- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.941
Yaaa aslinda kilo vermek zor bisey degilİnşallah abla çok geçmeden sen de mezun olursun
Sayfaya yazmadi cnm :)
ayyyy çok merak ettimSayfaya yazmadi cnm :)
Bu hafta takimlar yavaştan aliyor6. Takim açılışı yapti
Çalışma hayatinda da olur ya kimininayağı wli bereketlidir alır uçurur ciroyu sendede o ruh varcok tesekkur ederim tatlimeskiden hep boyleydim de :)) enerjimin olmasi icin kendimin listede olmasi lazim bide işe gittigim zaman cok yogun oluyorum yoruluyorum, istedigim gibi gelemiyorum o zaman :)
Bizim Bildirimlere göre baya baya iyiyiz cnm
Bi süpriz olmazsa 1.yiz
Sen izin konusunda kararlimisin
Nirani soruyosan bomba yokayyyy çok merak ettim
bilen var mı yaa, bomba mı geliyor acaba ki yaa
Aynen Niran’ın dersi oluyor Bugün yoğundur abla en geç kaçta paylaşmak gerek sanmam unutmaz da paylaşmayı ben paylaşırım bi aksilik olursaBu hafta takimlar yavaştan aliyorsaat kac olmus :))
Evett evett kararliyim pek keyfim de yok. Hem ben toparlanayim hem biraz sütümü arttirayim öyle geleyim.cok tesekkur ederim tatlimeskiden hep boyleydim de :)) enerjimin olmasi icin kendimin listede olmasi lazim bide işe gittigim zaman cok yogun oluyorum yoruluyorum, istedigim gibi gelemiyorum o zaman :)
Bizim Bildirimlere göre baya baya iyiyiz cnm
Bi süpriz olmazsa 1.yiz
Sen izin konusunda kararlimisin
Niran dedim heralde sürpriz yapacakNirani soruyosan bomba yok
Ama yuzdemiz süperr rer
Aslinda hic yapmadigimiz bi yüzde degil
Genel olarak söylüyor canim. Geç paylaşıldı. Ramazanda kalma galibaAynen Niran’ın dersi oluyor Bugün yoğundur abla en geç kaçta paylaşmak gerek sanmam unutmaz da paylaşmayı ben paylaşırım bi aksilik olursa
Virüs cikmadan önce şubatın 5 _6 gıbı gitmistim orda 81 82 çıkmıştım yanlış hatirlamiyorsam o listeyi uygulayacagim 80 altına düşünce yine gideceğim kontroleDiyetisyenemi baslamistin sen tatlim
ben tüm takimlari kast ettim :))Aynen Niran’ın dersi oluyor Bugün yoğundur abla en geç kaçta paylaşmak gerek sanmam unutmaz da paylaşmayı ben paylaşırım bi aksilik olursa
Tmm cnm nasil istersenEvett evett kararliyim pek keyfim de yok. Hem ben toparlanayim hem biraz sütümü arttirayim öyle geleyim.
Heee hakli olur kadinVirüs cikmadan önce şubatın 5 _6 gıbı gitmistim orda 81 82 çıkmıştım yanlış hatirlamiyorsam o listeyi uygulayacagim 80 altına düşünce yine gideceğim kontrole
Adam şimdi gitsem sen kilo almışsın beni yanlış anlamissin diyecek yüzüm yok
Tabiki sizi birakamam zatenben tüm takimlari kast ettim :))
Niran hazirlamis listeyi, belki birinden haber bekliyordur
Aksam en geç 8 de paylaşılmış olmasi lazim cnm
Tmm cnm nasil istersen
Ama kaybolma, buralarda ol
Sizin bahcemi burasi
Evet abla burası bizim bag evimiz karsıdakı ler asma deveklerı ama tam görünmüyor sanırımSizin bahcemi burasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?