- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.301
Aman insallah hersey yolunda gitsin cnmyok ablacım çok şükür ki işim var ve çalışabiliyorum
anlamsız bi sıkıntı bi sebebi yok zaten :)
bakıcının dediğine göre duruyorlarmış, büyük kızımla da konuşuyorum herşey yolunda gibi
eşim de çalışıyor şükür ki ablacım
valla ben her bölgeye kullandım abla, yüzüme, koluma, bacağıma, sırtıma, belime her bir santimime
Olsun cnm zararin neresinden dönülse kar (a da inceltme olmuyor klavyede örtmenim :)))Teşekkür ederim iyiyim alıştım zaten takım guzel o yüzden alismada sıkıntı olmadı..keske diyorum pandemi baslayinca takima gelseymişim bu kadar kilo almazdim
Arada o da lazim :))) nasil olsa baya bi evdeler dahaÇok ihmal ettik canım
Eşimin "çocuklar oyuna doysun" demesinden dolayı olmamız gereken yerden gerideyiz
Hatırlamaz mıyımSanmiyorum cnm
Sen de onceden tıkır tıkır veriyodun
Hatirlarsan otomatige bagladin demiştim :)))
eşim sağolsunAman insallah hersey yolunda gitsin cnm
Kiz sirtina nasil yaptin, hem orda tüy ne arasin
Özel bölgeye yapiliyormu
Geçen yaz 1 haftada sadece kabakla 2 kilo vermiştimHer gun kabak yemenin sonucunu merak ediyorum
Insallah vücut alisip, tepkisiz kalmaz :)))
ı ıhh ben kaç senedir o avatar resmiyle mefkuşumu bağdaştırmışım herkes gibi, galiba o yüzden çiçekler hiç de içimi açmadıNe güzel olmuş ama çiçek çiçek insanın içi açılıyor de mi abla
Öyle cok şükür ki dur demeyi başardımOlsun cnm zararin neresinden dönülse kar (a da inceltme olmuyor klavyede örtmenim :)))
Bende aynisini dusundm bi degisik oldu icim :) aliskanliklar cok farkli oluyor ama bunada alisiriz ablaaı ıhh ben kaç senedir o avatar resmiyle mefkuşumu bağdaştırmışım herkes gibi, galiba o yüzden çiçekler hiç de içimi açmadı
Insallah öyle olsun cnmHatırlamaz mıyım
O zaman şöyle söyleyeyim, geçen yıl emzirmenin etkisi vardı.
Bu yıl seviye-1 deki açlık oruçlarından sonra düzenim bozuldu.
Zaten kilo alma sebebimde açlık oruçları, 29-30 yaşında geçirdiğim hastalığı açlık oruçları ile yendim ama sonra hızla kilo aldım.
Yine açlık oruçları durdurdu beni, almadığıma şükrediyorum.
Bu hafta gitmeye başladığını fark ettim ama adet ödemini attıktan sonra az da olsa ekside olacağımı düşünüyorum
Evet abla yapmaya çalışıyorum diyelim henüz pek müşteri toplayamadimAaaa satış mi yapiyon tatlim
Masallah ne marifetlisiniz
Neler yapiyon
Tekrar basliyabilmek en zoru zaten cnmÖyle cok şükür ki dur demeyi başardım
Abla kız aç galiba yaaJasminium84 yasim işe gitmistir
Handandandan niran pazara gitti
@askrhpozitif merve yürüyüşe cikmistir :)
@Elif yildizz elifde cocugu götürmüştür :)
E ela_2019 ela kiz uyudumu gece
Pnrrr-12 pinarinki daha kalkmadi heralde :)
@Ucmelekannesi hatice kalkmış,
bugun donecemisiniz cnm
@medine66 ayse daha yatiyor heralde :)
Sizin okul acilmadimi cnm
@Dream00 sizin kindergarten acildimi cnm
Bizim kiz bu hafta geri basladi
ekim2009 ekimimim insallah agrilari hafiflemistir
Sabah sabah bu kadar aklima geldi kusura bakmayin
Aman sebep olmayim kaldir istersen cnmEvet abla yapmaya çalışıyorum diyelim henüz pek müşteri toplayamadim
Bebek yelegi, patigi, elbisesi falan amigurumi bebek örüyorum. Puset örtüsü kundak emzirme örtüsü Bebek önlüğü falan dikiyorumbunlar gibi abla yine ban yer miyim ki kaldırayim fotoları
tedavisi yok diyorlar stresten uzak durup kasları güçlendirmek ağrıları hafifletir diyor doktorlar başka da bir şey bilmiyorlar :)amin abla bizimde tek duamiz o
gecmis olsun abla. Gittinmi doktora ne dedi
dusunmemeye calis canim. Bizimde durup durirken dolaplardan citir citir sea gelir arada
cok gecmis olsun ablam. Bunun kesin bir tedavisi neden yok acaba. Bide sen cok neseli, hee seyi iyi tarafindan goren birisin.
