- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.201
baya az olmus canim.dün off gunum olduğu için dışarı çıktım 11 gun sonra gec gelınce de vurdum kafayı uyudum menum gec oldu oyuzden
14:30
3 kaşık yogurt chia keten tohumu pul bıber
fıltre kahve
15:30
1 ceviz
17:00
proteinli laktozsuz sütlerden 300ml
eti form limonlu
müslili bitter çikolatalı bar
(dışarda oldugum için dışardan yemek yemek istemedim)
su:2lt
spor:yürüyüş 60puan
guzel olmus canim13 Haziran Cumartesi
11:30
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Domates, salatalık
17:00
Kabak kavurması
3 kaşık yoğurt
Biraz salata
2,5 lt su
aksam ekmek tercig etmesen daha iyi can. Ama menun guzel13 haziran cumartesi
Kahvalti 10.00
2 kk süzme peynir
1.5 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Ara 11.30 kahve
Ara 15.00 3 küçük ucgen dilim karpuz ve 1 kayısı
Akşam 18.00
4 kaşık etli patlican yemeği
1 kase cacık
1 dilim tb ekmeği
Su 2 litre
Spor henuz yapmadim ama aksam oglumu uyutunca 25 dakika eliptik bisiklet
aksam neden yemek yemedin canim. Az olmus13 haziran cumartesi
16.00
2 yumurtali pazi yemegi(ispanaga benziyo)
1 zeytinyagli havuc rendesi
4 5 ceri domates,salatalik
16.30
2 avuc leblebi
su 2.5lt olur
spor 40dk kosu,40dk yuruyus,200 ip atlama
320.puan U UcanSupurge
menun guzel canim. Gec yattigini soylemissin o yuzde aksam menunun gec olmasi sikinti olmaz heralde13 Haziran cumartesi
11.00 bir bardak limonlu sirkeli su
12.30 şekersiz nescafe
15.00 1 domates, 2 yumurta, 2 salatalık, iki çatal peynir, 5 adet zeytin, 2 adet ceviz, yarım dilim ekmek.
20.30 50 gr ton balıklı salata ve 2 adet küçük şeftali
Gün boyunca çay ve su. Bugün yine spor yok.
guzel olmus canim13haxiran cumartesi menüsü
Uyanınca su
10:00 sahanda yumurta,bi dilim peynir,5zeytin limonlu maydonoz 5ceri domates bi çengelköy salatalık 1 dilim tb ekmeği
13:30 2kofte
14:00 bi bardak ayran
15:45 bir tane kayısı şekersiz türk kahvesi iki kare bitter
18:00 2kasik kisir 4kanat ızgara 7kucuk közlenmiş mantar 2 sekersiz çay
21:00 şekersiz türk kahvesi
spor yok
su 2.5lt
dolmalar cok buyuk degilse guzel canim12 Haziran Cuma
10:00
tarçınlı Türk kahvesi
13:00
3 kuru patlıcan 2 kuru biber dolması (kıymalı)
2 kepçe cacık
18:00
1 kase zeytinyağlı salata
İçine 4 kaşık kadar haşlanmış didiklemiş tavuk göğsü
Su: 2 litre
Spor: 23 dakika Leslie 69 puan U UcanSupurge
guzel canim bence13 Haziran Cumartesi
11:00
tarçınlı Türk kahvesi
13:00
sucuklu yumurta 5 kaşık kadar
Biraz çeçil peyniri
4 siyah 3 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
18:00
4 orta boy içli köfte haşlama orta boy
3 kaşık sarımsaklı yoğurt
su: 2 litre
Spor: 30 dakika yürüyüş 90 puan U UcanSupurge
guzel canim12:00
3 tam olmamış kayısı
15:30
filtre kahve
20:30
1 tatlı kaşı rus salatası
1 talı kaşığı yoğurtlu havuç
2 çorba kaşığı pilav
4 yemek kaşıgı patlıcan biber
1 çorba kaşığı yogurt
su:2lt
spor leslie 30 dk 90 puan aksam bıraz fazla kacırdıgım ıcın sımdı gıdıp bırazda mekık squat plank faln yapıcam
Yok canım değil patlıcanı biberi kendimiz kurutmuştuk ufaklarından kuruttukdolmalar cok buyuk degilse guzel canim
Canim ya :) boyle masum olmasalar hic katlanilmazlar ya gece de uyandkBizde simdide yastigini ortusunu getirmis ayaginda sallattiriyor kendini.
