- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.921
Insallah canım Alleh yüzümüzü kara çıkarmasın diyeyim. Ama şu var burda bir yola girdiysen ve o yolda senle birlikte yuruyen insanlar varsa yari yolda birakmak olmazEn korktugumuz üyenin bisey demeden ortadan kaybolmasi :)))
Sen cok güzel basladin ayni zamanda sorumluluk sahibi oldugunu hissettirdin cnm
Insallah böyle devam edersin
hoşgeldin canım umarım sende hızla kılo verırsın9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:
Yaşı:34
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları: 4.5yasinda bi kızım var
Emziriyormusun:
Meslek:tekstil
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:86.7
Hedef:ilk hedef 70 olsun
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :infertilite tedavisi doğum bide corana üstüne tuz biber oldu
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
hiç yerinde durmayan çok haraketli biriyim görenler taniyanlar bu kadar hareketlisin nasıl kilo aliyorsun diyorlar coranadan sonra hafifte olsa takıntılarım oldu Ins ideal kiloma sizlerle birlikte düşerim
Maşallah sana zühal abla genc yaşta torun sahibide olmuşsunmerveeee
Anne yaninda böyle eksi görmek :)) süpersin cnm
sana nasil hitap edelim cnm adini yazmamişin
Ben Zühal 48 yasinda 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum
Takimda olunca kilo verip, uzaklasinca geri aliyorum
Insallah son kez bidaha verebilirsem kopmicam burdan
sagolasin bitanem
sevindim cnm, insallah daha da iyi olursun
Bikac gündür evdeyken cok azaltmadan normal yemeye calisiyorum bakalim :)
kötü bi hafta gecirmene ragmen yinede güzel sonuc bence cnm
haaaa haaaa alemsin kizz
Benim esimde mutlaka biseyini unutur geri döner
hadi bakalim cicim görüşelim
Kendini bi hatirlatirmisin cnm, cok gelmedigin icin unuttum
Kötü olmus cnmmenulerin iyiymiydi, aklimda degil
O zaman okuyup bol paylaşımla buralardayim❤Insan birbirini tanidikca daha iyi kaynasiyor cnm buda bol paylasimla ilgili tabi
Hosbuldum inş canım ya gobegimden nefret ediyorum artık vücudum elma tipihoşgeldin canım umarım sende hızla kılo verırsın
bitanecimmmmşans meleğimiz olabilir misin sen acaba
binbir turlu insan var iste cnm herkes bir olmuyor :))Insallah canım Alleh yüzümüzü kara çıkarmasın diyeyim. Ama şu var burda bir yola girdiysen ve o yolda senle birlikte yuruyen insanlar varsa yari yolda birakmak olmaz
Erken evlenip erken çocuk yapinca öyle olduMaşallah sana zühal abla genc yaşta torun sahibide olmuşsun
Beyaz diyebilirsiniz isim yazmak istemedim aileden burayı takip eden üye olanlar var
Diyetisyenemi baslamistin sen tatlimAkşam yemeği hazirligimi yapayım tavuk hasliyacagim bi gözüm burda
bitanecimmmm
Sanki ben yokken takim hic 1.olmadi gibi hemen pay cikardim
binbir turlu insan var iste cnm herkes bir olmuyor :))
Erken evlenip erken çocuk yapinca öyle oldu
Insallah böyle devam ederiz tatlicimHandandandan nın ve senin emeklerin sayesinde hep birinciyiz hep iyiyiz
ama şu da bir gerçek ki son haftalarda biraz düşmüştük senin tekrar aramıza gelmen şans getirdi bize
ben sizi asla terkedemem zaten o ayrı da, gönül bağım olmasaydı bile bırakmayacağım burayı ne zaman bıraksam alıp geri dönüyorum kilo korumaya geçiş yapacağımInsallah böyle devam ederiz tatlicim
Yalniz bi cogunuz hedefe yaklasti, yakinda mezun olacaksiniz
Burdan gitmiceginizi bilsemde, sizin adiniza seviniyorum ama ne bileyim kötü hissediyorumbencillik buna denir heralde
Amin insallahhhhhhhh, hepimiz icin cnmben sizi asla terkedemem zaten o ayrı da, gönül bağım olmasaydı bile bırakmayacağım burayı ne zaman bıraksam alıp geri dönüyorum kilo korumaya geçiş yapacağım
ve inşallaaahhhhh bütün takımım tez vakitte kilo korumaya geçecek
Kesinlikleee bir enerjinnn varrr eksikliği fazlasıyla hissedilecek birisinAmin insallahhhhhhhh, hepimiz icin cnm
Ortalama hesaplandi mi. Bakıyorum ara ara ama diğer takkmlarda paylaşmamıştı dahaAmin insallahhhhhhhh, hepimiz icin cnm
İnşallah tabi kiPamukDeniz
Sende hoşgeldin canım takımımıza
1. sayfamızdaki kurallarımızı kabul ettiysen, disiplinli olup sıklıkla burada olacaksan yarışma listemizde yer alır ve kısa sürede hedefine ulaşabilirsin.
Yok canım paylaşmadı daha ama genel olarak yüzdeler 1in üzerinde ortalamamız 1.5 gibi tahminimce
İnşallah abla çok geçmeden sen de mezun olursunGelin cicegi gibi kepini ben tutayim bari
cok tesekkur ederim tatlimKesinlikleee bir enerjinnn varrr eksikliği fazlasıyla hissedilecek birisin
Bizim Bildirimlere göre baya baya iyiyiz cnmOrtalama hesaplandi mi. Bakıyorum ara ara ama diğer takkmlarda paylaşmamıştı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?