- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.181
Rabbim rahatlık versin canım, ne diyeceğimi bilemedim.yaradanına kurban olduğum ben bu ara pek gelmeyeyim tartıda canımı sıkıyor artıyor boyuna 2 gece önce belki 8-10 senedir yapmadığım bir şey yaptım sabahın 5 in de kalkıp (o zamana kadar uyudum mu uyumadım mı bilmiyorum garip oluyor bu ara uykularım) abur cubur yedim , yerken de kendime hayret ettim ama yedim valla , manyaklaştım o gece resmen
Oğlanı karşına alıp konuşsan mı acabavar gülüm antidepresan karışımlı güçlü ağrı kesiciler ama işe yaramıyor , iş kafayı ruhu sakinleştirebilmekte onu da bu ara yapamıyorum çünkü benim sıpa sürekli tepem de dır dır ediyor oğlum darlandım de yeter diyince de canım anammm diyip sarılıyor deli manyak işte
Acaip motivasyon olmuştur bu sana.Dün lcw gıttım esofman altı almaya normalde buyuk beden esofman bulamazdım her seferinde sınır olurdum dun tam tersi oldu 5xl bile vardı ama benim bedenim yoktu ilk defa beden bulamadım diye sınır olmadan mutlu bir sekilde ayrıldım
İnşaallah hepimiz hedefimize kolaylıkla ulaşırız canımDarısı bizim basımıza canım senin adına sevindim
O kadar gelir mi ananaslaheee iyi hatirlattin
O zaman yiter dinlendigin
Yavaş yavas degil, hizlan artik :)))
Bu hafta perşembeye kadar artilari atmış olman lazim ki, ananasla belki - 1 gelir
Ödemler hızlıca gider İnşallah.İş de olsam bisey yemicektim, evde olunca baya aciktim
Son 2 gündür baya az yedim
Gecede coookkk aciktim
Aslinda baslangicta bu kadar azaltmak istemiyorum
Dün tartilamamistim, bugun tartildim
Cumaya göre - 1.8
Allah kolaylık versinKızlara ders çalıştırmaktan heder oluyorum
Onlar saat 6 'da parka inince hızlıca işlere girişiyorum.
Onlar gelmeye yakın çay demlerim.
Hepsi yattıktan sonrada evi süpürüp silm lazım.
Balkon banyo, wc yıkamayı saymadım bile.
Yarın da Çarşamba pazarı, saat 5 'te kalkıp pazara gitmek lazım...
Çok yorgunum çok
Umarım bu gece uyuyabilirim, yoksa yarın daha zor geçecek
Bende hiç bilmezdim ödem nedir, şişkinlik nedir. Kilo tüm ayarlarımızı bozuyorZayıfken bende adet ödemi nedir bilmezdim, "adet olacak, şişmeye başladım" diyenlere şaşırdım.
Ne olduysa kilo almaya başladıktan sonra oldu bende
kızlar hrpinizin mesajlarını okudum menükerimle ilgili yorumlarınızı yani. sırf sizi düşünerek yedim bugün. inş beğeneceksiniz diye umuyorum bugünki menümü
7 hurma fazla değil çok çok fazla canım.9 haziran salı
12.00
7 tane hurma
yarım kase tarçınlı yoğurt
14.30
1 tane taze kayısı
17.30
3 kalem pirzola
mantar soğan kavurma yarım kase
2 yemek kaşık patates haşlama
salata
1lt su
sagol canim benim tum hastalara insRabbım sifa versin inşallah HaticecımUcmelekannesi
kolay gelsin canim. Halilar gelene kadar islerin de biter iyi olur.Bende yesil cayımı ıctım sımdı kaldıgım yerden yarın halıları yıkamaya verıcem onları kaldırıyorum halılar gıtmıskende dip koseye girerim sanırım
amin canim sagolasinne güzel
hakkında hayırlısı olsun. Rabbim çok çektirmesin
amin canim allah razi olsunRabbim hayırlı 2kapıdan birini açsın cnm. Çok zor günahlarını kefaret saysın. Sizinde yardımcınız olsun.
iyi olmis abla kahve iyi olur oyle istekleri bastiriyor.Ne yapiyosunuz hatunlar
Ben yatmistim biraz, bugun kahvalti hazirlayip toplamak disinda bisey yapmadim
Yine yatip kalkinca acayip cnm tatli istedi
2 saat once yememe ragmen cok aclik hissettim
Kahve icince gitti bütün negatif arzular :)
gozu alisir esinin bence. Belki canli canli gorunce hosuna bile gidecek.Valla hiç mezun olmasam mi diye düşündüm ama zararı takıma olur o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama hep hamur işi ya İnşallah almamkoca da kilo al deyip duruyor herkes çok kötü olmuşsun çok zayıflamışsın diyor kocamın da aklına girdiler
allah kolaylik versin canimKızlara ders çalıştırmaktan heder oluyorum
Onlar saat 6 'da parka inince hızlıca işlere girişiyorum.