Siz oynasiyormusunuz
Yine mi birinciyiz yine mi mükemmeliz* * * 9.Takim 678. Etap * * * BİRİNCİ
Niran Nevra (69.5///) sabit, izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
zsaracoglu (69.0/68.1/0.9/%1.30)
Jasminium84 (59.1/58.4/0.7/%1.18)
ela_2019 (79.6/78.7/0.9/%1.13) izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
medine66 (59.1/58.2/0.9/%1.52)
Muzmus (63.0/60.7/2.3/%3.65) mezun olmak istiyor
Ucmelekannesi (67.4/66.6/0.8/%1.19)
mefkurem (100.0/97.8/2.2/%2.20)
Elif yildizz (73/71.5/1.5/%2.05) yeni üye BT:24/05/20 BK:76 HDF:64
lina0156 (75/73.6/1.4/%1.85) mezun üye BT:05/06/20 BK:75 HDF:67
9.takim ortalamasi: % 1.607
Aaaaa anladımevet canim Dankeschön
kibarca pislik diyeyim yani (b.k ), ama söyle kullanilir Belki ordan duymustur, bi aksilik Yada olmayan bisey oldugu zaman ooo scheiße diye kullanilir ins anlatabilmisimdir
Ekside olmam güzel abla
ins cumaya gider canim
Masallah listedeki arkadaslara
sağol kuzumben allaha havale ediyorum abla bisey demiyorum.
ahh ne zaman alintiladim acaba
niye alintiladimki
gecmis olsun canim. Sonraki mesajlarini okudum daha iyiymis . usuttu falanmiydi acaba
senin spor aliskanligin oturdu artik canim. Sporsuz duramiyorsun
haklisin canim olmadi
kolay gelsin kuzum. Gerci sen coktan bitiemissindir isleri
genel olarak akrablarini cevrelerini tanidim oyle sikintilar olmuyor pek canim.
Ama bisey sinirime gittiyse tamam artik benimde eve gelene kadar canim sikkin olur
Biİm en buyuk sikinti temizlik canim. İcim cogu seyi almiyor orda gunumun cogu temizlikle geciyor oraya gidince can sikintisina firsat kalmiyor
doktor ne dedi canim tahlillereee.
Bebegin nasil
tuhhhj cok gecmis olsun canim.
Bugun nasilsin
hay masallah sana izindeyken kilo vermek guzel
coookkk guzel canim tebrikler
tebrikler canim guzel yuzde
hosgeldin deniz. İns istedigin kiloya hemen ulasirsin
tebrik ederim canim. İzinde kilo alma sakin
masallah tebrikler
guzel eksi canim tebrikler
bu esleri napsak acaba. Haftaya guzel eksin gelir canim senin
yinede eksidesin canim.
eksi candir.
daha ne olsun kiz. Masallah sana
tebrikler canim. Hedefe az kaldi
kv iyimi bakiyor sana
tebrikler canim.
masallah canim o nasil bir yuzde bide begenmiyorsun
masallah abla tebrikler
spor olsa daha iyi gidecek ye iste.
tebrikler canim guzel eksi. Mezunda oliyormussun masallah sana
tebrikler canim o kadar cisin icinde kilo vermissin
kv evi biraz sikintili abla herseyi agiz tadiyla yiyemiyorsun
hosgeldin canim.
İstedigin kiloya en kisa zamanda ulasirsin ins
ilk hedef 60 ama asil hedefim 55 ler canim
olsun abla yonede eksidesin
Oyyyyy ne guzel buralar.
Sağol canımmTebrikler Kızlar
Hadi inşallah kuzumm
Rabbim hayirli etsin ins canim. Bi yastikta kocasinlar.Günaydın kızlar
Dün eşimin yeğeninin evini görmeye gitti haftaya gelin çıkıyor inşallah
Nikahı oldu ama düğünü yapamadık henüz ama evlerine çıkacaklar inşallah sonra düğünlerini yapacağız
Bütün gün onlarla birlikteydik gelemedim hiç buraya
Ne var ne yok herşey yolunda di mi kızlar ☺
Böyle devam edersek ne yazık ki vaka sayısı daha da artacakRabbim hayirli etsin ins canim. Bi yastikta kocasinlar.
