- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.241
idare eder cnmListeyi hallettim hafifledim abla bugün temizlik yapacam evde spor yapacağım sen nasılsın ?
yok, benim cocuklar icmiyor zatenYuh torun sahibi olmuşsun hala daha mı eleştiriyorlaracaba senin çocuklar mı sandı ki ?
bizimkide uzun süre içmişesinde iciyomu
biliyomu seninde ictigini
iste yasli napcan
esimin dedeside hep bu tarz soyleyerek elestirir icenleri
halbuku kendiside 30 sene icmis biri
dogum gununuz kutlu olsun cnmGünaydın
Bugün kızımın doğum gününü kutlicaz. Hazırlık falan yaptım dün. Bugünde devam ediyorum. Akşama hem yemek, hemde kutlicaz. İnşallah kaçırmam
@Uç melek annesi cnm yanlış zamanda rakip olduk ben bu hafta kendimden pek umutlu değilim. İnşallah iyi olur diyorum.
Ben zaten kapali ortamda yada birinin yaninda icmem cnm, duman benide rahatsiz ederGörmezden gelin, üslubu bozuk insanlarla muhatap olmaya değmez. Siz zararlı çıkarsınız. Ben de sigarayı sevmem, kokusuna dahi dayanamam ama yanımda içilirse laf soylemektense kendi tedbirimi alırım ortamı değiştiririm.
Bugun nasilsin çitircimHerkese hayırlı pazarlar canlar
hayırlı olsun inş canım, Allah bir yastıkta kocatsın inşGünaydın kızlar
Dün eşimin yeğeninin evini görmeye gitti haftaya gelin çıkıyor inşallah
Nikahı oldu ama düğünü yapamadık henüz ama evlerine çıkacaklar inşallah sonra düğünlerini yapacağız
Bütün gün onlarla birlikteydik gelemedim hiç buraya
Ne var ne yok herşey yolunda di mi kızlar ☺
yaşını başını almış insanlar böyle yapınca hem komik Hem itici oluyor, zorla kendini davet ettirmeye çalışmak ne kadar yüzsüzlükKızlar yan apartmanda esimin is arkadası vardi beraber calisiyorlar ise gidip gelirken felan beraber gidiyorlar oda evlendi 2 ay oldu eşiyle tanismistik. Kadın tabi burda kimseyi tanimiyor ve hep evde eside esimle ayni yerde calisiyor onda varsa ondada vardir diye guvenip dun kadını caya cagirdm ama karsi komsunun haberi oldu resmen catladi onlari almiyordm cnku 4-5 aydir eve asagda gorusunce bile artk evde goruselm tarzi konusuyorlar ama acikcasi esim istemiyor daha cnku esi markette cagriyor faln tam riskli. Neyse bizm bi grubumuz var komsularla ordan bana gonderme yapip durdu yok bizu nezmn alcan kahveye ben illa sana gelmek istiyom vs uyuz oldm dedm hatta ben senin derdni biliyom oteki komsuda nolduki faln diyjnce dedm o kadin bana caya geldi o eksik kaldi faln oda diyor ay ask olsun ama sonrasinda takiliyom ben vs dedikten sonra illa gelcm gibi bsi yazmis gene. Sirf bu hareketi yuzunden cagirmiycam eve
maşallah ne güzelBenim büyük gorumcem seviyelere baslamisti, masallah devam ediyor
58 yasinda falan, boyu 1.53 - 1.55 falan heralde, 75 kilo civarinda başlamış
12 kilo vermis simdiye kadar
36 bedene düşmüş
Vücudu güzel incelmis, fazlaligi hic kalmamis
Ama yüzü biraz bozulmuş
Ben hic öyle bisey demedim ona, ne güzel vermişsin, insallah bitirirsin falan dedim
Onun kollari eklemleri hep agriyodu, gözünde iltihap var gecmiyordu
Şifa niyetine baslamisti
emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1. Handandandan 1980
2. @medine66 1145
3. @askrhpozitif 886
Tebrikler kizlar
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/Carsamba/Persembe
zsaracoglu --60+--140+--60+--+--90+--+ --110+ 460
Lina0156 --+-+ —100+--100+ --60+--80+ 340
Ucmelekannesi -- --210 + --180+ -- + --+ --90+ -- 480
Niran Nevra-- 540+--180+ --540+ -- 360+ --360+ --+ --+ 1980
ela_2019--180 + --165+ --+ --+ -- + --90 +--+ 693
Mer_4260 --+ --+ -- + -- + -- +--+ --+
askrhpozitif -- + --240+ --195+-- 180+ --151 +--+ --120+ 886
Dream00 -- +--90+--+--+----+-- 90
Medine66 --+ -- 250+ -- 270+--210+-- 215+ -- + -- 200+ 1145
Jasminium84 -- + --90+ --135+-- 90+ --90+ -- +--+ 405
Elif yildizz -- + --+--+ --+ --135 + --135+ --+ 270
strontium -- 120+ -- 60+ -- 168+ -- + -- 60+ -- +--+ 240
zafer64 -- + -- + -- + --135 + -- + -- + --+ 135
yürüyüşlerim hariç bu[IMG alt="huban1234"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/660/660327.jpg?1580886158[/IMG] huban1234 bu haftaDream00 Dream00 bi kez de olsa spor yapmış he heeeyy sen ne yaptın?
