Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gercekten cnm, senin eşini anasi kadir gecesi doğurmuş ki, senin gibi birini bulmuş

amin gülüm rabbim çok çektirmesin , arada bir yiyebiliyorlar insan ona bile seviniyor son zamanları olduğunu bilsek de konduramıyoruz işte

Bebeğiniz kaç aylık . Küçükse eger profesyonel destek alin sütünüz azalmasin

sinameki arada sırada kullanırsan iyi de gülüm sürekli kullanım da zararlı haberin olsun bağırsakta emilimi yapan tüycük benzeri yapılara zarar verip onları dökülmesine yada benzer şekilde zarar verip bağırsağın doğal yapısını bozuyor daha sonra kolon kanserine yakalanma riski doğuyormuş bence onun yerine lif takviyesi kullan ben sürekli salata yiyorum bol sebze yine de her zaman sıkıntılı o yüzden uzun süre probiyotik kullandım eskisi kadar 4-5 gün wc ye gitme sorunu olmasa da yine de oluyor lif takviyesi kullanıyorum ara ara ada sıcak su içiyorum

gelin kız şunları dövelim ama maske takalım bizi tanımasınlar
aklım da tül güneşlik de imkanı yok kollarım hava da takamam oğlana yaptır diyor babası oğlan da birini taksa gerisine sıvışır durmaz evde bunlardan bana hayır yok evim tıkış tıkış olmasa evde yabancı birinin dolanmasını sevmesem de yardımcı alacam da neysee:)
hay maşallah ne güzel açmışlar ben şaşkınlıktan önce bakmadım bile güllere alışmışım ya diğer resme

Cay olarak kullanilrsa zararli, salatalara toz olarak atilirsa o kadar degil diye duymustum
Ama ne derece dogru bilemiyorum

boş ver kız onları zamanla alışırlar , bilerek kilo alma sakın sonradan sabitlerken 1-2 kilo alırsan onları vermeye uğraşmazsın olur biter

Cay olarak kullanilrsa zararli, salatalara toz olarak atilirsa o kadar degil diye duymustum
Ama ne derece dogru bilemiyorum
aa öylemiymiş yeni duydum bunu mefkuşum , böyle şeyleri paylaşmak lazım demek ki yoksa nereden öğrenicez :)

Kuzum iş kacmiyor ya önce kendini düşün
Biraz da naz yap

Bende baskasina hic iş yaptiramam :)))

Rabbim rahatlık versin canım, ne diyeceğimi bilemedim.
Çok üzülmüşsün sen ama, fibrimiyalji için alternatif tıbbı mı denesen acaba birde
mıknatısları denemeye başladım dün sanki biraz işe yaradı dün buraya yazdıktan sonra iyice beter oldum başım kulağım da geceye kadar ağrıdı ilaç içtim bana mısın demedi en son güçlü mıknatıslardan vardı onları ana meridyen boyu dolandırdım hafifledi gibi geldi bana , sabah kalktım çok şükür baş ağrısı yok kulak azıcık kalmış sırtım da iyi :)

Aksam mama versen yatmadan, o zaman belli olur
Dereotu incir bulgur artiriyor sütü bildigim
Ama dinlenmiyosan ondanda olur cnm
Suyunuda fazlalastir bakalim

Kiz işe gitsem burda işim ne yok, 1 hafta rapor aldim
Simdi biraz daha iyi gibi
Mama vermedim hiç ek gidaya başladık, 2 gündür patates havuç veriyorum ama mide küçük daha, cok yiyemiyor. Bulguru da bıraktım ya bizde pirinç pişmez zaten akşamları ekmekte yemedigimiz için her gün bulgur var nerdeyse ama ben yemiyorum. Dün 2 kaşık aldim ama iki kaşıkla da artmadı galiba :) incir var dolapta onu da korkudan yiyemiyorum @zsaracoglu evet ya uyku iyi süt yapardi bu ara o yok galiba. Bu arada Geçen hasladigim yeşil mercimegin yarisi da dolapta kaldi korkumdan yiyemiyom
Ne iş yaptığını bilmiyorum ki kaçırmışım galiba telefon yasak mi yada çok mu yoğun.

Bebeğiniz kaç aylık . Küçükse eger profesyonel destek alin sütünüz azalmasin
6 aylık oldu canim. 2.5 aylıkken başladım çok şükür hiç azalmamisti. Kilolarim durmaya başlayınca galiba biraz yüklendim. Dikkat edeceğim bu aralar.

Kuzum iş kacmiyor ya önce kendini düşün
Biraz da naz yap

Bende baskasina hic iş yaptiramam :)))
ahh mefkuşum naz yapılacak karşım da kimse yok üstüne azar işitiyorum bu yaşım da dün birbirimize girdik eşimle öğle buraya yazdım ya o daha evdeyken akşama et pişireyim mi dedim bağırdı sanki pişirebiliyorsun da dedi sabah çıkarıp komidinin üzerine attığı çamaşırları duruyordu kaldırmamıştım onları aldı hıncıkladı bunları niye kaldırmıyorsun diye bağırdı sinir krizi geçirdi sanki en son ben de bağırdım kızdım akşama da zıkkım yiyin dedim ilk defa , çamaşırları alıp çektim kapıyı çıktım odadan bu hala arkamdan bağırıyordu :)) 1 gün savsaklasam ikinci günü olmuyor ben omzum ağrıyor desem eşim hem omzum hem belim hem başım der ve illa ovala der elim tutmuyor desem de illa yap der geçen sene doktor ona da fibromiyalji demiş o hep benden daha beter hasta

konuştum dünden beri ehliyet telefon şu mu bu mu demiyor ona da çok bir şey demek istemiyorum sınava 3 hafta kaldı resmen strese giriyor daha nerede sınava girecekleri belli olmamış ona da sinir oluyor

Cuma günü ye istersen cnm
Ama kahvaltina mutlaka bol dereotu ekle, hem süte hem kiloya faydali

İş de teli elime alamiyorum, fabrikada calisiyorum cnm

Mıknatıs mi nasil oluyorrr bana da söylemelisin. Biliyorsun ki bu hastalığı tetikleyen şey stres gerginlik. Gergin olduğun an ağrılar tavan yapar. Sakin kalmamiz lazim ama senin kocadan bir tane de bende var maaalesef ama ben artık takmamayi öğrendim galiba. Ağrılarım içinde bol bol egzersiz yapiyorum. Hatta araya yoga da ki esneme hareketlerini koyuyorum. Umarim faydasini görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…