Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Listeyi hallettim hafifledim abla bugün temizlik yapacam evde spor yapacağım sen nasılsın ?
idare eder cnm
Yuh torun sahibi olmuşsun hala daha mı eleştiriyorlar acaba senin çocuklar mı sandı ki ?
yok, benim cocuklar icmiyor zaten
Esimde o pencerede icmez
Benim orda ictigimi biliyor
esinde iciyomu
biliyomu seninde ictigini
iste yasli napcan
esimin dedeside hep bu tarz soyleyerek elestirir icenleri
halbuku kendiside 30 sene icmis biri
bizimkide uzun süre içmiş
dogum gununuz kutlu olsun cnm

Sen daha yemeden, yemek icin kendini hazirliyosun :)
Ben zaten kapali ortamda yada birinin yaninda icmem cnm, duman benide rahatsiz eder

Bu arada tekrar hosgeldin, takimda 2 mervemiz daha var :) zuhal bende
Takimin ablasiyim, cocuk torun ne istersen var almanyada yasiyorum

Takima duzenli gelir, yeterli paylasimi yaoarsan hem motuivasyonun artar hemde takimla daha cabuk kaynaşirsin

hayırlı olsun inş canım, Allah bir yastıkta kocatsın inş
yaşını başını almış insanlar böyle yapınca hem komik Hem itici oluyor, zorla kendini davet ettirmeye çalışmak ne kadar yüzsüzlük
maşallah ne güzel
emeğine sağlık canım
yürüyüşlerim hariç bu
bi yandan anlıyorum eğer sigara içmiyorsa koku acık olan pencereden giriyor maalesef ama öyle bişey demeye hakkı yok yanlış bi davranış geberinde ne demekmiş
Doğum günü kutlu olsun yavrunun, nice mutlu yaşları olsun inşallah

Kizlar size bisey itiraf etmem lazim

Dün oglangilde pilav karpuz pasta vs. Hic bisey yemedim. Sadece tavuk salata
Günü guzel gecirmistim

1 haftadir ne guzel hic kacamak yapmamistim
Ama yine gece peynir ekmek vs. Yedim
Sonrasinda tabi cok kizdim kendime
Böyle olunca, hic kurtulamicakmiyim diye umutsuzluk kapliyor icimi
Bugun normal olarak baya bi arti geldim

Bugunden itibaren sifir kacamak, sifir karbon devam edecem
Salida işe basliyorum zaten, mecburi tek öğün olacak

Cuma insallah yüzde 1 gelir o zaman

yandan anlıyorum eğer sigara içmiyorsa koku acık olan pencereden giriyor maalesef ama öyle bişey demeye hakkı yok yanlış bi davranış geberinde ne demekmiş
oraya gidecek kadar mesafe kisa degil cnm, onun sorunu bizim içmemiz :))
İyi değilim ya solda ağrım var (Schulterblatt) Türkçe ne bilmiyorum, ne olduysa dün kalktığımda oldu sen nasılsın abla
Yavas yavas esneme hareketlerini duzenli yapsan

Gunaydn cnm hsyirlisi olsun haklarinda insallah
Bizde hersey yolunda sukur yarn bursaya gidicez nasipse :) sende cocuklari cikarsammi hava serin demissin guzelce giydir cikar bence bisi olmaz gerci genede dikkat etmk lazm tam hasta olma havalari
Valla kuzum o mesajı yazdıktan 10 dk sonra çıktık dışarı az önce geldik eve küçük kuzum arabasında uyuyakaldı

cuma kacamagini telafi etmek.icin canim
gunaydin canim.allah mutlu mesut etsin
ohh ne guzel :)
gicik olurum boyme insanlara onuda cagirmaya mecbur degilsinki.bide zorluyo gelicem diye
Amin kuzum sağolasın

Gunaydinnnnnn

Gönlü güzel, kendileri güzel takimim
günaydın can ablaaammm

Amin ablacım inşallah
Hem Nasıl güzel ablacım annem bana hiç böyle hazırlıklar yapmamıştı hep ya annemin ya halamın ya da görümcemin kullanmadığı eşyalarla evimi dizdim (mobilya beyaz eşya hariç) o yüzden görünce sanki ben gelin oluyormuşum gibi içim kıpır kıpır oldu Allahım mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin

çıktım ben kuzum iyi geldi açık hava, korktuğum kadar serin de değildi

Vay be bravo ona

ne diyeceksin ablam yaa yaşlı işte, yaşlandıkça her lafı hak zannediyor insanlar, karşısındaki herkes kendi dediğini yapsın istiyorlar yapılmayınca aksileşiyorlar boşver Sıkma sen canını duymazdan gel

Amin canımm sağolasın

Ablam üzme kendini olmuş bi kere ama yapamayacaksın diye de düşünme sen istedikten sonra herşeyi yaparsın dün geçti gitti bugün önünebakma zamanı
seviyelere mi başlasam acaba

bende dün Baya kaçırdım gece hemde, önemli olan devamını getirmemek abla, kaldığın yerden devam inş güzel eksi gelecek Cuma’ya
oraya gidecek kadar mesafe kisa degil cnm, onun sorunu bizim içmemiz :))
uçuşlar açıldı tr gitmiyorlarmı değişiklik olur onlarada
Yavas yavas esneme hareketlerini duzenli yapsan
Artık herşeye üşeniyor oldum evde işimi bitirsem rahatlıyorum, bi kaç gündürde hep geç geliyorum eve, bugun belki yapabilirim

Adama mı canın sıkıldı boş ver ya söylensin dursun
yürüyüşlerim hariç bu
O zaman halay
İyi değilim ya solda ağrım var (Schulterblatt) Türkçe ne bilmiyorum, ne olduysa dün kalktığımda oldu sen nasılsın abla
orası neresi kız ?
seni en çok gece zorluyor abla erken mi uyusan?