bi yandan anlıyorum eğer sigara içmiyorsa koku acık olan pencereden giriyor maalesef ama öyle bişey demeye hakkı yok yanlış bi davranış geberinde ne demekmişKizlar sabah pencerede sigara iciyorum
Yan tarafta gorumcemin 2.katinda kv gil oturuyor
Kp penceredeymis heralde
Ama beni göremez biraz geride duruyodum, dumani gördü heralde
Sonra geberin vs. Gibi biseyler soyleyip cami carptigini duydum
Sigara icilmesini elestiriyorya....
Ne diyim ben buna
Doğum günü kutlu olsun yavrunun, nice mutlu yaşları olsun inşallahGünaydın
Bugün kızımın doğum gününü kutlicaz. Hazırlık falan yaptım dün. Bugünde devam ediyorum. Akşama hem yemek, hemde kutlicaz. İnşallah kaçırmam
@Uç melek annesi cnm yanlış zamanda rakip olduk ben bu hafta kendimden pek umutlu değilim. İnşallah iyi olur diyorum.
İyi değilim ya solda ağrım var (Schulterblatt) Türkçe ne bilmiyorum, ne olduysa dün kalktığımda olduBugun nasilsin çitircim
oraya gidecek kadar mesafe kisa degil cnm, onun sorunu bizim içmemiz :))yandan anlıyorum eğer sigara içmiyorsa koku acık olan pencereden giriyor maalesef ama öyle bişey demeye hakkı yok yanlış bi davranış geberinde ne demekmiş
Yavas yavas esneme hareketlerini duzenli yapsanİyi değilim ya solda ağrım var (Schulterblatt) Türkçe ne bilmiyorum, ne olduysa dün kalktığımda oldusen nasılsın abla
Valla kuzum o mesajı yazdıktan 10 dk sonra çıktık dışarı az önce geldik eve küçük kuzum arabasında uyuyakaldıGunaydn cnm hsyirlisi olsun haklarinda insallah
Bizde hersey yolunda sukur yarn bursaya gidicez nasipse :) sende cocuklari cikarsammi hava serin demissin guzelce giydir cikar bence bisi olmaz gerci genede dikkat etmk lazm tam hasta olma havalari
Amin kuzum sağolasıncuma kacamagini telafi etmek.icin canim
gunaydin canim.allah mutlu mesut etsin
ohh ne guzel :)
gicik olurum boyme insanlara onuda cagirmaya mecbur degilsinki.bide zorluyo gelicem diye
günaydın can ablaaammmGunaydinnnnnn
Gönlü güzel, kendileri güzel takimim
Amin ablacım inşallahsana guveniyorum bebisimzehrayi ez, Parcala
Ama o da kolay lokma degildir benden soylemesi
amin insallah tatlim
yok tatlim
Biz daha o kadar yaşli degiliz
emeklerinin karsiligini almışın
bu sürede, arti olmamaya calisarak vucudunu sasirtmayi dene cnm
güzel bi cuma gecirdik
bende sali günü işe baslicam cnm
Biliyosun işteyken gunduzleri gelemiyorum
diyet yapiyorum deme zaten :))
Teşekkür ederim tatlim
hayirli olsun Allah mutlu etsin cnm
Ne guzel hersey yepyeni olunca, gelin evi baska oluyor :)))
genelde yumurta olmayinca insan cabuk acikiyor :) sen doyduysan sorun yok cnm
bence cikar bi hava alsinlar cnm. Sonucta kış soğuğu gibi degildir
biraz yüzsüz biriymis demekki
çıktım ben kuzum iyi geldi açık hava, korktuğum kadar serin de değildiBen de bebek arabasıyla çıkıp yürüyüş yapacaktım kızım da hava almış olacaktı sözde ama hava kapalı yağmur yağacak galiba
Çok şükür ben de iyiyim canım