Sen anlat bize ablam herzaman dinleriz. Hep iyi ol
Sağol ablacımAman sebep olmayim kaldir istersen cnm
Hepside cok guzel
Aksam mama versen yatmadan, o zaman belli olurAbla kız aç galiba yaagece cok sık uyanıp süt istemeye başladı. Bi huzursuz. Rezene alıp deneyeyim. Kahvaltı yi mi arttirsam ne yapsam. Akşam sırf süt için yiyorum yoksa canim öyle yemek falan da istemiyor. Bu işin dert yanma tarafi
Güzel taraftan bakalim. Güzel bir gün sabah 30 dk leslie yapıldı. 16 saatlik açlık dolduruldu şimdi kahvaltı zamaniSen ne yapiyorsun gittin mi işe dizin nasil oldu.
fibromiyalji için yumuşak doku romatizması deniyormuş halk dilin de aynısı değil ama sende olma ihtimali de var gülüm , kendini takip et aşırı streslendiğin de üzüldüğün de yada bende ki gibi telefon da konuştuştuktan sonra ağrın oluyor mu bedenin de sertlikler ensen de omuzların da özellikle şişler oluyor mu bak bakalımAbla bende de kas romatizması var. Kaç sene önce gitmiştim fizik tedaviye. Merak ettiğim fibromiyalji ile kas romatizması aynı şeyler mi farklı şeyler mi. Bende de çoğu belirtiler var
bosver canim bakma etrafa kiloluykende kilo almis diye konusuyorlardi arkandan emin ol
bende gordum bunu 3 ogun sadece 7ser hurma olarak. Ama bilemiyorum ne denli dogru. Baska bisey yemiyorlar sanki ama
sadece emmeyle kalmiyorlar canim benimkide oyleydi. Aglaya sizlaya .
Bide artik benimki 20 dk da bir emmek istiyordu baya sikintiydi.
Su an 19 aylik canim.
Insallah gidebillrsn abla yakin zamanda oyle yerler3 hemen twrmin alinamiyor dmiketoyami başladın :))
tr de okullar ne alemde cnm, tatil oldumu, cocuklar evdenmi ders yapiyolar
bende en az 700 gelirdi :) odemin varsa daha da guzel olur
artik sabit hakkini fazlasiyla kullandin canikom
ne kadar kalcaktin orda cnm
O ortamda sabit kalabilsen bile iyidir :)
acikmazmiyim, hemde coookkk
kullandikca tüyler azaliyormu yada yok oluyormu cnm
Ev dr na gittim cnm soguk uygula dinlendir dedi ama ortapediye gitmem lazim
Günaydın canım, duymak istemiyorum yoksa yandım
Ömür boyu yasakliyamazlar zaten
Hastalikla yaşamayı ogrenmemiz lazim
sizin mevsim nasil ilerliyor bilmiyorum ama gec kalmis sayilmazsin olur daha. Biz bahcenin yarisini pazar gunu ektik daha.
Normalde hidrellez gunu ekerdik. Ama daha olur yani
iyi olmus dinlen sende canim
neyse unutabiliyoruz bazen. Allahtan kisa surmus dedgigin gibi
iyi gezmeler canim.
Evet kalkti zaten herkeste cikiyor artik. Kendimizi korumayi ogrenmeliyiz baska yolu yok
Öyle 2 aydır yarin yarın dedim kiloma kilo ekledim neyse artik verecegiz heri napalimTekrar basliyabilmek en zoru zaten cnm
Benim tekrar başlamam aylarimi aliyor, yarinlar bitmiyortabi bu arada üstüne kilolar ekleniyor
Bide cok cabuk alan biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?