- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.321
Gercekten cnm, senin eşini anasi kadir gecesi doğurmuş ki, senin gibi birini bulmuştedavisi yok diyorlar stresten uzak durup kasları güçlendirmek ağrıları hafifletir diyor doktorlar başka da bir şey bilmiyorlar :)
allah beni doğuştan neşeli yaratmış çok şükür ama eşimi tanısan oğlan da babasının kopyası sen nasıl gülümseyebiliyorsun diye beni översin ciddi söylüyorum bunu tamamen negatif birden bir şeylere sinirlenen sinirlendiğin de durulmayan biri , oğlan sadece olumsuz Allahtan, evde öyle siniri bitmeyen vaziyette gezemiyor ama söyleniyor sürekli başkalarını eleştiriyor ve acayip inat misal 19 senedir suyu ayakta içme demekten dilimde tüy bitti gözüme baka baka ayakta içiyor yine de :) ve en gıcığı baba oğul beni sekreter gibi kullanıyor birbirlerine sorup konuşmak yerine bana soruyorlar dün mesele oğlan ilk defa babasının kartını alıp alışveriş yaptı kendine babası puan mı bir şey varmış kartta onu kullan demiş verirken , sonra bana soruyor kullanmış mı ben ne bileyim yavff , oğlan nerde kaçta gelecek bana sorar elim hamurda olsa bile ara der kendi paşa ya aramaz:) yani bildik neredeyse herkesin evin de olan şeyler aslın da ama benim dayanıklık azalmış evde durmaktan :)
amin gülüm rabbim çok çektirmesin , arada bir yiyebiliyorlar insan ona bile seviniyor son zamanları olduğunu bilsek de konduramıyoruz iştesagol canim benim
abla 3 gun once falan tuvalete falan hic kalkamiyordu. Kendinden haberi yoktu. Bos bos bakip sayikliyormus falan.olmayan seyleri anlatiyormus korkmustum baya. Ama dun iyiydi .iyi dedigim yatyigi yerden konusuyor biraz da bisey yedi. Esim seviyor diye kayisi almis ondan guzel yedi yemek yedi biraz . o yiyince bizimde icimiz rahat etti biraz ac ac yatmiyor diye.
Ama sabahtan beri agrisi var yine ilac ,agri bandi yapistirdim ama nafile. Agriyan yerlerini ovaliyoriz hep.
Rabbim cok cektirmesin hayirlisindan emaneti alsin ins. Elimizden duadan baska bisey gelmiyor.
oh masallahh.
O spora sikilasmaman imkansiz canim
ins kisa zamanda randevu verirler abla. Soguk uygulamanin baya faydasi olur ins
masallah efsane bir eksimi geliyor
amin canim sagolasin
bende de tam tersi ishal yapti gecen
Sana mesajı yazdım, dk sında kızım yanıma geldi, müjdeli haberi verdiSenin kizlar duymamis mi daha
Bebeğiniz kaç aylık . Küçükse eger profesyonel destek alin sütünüz azalmasinAbla kız aç galiba yaagece cok sık uyanıp süt istemeye başladı. Bi huzursuz. Rezene alıp deneyeyim. Kahvaltı yi mi arttirsam ne yapsam. Akşam sırf süt için yiyorum yoksa canim öyle yemek falan da istemiyor. Bu işin dert yanma tarafi
Güzel taraftan bakalim. Güzel bir gün sabah 30 dk leslie yapıldı. 16 saatlik açlık dolduruldu şimdi kahvaltı zamaniSen ne yapiyorsun gittin mi işe dizin nasil oldu.