Sinir oluyorum böyle tiplere büyük konuşmayayım beni kesseler başkasının evine davetsiz gitmem
Günaydın ablaların bitanesi
Vay be bravo onaBenim büyük gorumcem seviyelere baslamisti, masallah devam ediyor
36 bedene düşmüş
Ama yüzü biraz bozulmuş
Ben hic öyle bisey demedim ona, ne güzel vermişsin, insallah bitirirsin falan dedim
Şifa niyetine baslamisti
ne diyeceksin ablam yaa yaşlı işte, yaşlandıkça her lafı hak zannediyor insanlar, karşısındaki herkes kendi dediğini yapsın istiyorlar yapılmayınca aksileşiyorlar boşver Sıkma sen canını duymazdan gelKizlar sabah pencerede sigara iciyorum
Kp penceredeymis heralde
Ne diyim ben buna
Amin canımm sağolasınhayırlı olsun inş canım, Allah bir yastıkta kocatsın inş
yaşını başını almış insanlar böyle yapınca hem komik Hem itici oluyor, zorla kendini davet ettirmeye çalışmak ne kadar yüzsüzlük
maşallah ne güzel
emeğine sağlık canım
yürüyüşlerim hariç bu
bi yandan anlıyorum eğer sigara içmiyorsa koku acık olan pencereden giriyor maalesef ama öyle bişey demeye hakkı yok yanlış bi davranış geberinde ne demekmiş
Doğum günü kutlu olsun yavrunun, nice mutlu yaşları olsun inşallah
Ablam üzme kendini olmuş bi kere ama yapamayacaksın diye de düşünme sen istedikten sonra herşeyi yaparsın dün geçti gitti bugün önünebakma zamanıKizlar size bisey itiraf etmem lazim
Dün oglangilde pilav karpuz pasta vs. Hic bisey yemedim. Sadece tavuk salata
Günü guzel gecirmistim
1 haftadir ne guzel hic kacamak yapmamistim
Ama yine gece peynir ekmek vs. Yedim
Sonrasinda tabi cok kizdim kendime
Böyle olunca, hic kurtulamicakmiyim diye umutsuzluk kapliyor icimi
Bugun normal olarak baya bi arti geldim
Bugunden itibaren sifir kacamak, sifir karbon devam edecem
Salida işe basliyorum zaten, mecburi tek öğün olacak
Cuma insallah yüzde 1 gelir o zaman
bende dün Baya kaçırdım gece hemde, önemli olan devamını getirmemek abla, kaldığın yerden devam inş güzel eksi gelecek Cuma’yaKizlar size bisey itiraf etmem lazim
Günü guzel gecirmistim
uçuşlar açıldı tr gitmiyorlarmı değişiklik olur onlaradaoraya gidecek kadar mesafe kisa degil cnm, onun sorunu bizim içmemiz :))
Artık herşeye üşeniyor oldum evde işimi bitirsem rahatlıyorum, bi kaç gündürde hep geç geliyorum eve, bugun belki yapabilirimYavas yavas esneme hareketlerini duzenli yapsan
Adama mı canın sıkıldı boş ver ya söylensin dursunidare eder cnm
O zaman halayyürüyüşlerim hariç bu
orası neresi kız ?İyi değilim ya solda ağrım var (Schulterblatt) Türkçe ne bilmiyorum, ne olduysa dün kalktığımda oldusen nasılsın abla
seni en çok gece zorluyor abla erken mi uyusan?Kizlar size bisey itiraf etmem lazim
Günü guzel gecirmistim
Allah mesut etsinGünaydın kızlar
Nikahı oldu ama düğünü yapamadık henüz ama evlerine çıkacaklar inşallah sonra düğünlerini yapacağız
