Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

baya az olmus canim.
13 Haziran Cumartesi
11:30
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Domates, salatalık
17:00
Kabak kavurması
3 kaşık yoğurt
Biraz salata
2,5 lt su
guzel olmus canim
aksam ekmek tercig etmesen daha iyi can. Ama menun guzel
13 haziran cumartesi

16.00
2 yumurtali pazi yemegi(ispanaga benziyo)
1 zeytinyagli havuc rendesi
4 5 ceri domates,salatalik

16.30
2 avuc leblebi

su 2.5lt olur

spor 40dk kosu,40dk yuruyus,200 ip atlama
320.puan U UcanSupurge
aksam neden yemek yemedin canim. Az olmus
menun guzel canim. Gec yattigini soylemissin o yuzde aksam menunun gec olmasi sikinti olmaz heralde
guzel olmus canim
dolmalar cok buyuk degilse guzel canim
guzel canim bence
guzel canim

Bizde simdide yastigini ortusunu getirmis ayaginda sallattiriyor kendini.
Siz oynasiyormusunuz
Canim ya :) boyle masum olmasalar hic katlanilmazlar ya gece de uyandk
Bizde bi kalk otur yat derken takildik biraz sonra bende salladim uyudu biraz daha az once uyandk

Yine mi birinciyiz yine mi mükemmeliz
Mefkurem çok hızlı girdin listeye tebrikler devamı da gelsin inşallah

Aaaaa anladım

sağol kuzum

Tebrikler Kızlar
Sağol canımm

Jasminium84
Senin hedefte 57 imiş canım.
Muhtemelen sende haftaya mezun olursun gibi
Hadi inşallah kuzumm

Günaydın kızlar
Dün eşimin yeğeninin evini görmeye gitti haftaya gelin çıkıyor inşallah
Nikahı oldu ama düğünü yapamadık henüz ama evlerine çıkacaklar inşallah sonra düğünlerini yapacağız
Bütün gün onlarla birlikteydik gelemedim hiç buraya
Ne var ne yok herşey yolunda di mi kızlar

Rabbim hayirli etsin ins canim. Bi yastikta kocasinlar.

Dugunler hep sikinti canim. Kokten iptal etseler keske dugun salonlarini acmak iyi bir fikir degil.

Komyada vakalar artiyor yine tum hastahaneleri pendemi hastahanesi ilan ettiler. (((

Rabbim hayirli etsin ins canim. Bi yastikta kocasinlar.

Dugunler hep sikinti canim. Kokten iptal etseler keske dugun salonlarini acmak iyi bir fikir degil.

Komyada vakalar artiyor yine tum hastahaneleri pendemi hastahanesi ilan ettiler. (((
Böyle devam edersek ne yazık ki vaka sayısı daha da artacak herkes virüs tamamen bitmiş gibi davranıyor biz uyarıyoruz insanları maskenizi takın lütfen diye, Allah’ım tez vakitte bir çaresini bulmamıza yardım etsin şu virüsün de i bitsin, eski hayatımıza dönebilelim
Kuzum ben de dedim komple iptal etseniz en azından Düğün masrafından da kurtulursunuz diye ama evlenen ilk kız ailede haklı olarak Heves ediliyor tabii ki o yüzden fazla karışmak istemedim

Günaydın canım hayırlı olsun mutlu olurlar inşallah sen nasılsın ?

Günaydın canım hayırlı olsun mutlu olurlar inşallah sen nasılsın ?
İnşallah kuzum
Çok şükür canım iyiyim ben de bıdıklarla oturuyoruz eşim işe gitti
Hava serin biraz ama düşünüyorum aylardır çok da sıkıldılar evde, etraf kalabalıklaşmadan azıcık dolaştırsam mı diyorum üşütürler mi bilemedim
Sen ne yapıyorsun nasılsın canım

Kızlar yan apartmanda esimin is arkadası vardi beraber calisiyorlar ise gidip gelirken felan beraber gidiyorlar oda evlendi 2 ay oldu eşiyle tanismistik. Kadın tabi burda kimseyi tanimiyor ve hep evde eside esimle ayni yerde calisiyor onda varsa ondada vardir diye guvenip dun kadını caya cagirdm ama karsi komsunun haberi oldu resmen catladi onlari almiyordm cnku 4-5 aydir eve asagda gorusunce bile artk evde goruselm tarzi konusuyorlar ama acikcasi esim istemiyor daha cnku esi markette cagriyor faln tam riskli. Neyse bizm bi grubumuz var komsularla ordan bana gonderme yapip durdu yok bizu nezmn alcan kahveye ben illa sana gelmek istiyom vs uyuz oldm dedm hatta ben senin derdni biliyom oteki komsuda nolduki faln diyjnce dedm o kadin bana caya geldi o eksik kaldi faln oda diyor ay ask olsun ama sonrasinda takiliyom ben vs dedikten sonra illa gelcm gibi bsi yazmis gene. Sirf bu hareketi yuzunden cagirmiycam eve