Dugunler hep sikinti canim. Kokten iptal etseler keske dugun salonlarini acmak iyi bir fikir degil.
Komyada vakalar artiyor yine tum hastahaneleri pendemi hastahanesi ilan ettiler.(((
Günaydın canım hayırlı olsun mutlu olurlar inşallah sen nasılsın ?Günaydın kızlar
Nikahı oldu ama düğünü yapamadık henüz ama evlerine çıkacaklar inşallah sonra düğünlerini yapacağız
İnşallah kuzumGünaydın canım hayırlı olsun mutlu olurlar inşallah sen nasılsın ?
Günaydın kızlar
cuma kacamagini telafi etmek.icin canimaksam neden yemek yemedin canim. Az olmus
gunaydin canim.allah mutlu mesut etsinGünaydın kızlar
ohh ne guzel :)Kızlar kahvaltı faslı bitti yumurta yemedim bugün dolu dolu bi tabagim vardi
1 1.5 saat sonra kizcemi babasina bırakıp Yürüyüşe çıkacağım donustede anneme uğrarım
gicik olurum boyme insanlara onuda cagirmaya mecbur degilsinki.bide zorluyo gelicem diyeKızlar yan apartmanda esimin is arkadası vardi beraber calisiyorlar ise gidip gelirken felan beraber gidiyorlar oda evlendi 2 ay oldu eşiyle tanismistik. Kadın tabi burda kimseyi tanimiyor ve hep evde eside esimle ayni yerde calisiyor onda varsa ondada vardir diye guvenip dun kadını caya cagirdm ama karsi komsunun haberi oldu resmen catladi onlari almiyordm cnku 4-5 aydir eve asagda gorusunce bile artk evde goruselm tarzi konusuyorlar ama acikcasi esim istemiyor daha cnku esi markette cagriyor faln tam riskli. Neyse bizm bi grubumuz var komsularla ordan bana gonderme yapip durdu yok bizu nezmn alcan kahveye ben illa sana gelmek istiyom vs uyuz oldm dedm hatta ben senin derdni biliyom oteki komsuda nolduki faln diyjnce dedm o kadin bana caya geldi o eksik kaldi faln oda diyor ay ask olsun ama sonrasinda takiliyom ben vs dedikten sonra illa gelcm gibi bsi yazmis gene. Sirf bu hareketi yuzunden cagirmiycam eve
kv ye miGunaydn cnm hsyirlisi olsun haklarinda insallah
Bizde hersey yolunda sukur yarn bursaya gidicez nasipse :) sende cocuklari cikarsammi hava serin demissin guzelce giydir cikar bence bisi olmaz gerci genede dikkat etmk lazm tam hasta olma havalari
sana guveniyorum bebisimBende Zuhal abladan da aldığım güçle, daha sıkı sarılacağım artık bu hafta. El mahkum
amin insallah tatlim
yok tatlimAllah kolaylik versin abla zor ya, senin esin emekli degl dmi calisiyor. Bide bunlar hep evde olunca emekli olunca napcaz :)
emeklerinin karsiligini almışınKızlar uzun zamandır ilk defa sitenin parkına indim
Gören herkes "ne kadar zayıflamışsın, Corona da herkes şişti, sen incelmişsin" dediler, nasıl mutlu oldum anlatamam
Bu kadar belli olduğunu bilmiyordum
bu sürede, arti olmamaya calisarak vucudunu sasirtmayi dene cnmCanım benim iyiyim
Cuma ve Salı günleri canlı ders günüm artık biliyorsunuz diye yazmadım.
İzne ayrılma sebebimde;
Hem kilom da uzun süredir bir türlü eksi göremeyişim,
Hem de yarında dahil haftasonları merkezi sınavlarda görevliyim,
Hafta içi de AYT ve TYT ye kadar hergün gün boyu online soru çözümlerim olacak.
Buraya uğramaya vakit bulamayacağım gibi diyet motivasyonundan kopup artı gelip listeyi etkilemek istemedim.
3. Cuma seninle birlikte listeye tekrar giriş yaparız İnşallah
güzel bi cuma gecirdikSırtımdaki yüklerin psikolojik ağırlığı dizlerime vurdu gene canım, bu ara çok yorgun ve yoğun olacağım.
