
1 kase yogurt
1 dlm peynir

16.00
Sade kahve

17.30
3 kayisi
2 erik

19.00
6 yk yesil fasulye
1 tabak salata
1 ucgen dlm karpuz

Su 2 litre
afiyet olsun
afiyet olsun öğünlerden birine süt ürünü grubu eklersen kalsiyum da almos olursun
Yemek 2 tk bamya az gelmedi canim doydun mu onunla bamyanın kalorisi çok az aslinda yiyebilirdin.yine de afiyet olsun

9 haziran salı

12.00

7 tane hurma
yarım kase tarçınlı yoğurt

14.30
1 tane taze kayısı

17.30

3 kalem pirzola
mantar soğan kavurma yarım kase
2yemek kaşık patates haşlama
salata

1lt su
guzel olmus ama kaptanimizin dedigi gibi hurma diyeti yapiyosan bisey yenmiyo canim.3 ogun sadece hurma yogurt oluyo
guzel olmus
9. Haziran sali
11.00
Biber kavurma ustu domates soslu
1 kase yogurt
1 dlm peynir

16.00
Sade kahve

17.30
3 kayisi
2 erik

19.00
6 yk yesil fasulye
1 tabak salata
1 ucgen dlm karpuz

Su 2 litre
guzel.olmus
guzel olmus canim
antep yaniyorrrrr
çok geçmiş olsun
yaaa bakma sen ona seni kiskanmissss
10 gun daha sogurk olcak burasi
bencede kiskanmistir
kardeşim rowenta kullanıyor memnun o
Ben lumea kullanıyorum çok memnunum canım
kac kere kullandiktan sonra killar cikmiyo
oglen cok kacirdim gibi hissettim oyuzden pek yemek istemedim

dun tanidik birini gormustum cok zayiflamissin nasil felan dedi
spor ve diyetle zayifladim dedim
sonra benim komsuma oturmaya gitmis
onada yazik ayse nasil.zayiflamis demis
kadin bana acimis resmen
uzuntuden zayifladigimi felan sanmis
bosver canim bakma etrafa kiloluykende kilo almis diye konusuyorlardi arkandan emin ol
bende gordum bunu 3 ogun sadece 7ser hurma olarak. Ama bilemiyorum ne denli dogru. Baska bisey yemiyorlar sanki ama
Kesintisizden kastim uyanip aglamasi veyatta oynamak istemesi cnm meme icin mecbur kalkcak ona kalksin zatende otekiler yoruyor cok
2 yasini doldurmu cnm seninki
sadece emmeyle kalmiyorlar canim benimkide oyleydi. Aglaya sizlaya .
Bide artik benimki 20 dk da bir emmek istiyordu baya sikintiydi.

Su an 19 aylik canim.

afiyet olsun öğünlerden birine süt ürünü grubu eklersen kalsiyum da almos olursun
Sağol canım. Ben kan grubu diyetine de dikkat etmeye çalışıyorum. Süt ve süt grubu peynir felan önerilmiyor bana.Yinede, azda olsa arada yiyorum ama. Biraz bu ayar gidip, faydasının olup olmayacağına bakacağım.

ketoyami başladın :))
tr de okullar ne alemde cnm, tatil oldumu, cocuklar evdenmi ders yapiyolar
O kadar gelir mi ananasla
bende en az 700 gelirdi :) odemin varsa daha da guzel olur
Ödemler hızlıca gider İnşallah.
Sen bu hafta listeyi sallayacaksın belli
Ben sabit gelsem de olur dermişim
artik sabit hakkini fazlasiyla kullandin canikom
ne kadar kalcaktin orda cnm
O ortamda sabit kalabilsen bile iyidir :)
aksm hic acikmadin mi
acikmazmiyim, hemde coookkk
Ben lumea kullanıyorum çok memnunum canım
kullandikca tüyler azaliyormu yada yok oluyormu cnm
Iyimisin abla gecmis olsn ne dedi doktor
Ev dr na gittim cnm soguk uygula dinlendir dedi ama ortapediye gitmem lazim

guzel menu canim
guzel olmis canim aksam bamya biraz daha olabilirmis
menunde hem bulgur hem kuru fasulye var sislik yapmaz ins. Toplamda meyve miktarin da cok olmus bence

pilav azmis menunde guzel canim
9 haziran sali

11.30
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Erik domateslerden
Az peynir, kaşar
2 tk badem ezmesi
1 ck bal

20.00
1 derisiz tavuk but
1 sk taze fasulye
Salata

Su 2 lt
aksam biraz daha fasulye yiyebilirdin bence abla guzel olmis

Maşallah canım enerjin hiç tükenmesin inşallah
Halılar kalkınca da evde iş bitmez oldu bende, hergün süpürüp silmek gerekiyor
Keşke kış memleketinde otursam da halılar hiç kalkmasa demeye başladım
Deme öyle be Erzurum u düşün çekilmiyor İnan kayınvalidem İzmir’de hiç kaldırmıyor halılarını
Ender saraçın videosunda geceden suda bekletin diyordu hem şekerini suya salması hem de bağırsakları çalıştırması için
aaa demir ilacininda gaz yaptigini bilmiyodum.bendede gaz sorunu var bayadir.ramazandan sonra duzenli.kullanmaya basladim gunde 2 tane
bu yuzdenmiki acaba
Prospektüse bakmadım ama onu kullanmaya başladıktan sonra başladı bende bu sıkıntı
kizlar bisey sorcam internetten lazer makinesi alcam.kullanan oldumu hic kullandiysaniz hangi marka
Philips lumeayı alacaktım ben de bi ara hamile kalınca vazgeçmiştim canımm

acaba temelli yok oluyomu tuyler

canim aksam menunde hem patates hem bulgur ikisi ayni anda olmasa iyi olur bence. Seninde kahve gununmus:)

Kendıme yemek yapma fırsatım olmayınca ne yapıyorlarsa az az yıyorum malesef canım gun ıcınde de adam akıllı bırsey yıyemeyınce allahtan evde hıçbir yemeye yağ tuz atılmıyor acı bıber salcası varsa onun tuzu oluyor bıraz eniştem kalp krızı gecırdıgınden berı evde yag tuz kullanılmıyor pek

Kucuk bebem bu gece yine basroldeydı acayip sinirli sekılde aglıyor hıc bırsey le de ikna olmuyor oylece penceren baktırırkwn sakinlestı ve daha sımdı uyluya daldı halbuki uyutmak ıcın 10dan beri odadayımbu ksbus kac gun surer bilmiyorum galiba ankaraya daha erken donus yapıcam. Cocukların huzuru sanırım daha onemli yoksa benim sinirler laçka olucak buraya ne hevesle geliyorum ama mutlaka bırsey cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…