Onlar gelmeye yakın çay demlerim.
Hepsi yattıktan sonrada evi süpürüp silm lazım.
Balkon banyo, wc yıkamayı saymadım bile.
Yarın da Çarşamba pazarı, saat 5 'te kalkıp pazara gitmek lazım...
Çok yorgunum çok
Umarım bu gece uyuyabilirim, yoksa yarın daha zor geçecek
guzel menu canim afiyet olsun9 Haziran Salı
10:00=== 2 yk salçalı yumurta
3 adet ceviz
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
15:00=== 2 kase kabaklı yoğurt
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
@zsaracoglu 360 puan
hurma miktarini bilemedim canim ama aksam guzel patatesi az tutmussun9 haziran salı
12.00
7 tane hurma
yarım kase tarçınlı yoğurt
14.30
1 tane taze kayısı
17.30
3 kalem pirzola
mantar soğan kavurma yarım kase
2yemek kaşık patates haşlama
salata
1lt su
canim kilo vermek icin cok sikmadan kendini almamak icin cabala bence.Selamm yine bir bag evindeyız ve ben Nihayet yazabiliyorumdun ıcın eksisi olan herkesi tebrik ediyorum haftaya guzel baslangic yaptıgı ıcın bense ıstedıgım seyleri burda yıyıp ıcmıyor um ıstedıgım gıbı ilerlemiyo diyet bugun ki menulerı kısır aglayan kek katmer daha niceleri birini yemesem ertesi gun Baska bırsey cıkıyor karsıma. Annemler in evı dubleks cocuklaıfn pesıne ın cık gunde nerdeyse on bin adım var ama gerisi gelmiyor bu konuda cok uzgunum
aaa demir ilacininda gaz yaptigini bilmiyodum.bendede gaz sorunu var bayadir.ramazandan sonra duzenli.kullanmaya basladim gunde 2 taneGaz deme ya Demir ilacıNa başladım ya o da beni mahvetti
vayy superrr...bana olmayan bi abiye vardi kardesimin dugunune almistim internetten2-3 yıl evvel Kayradan zayıflarsam giyerim diye aldığım etekler oluyor
mecbur gobek eritme harekeetleri yapmak lazim.bende dahilMuhtemelen öyle, şimdi de göbeğim sarkmaya başladı
cok iyiisanırım L beden olur gıbı korono dan dolayı hıc bısey denemedimAma evdeki xl lar belimden dusuyor
bendede yirtiklaer vardi bacagimda kilo verdikce inceldi cizgiler belirsizlesti.banyo yaparken iyce lifliyorum oda iyi geliyomusbenimde sarkık göğüslerim öyle ve de bu aralar selülitlere taktım nasıl geçer diye. Kremler falan işe yaramıyormuş biraz baktım netten. Sporla anca iyi duruma gelebiliyormuş.
bendede tatli kirizi tuttu bugun kaysi yedim ama biraz fazla kacirdim galiba oda kesmedi beniNe yapiyosunuz hatunlar
Ben yatmistim biraz, bugun kahvalti hazirlayip toplamak disinda bisey yapmadim
Yine yatip kalkinca acayip cnm tatli istedi
2 saat once yememe ragmen cok aclik hissettim
Kahve icince gitti bütün negatif arzular :)
sen kendini nasil.mutlu ediyosan oyle kal canimValla hiç mezun olmasam mi diye düşündüm ama zararı takıma olur o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama hep hamur işi ya İnşallah almamkoca da kilo al deyip duruyor herkes çok kötü olmuşsun çok zayıflamışsın diyor kocamın da aklına girdiler
aksm hic acikmadin mi7 haziran pazar Menüm
11.00
Kgk (hindistan cevizi yagli kahve)
16.00 civari
1.5 yumurtadan menemen
Peynir
5 brezilya cevizi
Sonra evde degildik
Gelince geç oldugu icin yemedim
senin de aynı 15 30 da yemek yiyip aksm nasıl acikmiyorsunuz7 Haziran pazar
Sabah 10.00
Yumurtalı yeşil fasulye
2 dilim peynir
1 dilim kaşar
Öğle 13.30
4 kaşık yoğurt
Orta boy muz
Avuç içi fındık ceviz
3 kaşık yulaf karistirip yedim.