Artık sade, gösterişsiz yaşamayı hayatımıza adapte etsek, ne güzel olur. Düğünler de buna dahilBöyle devam edersek ne yazık ki vaka sayısı daha da artacakherkes virüs tamamen bitmiş gibi davranıyor biz uyarıyoruz insanları maskenizi takın lütfen diye, Allah’ım tez vakitte bir çaresini bulmamıza yardım etsin şu virüsün de i bitsin, eski hayatımıza dönebilelim
Kuzum ben de dedim komple iptal etseniz en azından Düğün masrafından da kurtulursunuz diye ama evlenen ilk kız ailede haklı olarak Heves ediliyor tabii ki o yüzden fazla karışmak istemedim
böyle ısrarcıları hiç sevmem. Çağırılmıyorsa anlaması lazım. Üstüne laf söz, ısrara ne gerek var.Kızlar yan apartmanda esimin is arkadası vardi beraber calisiyorlar ise gidip gelirken felan beraber gidiyorlar oda evlendi 2 ay oldu eşiyle tanismistik. Kadın tabi burda kimseyi tanimiyor ve hep evde eside esimle ayni yerde calisiyor onda varsa ondada vardir diye guvenip dun kadını caya cagirdm ama karsi komsunun haberi oldu resmen catladi onlari almiyordm cnku 4-5 aydir eve asagda gorusunce bile artk evde goruselm tarzi konusuyorlar ama acikcasi esim istemiyor daha cnku esi markette cagriyor faln tam riskli. Neyse bizm bi grubumuz var komsularla ordan bana gonderme yapip durdu yok bizu nezmn alcan kahveye ben illa sana gelmek istiyom vs uyuz oldm dedm hatta ben senin derdni biliyom oteki komsuda nolduki faln diyjnce dedm o kadin bana caya geldi o eksik kaldi faln oda diyor ay ask olsun ama sonrasinda takiliyom ben vs dedikten sonra illa gelcm gibi bsi yazmis gene. Sirf bu hareketi yuzunden cagirmiycam eve
onu farkettim Zuhal abla. Maşallahı var Zehra nin. Mezun olacak nerdeysesana guveniyorum bebisimzehrayi ez, Parcala
Ama o da kolay lokma degildir benden soylemesi
hiç umursama abla. yaşlanınca herşeye laf edip duruyorlar. Sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar.Kizlar sabah pencerede sigara iciyorum
Kp penceredeymis heralde
Ne diyim ben buna
Doğum günü kutlu olsun kızınınGünaydın
En büyük problemimiz endişeye düşüp, kaçamaklara devam etmek abla. O dünde kaldı. Herkeste oluyor.Bugün telafi edersin inşallahKizlar size bisey itiraf etmem lazim
Günü guzel gecirmistim
Fikrine bayıldımuçuşlar açıldı tr gitmiyorlarmı değişiklik olur onlarada
güzel soru canım ama Türkçesini bilmiyorum, arkadan omuz altı diyimorası neresi kız ?
Yaşlılar öyle canım kafayı yiyorlarFikrine bayıldım
artik o kadar kısıtlı uzun sureli seyleri yapamiyorum cnmAblam üzme kendini olmuş bi kere ama yapamayacaksın diye de düşünme sen istedikten sonra herşeyi yaparsın dün geçti gitti bugün önünebakma zamanı
seviyelere mi başlasam acaba
insallah cnm elimden gelenin fazlasını yapicambende dün Baya kaçırdım gece hemde, önemli olan devamını getirmemek abla, kaldığın yerden devam inş güzel eksi gelecek Cuma’ya
pek niyetleri yokuçuşlar açıldı tr gitmiyorlarmı değişiklik olur onlarada
yok kizim ona degil, gece yememe cnm sikildi, huzursuz oldumAdama mı canın sıkıldı boş ver ya söylensin dursun
O zaman halay
orası neresi kız ?
seni en çok gece zorluyor abla erken mi uyusan?
