Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman insallah hersey yolunda gitsin cnm

Kiz sirtina nasil yaptin, hem orda tüy ne arasin

Özel bölgeye yapiliyormu

Teşekkür ederim iyiyim alıştım zaten takım guzel o yüzden alismada sıkıntı olmadı..keske diyorum pandemi baslayinca takima gelseymişim bu kadar kilo almazdim
Olsun cnm zararin neresinden dönülse kar (a da inceltme olmuyor klavyede örtmenim :)))

Sanmiyorum cnm
Sen de onceden tıkır tıkır veriyodun
Hatirlarsan otomatige bagladin demiştim :)))
Hatırlamaz mıyım
O zaman şöyle söyleyeyim, geçen yıl emzirmenin etkisi vardı.
Bu yıl seviye-1 deki açlık oruçlarından sonra düzenim bozuldu.
Zaten kilo alma sebebimde açlık oruçları, 29-30 yaşında geçirdiğim hastalığı açlık oruçları ile yendim ama sonra hızla kilo aldım.
Yine açlık oruçları durdurdu beni, almadığıma şükrediyorum.
Bu hafta gitmeye başladığını fark ettim ama adet ödemini attıktan sonra az da olsa ekside olacağımı düşünüyorum

Aman insallah hersey yolunda gitsin cnm

Kiz sirtina nasil yaptin, hem orda tüy ne arasin

Özel bölgeye yapiliyormu
eşim sağolsun
yaa eşim kıla tüye gıcık oluyor sırtımdaki tüylere takmış vaziyetteydi ona dedim madem o kadar sinir oluyorsun buyur yapıver diye o da kırmadı
özel bölgeye yapılıyor ablacım ama fazla verim alınmıyor
üst kısım ok, orasını temizliyor ama daha geriye doğru makine de görmüyor zaten

ı ıhh ben kaç senedir o avatar resmiyle mefkuşumu bağdaştırmışım herkes gibi, galiba o yüzden çiçekler hiç de içimi açmadı
Bende aynisini dusundm bi degisik oldu icim :) aliskanliklar cok farkli oluyor ama bunada alisiriz ablaa

Insallah öyle olsun cnm

Yoksa vucudunu bi süre zorlamadan sadece sabit kal, belki biraz daha dinlenmeye ihtiyaci vardir

Aaaa satış mi yapiyon tatlim
Masallah ne marifetlisiniz
Neler yapiyon
Evet abla yapmaya çalışıyorum diyelim henüz pek müşteri toplayamadim
Bebek yelegi, patigi, elbisesi falan amigurumi bebek örüyorum. Puset örtüsü kundak emzirme örtüsü Bebek önlüğü falan dikiyorum bunlar gibi abla yine ban yer miyim ki kaldırayim fotoları

Abla kız aç galiba yaa gece cok sık uyanıp süt istemeye başladı. Bi huzursuz. Rezene alıp deneyeyim. Kahvaltı yi mi arttirsam ne yapsam. Akşam sırf süt için yiyorum yoksa canim öyle yemek falan da istemiyor. Bu işin dert yanma tarafi
Güzel taraftan bakalim. Güzel bir gün sabah 30 dk leslie yapıldı. 16 saatlik açlık dolduruldu şimdi kahvaltı zamani Sen ne yapiyorsun gittin mi işe dizin nasil oldu.

Aman sebep olmayim kaldir istersen cnm

Hepside cok guzel

tedavisi yok diyorlar stresten uzak durup kasları güçlendirmek ağrıları hafifletir diyor doktorlar başka da bir şey bilmiyorlar :)
allah beni doğuştan neşeli yaratmış çok şükür ama eşimi tanısan oğlan da babasının kopyası sen nasıl gülümseyebiliyorsun diye beni översin ciddi söylüyorum bunu tamamen negatif birden bir şeylere sinirlenen sinirlendiğin de durulmayan biri , oğlan sadece olumsuz Allahtan, evde öyle siniri bitmeyen vaziyette gezemiyor ama söyleniyor sürekli başkalarını eleştiriyor ve acayip inat misal 19 senedir suyu ayakta içme demekten dilimde tüy bitti gözüme baka baka ayakta içiyor yine de :) ve en gıcığı baba oğul beni sekreter gibi kullanıyor birbirlerine sorup konuşmak yerine bana soruyorlar dün mesele oğlan ilk defa babasının kartını alıp alışveriş yaptı kendine babası puan mı bir şey varmış kartta onu kullan demiş verirken , sonra bana soruyor kullanmış mı ben ne bileyim yavff , oğlan nerde kaçta gelecek bana sorar elim hamurda olsa bile ara der kendi paşa ya aramaz:) yani bildik neredeyse herkesin evin de olan şeyler aslın da ama benim dayanıklık azalmış evde durmaktan :)

Aksam mama versen yatmadan, o zaman belli olur
Dereotu incir bulgur artiriyor sütü bildigim
Ama dinlenmiyosan ondanda olur cnm
Suyunuda fazlalastir bakalim

Kiz işe gitsem burda işim ne yok, 1 hafta rapor aldim
Simdi biraz daha iyi gibi

Abla bende de kas romatizması var. Kaç sene önce gitmiştim fizik tedaviye. Merak ettiğim fibromiyalji ile kas romatizması aynı şeyler mi farklı şeyler mi. Bende de çoğu belirtiler var
fibromiyalji için yumuşak doku romatizması deniyormuş halk dilin de aynısı değil ama sende olma ihtimali de var gülüm , kendini takip et aşırı streslendiğin de üzüldüğün de yada bende ki gibi telefon da konuştuştuktan sonra ağrın oluyor mu bedenin de sertlikler ensen de omuzların da özellikle şişler oluyor mu bak bakalım

Ah ah buyudukce zorlasiyorrlar zaten 2-3 aylikken ne guzeldi bi emip yatinca 6-7 saat uyanmazdi ilk cocuk oldugundan bende oyle gidicek dahada uzucak diye sevinirdm
Insallah gidebillrsn abla yakin zamanda oyle yerler3 hemen twrmin alinamiyor dmi

Günaydın canım, duymak istemiyorum yoksa yandım

Senin kizlar duymamis mi daha
Ömür boyu yasakliyamazlar zaten
Hastalikla yaşamayı ogrenmemiz lazim

Aynen oyle abla

Aynen cok haklisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…