Gunaydn cnm hsyirlisi olsun haklarinda insallah
Bizde hersey yolunda sukur yarn bursaya gidicez nasipse :) sende cocuklari cikarsammi hava serin demissin guzelce giydir cikar bence bisi olmaz gerci genede dikkat etmk lazm tam hasta olma havalari

aksam neden yemek yemedin canim. Az olmus
cuma kacamagini telafi etmek.icin canim
gunaydin canim.allah mutlu mesut etsin
Kızlar kahvaltı faslı bitti yumurta yemedim bugün dolu dolu bi tabagim vardi
1 1.5 saat sonra kizcemi babasina bırakıp Yürüyüşe çıkacağım donustede anneme uğrarım
ohh ne guzel :)
gicik olurum boyme insanlara onuda cagirmaya mecbur degilsinki.bide zorluyo gelicem diye

Gunaydn cnm hsyirlisi olsun haklarinda insallah
Bizde hersey yolunda sukur yarn bursaya gidicez nasipse :) sende cocuklari cikarsammi hava serin demissin guzelce giydir cikar bence bisi olmaz gerci genede dikkat etmk lazm tam hasta olma havalari
kv ye mi
bursayi gezmeyi cok istiyorum bende insallah kismet olur bi gun

Bende Zuhal abladan da aldığım güçle, daha sıkı sarılacağım artık bu hafta. El mahkum
sana guveniyorum bebisim zehrayi ez, Parcala

Ama o da kolay lokma degildir benden soylemesi
Mefkurem Mefkurem abla muhtesem giris yaptin insallah hedefe kadar boyle gider
amin insallah tatlim
Allah kolaylik versin abla zor ya, senin esin emekli degl dmi calisiyor. Bide bunlar hep evde olunca emekli olunca napcaz :)
yok tatlim
Biz daha o kadar yaşli degiliz
Kızlar uzun zamandır ilk defa sitenin parkına indim
Gören herkes "ne kadar zayıflamışsın, Corona da herkes şişti, sen incelmişsin" dediler, nasıl mutlu oldum anlatamam
Bu kadar belli olduğunu bilmiyordum
emeklerinin karsiligini almışın
bu sürede, arti olmamaya calisarak vucudunu sasirtmayi dene cnm

Sırtımdaki yüklerin psikolojik ağırlığı dizlerime vurdu gene canım, bu ara çok yorgun ve yoğun olacağım.
Sen varken gözümün arkada kalmayacağını biliyorum
Şimdiden teşekkür ederim
güzel bi cuma gecirdik

bende sali günü işe baslicam cnm
Biliyosun işteyken gunduzleri gelemiyorum
abla soyledim. Soyluyorum ama hepsinden yiyecekmisim. Diyet yapmaycakmisim
diyet yapiyorum deme zaten :))
Mefkurem Mefkurem çok hızlı girdin listeye tebrikler devamı da gelsin inşallah
Teşekkür ederim tatlim
hayirli olsun Allah mutlu etsin cnm

Ne guzel hersey yepyeni olunca, gelin evi baska oluyor :)))
Kızlar kahvaltı faslı bitti yumurta yemedim bugün dolu dolu bi tabagim vardi
1 1.5 saat sonra kizcemi babasina bırakıp Yürüyüşe çıkacağım donustede anneme uğrarım
genelde yumurta olmayinca insan cabuk acikiyor :) sen doyduysan sorun yok cnm
bence cikar bi hava alsinlar cnm. Sonucta kış soğuğu gibi degildir
biraz yüzsüz biriymis demekki

Ben de bebek arabasıyla çıkıp yürüyüş yapacaktım kızım da hava almış olacaktı sözde ama hava kapalı yağmur yağacak galiba
Çok şükür ben de iyiyim canım
Sinir oluyorum böyle tiplere büyük konuşmayayım beni kesseler başkasının evine davetsiz gitmem
Gunaydinnnnnn

Gönlü güzel, kendileri güzel takimim
Günaydın ablaların bitanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…