sinameki arada sırada kullanırsan iyi de gülüm sürekli kullanım da zararlı haberin olsun bağırsakta emilimi yapan tüycük benzeri yapılara zarar verip onları dökülmesine yada benzer şekilde zarar verip bağırsağın doğal yapısını bozuyor daha sonra kolon kanserine yakalanma riski doğuyormuş bence onun yerine lif takviyesi kullan ben sürekli salata yiyorum bol sebze yine de her zaman sıkıntılı o yüzden uzun süre probiyotik kullandım eskisi kadar 4-5 gün wc ye gitme sorunu olmasa da yine de oluyor lif takviyesi kullanıyorum ara ara ada sıcak su içiyorumanladım canım rezene bende baya sut yapıyordu birde baya idrar sokturuyor arada hala ıcıyorum
cok zorlamadan yuru canım
sanırım L beden olur gıbı korono dan dolayı hıc bısey denemedimAma evdeki xl lar belimden dusuyor
hemde nasıl sımdı birde temmuz basında memlekete gitme durumu var Insallah su virus biraz daha azalırsa
kesinlikle hep utana sıkıla buyuk beden sorardım sımdı gayet rahattım
bir orta ayarımız yok ne kadar cok isterdim insan gibi yıyebılmeyi
kabızlık var abla yemeklerıme ogutulmus sınemake ile cozumluyorum suan aklımda bulunsun abla Sagol
gelin kız şunları dövelim ama maske takalım bizi tanımasınlarbana diyonda sende bu halinle pencere tülden bahsediyon cnm
Birak isi gücü
O büyük vampirede soyle oraya getirtmesin bizi
Birden, baskasinin resmini kullanmak cok sacma geldibahcemin gülleri onlar
Buzdolabinda degilse bozuluyor cnm, yazik olmus
Sen niye detoksa girişiyonki, dinlendir vucudunu, listeden onun icin cikmadinmi
Cay olarak kullanilrsa zararli, salatalara toz olarak atilirsa o kadar degil diye duymustumsinameki arada sırada kullanırsan iyi de gülüm sürekli kullanım da zararlı haberin olsun bağırsakta emilimi yapan tüycük benzeri yapılara zarar verip onları dökülmesine yada benzer şekilde zarar verip bağırsağın doğal yapısını bozuyor daha sonra kolon kanserine yakalanma riski doğuyormuş bence onun yerine lif takviyesi kullan ben sürekli salata yiyorum bol sebze yine de her zaman sıkıntılı o yüzden uzun süre probiyotik kullandım eskisi kadar 4-5 gün wc ye gitme sorunu olmasa da yine de oluyor lif takviyesi kullanıyorum ara ara ada sıcak su içiyorum
boş ver kız onları zamanla alışırlar , bilerek kilo alma sakın sonradan sabitlerken 1-2 kilo alırsan onları vermeye uğraşmazsın olur biterValla hiç mezun olmasam mi diye düşündüm ama zararı takıma olur o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama hep hamur işi ya İnşallah almamkoca da kilo al deyip duruyor herkes çok kötü olmuşsun çok zayıflamışsın diyor kocamın da aklına girdiler
aa öylemiymiş yeni duydum bunu mefkuşum , böyle şeyleri paylaşmak lazım demek ki yoksa nereden öğrenicez :)Cay olarak kullanilrsa zararli, salatalara toz olarak atilirsa o kadar degil diye duymustum
Ama ne derece dogru bilemiyorum
Kuzum iş kacmiyor ya önce kendini düşüngelin kız şunları dövelim ama maske takalım bizi tanımasınlar
aklım da tül güneşlik de imkanı yok kollarım hava da takamam oğlana yaptır diyor babası oğlan da birini taksa gerisine sıvışır durmaz evde bunlardan bana hayır yok evim tıkış tıkış olmasa evde yabancı birinin dolanmasını sevmesem de yardımcı alacam da neysee:)
hay maşallah ne güzel açmışlar ben şaşkınlıktan önce bakmadım bile güllere alışmışım ya diğer resme
Apanin sayfasinda okumuştum heralde cnmaa öylemiymiş yeni duydum bunu mefkuşum , böyle şeyleri paylaşmak lazım demek ki yoksa nereden öğrenicez :)
mıknatısları denemeye başladım dün sanki biraz işe yaradı dün buraya yazdıktan sonra iyice beter oldum başım kulağım da geceye kadar ağrıdı ilaç içtim bana mısın demedi en son güçlü mıknatıslardan vardı onları ana meridyen boyu dolandırdım hafifledi gibi geldi bana , sabah kalktım çok şükür baş ağrısı yok kulak azıcık kalmış sırtım da iyi :)Rabbim rahatlık versin canım, ne diyeceğimi bilemedim.