telafi benim işim cnmbüyük problemimiz endişeye düşüp, kaçamaklara devam etmek abla. O dünde kaldı. Herkeste oluyor.Bugün telafi edersin inşalla
NerdeeeeFikrine bayıldım
Amin kuzum sağolasınAllah mesut etsin
Artık sade, gösterişsiz yaşamayı hayatımıza adapte etsek, ne güzel olur. Düğünler de buna dahil
böyle ısrarcıları hiç sevmem. Çağırılmıyorsa anlaması lazım. Üstüne laf söz, ısrara ne gerek var.
onu farkettim Zuhal abla. Maşallahı var Zehra nin. Mezun olacak nerdeyseDarısı bize
hiç umursama abla. yaşlanınca herşeye laf edip duruyorlar. Sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar.
Doğum günü kutlu olsun kızınınnice senelere...
En büyük problemimiz endişeye düşüp, kaçamaklara devam etmek abla. O dünde kaldı. Herkeste oluyor.Bugün telafi edersin inşallah
Dün youtube da takip ettigim biriAmin kuzum sağolasın
Valla biz de elalem ne der mevzusu devam ettikçe asla sade bi hayat yaşayamayız
Çünkü millet olarak gösteriş merakımızın arka planındaki şey kendimizi elaleme beğendirmek
Tatlim gerçekten abartmişin, babangili bahane etme :)13 haziran cumartesi
10.00
1 orta boy patates firinda
2 dlm peynir
3 yk yumurta salatasi
Domates salatalik
2 zeytin
3 yk yogurt
15.00
2 kare dlm islak kek
2 servis ks kisir
4 sarma
Domates salatalik
2 cilek
19.30
3yk kuru fasulye
Firinda patates tavugun 3 yk tavuk
Salata
1 kemal pasa
Su olcmedim ama 2 opmustur.
Az vurun
Telafi edecegim emin olun
Çok doğru, o yüzden de gerçek mutluluğu bi türlü yakalayamıyoruz hep bi eksik hissediyoruz kendimiziDün youtube da takip ettigim biri
Amacimiz kendimizi mutlu etmek olmali oysa biz sadece elalem icin yasiyoruz diyor
bizde iyilik canim.Günaydın kızlar
evet canim. Bizimde iki akrabanin var bu yaza dugun yasak gelmezse dugunlere yapacaklar. Yapmayin emiyorsun. Gitsen bir turlu gitmesen bir turlu kafamda deli sorular.Böyle devam edersek ne yazık ki vaka sayısı daha da artacakherkes virüs tamamen bitmiş gibi davranıyor biz uyarıyoruz insanları maskenizi takın lütfen diye, Allah’ım tez vakitte bir çaresini bulmamıza yardım etsin şu virüsün de i bitsin, eski hayatımıza dönebilelim
Kuzum ben de dedim komple iptal etseniz en azından Düğün masrafından da kurtulursunuz diye ama evlenen ilk kız ailede haklı olarak Heves ediliyor tabii ki o yüzden fazla karışmak istemedim
ne gicik insanlar varyaKızlar yan apartmanda esimin is arkadası vardi beraber calisiyorlar ise gidip gelirken felan beraber gidiyorlar oda evlendi 2 ay oldu eşiyle tanismistik. Kadın tabi burda kimseyi tanimiyor ve hep evde eside esimle ayni yerde calisiyor onda varsa ondada vardir diye guvenip dun kadını caya cagirdm ama karsi komsunun haberi oldu resmen catladi onlari almiyordm cnku 4-5 aydir eve asagda gorusunce bile artk evde goruselm tarzi konusuyorlar ama acikcasi esim istemiyor daha cnku esi markette cagriyor faln tam riskli. Neyse bizm bi grubumuz var komsularla ordan bana gonderme yapip durdu yok bizu nezmn alcan kahveye ben illa sana gelmek istiyom vs uyuz oldm dedm hatta ben senin derdni biliyom oteki komsuda nolduki faln diyjnce dedm o kadin bana caya geldi o eksik kaldi faln oda diyor ay ask olsun ama sonrasinda takiliyom ben vs dedikten sonra illa gelcm gibi bsi yazmis gene. Sirf bu hareketi yuzunden cagirmiycam eve