Sen varken gözümün arkada kalmayacağını biliyorum
Şimdiden teşekkür ederim
diyet yapiyorum deme zaten :))abla soyledim. Soyluyorum ama hepsinden yiyecekmisim. Diyet yapmaycakmisim
Teşekkür ederim tatlim
hayirli olsun Allah mutlu etsin cnmGünaydın kızlar
genelde yumurta olmayinca insan cabuk acikiyor :) sen doyduysan sorun yok cnmKızlar kahvaltı faslı bitti yumurta yemedim bugün dolu dolu bi tabagim vardi
1 1.5 saat sonra kizcemi babasina bırakıp Yürüyüşe çıkacağım donustede anneme uğrarım
bence cikar bi hava alsinlar cnm. Sonucta kış soğuğu gibi degildirİnşallah kuzum
Çok şükür canım iyiyim ben de bıdıklarla oturuyoruz eşim işe gitti
Hava serin biraz ama düşünüyorum aylardır çok da sıkıldılar evde, etraf kalabalıklaşmadan azıcık dolaştırsam mı diyorum üşütürler mi bilemedim
Sen ne yapıyorsun nasılsın canım
biraz yüzsüz biriymis demekkiKızlar yan apartmanda esimin is arkadası vardi beraber calisiyorlar ise gidip gelirken felan beraber gidiyorlar oda evlendi 2 ay oldu eşiyle tanismistik. Kadın tabi burda kimseyi tanimiyor ve hep evde eside esimle ayni yerde calisiyor onda varsa ondada vardir diye guvenip dun kadını caya cagirdm ama karsi komsunun haberi oldu resmen catladi onlari almiyordm cnku 4-5 aydir eve asagda gorusunce bile artk evde goruselm tarzi konusuyorlar ama acikcasi esim istemiyor daha cnku esi markette cagriyor faln tam riskli. Neyse bizm bi grubumuz var komsularla ordan bana gonderme yapip durdu yok bizu nezmn alcan kahveye ben illa sana gelmek istiyom vs uyuz oldm dedm hatta ben senin derdni biliyom oteki komsuda nolduki faln diyjnce dedm o kadin bana caya geldi o eksik kaldi faln oda diyor ay ask olsun ama sonrasinda takiliyom ben vs dedikten sonra illa gelcm gibi bsi yazmis gene. Sirf bu hareketi yuzunden cagirmiycam eve
Ben de bebek arabasıyla çıkıp yürüyüş yapacaktım kızım da hava almış olacaktı sözde ama hava kapalı yağmur yağacak galibaİnşallah kuzum
Çok şükür canım iyiyim ben de bıdıklarla oturuyoruz eşim işe gitti
Hava serin biraz ama düşünüyorum aylardır çok da sıkıldılar evde, etraf kalabalıklaşmadan azıcık dolaştırsam mı diyorum üşütürler mi bilemedim
Sen ne yapıyorsun nasılsın canım
Sinir oluyorum böyle tiplere büyük konuşmayayım beni kesseler başkasının evine davetsiz gitmemKızlar yan apartmanda esimin is arkadası vardi beraber calisiyorlar ise gidip gelirken felan beraber gidiyorlar oda evlendi 2 ay oldu eşiyle tanismistik. Kadın tabi burda kimseyi tanimiyor ve hep evde eside esimle ayni yerde calisiyor onda varsa ondada vardir diye guvenip dun kadını caya cagirdm ama karsi komsunun haberi oldu resmen catladi onlari almiyordm cnku 4-5 aydir eve asagda gorusunce bile artk evde goruselm tarzi konusuyorlar ama acikcasi esim istemiyor daha cnku esi markette cagriyor faln tam riskli. Neyse bizm bi grubumuz var komsularla ordan bana gonderme yapip durdu yok bizu nezmn alcan kahveye ben illa sana gelmek istiyom vs uyuz oldm dedm hatta ben senin derdni biliyom oteki komsuda nolduki faln diyjnce dedm o kadin bana caya geldi o eksik kaldi faln oda diyor ay ask olsun ama sonrasinda takiliyom ben vs dedikten sonra illa gelcm gibi bsi yazmis gene. Sirf bu hareketi yuzunden cagirmiycam eve
Günaydın ablaların bitanesiGunaydinnnnnn
Gönlü güzel, kendileri güzel takimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?