- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.281
Benimkiler dolma sarma istiyordu ama "Cumaya yapabilirim ancak" dedimEeee kizlar tartiya 2 kala menü planlariniz neler :))
Benim daha taze fasulye var onu yerim belki
Bide tavuklu salata yapabilirim
İnsülin direnci sık sık beslenmeyle düzelmez, daha da kötüye gider.kesinlikle haklısın benim.cok denemelerim.oldu ayran asi 7 zeytin 1 incir vs.ama sonunda kendimi tanıdım .insulin direncim düşük .az ve sık yemeliyim.3 öğün beslemeliyim tabi .yoksa el ayak titremelwrim oluyor ve yemeğe özellikle tatlı ya saldiriyorum
Günaydın canım, duymak istemiyorum yoksa yandımGunaydin kızlar bugn oglan icin bisiler bakmaya magzaya gitmeyi planliyorum. Bu arada 18 yas altı kisitlama kalkmis duydunuzmu
Pozitif seyler aklina getir cnmikinize aynı anda cevap vereyim :)
kıl yapısına göre değişiyor ama benim 4-5 kullanmadan sonra epey azalma oldu
özellikle kollarımda çok düzenli kullandım sanırım 8 kere atış yapmışımdır şimdi yaklaşık 1 senedir yapmıyorum ona rağmen tek tük çıktı onlarda muhtemelen cihazın görmediği tüyler ve ince ince çıkıyor
bacaklarım bitmedi çünkü hem oradaki kıllar daha sert ve siyah hem de düzenli kullanmadım alan fazla olunca sık yapmaya üşendim bacağıma ama ona rağmen eskiye nazaran kıllarım daha ince çıkıyor
kısacaaaaben çok memnunum yapacağınız en iyi yatırımlardan biri kendinize bence
günaydın ablacımm
günaydın kuzum
canımsın sen tek tek saymışsın hepimizi
evet ben işe geldim ablacım, bu gece çok kötü uyudum çok huzursuzum niyeyse bugün de, hayırlara çıkarsın Allah
ohhh iyi yapmişin, bugunde sen dinlen biraz cnm5 'te kalktım, sallana sallana hazırlanıyordum.
"Sen bugün iyi değilsin galiba, gelme istersen" dedi benim herif, benim de canıma minnet, geri yatağa girdim, şimdi kalktım
Aaaa satış mi yapiyon tatlimörgü dikiş yaptıklarımı attığım ınstagram face hesabı abla
yok link atmıştımyasak olduğu sonradan aklıma geldi ama işte
Bir kere hata yaptım, bir daha bu tarz diyetleri denemek istemem canım.Ben de yapmıştım. 5 hurma ile. Suda beklettigim halde bile bana çok şekerli geldi. Hiç uygulamadıysan, bir dene. Herkeste değişik etkisi oluyor
Her gun kabak yemenin sonucunu merak ediyorumBenimkiler dolma sarma istiyordu ama "Cumaya yapabilirim ancak" dedim
Bugün kabak var benim menüde
Ömür boyu yasakliyamazlar zatenGunaydin kızlar bugn oglan icin bisiler bakmaya magzaya gitmeyi planliyorum. Bu arada 18 yas altı kisitlama kalkmis duydunuzmu
Bu yıl açılmayacak canımtr de okullar ne alemde cnm, tatil oldumu, cocuklar evdenmi ders yapiyolar
Bugün düne göre 0.4 artıyımHer gun kabak yemenin sonucunu merak ediyorum
Insallah vücut alisip, tepkisiz kalmaz :)))
Ogretmen cocuklari o yüzden basarili oluyor işteBu yıl açılmayacak canım
Ben kızlara telafi eğitimi yapıyorum, sonrada gelecek yıla hazırlık yaptıracağım İnşallah
Senin metabolizman benden daha iyi diye düşünüyorum.bende en az 700 gelirdi :) odemin varsa daha da guzel olur
O zaman ayni menüde neden israr ediyorsun, anlamiyorum cnmBugün düne göre 0.4 artıyım
yok ablacım çok şükür ki işim var ve çalışabiliyorumPozitif seyler aklina getir cnm
Bak şu durumda o kadar işsiz kalan varki, cok şükür işin var calisiyosun
Cocuklar duruyormuymus bakiciyla
Eşin calisiyormu
Makine diger bölgelere uygulanabiliyormu
ohhh iyi yapmişin, bugunde sen dinlen biraz cnm
Aaaa satış mi yapiyon tatlim
Masallah ne marifetlisiniz
Neler yapiyon
Kv den sizin oralarda kaldırılmadığı için kaldırmıyordur bence, yerlisi kaldırıyordur, İzmir'in havası ile Hatay'ın havası çok benzerDeme öyle be Erzurum u düşün çekilmiyor İnan kayınvalidem İzmir’de hiç kaldırmıyor halılarını
sizin mevsim nasil ilerliyor bilmiyorum ama gec kalmis sayilmazsin olur daha. Biz bahcenin yarisini pazar gunu ektik daha.Amin cnm insallah
Hersey dört dörtlük olmuyor tabi
Ben daha geniş bi ev isterdim ama bunada şükür
Bide ekim için gecmi kaldim, ben pek anlamamda
Domates biber fasulye kabak falan istiyorum
Yesillikler her türlü olur heralde
iyi olmus dinlen sende canim5 'te kalktım, sallana sallana hazırlanıyordum.
"Sen bugün iyi değilsin galiba, gelme istersen" dedi benim herif, benim de canıma minnet, geri yatağa girdim, şimdi kalktım
neyse unutabiliyoruz bazen. Allahtan kisa surmus dedgigin gibiörgü dikiş yaptıklarımı attığım ınstagram face hesabı abla
yok link atmıştımyasak olduğu sonradan aklıma geldi ama işte
iyi gezmeler canim.Gunaydin kızlar bugn oglan icin bisiler bakmaya magzaya gitmeyi planliyorum. Bu arada 18 yas altı kisitlama kalkmis duydunuzmu
Teşekkür ederim iyiyim alıştım zaten takım guzel o yüzden alismada sıkıntı olmadı..keske diyorum pandemi baslayinca takima gelseymişim bu kadar kilo almazdim
Sanmiyorum cnmSenin metabolizman benden daha iyi diye düşünüyorum.
Benim ki Poniye benziyor biraz, ondan bi tık iyiyim
Çok ihmal ettik canımOgretmen cocuklari o yüzden basarili oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?