bende dunu telafi etmeye calisiyorum bugun canimcuma kacamagini telafi etmek.icin canim
haklisin abla bi hale yola koymam lazimdiyet yapiyorum deme zaten :))
masallah ne guzel. Bi sure sonra yuzude toparlar belkiBenim büyük gorumcem seviyelere baslamisti, masallah devam ediyor
36 bedene düşmüş
Ama yüzü biraz bozulmuş
Şifa niyetine baslamisti
eline saglik canim.Spor listesi Sonuclar
1. Handandandan 1980
2. @medine66 1145
3. @askrhpozitif 886
Tebrikler kizlar
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/Carsamba/Persembe
zsaracoglu --60+--140+--60+--+--90+--+ --110+ 460
Lina0156 --+-+ —100+--100+ --60+--80+ 340
Ucmelekannesi -- --210 + --180+ -- + --+ --90+ -- 480
Niran Nevra-- 540+--180+ --540+ -- 360+ --360+ --+ --+ 1980
ela_2019--180 + --165+ --+ --+ -- + --90 +--+ 693
Mer_4260 --+ --+ -- + -- + -- +--+ --+
askrhpozitif -- + --240+ --195+-- 180+ --151 +--+ --120+ 886
Dream00 -- +--90+--+--+----+-- 90
Medine66 --+ -- 250+ -- 270+--210+-- 215+ -- + -- 200+ 1145
Jasminium84 -- + --90+ --135+-- 90+ --90+ -- +--+ 405
Elif yildizz -- + --+--+ --+ --135 + --135+ --+ 270
strontium -- 120+ -- 60+ -- 168+ -- + -- 60+ -- +--+ 240
zafer64 -- + -- + -- + --135 + -- + -- + --+ 135
bu haftaa hergun kalkacak o toto yerinden merak etmelina0156 canım yaptığın sporların puanını hesaplayıp beni etiketler misin ? Geçtiğimiz haftaki sporlarının puanlarını hesaplayıp listeye ekledim ilk haftan olduğu için dikkatinden kaçmıştır diye düşündüm
@strontium canım beni etiketlemeyi unuttuğun spor puanların vardı onları da ekledim
Ayrıca @zafer64 canım menülerini eklemiyorsun dikkatimi çekti düzenli gelip düzenli paylaşım yapalım ki hep beraber motive olalım
Ucmelekannesi bu hafta totosunu biraz olsun yerden kaldırabilmiş arkadaşımızı tebrik ediyorum
@huban1234 bu haftaDream00 bi kez de olsa spor yapmış he heeeyy sen ne yaptın?
@mer_4260 canım bu hafta hiç sporun yok ensendeyim unutma
hay allahim. Bosverrrr abla gelmissin kaca yasina hala sana karismya mi kalkiyorlar. Sigara herkesin kendine verdigi zarar bence.keske icmesen ama oyle soylemeyede hakki yok.Kizlar sabah pencerede sigara iciyorum
Kp penceredeymis heralde
Ne diyim ben buna
nice saglikli yaslari olsun canim.Günaydın
vazgecme bendenNice güzel yaşları olsun inşallah canım Hatice de dün coştu umudunu kaybetmeben Hatice’yi tutuyordum de mi
ablacim dun dunde kaldi bugun yeni bir gun. Bugunu biraz hafif tutarsan artin gider. Ben tartiya cikmadim korkumdan.Kizlar size bisey itiraf etmem lazim
Günü guzel gecirmistim
Tatlim gerçekten abartmişin, babangili bahane etme :)
Islak Kek olmasa idare ederdi ustelik 2 dil. Yemişin
O yetmemiş aksama tekrar tatli var
hiçbir şeydeme duymamazlıktan gel. Bir şey dersen eğer onu orda göre göre sigara içtin zanneder.Kizlar sabah pencerede sigara iciyorum
Kp penceredeymis heralde
Ne diyim ben buna
bence böyle yapmanın sebebi gündüzki yiyecekleri canin çektiği halde kendini mahrum bırakıp tatmamak o da aksam patlak vermiş. Halbuki böyle durumlarda 1 çatal tatsan nefsin körlenecek ve başka şeylere saldırmamış olacaksınKizlar size bisey itiraf etmem lazim
Günü guzel gecirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?