Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En korktugumuz üyenin bisey demeden ortadan kaybolmasi :)))

Sen cok güzel basladin ayni zamanda sorumluluk sahibi oldugunu hissettirdin cnm
Insallah böyle devam edersin
Insallah canım Alleh yüzümüzü kara çıkarmasın diyeyim. Ama şu var burda bir yola girdiysen ve o yolda senle birlikte yuruyen insanlar varsa yari yolda birakmak olmaz

hoşgeldin canım umarım sende hızla kılo verırsın

Maşallah sana zühal abla genc yaşta torun sahibide olmuşsun
Beyaz diyebilirsiniz isim yazmak istemedim aileden burayı takip eden üye olanlar var

şans meleğimiz olabilir misin sen acaba
bitanecimmmm

Sanki ben yokken takim hic 1.olmadi gibi hemen pay cikardim
Insallah canım Alleh yüzümüzü kara çıkarmasın diyeyim. Ama şu var burda bir yola girdiysen ve o yolda senle birlikte yuruyen insanlar varsa yari yolda birakmak olmaz
binbir turlu insan var iste cnm herkes bir olmuyor :))
Maşallah sana zühal abla genc yaşta torun sahibide olmuşsun
Beyaz diyebilirsiniz isim yazmak istemedim aileden burayı takip eden üye olanlar var
Erken evlenip erken çocuk yapinca öyle oldu

bitanecimmmm

Sanki ben yokken takim hic 1.olmadi gibi hemen pay cikardim
binbir turlu insan var iste cnm herkes bir olmuyor :))

Erken evlenip erken çocuk yapinca öyle oldu
Handandandan nın ve senin emeklerin sayesinde hep birinciyiz hep iyiyiz
ama şu da bir gerçek ki son haftalarda biraz düşmüştük senin tekrar aramıza gelmen şans getirdi bize

Handandandan nın ve senin emeklerin sayesinde hep birinciyiz hep iyiyiz
ama şu da bir gerçek ki son haftalarda biraz düşmüştük senin tekrar aramıza gelmen şans getirdi bize
Insallah böyle devam ederiz tatlicim

Yalniz bi cogunuz hedefe yaklasti, yakinda mezun olacaksiniz
Burdan gitmiceginizi bilsemde, sizin adiniza seviniyorum ama ne bileyim kötü hissediyorum bencillik buna denir heralde

Insallah böyle devam ederiz tatlicim

Yalniz bi cogunuz hedefe yaklasti, yakinda mezun olacaksiniz
Burdan gitmiceginizi bilsemde, sizin adiniza seviniyorum ama ne bileyim kötü hissediyorum bencillik buna denir heralde
ben sizi asla terkedemem zaten o ayrı da, gönül bağım olmasaydı bile bırakmayacağım burayı ne zaman bıraksam alıp geri dönüyorum kilo korumaya geçiş yapacağım
ve inşallaaahhhhh bütün takımım tez vakitte kilo korumaya geçecek

Amin insallahhhhhhhh, hepimiz icin cnm

Kesinlikleee bir enerjinnn varrr eksikliği fazlasıyla hissedilecek birisin
cok tesekkur ederim tatlim eskiden hep boyleydim de :)) enerjimin olmasi icin kendimin listede olmasi lazim bide işe gittigim zaman cok yogun oluyorum yoruluyorum, istedigim gibi gelemiyorum o zaman :)
Ortalama hesaplandi mi. Bakıyorum ara ara ama diğer takkmlarda paylaşmamıştı daha
Bizim Bildirimlere göre baya baya iyiyiz cnm
Bi süpriz olmazsa 1.yiz

Sen izin konusunda kararlimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…