Allah mesut etsin
Artık sade, gösterişsiz yaşamayı hayatımıza adapte etsek, ne güzel olur. Düğünler de buna dahil
böyle ısrarcıları hiç sevmem. Çağırılmıyorsa anlaması lazım. Üstüne laf söz, ısrara ne gerek var.
sana guveniyorum bebisim zehrayi ez, Parcala

Ama o da kolay lokma degildir benden soylemesi
onu farkettim Zuhal abla. Maşallahı var Zehra nin. Mezun olacak nerdeyse Darısı bize
hiç umursama abla. yaşlanınca herşeye laf edip duruyorlar. Sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar.
Doğum günü kutlu olsun kızının nice senelere...
En büyük problemimiz endişeye düşüp, kaçamaklara devam etmek abla. O dünde kaldı. Herkeste oluyor.Bugün telafi edersin inşallah

Ablam üzme kendini olmuş bi kere ama yapamayacaksın diye de düşünme sen istedikten sonra herşeyi yaparsın dün geçti gitti bugün önünebakma zamanı
seviyelere mi başlasam acaba
artik o kadar kısıtlı uzun sureli seyleri yapamiyorum cnm
bende dün Baya kaçırdım gece hemde, önemli olan devamını getirmemek abla, kaldığın yerden devam inş güzel eksi gelecek Cuma’ya
insallah cnm elimden gelenin fazlasını yapicam
uçuşlar açıldı tr gitmiyorlarmı değişiklik olur onlarada
pek niyetleri yok
Bide kv artik yalniz yapamaz
Cocuklarida istemiyolar
Adama mı canın sıkıldı boş ver ya söylensin dursun

O zaman halay

orası neresi kız ?

seni en çok gece zorluyor abla erken mi uyusan?
yok kizim ona degil, gece yememe cnm sikildi, huzursuz oldum
büyük problemimiz endişeye düşüp, kaçamaklara devam etmek abla. O dünde kaldı. Herkeste oluyor.Bugün telafi edersin inşalla
telafi benim işim cnm
Fikrine bayıldım
Nerdeeee

Arka terasa ciksam, balkona cikiyor
Sanki bbg deyim

Amin kuzum sağolasın
Valla biz de elalem ne der mevzusu devam ettikçe asla sade bi hayat yaşayamayız
Çünkü millet olarak gösteriş merakımızın arka planındaki şey kendimizi elaleme beğendirmek

Amin kuzum sağolasın
Valla biz de elalem ne der mevzusu devam ettikçe asla sade bi hayat yaşayamayız
Çünkü millet olarak gösteriş merakımızın arka planındaki şey kendimizi elaleme beğendirmek
Dün youtube da takip ettigim biri
Amacimiz kendimizi mutlu etmek olmali oysa biz sadece elalem icin yasiyoruz diyor

Tatlim gerçekten abartmişin, babangili bahane etme :)

Islak Kek olmasa idare ederdi ustelik 2 dil. Yemişin
O yetmemiş aksama tekrar tatli var

bizde iyilik canim.
Dun pazardan 7 kilo yaprak almistim onu salamura yaptim evleri hallettim kahvemi aldim geldim
evet canim. Bizimde iki akrabanin var bu yaza dugun yasak gelmezse dugunlere yapacaklar. Yapmayin emiyorsun. Gitsen bir turlu gitmesen bir turlu kafamda deli sorular.

ne gicik insanlar varya
cuma kacamagini telafi etmek.icin canim
bende dunu telafi etmeye calisiyorum bugun canim
diyet yapiyorum deme zaten :))
haklisin abla bi hale yola koymam lazim
masallah ne guzel. Bi sure sonra yuzude toparlar belki
eline saglik canim.

bu haftaa hergun kalkacak o toto yerinden merak etme
hay allahim. Bosverrrr abla gelmissin kaca yasina hala sana karismya mi kalkiyorlar. Sigara herkesin kendine verdigi zarar bence.keske icmesen ama oyle soylemeyede hakki yok.
nice saglikli yaslari olsun canim.
Dunden sonra bence sansin var.
Ama bugun siki tutuyorum kendimi. Sende cok kacirma yinede canim.
Ama insanin kizinin dogum gunude senede bir kere oluyor sen ye en iyisi hazirladiklarini
Nice güzel yaşları olsun inşallah canım Hatice de dün coştu umudunu kaybetme ben Hatice’yi tutuyordum de mi
vazgecme benden
ablacim dun dunde kaldi bugun yeni bir gun. Bugunu biraz hafif tutarsan artin gider. Ben tartiya cikmadim korkumdan.
Bide yatiyorsan aksam ogununu cok erken yemesenmi acaba.
Tatlim gerçekten abartmişin, babangili bahane etme :)

Islak Kek olmasa idare ederdi ustelik 2 dil. Yemişin
O yetmemiş aksama tekrar tatli var

Evet abla olmusken olan olsun dedim sanirim

Ama cumaya en iyi eksi ile gelmek icin elimden geleni yapacagim .

hiçbir şeydeme duymamazlıktan gel. Bir şey dersen eğer onu orda göre göre sigara içtin zanneder.
bence böyle yapmanın sebebi gündüzki yiyecekleri canin çektiği halde kendini mahrum bırakıp tatmamak o da aksam patlak vermiş. Halbuki böyle durumlarda 1 çatal tatsan nefsin körlenecek ve başka şeylere saldırmamış olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…