Çok üzülmüşsün sen ama, fibrimiyalji için alternatif tıbbı mı denesen acaba birde
Mama vermedim hiç ek gidaya başladık, 2 gündür patates havuç veriyorum ama mide küçük daha, cok yiyemiyor. Bulguru da bıraktım ya bizde pirinç pişmez zaten akşamları ekmekte yemedigimiz için her gün bulgur var nerdeyse ama ben yemiyorum. Dün 2 kaşık aldim ama iki kaşıkla da artmadı galiba :) incir var dolapta onu da korkudan yiyemiyorumAksam mama versen yatmadan, o zaman belli olur
Dereotu incir bulgur artiriyor sütü bildigim
Ama dinlenmiyosan ondanda olur cnm
Suyunuda fazlalastir bakalim
Kiz işe gitsem burda işim neyok, 1 hafta rapor aldim
Simdi biraz daha iyi gibi
6 aylık oldu canim. 2.5 aylıkken başladım çok şükür hiç azalmamisti. Kilolarim durmaya başlayınca galiba biraz yüklendim. Dikkat edeceğim bu aralar.Bebeğiniz kaç aylık . Küçükse eger profesyonel destek alin sütünüz azalmasin
ahh mefkuşum naz yapılacak karşım da kimse yok üstüne azar işitiyorum bu yaşım da dün birbirimize girdik eşimle öğle buraya yazdım ya o daha evdeyken akşama et pişireyim mi dedim bağırdı sanki pişirebiliyorsun da dedi sabah çıkarıp komidinin üzerine attığı çamaşırları duruyordu kaldırmamıştım onları aldı hıncıkladı bunları niye kaldırmıyorsun diye bağırdı sinir krizi geçirdi sanki en son ben de bağırdım kızdım akşama da zıkkım yiyin dedim ilk defa , çamaşırları alıp çektim kapıyı çıktım odadan bu hala arkamdan bağırıyordu :)) 1 gün savsaklasam ikinci günü olmuyor ben omzum ağrıyor desem eşim hem omzum hem belim hem başım der ve illa ovala der elim tutmuyor desem de illa yap der geçen sene doktor ona da fibromiyalji demiş o hep benden daha beter hastaKuzum iş kacmiyor ya önce kendini düşün
Biraz da naz yap
Bende baskasina hic iş yaptiramam :)))
konuştum dünden beri ehliyet telefon şu mu bu mu demiyor ona da çok bir şey demek istemiyorum sınava 3 hafta kaldı resmen strese giriyor daha nerede sınava girecekleri belli olmamış ona da sinir oluyorOğlanı karşına alıp konuşsan mı acaba
Dinleyip dinleyip kötü olmaktansa bir kere konuşmayı dene bence.
Bende kızlar çok talepkar olduklarında yorulup, bunalıyorum, en sonunda konuşuyorum, normalleşiyorlar
Cuma günü ye istersen cnmMama vermedim hiç ek gidaya başladık, 2 gündür patates havuç veriyorum ama mide küçük daha, cok yiyemiyor. Bulguru da bıraktım ya bizde pirinç pişmez zaten akşamları ekmekte yemedigimiz için her gün bulgur var nerdeyse ama ben yemiyorum. Dün 2 kaşık aldim ama iki kaşıkla da artmadı galiba :) incir var dolapta onu da korkudan yiyemiyorum@zsaracoglu evet ya uyku iyi süt yapardi bu ara o yok galiba. Bu arada Geçen hasladigim yeşil mercimegin yarisi da dolapta kaldi korkumdan yiyemiyom
Ne iş yaptığını bilmiyorum ki kaçırmışım galibatelefon yasak mi yada çok mu yoğun.
Mıknatıs mimıknatısları denemeye başladım dün sanki biraz işe yaradı dün buraya yazdıktan sonra iyice beter oldum başım kulağım da geceye kadar ağrıdı ilaç içtim bana mısın demedi en son güçlü mıknatıslardan vardı onları ana meridyen boyu dolandırdım hafifledi gibi geldi bana , sabah kalktım çok şükür baş ağrısı yok kulak azıcık kalmış sırtım da iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?