Akşam 15.30
2 dilim peynir
1 dilimekmek
Su 2 litre
Spor yok
sabah geç mi uyandin arkadaşım kahvaltısız nasıl basladin gune13:40
filtre kahve
15:00
avakadolu activia
18:30
4 kasık bulgur pilavı
1 kepçe domates patates patlıcan sogan biber karısımla fırında sebze
19:00
yeşil çay
kaçamağım biraz cips yidim
00:34
soda içiyorum
su 2lt
spor yok tum gun masa basındaydım
helal olsun ya yaz geceleri aksm menuleriniz erken saatte bitiyor ne guzel06.06.2020 cumartesi
09.30
2 çatal (4-5 adede denk gelir) patates kızartması
peynirli yumurta (1 yumurta ile)
5 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
17.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 adet karnıyarık
su: 3 lt
spor: 30 dk leslie 90 puan @zsaracoglu
kaptanım siz de aynısınız.nasil acıkmıyorsunuz akşamları8 Haziran Pazartesi
10:00=== 2 haşlama yumurta
3 adet ceviz
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber, kuru soğan
15:00=== 1 kase yeşil fasulye
2 kase yoğurt
2 minik soğan
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
@zsaracoglu 360 puan
süpermiş9 Haziran Salı
11:30
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik maydanoz felan
Domates
17:00
3 ızgara köfte
Bol yeşil salata
2,5lt su
Sabah yürüyüşe çıkamadığından Leslie yaptım.
45 dakika Leslie 135 puan @zsaracoglu
antep yaniyorrrrrbende spor yapcaktim hava soguk bugun usudum geri yataga girdim kizimin yanina
sicakik sokuldum
çok geçmiş olsunbenim demi o tatlı olan
bende seni seviyorum can paremmm bakma bu kadar ağrı çektiğime ben yine arada kıkırdayıp evdekilere beni sevin diye sırnaşıyorum bile sadece bulaşık makinesini boşaltırken kolumu kaldırmakta zorlanıyorum geri kalan işi de tınmıyorum elimden geldiğince , anime dizi izliyorum valla, kitap okuyorum yattığım yerden , yani ağrı kocaman şişler var ama kimin umurun da ben keyfime bakıyorum ki
yaaa bakma sen ona seni kiskanmissssdun tanidik birini gormustum cok zayiflamissin nasil felan dedi
spor ve diyetle zayifladim dedim
sonra benim komsuma oturmaya gitmis
onada yazik ayse nasil.zayiflamis demis
kadin bana acimis resmen
uzuntuden zayifladigimi felan sanmis
kardeşim rowenta kullanıyor memnun okizlar bisey sorcam internetten lazer makinesi alcam.kullanan oldumu hic kullandiysaniz hangi marka
Ben lumea kullanıyorum çok memnunum canımkizlar bisey sorcam internetten lazer makinesi alcam.kullanan oldumu hic kullandiysaniz hangi marka
evet ya bekarkeen 40 beden giyinirdim vallaha özledim bazanin altı kıyafet dolu ama be n giyemiyorumAcaip motivasyon olmuştur bu sana.
Ara bedenleri bulmak daha zor oluyor ama, iki uçtan birinde olmak en güzeli
Nette stokta hep küçük bedenler oluyor, hemde acaip indirimli oluyor müşterisi fazla olmadığı için.
Bizde en iyisi 36 olup hem fit olalım, hem aradığımızı daha kolay bulup daha uyguna giyinelim
aboooo kekler börekler gün mu vardı hayiridrSelamm yine bir bag evindeyız ve ben Nihayet yazabiliyorumdun ıcın eksisi olan herkesi tebrik ediyorum haftaya guzel baslangic yaptıgı ıcın bense ıstedıgım seyleri burda yıyıp ıcmıyor um ıstedıgım gıbı ilerlemiyo diyet bugun ki menulerı kısır aglayan kek katmer daha niceleri birini yemesem ertesi gun Baska bırsey cıkıyor karsıma. Annemler in evı dubleks cocuklaıfn pesıne ın cık gunde nerdeyse on bin adım var ama gerisi gelmiyor bu konuda cok uzgunum
ben de denedim ama yapamadım sonrasında yemeğe saldirmstim7 hurma fazla değil çok çok fazla canım.
Hurma yoğurt diyetinde gün içinde başka hiçbir şey yenmeden 7 hurma yenebiliyor.
Yillar evvel bir hafta yapmıştım hurma yoğurt diyetini, bir haftanın sonunda tartı da eksildim ama ilerleyen günlerde bu diyetten bana kocaman bir göbek kaldı maalesef ve hala o göbek erimiyor
Hurma şeker deposu ve çok fazla tüketildiğinde insülin hormonu çok yükselen şekeri düşürmek için daha fazla salgılanıyor
Fazla insülin hormonu ==== göbek çevresi ve basen yağı
evet ben de hurma diyeti yapayım ama zaten 2 öğün yiyorum bir oğünde yiyeyim demiştim. hadi ya puff7 hurma fazla değil çok çok fazla canım.
Hurma yoğurt diyetinde gün içinde başka hiçbir şey yenmeden 7 hurma yenebiliyor.
Yillar evvel bir hafta yapmıştım hurma yoğurt diyetini, bir haftanın sonunda tartı da eksildim ama ilerleyen günlerde bu diyetten bana kocaman bir göbek kaldı maalesef ve hala o göbek erimiyor
Hurma şeker deposu ve çok fazla tüketildiğinde insülin hormonu çok yükselen şekeri düşürmek için daha fazla salgılanıyor
Fazla insülin hormonu ==== göbek çevresi ve basen yağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?